Forum
u92767
u92767Sončni žarki so mi vztrajno svetili v obraz. Obrnila sem se in...padla s postelje. -.-'' Bila sem popolnoma budna. "Ljubicaa. Zajtrk" je iz spodnejga nadstropja zaklicala mama. "Takoj!" sem se zadrla in odgrnila zavese.Počesala sem si lase, pobrala telefon in šla v kuhinjo na zajtrk. "Jutro" sem pozdravila mami in se vsedla za mizo. "Palačinke" je rekla mama in predme postavila krožnik s palačinkami. Pojedla sem nato pa se odpravila v sobo. Iz omare sem vzela legice ter kratko majico. Obula sem si še copate ter vzela telefon in se odpravila na plažo. Hodila sem po plaži in se vsedla na eno izmed klopi, ki so bile postavljene (HVALABOGU) v senci. Zazrla sem se v mirno morje. "Živjo. Lahko prisedem?" sem čez čas zaslišala glas. Pogledala sem gor in zagledala punco, približno mojih let, ki se je smehljala. "Seveda" sem rekla in se premaknila. "Sem Hannie. In včeraj smo se preselili v Californio. Mislila sem, če seveda hočeš, da bi mi malo razkazala okolico.." je rekla punca. "Jaz sem Annie. Inja. Lahko ti razkažem tu okoli" sem rekla in se nasmehnila. "Hvala" je rekla Hannie in se mi nasmehnila. "Pridi" sem dejala in jo potegnila za sabo. Razkazala sem ji okolico, nato pa jo odpeljala v bližnji lokalček. "Tukaj imajo najboljšo limonado" sem rekla, ko sma se vsedle. "Hmm. Annie. Nimam denarja s sabo" je previdno rekla Hannie. "Bom jaz plačala" sem se nasmehnila. "Hvala tii" je zacvilila. "Nikaj" sem rekla in naročila dve limonadi. S Hannie sma se pogovarjali in smejali. Ko sma popili sem plačala in s Hannie sma odšle nazaj prosti plaži. Postale smo najboljše prijateljice. To je bilo res lepo, saj sama nisem imela nobene prijateljice. "Moram iti" je žalostno rekla Hannie po nekajminutnem pogovoru po telefonu. "Škoda. No se vidima jutri" sem rekla in jo objela. "Se vidiva" je rekla, mi pomahala nato pa izginila za ovinkom.
"Ravno sem te hotel poklicati" je rekla mama, ko sem vstopila v hišo. "Oprosti. Ampak sem spoznala eno zelo fajno punco, nova je, in sem ji razkazala okolico" sem veselo rekla. "Lepo" je vzkliknila mama in se odpravila kdovekam.

Annie|13
Hannie|13
Next? :3
06. junij 2012
u94250
u94250
omg,nekst:3
06. junij 2012
u40060
u40060
Nekšt, hitro
06. junij 2012
next
06. junij 2012
hitro next
06. junij 2012
Next.< 3
06. junij 2012
next:3
07. junij 2012
u47197
u47197
neext
07. junij 2012
u92767
u92767
Kmalu bom nextala sam se je nek tipkounica pokvarlea pa pise cis neke druge crke ko bi mogle... ;'3
07. junij 2012
u92767
u92767
Next bo najbrš v nedeljo ker se moram danes nekej učit jutri pa mam tekmovanje in ful drugih reči.... :3
08. junij 2012
next.!! < 33
09. junij 2012
u92767
u92767
Vsedla sem se na kavč in odprla televizijo. 'So what we get drunk, So what we smoke weed...' mi je zazvonil telefon. Bila je Hannie. "Hej" sem jo pozdravila. "Helow. Nekaj me zanima. A lahk grem ju3 s tabo v šolo? Ker nevem kje je pa to" se je zaslišala Hannienin glas "Sure. Ni problema. Torej pridi ju3 ob 7.30 na križišče ob onemu kafiču. Okej?" sem rekla. "Zmenjeno. Baaj" je rekla Hannie in prekinila. "Annie. Kosilo!" sem zaslišala mamin glas iz kuhinje. "Pizza!" sem se zadrla in se hitro vsedla za mizo. "Tvoja najljubša" je rekla mama in predme postavila krožnik s pizzo. "Ti neboš?" sem rekla, ko se videla mamo, ki se je odpravljala na vrt. "Ne" je zamomljala mama in šla skozi vrata. Skomignila sem z rameni in začela jesti svojo preljubo pizzo. :'3 Ko sem pojedla sem spravila krožnik v pomivalni stroj in šla v sobo. Zaprla sem vrata in pogledala skozi okno. Čez nebo je švignila svetla strela. Čez nekaj sekund sem zaslišala grom in prve dežne kapljice. Sovražim nevihte! Ker se je stemnilo sem odprla luč. "Sovražim nevihte" sem spet zamomljala ko je crknila luč. :'oo Začelo je še pihati. Dežne kapljice so neutrudno bobnale po oknu. -.-'' Na cesti sem videla ljudi, ki so hiteli pod streho ali v zavetje pred nevihto.

Oprostite ker je kratko. Sam zej je tuki nevihta pa moram izključit kompek. Če se bo zvečer umirilo bom napisala mal daljši next. :''3
Aja pa hvala vsem ki berete. < 333333
12. junij 2012
u47197
u47197
Neext
12. junij 2012
neeext;3
12. junij 2012
neext;*
12. junij 2012
u94250
u94250
nekst:3
12. junij 2012
Next
12. junij 2012
u87951
u87951
next
12. junij 2012
u92767
u92767
"Faaaak!" sem se zadrla ko kje strela udarila v drevo. Take so pa tu nevihte. -.-''
Ulegla sem se na posteljo in prižgala lučko na baterije. Iz predala sem vzela knjigo in odprla na strani, kjer sem končala. "Annie. Tukaj imaš tvojo torbo" je rekla mama, ko je prišla v sobo in mi na mizo vrgla torbo. "Hvala" sem zamišljeno rekla. Mama je še nekaj zamomljala nato pa se odpravila ven iz sobe. Pogledala sem skozi okno in videla, da je nevihta že mimo in sije sonce. Knjigo sem vrgla nazaj v predal in stekla v spodnje nadstropje. Iz košarice na pultu sem vzela nekaj denarja, se obula in stekla do Starbucksa, ki je čez cesto. Kupila sem kavo ter rogljič, plačala in stekla nazaj domov. Allstarke sem zbrcala z nog in se vsedla na kavč. "Raavno sem očistila kavč in spet bo vse umazano..." je začela težiti mama, ko me je videla. Zavila sem z očmi in pojedla svoj rogljič, ter popila kavo. Pogledala sem na uro in videla, da je že 20.23. Počasi sem se odpravila v kopalnico in se stuširala. Oblekla sem se v pižamo in šla v svojo sobo. Odprla sem laptop in pogledala an facebook ter twitter potem pa ga nazaj izključila, saj ni bilo nič pametnega. Šla sem nazaj v dnevno sobo in gledala nek nezanimiv film. -.-'' Ko ga je bilo konec, sem šla spat.
'Tonight, we are young..' je ,zapela, moja budilka. Ugasnila sem jo in šla v kopalnico. Počesala sem si lase in se malo naličila. Šla sem v sobo in si oblekla legice potiskane z rožami ter belo kratko majico z napisom; We Are Young Δ.
V torbo sem dala nekaj zvezkov, revijo ter svoj preljubi iPod, ki so mi ga učiteljice že VEČKRAT zaplenile. -.-'' Stekla sem v spodnje nadstropje in vzela ključe. Obula sem si svetlo modre allstarke in zaklenila hišo. V Starbucksu sem kupila še kavo in pohitela na križišče, kjer sva bili zmenjeni z Hannie. Ker jo še ni bilo sem se vsedla na bližnjo klop. Končno se je prikazala izza ovinka in stekla do mene. "Heej" sem je zadrla in me objela ter me pri tem skoraj polila s kavo. "Hej. In drugič bolj pazi" sem rekla in se ji nasmehnila. "Okej no" je narejeno užaljeno rekla. "Neznaš se pretvarjat" sem rekla in se zamejala. Hannie je zavila z očmi."Pridi grema, da ne zamudima" sem rekla in jo potegnila za sabo. Prispele sma do šole. "Šit, kak je velika. Naša je bila tisočkrat manjša" je občudujoče rekla Hannie. "Jah. Samo nimamo pa omaric" sem rekla. "Hajooj" je zavzdihnila Hannie. "Pridi grema v razred" sem rekla in jo SPET potegnila za sabo. Stekle sma do razreda in se vsedle. "Pridi sem no" sem rekla in ji pokazala stol zraven mene. "Ni zaseden?" se je začudila Hannie. Zavila sem z očmi in vrgla torbo na stol na drugi strani. Hannie se je vsedla in se nekam zagledala. Sledila sem njenemu pogledu in ugotovila, da gleda Maxa, mojega sošolca. "Lep, a?" sem rekla in jo dregnila. "Jaa. Ampk gvišno je zaseden, in nikol nebi marau take kure, ko sem jaz" je rekla Hannie. "Haha. Sicer pa NI zaseden, ker mu ni nobena iz našga klasa ušeč, usaj tko je reku" sem ji informirala. "Mmmm" je mrmrala Hannie. Odprla so se vrata in v razred je vstopil nek nou fant. Bil je prelep! *o* Zatopila sem se v misli in nisem opazila, da je prišel tja in nekaj govoril. "Annie!" mi je zašepetala Hannie in me ruknila. Pogledala sem na levo in ga opazila. "E-eee. Prosim?" sem rekla in zardela kot rdeč paradižnik. "Sprašujem, če se lahko usedem sem, ker drugje ni prostora" je rekel in razkazal svoje bele zobe. "Se-seveda" sem zajecljala in umaknila torbo. "Mimogrede. Ime mi je Will" je rekel. "Annie" sem dejala in se mu nasmehnila. "Učenčki moji! Mir!" se je zadrla učitlejica, ko je prišla v razred. Vsi smo utihnili. "Dobili ste novo sošolko in novega sošolca. Prosim vstanita!" je rekla učitlejica. Hannie in Will sta vstala. "Hitro! Povejta svoja imena, da bomo lahko začeli!" je revsnila čica. "Jaz sem Hannie" je rekla Hannie in se vsedla. "Jaz pa sem Will" je rekel Will in se tudi on vsedel. "Hvala Hannie., hvala Will" je rekla čica in se obrnila proti tabli. "Vzemite zvezke in zapišite te račune" je rekla in začela pistai po tabli.....

Max|13Will|13Next? :** :333
12. junij 2012
u96025
u96025
Pressure Δ ► opιɴιoɴ. reмeмвα'?
12. junij 2012
u40060
u40060
Next
12. junij 2012
u94250
u94250
next;3
12. junij 2012
u47197
u47197
neext
13. junij 2012
u96025
u96025
"Prepišite in rešite. Dam vam natanko 3 minute" je tečno rekla čica in se vsedla na stol. Na tabli je bilo najmanj 20 računov. "A res misli, da bomo to rešli v 3 minutah :'o?" sem zašepetala. "Nevem" sta Will in Hannie rekla istočasno. "Ne klepetajte!" je zarjula čica. "Omfg!" mi je šepnila Hannie in začela reševati račune. "Daj da prepišem" sem ji šepnila, ko je rešila vse račune. Čica se je zatopila v neko revijo, zato sploh ni opazila, da so šle 3 minute že mimo. "Na" je zamomljala Hannie in mi podala zvezek. Hitro sem prepisala rezultate in ji vrnila zvezek. "A so vse čice tok tečne" mi je tedaj zašepetal Will. "Jap. Razen čice od angle. Ona je pravi srček. Pr njej lahk klepetaš kolikor želiš" sem rekla in se nasmehnila. 'Dring, driing' je zazvonil zvonec. "Prvič in zadnjič, da sem pozabila na vas" se je za nami zadrla čica in jezno brisala tablo. "Verjemi mi, ta je že za v grob" sem rekla. Will in Hannie sta se zasmejala. "Hej Annie, hej Hannie, hej Will" je rekel Max ko je pristopil k nam. "Hellow" sem se skoraj zadrla. "Hej" je sramežljivo dodala Hannie. "Hej hoj" je dodal Will še svoj pozdrav. "Kako si?" je Max namenil vprašanje SAMO in IZKLJUČNO samo Hannie. Dregnila sem jo. "Emm. Uredu. Ti" je rekla in še bolj zardela. "Super. Ej ljudje. Danes nam odpadejo use ure razen angle, ker so šli vsi učitelji na nek športni dan. Kul ne?" je nadaljeval Max in še nekaj nakladal. "Včasih preveč govoriš veš?" sem rekla Maxu in se zamejala. Nekaj je zagodrnjal nato pa se odpravil k drugim sošolcem. "Ogovoril me je, ogovoril me je" je potiho ponavljala Hannie. Zavila sem z očmi. "A gremo v šolsko trgovino? Majo zlo dobre reči" sem rekla in jima pomignila, naj mi sledita. Jaz sem si kupila samo vodo, Hannie si je kupila sok in majhen rogljič, Will pa si je vzel najmanjši hamburgerček, kar so jih prodajali. Plačali smo in šli na majhen zidek pred šolo..

Next? < 3
13. junij 2012
u40060
u40060
next
13. junij 2012
u96025
u96025
http://www.igre123.com/forum/tema/ver-e/35680/
preberte prosm. < 33333333333
13. junij 2012
u68138
u68138
nrxxxxxxxxxxxxxxxt!
13. junij 2012
u47197
u47197
neext
14. junij 2012
u40060
u40060
next
17. junij 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext! Najboljšee pišeeeš (:
21. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg