Forum
I decided to write a ff. 'bout 1D♥
---------------------------------------------

" Vickie Večerja! Jutri je big dan zate!" se je zadrla mama iz kuhinje. In ja moje ime je Viktoria Jasmin in sem stara 17. Mami se je odločila ,da gremo na eno butasto potovanje v London. Zmeraj nekaj ona izbira. In je kaj vprašala nas? Ne ni!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pritekla sem po stopnicah, za mano pa mlajša sestra Eli. "Kaj pa je za večerjo?" vpraša oči, ko je odprl vrata in stopil v hišo."Oči ! " se vržem očku v naročje, saj je bil na službenem potovanju. Eli se je ovila njegovih nog in ga pozdravila, mama ga pa objame,da velik poljub na usta in reče : " Dobrodošel doma. Ravno kar sem spekla Palačinke z borovnicami." Vsi smo se usedli na stole in naložili vsak po dve palačinki. Po veliki pojedini smo se usedli na kavč in oči zavpije :" Prinesel sem darila! Za vsako eno." Vse smo se navdušile in oči je dal mami to čudovito zlato ogrlico, Eli veliko zbirko znamk,saj jih zbira in meni je dal...
12. april 2014
ups , še slika12. april 2014
Next
14. april 2014
Sori k me ni blo douug.
---------------------------------------------
Dve lepi obleki!"Thank you Thank you Thank you Thank you!" začnem vpiti in se vržem v naročje očeta. "Kako lepee soo!" Začne Eli.

Obleka 1


Obleka 2
Po družinskem večeru, sem odšla v svojo sobo in jih pomerila.Začela sem se smejati in nato zaslišim nek neznan smeh.Obrnem se in zagledam nekega blondinca, ki hodi proti meni.
"Hi Vickie." reče in me poboža po licu.Jaz sem čisto prestrašena in rečem "Who are you? What are you doing here?"
"I'm your biggest Nightmare.What am i doing here?I'm here to see you." se zasmeje in se dela kot da je zaljubljen.Jaz pa mu roko primem in se začnem tresti.Nato se mi oči zapirajo in nato... Sama tema.....
24. april 2014
Next
25. april 2014
Naslednje jutro sem se znašla v bolnišnici, in nisem vedela ničesar.Nato pride mama čisto zaskrbljena v mojo sobo, kjer sem prestrašeno sedela na postelji."Vickie, a si u redu?"mama čisto zaskrbljena reče."Ja, ja uredu sem.Samo, kaj se je zgodil?"sem ji odgovorila."No, ko sem šla proti moji spalnici, sem videla prižgano luč v tvoji sobi in si mislila, da si še pokonci.Nato odprem vrata in.. vidim tebe zgrudeno na tla z odprtimi očmi.Poklicala sem zdravnico in mi je predlagala, da te peljem sem."
Notri pride moja zdravnica in reče: "Gospa, z vašo hčerko je vse uredu. lahko jo odpeljete domov."Jaz in mama smo bile vesele. Jaz pa rečem: "Mami a imaš še v planu izlet v London? Ker jaz ga imam!"

*Pridemo domov*
"Spakirajmo, gremo v London!"Mama veselo vzklikne.Vsi so začeli pakirati , jaz pa sem si najprej naredila make-up in še izbrala obleke za v London.Izbrala sem to:


Vsi nasmejani gremo na letališče in kupimo karte.Nekje v množici ga spet vidim.Tistega blondija.Ta me gleda in si sigurno misli kaj delam tukaj.A jaz kar grem v London in na letalu zaspim...
25. maj 2014
Next
25. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg