Forum
u58004
u58004
Heylla.
Sem Kayla Wisshingtoone.Prihajam iz Newborna,mesta na severu Kanade.Imam 18let in skupaj z Monny Wisshbone ,mojo najboljšo prijateljico ustvarjam pri modni znamki Toone-Bone.To je pravzaprav...Najina znamka.
21. september 2011
u58004
u58004
Midve-
levo-Jaas-Kayla Wisshingtoone-Desno-Moja best frendica-Monny Wisshbone-
21. september 2011
u58004
u58004
http://data.whicdn.com/images/9404973/tumblr_lj8sh0lkOc1qgrkt3o1_500_large.jpg
21. september 2011
Tistega dne sva se sprehajali po nadstropju velikega nebotičnika. Nameravale sva ga kupiti za svojo modno znamko Toone-Bone. Res bi bilo potrebno malo čiščenja, toda-imeti svoje poslopje ni malo! Stopili sva v dvigalo in se z njim odpeljali dol, kjer naju je čakal taxi in nekaj novinarjev. V ožjem krogu ljudi sva bili slavni. Toda poznali so naju samo v naši državi. Pa že to je nekaj! Sedli sva v avto in si pogledali v oči. Obe sva mislili enako-tole nadstropje preprosto morava imeti! Kje bova dobili toliko denarja? Ta grozljiva misel me je razjedala. Upala sem, da ga bova zbrali in prihranili dovol&da se najino poslopje v času zbiranja denarja ne bo prodalo. Ljubi bog help!
21. september 2011
u58004
u58004
J-Jst"Monny,Monny poslopje je najiiiinoooo"
M-Monny-Kayla,ki govoriš no.?
J-Sej veeeeš.Učeri sm mela rd in namesto da bi uzelo prow now pple sm se odločla-Oči mi je kupu to poslopjeee!
M-KAYLA!SI nora?Apple si si tako želela!
J-Saj je čez eno leto še en rojstni dan.
Sem rekla in ji pomežiknila.Padla mi je v objem.
J-Monny no.Pazi da ne pomečkava svile.Draga je bila.

In svase lotili.Monny izdelave obleke za Nanne Bellynne,znano pevko v naši državi.Z njen Look skrbiva na podelitvi Kannad awards-Nagrad iz naše države.
Jaz pa sem se lotila skiciranja obleke ki jo bo nosils dva dni po podelitvi Kannad awards kjer bodo vsi glasbeniki naše držve uimeli nastop.Ko sem končala sem poklicala najinega osebnega voznika,naj se pripelje z kamjonom za selitev.Vanj smo nabasali vse-Mize,lutke na katerih izdelujeva,obleke sva zložili v škatle,razen Nannine,njeno sva pustili na lutki,kerj jo bova peljali s sabo v limuzini.Tudi vse sedežne garniture.LCD televizor,najina računalnika,moj Blackberry semn spravila v žep,Monnyin Samsung tach pa sem ji utaknila v žep.
21. september 2011
Ko sva spet prispeli tja, sva skakale po najinem bodočem modnem studiju ''Toone-Bone''. Poslopje je imelo 8 sob. Vsaka je imela svojo pisarno z napisom ''Toone-Bone Monny'' ali pa ''Toone-Bone Kayla''. Vse sva razstavili po sobah. Vse je bilo v redu, dokler se dvigalo ni ustavilo v najinem nadstropju. Ven je izstopila že na videz vzvišena gospodična (coprnica popravem).

Zmajala je z glavo in privzdignila vražje obrvi :''kdo pa sta vedve?!''. Povedali sva ji na čisto vljuden način da imava kupljeno tole poslopje ter da bova odslej tukaj kreirali najino znamko. Začudila se je češ katero znamko. ''TOONE - BONE'', je rekla Monny predirljivo, ''ste pa res za časom gospa??''. Vzvišenka je odgovorila: ''gospodična lepo prosim. Gospodična Ousborne. Za vajino znamko sem že slišala...nekje. Toda ne drznita se mi biti konkurenca!!''. Tako se je zavrtela na petah in odvihrala do dvigala. Ko se je končno odpeljala sva planili v neskončen krohot. Kakšna modna diva. Poskusila sem jo posnemati in sem rekla : ''ej,vidve!!Ne mi bit konkurenca!!!''. To je pripeljalo do še večjega krohota. Nato pa se je nekaj zgodilo. Monny je silovito zakričala in padla po tleh. Senca je švignila v dvigalo in že je ni bilo več. Na Monnyinem hrbtu sem zagledala strelno rano. Bila sem vsa iz sebe. Preletela me je grozovita misel : ima ta čarovnica Ousborne povsot vohune?Sem jaz kriva ker sem izzivala in imitirala Ousbornovo??Kako bom lahko sama pripravljala modne revije in obleke za pevce in druge slavne???Monny!
Hitro sem vzela telefon-blackberry. Poklicala sem 119 klicno št. policije v naši državi ter reševalce. Kot v hipu so bili tu. Takoj sem vprašala enega od reševalcev, kakšne možnosti ima Monny za preživetje. ''Zelo majhne, toda veš, čudeži se pogosto dogajajo ko ne pričakuješ'', tak je bil njegov odgovor.

Zdei pa rabim usaj 3 nexte !
22. september 2011
u58004
u58004
Nisem ga razumela.Vendar se mi je posvetilo ko sem čez 4 mesece skupaj z Monny spet izdelovala Toone-Bone.Monny je preživela.Nekega dne sem na blackberry-ju zaledala neznano številko-0711555969.Oglasila sem se.
J-Ja?
Drugi.Ste vi gospodična Kayla Wisshingtoone ki izdekuje modno znamko Toone-Bone?
J-Ja.
D-Me veseli.Sarra Flag.Zanima me,če bi želela izdelovati oblačila za skupino mojih plesalk,Kandaske ptice?
J-Seveeeeeeeeeeeeeda.Samo malo..Em...Gospodična Flag.
D-Sarra.
J-Sarra.

"Monny,Sarra Flag je!Želi da izdelujeva oblačila za Kanadske ptice."
"Sevedaaaa.Koliko ptic je?

J-Sarra?Koliko nastopajočih je?
S-5

"5 MONNY!"
"Seveda,reči ja!"

J-Z veseljem,Sarra.Prideš jutri v naše posliopje Toone-Bona?
S-Jap.Dijo
J-Dijoo
23. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg