Forum
Poletje se je počasi prelivalo v jesen. Sedela sem na svojem najljubšem mestu, v svoji sobi na okenski polici. Tiho sem opazovala zvezde in ko sem zagledala utrinek, se mi je utrnila želja, da bi za vedno ostalo tako je sedaj.
04. julij 2013
Prvič sem ga zagledala na nekem žuru. Ura je bila že krepko čez polnoč in z našo klapo smo pospravili že velike količine alkohola. Seveda me je moj ubogi želodec opozarjal, da bi bilo mogoče dovolj, a ga nisem dosti poslušala. Potem pa sem zagledala najlepšega fanta. Stal je tam in se smejal. Zraven njega pa je stalo dekle z dolgimi črnimi lasmi. Očitno sta bila par, saj jo je objemal čez rame. Očitno je začutil moj pogled, saj je pogledal v mojo smer.Bedasto sem se nasmehnila in vrnil mi je majhen nasmešek.Skoraj sem se stopila ob njegovih temnih očeh in še preden bi si lahko še enkrat ogledala njegov obraz se je obrnil stran od mene. Preden bi naredila še kakšno bedarijo, sem se obrnila in odpravila proti vratom na vrt.
04. julij 2013
Ko sem prišla na vrt, sem e usedla na tla in uživala v vonju dišeče trave. Ozrla sem se v nebo in pomislila ˝veš da te ljubim. A prosim daj mi moči, da te pozabim in znova zaživim.˝Vedela sem, da je to skoraj nemogoče in začele so se mi nabirati solze v očeh. Zaslišala sem korake in rahlo sem se obrnila. Za mano je stal on. Nemeneč se za obleke, se je usedel poleg mene. "živjo" sem zaslišala iz njegovih ust. Ne da bi ga pogledala, sem mu tiho odgovorila. Ponudil mi je roko in se mi predstavil. "David". Šele takrat sem ga pogledala, mu segla v roko in se mu še sama predstavila. Kot da bi videl moje solzice, se je tudi on zazrl v nebo in rekel: "Tudi jaz ga pogrešam." Debelo sem ga pogledala in zagledala sem majhen nasmešek na njegovem obrazu.
" Verjetno ti je govoril o meni." Takrat sem se spomnila o Kristianovem najboljšem prijatelju iz otroštva.
"Ja govoril mi je o tebi. Nisem vedela, da si se vrnil."
"Kmalu ko sem slišal za nesrečo, sem se odločim da se preselim čim bliže nazaj. Najel sem majhno stanovanje in danes sem se vrnil."
Z kotičkom očesa sem zagledala majhen utrinek in še enkrat sem pomislila na mojo največjo željo.
Zaslišala sem ženski glas in oba z Davidom sva se obrnila proti vratom. Videla sm dekle, ki je prej stalo poleg Davida in oba sva vstala. Punca se nama je nasmehnila in mi podala roko. "Ti si verjetno Tamara. Jaz sem Kaja. "
Tudi jaz sem se ji nasmehnila in ji segla v roko. " Ja jaz sem Tamara. Me veseli."
Spustila sem njeno dlan, in ko sem se spomnila na Kristjana sem si zaželela, da bi ga obiskala. "Jaz.. Oditi moram. Adijo." Še enkrat sem vdihnila svež zrak in se obrnila.
05. julij 2013
Poslovila sem se od prijateljev in se odpravila proti pokopališču. Vsedla sem se pred grob in se zazrla v bele vrtnice, ki so se bohotile v vazi. Spomnila sem se, da bo jutri 6 mesecev od nesreče. Od dogodka, ki mi je za vedno spremenil življenje. Z Kristjanom sva se spoznala pred približno tremi leti, ko smo bili s starši na morju. Nekega dne sem na plaži zagledala nekega fanta in takoj mi je postal všeč. Opazovala sem ga, ko je vstal, šel na pomol in elegantno skočil v vodo. Precenila sem, da je kakšno leto starejši od mene, sama sem jih takrat imela 17. Ko mi je postalo vroče, sem se odločila, da se grem ohladit v vodo. Previdno sem šla v vodo, saj se mi je voda zdela mrzla tako kot vedno. Gledala sem pod noge, ko bi se kmalu zaletela v fanta pred mano. Ko me je prijel, da nebi padla, sem opazila, da je to fant, ki sem ga prej opazovala. Navihano se mi je nasmehnil in se mi začel opravičevati. Skupaj sva se nato odpravila proti obali in povabil me je na pijačo. Izvedela sva, da sva iz istega mesta. Po enem tednu sva bila že dobra prijatelja in ko sva se vrnila domov sva kmalu postala fant in dekle. Skupaj sva preživela najlepše trenutke. Po dveh letih sva se odločila, da se bova odselila na svoje. Najela sva malo stanovanje, ki sva ga lahko sama plačevala. Zaposlila sva se, jaz v mali gostilni, on pa se je zaposlil pri svojem očetu v zlatarni. Načrtovala sva tudi,da bova imela otroke, a nama teh načrtov ni uspelo uresničiti. Vmes je namreč prišel tisti dan.
05. julij 2013
Tistega dne sva se prvič v dveh letih močno sprla. Šla sem v park, da bi si zbistrila glavo. Vsedla sem se pod mogočno drevo in se zasanjala. Narava me je od nekdaj pomirjala in kmalu sem pozabila na prepir. Naenkrat sem zaslišala zvok siren in stisnilo me je pri srcu. V našem malem mestu se je namreč ta zvok redko slišal. Odločila sem se, da sva se verjetno že oba dovolj ohladila za pogovor. Odšla sem proti stanovanju in zagledala sem gnečo. Ko sem prišla bližje, so glasovi ljudi obtihnili. Začutila sem zgrožene poglede. Prerinila sem se skozi množico in ko sem zagledala prizor pred mano, so se mi zašibila kolena. Slišala sem reševalca, ki je pomenljivo rekel "konec je." kriknila sem od šoka in se pognala proti njemu. Po glavi mi je rojilo vprašanje zakaj on? Zakaj ljubezen mojega življenja? Zakaj si šel za mano? V zraku je naenkrat obstalo na tisoče vprašanj. Poljubljala sem ga in reševalci so me poskušali odtegniti od njega. Končno jim je uspelo in takrat sem se zlomila. V marsikaterih očeh so se zasvetile solze. Naslednji dan se je v časopisu svetil naslov "pijani voznik odvzel še eno mlado življenje" Nasledji dnevi so se zdeli kot sanje. Zaradi mojega zloma in zato, ker sem sebe krivila, da je šel za mano sem bila na pomirjevalih in pod budnim pogledom staršev. Bila sem kot robot, brez čustev. Avtomatsko sem odgovarjala ljudem, moji odgovori so zveneli kot da bi bili naučeni. Na pogrebu sem stala skupaj z njegovimi starši in ko je v zvočnikih zazvenela pesem "I dont wanna miss a thing" ni nobeden ostal ravnodušen. Na koncu obreda sem se spomnila najine pesmi in naglas sem ponovila refren, ki sva ga neštetokrat poslušala. "Prosim ne odhajaj, prosim ostani angel moj. Ljubim te." se je zaslišalo iz mojih ust in šele takrat so se ljudje začeli razhajati. Naslednji mesec sem preživela pri starših, najino malo stanovanje pa je samevalo. Nisem hotela iti na grob, saj se še vedno nisem sprijaznila. Nekega dne pa sem poslušala radio in spet sem zaslišala najino pesem. Takoj sem se oblekla, odtrgala vrtnico z vrta in stekla proti pokopališču. Tistega dne sem spet zaživela, preselila sem se nazaj v najino stanovanje, začela spet hoditi v službo in se družiti s priijatelji. Vedela sem, da bi Kristjan hotel, da gre življenje naprej. A vseeno sem ga vsak dan obiskovala in verjela sem, da bo vedno z mano.
05. julij 2013
Neeeeeeeeeeeext!
Kak žalostno :'(

drugač pa mi je všeč
05. julij 2013
Med vsem tem razmišljanjem nisem opazila, da se je začelo daniti. Pomislila sem, da se je vse še kar dobro izteklo, saj je bil to prvi žur na katerem sem bila po nesreči. Ravno ko sem vstala, sem zaslišala korake po sicer praznem pokopališču. Ozrla sem se in zagledala Davida. " Zdelo se mi je, da boš tukaj." sem zaslišala. " Hotela sem ga obiskati. Vsak dan pridem k njemu in mu povem kaj se mi je dogajalo čez dan." sem mu odvrnila. "Žal mi je, da ga bom lahko samo tako še obiskoval. Po ločitvi staršev in po tem, ko smo se odselili, se nisva več videla. Žal mi je, da se nisem že prej vrnil." opazila sem, da si je obrisal oči in nekaj sekund sva obstala v tišini. " Ne obžaluj odločitev. Verjamem, da je še zmeraj z nama. Prve dni po nesreči nisem mogla verjeti, da ga ni več. Nisem se mogla sprijazniti in krivila sem sebe za njegove odločitve. Ko sem zaslišala najin komad po radiju, mi je kar naenkrat šinila zamisel, da mi ga pošilja on. Da naj ne bom iskala krivde sebi, ampak da je bila to njegova odločitev. In od takrat vem, da je povsod z mano. Da bo za vedno ostal tukaj." Položila sem svojo roko na njegove prsi in ga pogledala v njegove temne oči. Položil je svojo roko na mojo, me potegnil k sebi in objel." Ne pozabi." sem mu šepnila.
07. julij 2013
Kar nekaj časa sva stala tako objeta. Ko sva se ločila, me je povabil k njemu na kavo. Ozrla sem se na uro in opazila, da je že 8 zjutraj. Bila sem že zelo utrujena, saj nisem bila navajena biti tako dolgo pokonci. Dogovorila sva se, da greva na pijačo takoj ko se naspiva. Odpravila sva se domov in čudno se mi je zdelo, da gre z mano. Zbrala sem pogum in ga vprašala če še ne gre domov. "Tukaj je moje stanovanje" je pokazal na stavbo pred nama. To pa je bila stavba, kjer je bilo tudi moje stanovanje. Začudila sem se takemu naključju in ko sva prišla pred vrata mojega stanovanja je planil v smeh. Začudeno sem ga pogledala in pomignil je na vrata nasproti mojih. " Zgleda, da sva soseda." sem zaslišala in takrat sem tudi jaz planila v smeh. Poslovila sem se in na obrazu mi je še dolgo počival nasmeh.
08. julij 2013
Zbudil me je zvok zvonca. Ko sem se vsedla na posteljo, sem začutila hud glavobol. Čeprav sem se do prihoda domov streznila, sem vseeno začutila hudega tigra, saj pijače nisem bila navajena. Hotela sem nazaj v posteljo, a je bila oseba pred vrati hudo nestrpna. Ni me brigalo kako izgledam in zato sem kar v pižami odprla vrata. Že sem odprla usta, da bi nahrulila tistega pred vrati, ko sem pred nosom zagledala pladenj z zajtrkom in zavohala sem kavo. Žal mi je bilo, da se misem vsaj počesala, saj je pred vrati stal David. A to, da je v rokah držal veliko skodelico kave je prevladalo in povabila sem ga naprej.
"Dobro jutro Pepelka" je dejal.
Grdo sem ga pogledala in pogled mi je zdrsnil na uro. Kazala je že 19. "Sranje, prespala sem cel dan." sem zaklela.
Široko se mi je nasmejal in opazila sem, da so se njegove rjave oči hudomušno zasvetile. Šele sedaj sem opazila, da so njegove in Kristjanove oči skoraj enake barve le da je Kristjan imel svetlejše. Vsedla sva se za mizo in hrana mi je hudo teknila.
Med tem ko sem jedla, sva se pogovarjala o različnih stvareh. Izvedela sem, da bo delal v zlatarni, tam kjer je pred nesrečo delal tudi Kristjan. Lahko bi ga poslušala še ure in ure, a se je oglasil zvonec.
Bil je moj najboljši prijatelj. Res sem ga imela rada in po nesreči mi je bil v veliko oporo, saj sta se s Kristjanom zelo dobro razumela. Mnogi so mislili, da je zaljubljen vame, a sva oba vedela da ni res.
"Ljubica res bi lahko uporabila glavnik." je nejevoljno strmel v moje lase. Zasmejala sem se in mu skočila v objem. Stopil je naprej in zagledal Davida. Na ustih obeh sem opazila velik nasmeh in pozdravila sta se. Glede na to, da so bili nekdaj vsi trije neločljivi, smo še dolgo v noč sedeli za mojo mizo in obujali spomine.
08. julij 2013
Ko me je naslednjega jutra zbudila budilka, bi jo najraje zabrisala v steno. A iztekel se je vikend in morala sem nazaj v službo. Šef mi je še vedno "gledal čez prste" in zato sem hvala bogu imela proste vikende. Ko sem končno vstala, sem se tako kot vsako jutro ozrla k Kristjanovi sliki in ga pozdravila. Med zehanjem mi je uspelo pristaviti za kavo in ko sem bila urejena, me je čakala skodelica ravno prav tople kave. Zaklenila sem stanovanje in se odpravila v gostilno, ki je bila nedaleč stran. Pred vrati pa sem zagledala Kajo. Prišla sem bližje in Kaja me je nasmejano pozdravila. Za mano je stopila v lokal in ko sem jo vprašala, kaj bo pila me je debelo pogledala. " Ne veš? Zaposlena sem tukaj." Lotili sva se dela in priznam, da mi je počasi prirastla k srcu. Bila je zelo pozitivna oseba in stalno je čebljala, zato mi res ni bilo dolgčas. "Danes se moraš oglasiti pri nama z Davidom." sem zaslišala med njenim čebljanjem. "Ne vem. Nebi vaju rada motila." sem se začela zgovarjati. "Saj naju ne boš.. Čakaj malo. Ti misliš da sva z Davidom skupaj? Misliš da sva par?" In planila je v smeh. " Nista?"sem jo pogledala. " Seveda ne. Midva sva samo sostanovalca in najboljša prijatelja." Moram priznati, da me je ta stavek presenetil in postala sem boljše volje. Kaja tega ni opazila, saj je spet začela čebljati kot majhen otrok.
08. julij 2013
Ko sva končali, sva se skupaj odpravili po nakupih. Po dolgem času sem se čisto sprostila in moram priznati, da sem kmalu postala utrujena.
Na poti domov sva na stopnicah naše stavbe srečali Jana, mojega najboljšega prijatelja. Ko je opazil nakupovalne vrečke, se je namrdnil "šoping? In to brez mene?" Priznam. Njegov največji hobi je zanimanje za modo in moram priznati, da ima za fanta prekleto dober okus.
Kaja ga je samo postrani pogledala, jaz pa sem bušnila v smeh. Z zanimanjem se je zazrl v Kajo in pozabila sem, da se ne poznata. Predstavila sem ju drug drugemu in odpravili smo se proti stanovanju.
V stanovanju se je Jan razkomotil na sedežni, jaz pa sem se spravila v ponošeno trenerko in napol preveliko majico."Danes greva k Kaji in Davidu. " sem mu zaklicala iz kopalnice.
Namrdnil se je "Ne bom jima v napoto." zasmejala sem se, saj je bil moj odziv isti.
"Nista par, samo stanujeta skupaj. " Ker je Jan obtihnil, sem začudeno pogledala iz kopalnice in ga našla v moji sobi.
" Kaj delaš?" sem ga vprašala?
Iz omare je potegnil majico, ki je kar dobro poudarila moje oprsje, sam pri sebi pa je zamrmral: "Prekleto, kje imaš spet tiste hlače?"
08. julij 2013
Po celem popoldnevu smejanja sva se zvečer pojavila pred sosednjim stanovanjem. Čeprav sem vzdihovala in obupovala nad kombinacijo oblačil, ki jih je izbral Jan, moram priznati, da mi je bilo všeč. Sita sem bila že enih in istih oblačil in Jan mi je izbral oblačila, ki so mi res pristajala. Oblačila, ki jih je potegnil iz dna omare.
Ko je David odprl vrata, je bil vidno vesel in opazila sem, da me je premeril z svojimi temnimi očmi. A to ni bil pogled, ki bi se osredotočil na oprsje, bil je tiste vrste pogled, ki je pomenil da sem res lepa punca. Čeprav vem, da nisem nič posebnega, vem, da sem lepa na svoj način. Zato mi je ta pogled celo ugajal.
Stopila sva v stanovanje in mimo je že stopila Kaja. Ne vem kako ji to uspeva, a kadar jo vidim se smeji. Punca je res legenda.
Ko sva stopila v kuhinjo, sva oba planila v smeh. Na mizi je bilo namreč polno toplih sendvičkov in moram priznati da jih oba z Janom obožujeva. Vsedli smo se za mizo in pojedina se je začela. Čeprav je bilo sendvičkov res ogromno, smo predvsem po zaslugi fantov pospravili vse.
Nato smo obsedeli za mizo in vzdihovali. Naenkrat pa je Kaja skočila pokonci in nas začela prigajati v park. Hodili smo po parku in Kaja je kar naenkrat dregnila Jana ter stekla stran. "Ti loviš" je zavpila. Jan se je pognal za njo in kmalu sta se izgubila med drevesi. Z Davidom sva se spogledala in planila v smeh.
"Ustvarjena sta drug za drugega" sem izjavila med smehom in David mi je potrdil.
"Kaja mi je povedala, da si mislila, da sva par." je izjavil.
Oblila me je rahla rdečica " Res sem mislila da sta skupaj. Ko sem vaju videla na zabavi, stanujeta skupaj in tako dobro se razumeta. Kje sta se spoznala?" me je še zanimalo.
"Kaja je res super punca. Stala mi je ob strani, ko.. Ko sem bil izgubljen. Ko nisem imel nikogar. "
Njegov obraz je postal napet in pogled je usmeril v tla. Zdelo se mi je, da so njegove že tako temne oči postale še temnejše.
09. julij 2013
Zanimalo me je, kaj pomeni ta nenadna sprememba razpoloženja, vendar nisem hotela drezati vanj z uprašanji. Tako sva tiho prehodila nekaj metrov, ko se je David postavil pred mano.
"Tamara hočem da veš, kaj sem počel. Kakšen sem bil. A obljubi, da me zaradi tega ne boš zasovražila."
"Obljubim" sem zašepetala.
Vsedla sva se pod drevo. Njegov pogled se je zastrmel v nebo in začel je govoriti." Ko sta se starša ločila, sem bil star 10 let. Mami spoznala novega moža. Preselili smo se k njemu in na začetku je bilo vse super. Dokler ni neke noči prišel k meni v sobo." glas se mu je začel krhati in komaj opazno mi je po licu spolzela solzica.
Odkašljal se je in nadaljeval " poskrbel je, da me je bilo preveč strah, da bi komu povedal. Zato sem bil tiho. To je trajalo do 14 leta. Neke noči, ko je spet prišel, pa sem poklical policijo. Ko je mama dojela, kaj se dogaja, ga je takoj zapustila in spet smo se odselili. A početje je v meni pustilo hude travme. Začelo se je s tem." dvignil je rokav in na koži so se svetile komaj opazne brazgotine. Z kazalcem sem nežno pobožala najbolj vidno in David je že nadaljeval.
" Kmalu je družba naredila svoje in zašel sem s poti. Najprej cigareti in alkohol, nato droge. Pristal sem tudi v zaporu. Ni me brigalo za nič, živel sem le za tiste trenutke omame, ko sem pozabil na vse, celo na to, kdo sem. Nekega dne sem se vrnil domov, saj sem potreboval denar. Mami je sedela za mizo in jokala. Čeprav sem bil zadet, me je stavek, ki ga je izrekla v trenutku streznil. Za večno se mi bodo v spomin vtisnile besede, da je Kiki mrtev. Takoj drugi dan sem šel na odvajanje in na skupinske terapije. Tam sem spoznal Kajo. Bivši jo je pretepal in imela je mučno preteklost. Ne vem če bi mi uspelo brez nje." zazrl se je v daljavo iin nadaljeval. " Dobil sem drugo priložnost, ki si je ne zaslužim. Ne bom je zapravil."Objela sem ga in stisnil me je k sebi, kot da sem njegova rešilna bilka.
"Zaslužiš si jo" sem mu zašepetala v uho in mu obrisala solze iz oči.

~p.s. Res bi bla vesela kkšnih mnenj alpa pripomb.. ~
11. julij 2013
Zakon
Neeeext
11. julij 2013
DAVID
Res mi je bilo hudo, da Tamara ni poznala moje preteklosti. Priznam, nisem bil ponosen nanjo in nisem vedel, kako se bo odzvala nanjo.
Tudi Kaja je vedela, kako me moja preteklost mori in vedel sem, da bo nekako poskrbela za primerno priložnost, da bi ji povedal. Čeprav sem opazil, da se nekaj plete med njo in Janom, mi je pomežiknila, ko je stekla stran z Janom za petami.
Nisem vedel, kako naj povem Tamari in odločil sem se, da grem na vse ali nič. Čeprav sem videl njene drobne solzice, sem vedel, da delam prav. Zmrazilo me je, ko se je dotaknila mojih brazgotin, za katere nisem povedal še nikomur, razen Kaji. Njeni prsti so na moji koži pustili toplo sled. Ko sem prišel do konca pripovedovanja, me je objela. Stisnil sem jo k sebi in čutil sem, da mi samo ona lahko pomaga pozabiti na preteklost. Ko se je dotaknila mojega obraza, da bi mi obrisala solze in mi v ušesa zašepetala, da si priložnost, ki mi je bila dana zaslužim, so me skrbi povezane z preteklostjo zapustile.
Prvič po dolgem času sem se sprijaznil z svojimi dejanji.
Prvič po dolgem času sem dojel, da si res zaslužim, da bi bil končno srečen.

Komentarji? *
15. julij 2013
Pιкαcнυ.Pαn∂α❊ : hvalaa.
15. julij 2013
TAMARA
Minevali so dnevi in življenje se je nadaljevalo. Od tistega večera, ko mi je David povedala za svojo preteklost, se je med nama nekaj spremenilo. Nisem ga obsojala za njegova dejanja. Preteklosti pač ne moreš spremeniti, lahko pa spreminjaš prihodnost. Skupaj sva preživela ogromno časa in na tihem sva oba vedela, da drug do drugega čutiva več kot prijateljsvo. A nobeden ni naredil koraka naprej in po eni strani sem bila vesela, saj nisem bila še pripravljena. Po drugi strani, pa sem vedela, da si zaslužim biti srečna.
Kaja in Jan sta postala par in moram reči, da sta ustvarjena drug za drugega.
Nekega večera je zazvonil zvonec. Ko sem odprla, je bil pred vrati David. In to na kolenih. Ko sem ga začudeno opazovala, je sklenil roke in dejal " proooosim, premlad sem, da bi dobil sladkorno." Planila sem v smeh, saj sem dojela, da imata Jan in Kaja spet svoje momente. Povabila sem ga naprej in se vsedla pred televizor. Gledala sva film in ko se je končal, sem opazila, da se bo začel Titanik. Priznam ni v moji navadi, da jokam zraven filmov, a pri Titaniku je čisto drugače. Hvala bogu, da sem doma imela dovolj robčkov.
Ko sem sredi filma pogledala Davida, sem opazila, da tudi njemu po licu polzijo solze. Ko je opazil, da ga gledam, se je nasmehnil "Maš robčke?"
Na koncu sva oba jokala kot dež in ko se je končal film, sem se zazrla v njegove temne oči.
18. julij 2013
Tudi on je opazoval moj obraz. Sploh nisem opazila, da je počasi približeval svoj obraz mojemu. Ko sem že čutila njegovo sapo na mojem obrazu, se je vstavil in me previdno opazoval. Približala sem se mu in poljubila sva se. Res sem si želela tega poljuba in ko se je odmaknil, sem ga začudeno opazovala.
" jaz.. Oprosti. Oprosti ker sem te tako na silo pojubil."
Preden bi dokončal, kar je hotel povedati, sem ga potegnila k sebi. Z roko sem mu šla skozi lase. Poljub je bil poln strasti in ko se je končal, so se moje modrozelene oči srečale z njegovimi rjavimi.
Nasmehnila sem se mu " Si hotel kaj povedati?"
"Ti si dokončala namesto mene." mi je z nasmehom na ustnicah odvrnil in že sem čutila njegove vroče ustnice na mojem čelu.

Proooooosim za kšn komentar.. :*
24. julij 2013
Zdaj že kar nekaj časa nisem brala a sem nazaj ;D
Res dobro pišeš in ne vem zakaj ni bralcev. Bom na svoji temi prosila, da kateri prebere tvojo zgodbo

Next!
24. julij 2013
u136174
u136174
Neeeeext
24. julij 2013
Pιкαcнυ.Pαn∂α❊ oooo hvalaa zlata si.. <3
Tiho sva obsedela na na sedežni. A čeprav je med nama vladala tišina, se mi je zdelo, da sva si povedala več kot z besedami. Sploh nisem vedela, kdaj sem zaspala in zbudila sem se na svoji postelji. Tiho sem odšla v kuhinjo in na sedežni zagledala Davida, ki je spal. Naslonila sem se na vrata in ga opazovala. Sama pri sebi sem se nasmehnila in odšla pripravit zajtrk. Ko sem skuhala kavo, sem tiho odšla v dnevno sobo in počepnila poleg njega. Poljubila sem ga in se umaknila. Šlo mi je na smeh, ko je s težavo odprl oči. Nekajkrat je pomežiknil in ko so se njegove oč privadile na svetlobo se mi je nasmehnil "Dobro jutro princesa."
"Dobro jutro princ. Kava?" sem mu odvrnila in mu ponudila skodelico z kavo.
Široko je zazehal in vstal. Bil je brez majice. Moje oči so švigale po njegovem telesu, ki je bilo oblikovano, kot da bi cele dneve prebil v fitnesu, in ko je to opazil, se je na njegovih licih zableščala rdečica. Prvič sem jo opazila pri njemu in res je polepšala njegov že tako čudovit obraz.
"Oprosti. Res bi te moral vprašati, če lahko spim tukaj." je rekel z zadrego v glasu.
"In zakaj nisi?" sem rekla brez izraza na obrazu. Ko me je pogledal z obžalovanjem v očeh, sem planila v smeh. " Tepec, sploh ti ni treba spraševati takih neumnosti, ker veš kakšen bo odgovor."
Takrat se je tudi on nasmehnil in že sem dobila dolg poljub.
24. julij 2013
Next
24. julij 2013
Neeeeext
24. julij 2013
Fhool jače pišeš
24. julij 2013
u136174
u136174
Neeeeeeeeeext
25. julij 2013
hvaaaaalaa..

Sedela sva na tleh dnevne sobe, saj je bil zunaj dež. David je planiral, da bova šla na piknik v park, a mu je vreme prekrižalo načrte. Zato sva morala pač improvizirati. Po tleh sva pogrnila odejo in res se mi je zdelo, kot da sva na pravem pikniku. Pravzaprav mi je bilo čisto vseeno, kje sem, važno je, da sva skupaj.
"Tamara bi bila moje dekle? Vem, da se ne poznava dolgo in da sm te presenetil in da je mogoče prehitro..." je začel blebetati. Na ustnicah se mi je zaigral nasmeh in z poljubom sem ustavila besede, ki jih je govoril. Čutila sem, da sem ga presenetila, saj je za nekaj časa obstal. Ko sva končala s poljubom, sem mu pomežiknila " Zdaj poznaš odgovor."
V lase mi je zapel vrtnico, ki jo je potegnil iz vaze. Tiho mi je šel s prsti skozi. "Všeč so mi tvoji lasje."
Potegnil me je bliže k sebi in mi šepnil " Ne. Obožujem jih."
Njegove ustnice so se dotaknile mojega lica in počasi potovale proti ustom. Moja roka je polzela skozi njegove temne lase in nežno sem ga pobožala po zadnji strani vratu. Končno je prišel do ustnic in poljubila sva se. Sedaj ko sem osvojila te ustnice, se jih nisem mogla naveličati poljubljati. Bile so vroče in željno me je objel. Ko sva se nehala poljubljati, so njegovi prsti potovali preko ustnic, čez vrat do ramen. Pod njegovim dotikom se mi je ježila koža. Ko je obstal na ramenu, mi je z drugo roko nežno odmaknil lase, ki so mi padali na obraz.
'Obožujem te." sem zaslišala njegov glas.
25. julij 2013
Neeeeeeext
25. julij 2013
Next
26. julij 2013
Končno je dež nehal padati in odpravila sva se na sprehod.
Čutila sem praznino v prsih in ko sva stopila skozi vrata hiše, sem poiskala njegovo dlan in mu jo stisnila."Rada bi šla k njemu."
Njegove oči so se srečale z mojimi "Vem." je mehko odvrnil.
Odpravila sva se proti pokopališču. Postavila sva se pred njegov grob in nanj položila vrtnico, ki sva jo odtrgala po poti. Naslonila sem se na njegovo močno telo in objel me je okoli bokov. Začutila sem njegove ustnice na mojem licu in zašepetal mi je "Rad te imam." V tistem trenutku je skozi oblake posijalo sonce. Pogled mi je najprej šinil do majhnega srčka, ki je bil vgraviran v Kristjanov grob, nato pa sem se zazrla v nebo in na ustnicah se mi je zaigral nasmeh. "Tudi jaz te imam rada."
26. julij 2013
Neeeext!
26. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg