Forum
Zgodba se gre o Dulce Armstrong in Christian Armstrong. Čeprav nista porčena imata enak priimek. Dulce je stara 15, Christian pa 16. Dulce ima najboljšo prijateljico Kristino, Christianov najboljši prijatelj pa je Jake. Oba se režeta, ker v življenju ne najdeta svoje prave ljubezni in za povrh vsega je Dulce device, Christian pa je še vedno nedolžen. Kristina in Jake se nekega dne pogovarjata in sta prepričana, da se bosta Dulce in Christian zaljubila, če se bosta dobro spoznala. Zato Kristina nekega poletja povabi svoje prijatelje k sebi na vikend čez počitnice. Tudi Dulce in Christian sta tam in Kristina in Jake skujeta načrt kako se bosta onadva čim prej zaljubila.
DULCE:Christian:Kristina:
[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKKMmk31MfBDsftQ9Hr9y9QguduWXch6RidEhpU75WrjpSKrr9QFf_Ekd0[/img]
Jake:


22. april 2012
next!!!
22. april 2012
1 teden prej: ''Dulce!!! Hahahahaha!'' ''hahaha!'' ''nehaj take pokati!!!" ''oprosti, ne morem si pomagati!''. Dulce je zelo zabavna punca dokler ni rekla nekaj zelo pretsresljivega za Kristino! "poreživa se!" "kaj? Dulce tega ne smeš!" "ja lahko! Se boš?'' ''ne... ne morem...'' ''potem se bom jaz!''. In res je naredila 10 rezov po svoji bledi mehki koži na roki. Kristina se je grozno kremžila, Dulce pa se je delala kot, da ni nič!


22. april 2012
next
22. april 2012
Dulce in Kristina sta nerazdružljivi že od vrtca. Skupaj sta obiskovali osnovno šolo in zdaj tudi srednjo šolo Ledina. Ko je prišel dan za potovanje je Dulce že sedela v avtu, oblečena v rdečo - črno karirasto mini oblekico. Saj je bilo poletje!!! Poslušala je glasbo BLACK VEIL BRIDES ~ Rebel Love Song. In kmalu so se v kombi usedli še njeni prijatelji: Jake, Kristina, Stephanie, Max, Dave, Robin, Julliete, Sharon in Pete. Prišel je nekdo, ki ga Dulce ni poznala in v trenutku se ji je ustavilo srce ob pogledu na njegove modre oči. Nasmehnila se mu je in usedel se je zraven nje. Najprej je bila pod pritiskom potem pa se je že sprostila.
Obleka od Dulce:Stephanie:Max:Dave:Robin:Juliette:Sharon:Pete:


23. april 2012
next
23. april 2012
Bil je Christian. Dulce je gledala skozi okno v avtu ampak je res gledala ven? Niti pod razno. V oknu je bil odsev Christiana in ona se ga ni mogla na gledati. Vozil se je Pete, na sovoznikovem sedežu je sedel Dave. Sharon, Max, Juliette in Kristina so sedeli na sedežih za voznikom in sovoznikom, Christian, Stephanie in Dulce pa so sedeli čisto zadaj. Christiana so vsi klicali Chris zato se je Dulce opogumila in ga prva ogovorila ''Chris?'' ''ja?'' ''Christian ali Christopher?'' ''amm...' ''jaz bi bila Christian, če bi bila fantek! Ampak, ker nisem!!! Bo moj sinček Christian!'' ''raje ne... nesrečen bo še celo življenje!'' ''moj sin bo!'' ''tudi, če bo tvoj sin bo sovražil svoje ime!'' ''res? Dokaži!'' ''ker sem tudi jaz nesrečen!''. Med njima se je zaiskrilo in drug drugemu sta se le smejala.
23. april 2012
next
23. april 2012
ŠE 1 NEXT
23. april 2012
next
23. april 2012
kadarkoli je Kristina kaj smešnega rekla in so se vsi smejali je Christian zavijal z očmi. Nihče ni vedel zakaj, Dulce pa je bila itak še bolj firbčna. ''kaj je med vama?'', Christian je bil tiho, ''ah nič... Chris?'', še vedno je bil tiho, ''no? Bo kateri od vaju povedal kaj je med vama?'' ''lej ta tvoja prijateljica mi j zelo lagala! Hodila sva... ni bila resna zveza... HVALA BOGU!!!''. Christian je iz gledal kot fant, ki se samo kuja, si je mislila Dulce. Z ničemer, kar je kdo povedal se ni strinjal in je zavijal zraven s svojimi očmi kot, da bi gledal kotaleče modre frnikole.
23. april 2012
next
23. april 2012
ŠE 1 NEXT
23. april 2012
next
24. april 2012
''veste kok fantov me je že naskočil!!!'', se je začela hvaliti Stephanie. Christian jo je začudeno pogledal in se naredil kot, da bo pravkar bruhal. Dulce se je zasmejala in prešaltala glasbo : AVRIL LAVIGNE ~ Girlfriend.

Christian je bil še edini, ki ga Stephanie ni dobila v pest zato si ga je želela vzeti na silo. začela je plezati po njemu, drugi so se pa vsi smejali. ''kaj je narobe s tabo ženska glupa!!!'', je Christian vpil na Stephanie, Dulce pa je uskaljeno s pesmijo zavpila čez cel avto:'' SHE'S A STUPID WHAT THE HELL ARE YOU THINKING???'' in Stephanie je odskočila stran ter grdo pogledala Dulce.
24. april 2012
next
24. april 2012
next
24. april 2012
Christian in Dulce sta se kakšnih 10 minut gledala in se le smehljala drug drugemu. Potem pa so se začela zelo intimna vprašanja. "Christian koliko resnih zvez si imel? Ahahahahaha!'', ga je začel dražiti Max, "zakaj moram odgovoriti na to vprašanje?'', se je Christian poskušal temu izogniti, ''dej priznaj, da si nedolžen pa, da si omamno želiš Dulce zdajle točno tukaj malo napičit!'', je Max grobo odgovoril, "nedolžen si?'', je bila Dulce presenečena, ''no... ja?''. Dulce je čutila, da je on pravi. V svojem življenju si je vedno želela le enega in prav tako Christian. On je mnenja, da ga ena ženska, ki ga ljubi bolj zadovolji kot pa 20 potrebnih žensk.
24. april 2012
u89235
u89235
Next
25. april 2012
ŠE 2 NEXTA
25. april 2012
next
01. maj 2012
ŠE 1 NEXT
02. maj 2012
next
02. maj 2012
next
02. maj 2012
Christiana je bilo kar sram, da je Dulce izvedela saj je dan danes izkušen moški bolj zaželen pri ženskah, kot pa nedolžen fant, ki še nikoli ni občutil prave ljubezni. ''te je sram?'', je Dulce bila firbčna, ''no mislim, da ne ve kako točno se počutim!'', ''oh verjemi, da ne vem, ker sem ponosna na to, da sem devica!''. Christian je pobuljil vanjo, Dulce pa se mu je nasmehnila. ''čakaj... devica si? Zakaj si ponosna na to?'' ''ker imam spoštovanje do sebe in to je tudi dokaz, da nisem naivna in, da ne padem na vsako lepo besedo. Čeprav so ponavadi dan danes snubitve take: pofafaj mi ga kuzla, pa dej še pičko pokaž, da ti kurca noter dam, ker sem tok horny!''. Dulce je potem zavila z očmi, Christian pa se je privlačno nasmejal in se trdno strinjal z njo.
02. maj 2012
lol
03. maj 2012
next
03. maj 2012
ŠE 2 NEXTA
03. maj 2012
next
10. junij 2012
NEXT
10. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg