Forum
Helow< 3
Sem Tea in Bom pisala najstniško revijo Evilla.
Kazalo prve št. :
-Top lestvica,....
-Ocene komadov,...
-Eksluzivno,...
-Vici,...
-Nasveti ličenja,...
-Horoskop...
-IN&OUT....
-Pomoč....
-Ponesrečene slike&sporočila....
Facebook fore.......
Upam,da vam bo všeč(:01. november 2013
Top lestvica:
1.BRITNEY SPEARS WORK B**CH
2.MILEY CYRUS WRECKING BALL
3.LORDE ROYALS
4.LANA DEL REY SUMMERTIME SADNESS (CEDRIC GERVAIS REMIX)
5.RIHANNA POUR IT UP
6.KATY PERRY ROAR
7.AVICII YOU MAKE ME
8.YLVIS THE FOX
9.THE WANTED WE OWN THE NIGHT
10.THE KILLERS SHOT AT THE NIGHT
01. november 2013
2. Ocene Komadov:01. november 2013
1.Miley Cyrus - Wrecking Ball - 10
2.Lady Gaga - Applause- 8
3.Katy Perry - Roar -8
4.Rihanna - Pour It Up -7
5.Rihanna - Diamonds -10
01. november 2013
EKSLUZIVNO:

Miley Cyrus:
Prej:01. november 2013
Zdaj:

Kaj se je zgodilo z lepo Miley?* Še pred leti smo jo poznali kot pop zvezdnico Hannah Montano. Na podelitvi nagrade za Mtv se ni nikakor primerno vedla. Miley znova in znova pretresa svoje uboževalce. Miley je na slikah izumila celo kazanje jezika. Pred kratkim se je razšla s svojim zaročencem Liamom Hemsworthom. Je to krivo za njeno neprimerno obnašanje?? Pred kratkim je izdala novo skladbo
Wrecking ball, s katero zaseda,kar 2 mesto na lestvicah. Svoje uboževalce je pretresla tudi z videospotom te skladbe.
01. november 2013
______________________________________________________________________________
EKSKLUZIVNO:
Pet deklet, pet srferskih desk in obilica dobre volje – vse skupaj spakirano v najbolj kul kombi na cesti – to ne more biti nič drugega kot road trip z Itak Venom. Na enem izmed popotovanj po svojih pravilih so za volan legendarnega kombija prijela dekleta: pet punc, prijateljic, se je odpravilo na obale Biskajskega zaliva in Portugalske, kjer so se iz kombija vrgle neposredno v valove.

Dve Nini, Anja, Irena in Urška so se na pot dobro pripravile, veliko domišljije pa so pokazale že pri pakiranju. Naložiti pet desk za srfanje je izziv že, ko imamo na voljo precej večje vozilo od Itak Vena. Ekipa Iberia Surfin', kot so se punce poimenovale, je kljub temu brez večjih zapletov krenila proti zahodu. Srferska avantura jih je preko Genove in južne Francije popeljala do končnega cilja: obal Atlantika. Na poti so dekleta s prenovljenim kombijem pritegnila nemalo pozornosti, dobila pa so tudi nekaj ženitnih ponudb, in to kar med vožnjo po avtocesti.

Dekleta so si dala duška tudi ko niso bila za volanom. Poleg celodnevnih podvigov na valovih morja, so jim večere popestrila predvsem številna nova poznanstva. Da so dekleta res polna energije, dokazuje tudi to, da jih na njihovi avanturi niso ustavila niti poškodovan gleženj in zlomljen zob. Kljub poškodbam so punce do konca ohranile dobro voljo, domov pa so se vrnile polne nepozabnih vtisov z, po njihovih besedah, najboljšega dopusta sploh.

»Edo«, kot so dekleta sama poimenovala kombi, pa očitno ne bo imel miru. Ekipa Iberia Surfin' je namreč na Facebooku napovedala, da bo fantom, ki so se v kombiju podali na četrti Itak road trip, postavila zasedo, kombi zaplenila in se z njim podala na novo avanturo.
01. november 2013
_____________________________________________________________________________
EKSKLUZIVNO:

Ali je mogoče,da bodo rebelde ponovno predvajali na Kavalu A?
01. november 2013
___________________________________________________________________________
VICI:

Janezek pridno posluša pri pouku, ko mu kar naenkrat pade radirka na tla.
Išče jo in išče, pa je ne najde.
Učiteljica vpraša učence:”otroci, kaj bi mi vi napisali na nagrobnik, če bi umrla?”
Vsi premišljujejo, a nihče se ne spomni odgovora.
Janezek prav takrat najde radirko in se zadere:”a tu ležiš,prasica grda!”

Rdeča kapica
Rdeča kapica gre skozi gozd k babici. Spotoma neprevidno izda volku cilj svoje poti. Sestradan volk jo prehiti, požre babico in čaka še na slastni mlajši zalogaj. Rdeča kapica stopi v hišico in zagleda v postelji čudno spremenjeno "babico". Začne se znani pogovor.
"Babica, zakaj imaš tako velike oči?"
"Zato, da te bolje vidim."
"Babica, zakaj imaš tako velika ušesa?"
"Zato, da te bolje slišim."
"Babica, zakaj imaš tako velika usta?" Tedaj volk- babica popeni in zarenèi:
"Kaj je s teboj? Ali si prišla na obisk ali si me prišla zafrkavat?"

Morski psi se pogovarjajo o prehrani, ki so jo zaužili v preteklih dneh.
"Pred nekaj dnevi sem požrl Američana, pa sem potem cel dan bruhal hamburgerje!" je rekel prvi.
"Jaz sem pa pojedel Rusa in sem cel dan bruhal vodko" je povedal drugi morski pes.
"jaz sem šele nastradal!" se je oglasil tretji. "Pojedel sem blondinko, pa se dva dni nisem mogel potopiti pod vodo

Grožnja:
Mladenič je vprašal svoje dekle, blondinko:
"Ali se boš poročila z menoj?"
"Pa...ne vem..."
"Poslušaj, če ne boš pristala, se bom obesil na steber pred vašo hišo!"
"Ne, to pa ne! Saj veš, da moj očka ne mara, da visiš pred našo hišo!"
01. november 2013
NASVETI LIČENJA:
Tokratnja tema: Halloween make up

Bliža se noč čarovnic, ali si to že zamudila ah,ne skrbi saj je še pust in ti bi rada izgledala cool? NO,problem tukaj je nekaj cool nasvetov ličenja.

KRVAVA NEVESTA:


01. november 2013
Tako cool je videti, pa še težko ni, seveda tvoj kostum krvave neveste ne rabi izgledati tako.
01. november 2013
2. POL OBRAZA

ALI*01. november 2013
Make up "Pol obraza" je videti zelo cool in tudi je zelo moderen, preiskusila sem ga tudi sama verjemite zelo cool je.
01. november 2013
3.NAJ TUDI TVOJE OČI DOBIJO "HALLOWEEN" ČAR.01. november 2013
Horoskop< 3
Oven:
Leto, ki prihaja
Življenje
Posebno v prvih treh mesecih leta ti bo sreča dobesedno dihala za ovratnik. Če boš znala izkoristiti priložnosti, boš bogato poplačana.
Ljubezen
Tvoj glavni cilj bo ugotoviti, kaj resnično pričakuješ od razmerja. Vzemi si čas za brskanje po sebi.
Delo
Kar bliskalo se bo od kreativnosti. Ne bodo skromna in svoje ideje zaupaj nadrejenim. Kmalu se bo pojavil nekdo, ki bo prepoznal tvoj potencial.
____________________________________________________________
BIK:
Leto, ki prihaja
Življenje
Običajno si ne moreš pomagati, da ne bi vedno do potankosti premislila, kako boš ravnala v določeni situaciji. Vse vedno načrtuješ, presenečenj pa ne maraš preveč. Kljub temu te čaka leto, ko boš preizkusila veliko novega in nepredvidljivega.
Ljubezen
Klima v ljubezenskem oddelku bo precej vroča. Tako vroča, da bo tvoja glava čisto zmešana. Vendar nikar ne skrbi, proti koncu leta se bo uredilo in takrat boš tudi ugotovila, da so včasih tudi zmešnjave koristne.
Delo
Služba te zadnje čase ne veseli. Čas je, da narediš korak naprej, vendar previdno. Dokler se ne ponudi nova priložnost, vztrajaj pri svojem dosedanjem delu
_______________________________________________________________
DVOJČKA:
Leto, ki prihaja
Življenje
Prijatelji bodo v tem letu zate zelo pomembni. Nekateri te bodo spodbujali, da boš naredila kaj novega, drugi ti bodo ves čas stali ob strani.
Ljubezen
Privlačijo te poredni fantje, a letos boš srečala nekaj simpatičnih tipčkov in se resno vprašala o tem, kakšen je zate idealen tip moškega.
Delo
Vajena si ločevati delo od zabave. Letos boš ugotovila, da imaš res super sodelavce. S tem bo tudi na delovnem mestu postalo bolj zabavno.
RAK:
Leto, ki prihaja
Življenje
Od tega, kaj vse si naredila na poslovnem področju, do tega, koliko denarja si prihranila – lansko leto si res garala. Rezultate preteklega dela boš čutila v letošnjem letu. Prihodnost je zate res svetla.
Ljubezen
Ker si sita igric, si do moških veliko bolj neposredna. Ta tvoja nova lastnost te bo zagotovo pripeljala neposredno v naročje gospoda Pravega, ki te morda čaka že za naslednjim vogalom.
Delo
Zastavila si si nove cilje, zdaj pa te je malce strah narediti prvi korak. Začni počasi, premisli, preden kaj rečeš, in se na vsak sestanek dobro pripravi. Uspeh bo zagotovljen!
LEV:
Leto, ki prihaja
Življenje
V naslednjih 12 mesecih se boš posvetila predvsem sebi, svojemu telesu in svojim željam. Jeseni bo na dan prišla tvoja radodarna narava, saj boš pomagala prijateljici, ki se bo znašla v stiski.
Ljubezen
Tudi na področju ljubezni boš neustavljiva, saj bo tvoja privlačnost na vrhuncu, oboževalci pa se bodo ves čas vrteli okrog tebe. Proti sredini leta boš srečala nekoga, ki te bo povsem očaral.
Delo
Ambiciozna boš, zato boš vso zimo pridno delala. Tako se boš odločila tudi zato, ker so ti zadnje čase nekateri sodelavci očitali, da tvoje naloge niso opravljene, kot je treba.
DEVICA:

Leto, ki prihaja
Življenje
Tvoj perfekcionizem močno zaznamuje tvoj vsakdan, ki je zato še toliko bolj naporen. Nauči se temeljitega sproščanja ob svojem dragem ali pa morda pred štedilnikom ob pripravljanju kolačkov.
Ljubezen
Verjameš, da se na najboljše stvari splača počakati, zato bo moral biti tvoj izbranec potrpežljiv in počakati, dokler ne boš prepričana, da je pravi. Poleg tega potrebuješ ob sebi nekoga, ki ti bo dal vedeti, da misli nate.
Delo
Razširi svoja obzorja. Avanturistični Jupiter te bo gnal v nove izzive. Bolj ko boš drzna, bolje ti bo šlo tudi na delovnem mestu.
TEHNICA:
Leto, ki prihaja
Življenje
Jeseni se bo tvoja seksi karizma tako razbohotila, da bo tvoj spremljevalec pošteno ljubosumen na moške poglede, ki jih boš deležna. Konec leta boš preživela v družinskem vzdušju.
Ljubezen
Tvoj popoln moški mora biti romantičen in nežen. Poleg tega mora biti eleganten in ugleden v družbi, saj je pomembno, da si ponosna nanj.
Delo
Spomladi se boš posvetila delovnim obveznostim in malo pozabila na druženje, medtem ko se boš poleti spremenila v pravo žurerko, ki ji bodo najbolj prijali pikniki ob obali ali bazenu.
ŠKORPIJON:
Leto, ki prihaja
Življenje
Raje vidiš, da si ti tista, ki drugim ponudi tolažbo, toda v novem letu se nikar ne brani pomoči, ko se boš znašla v kočljivi situaciji.
Ljubezen
Rada imaš vse pod nadzorom, a po drugi strani hrepeniš po nekom, ki bi mu včasih lahko predala vodilno mesto. Najbolje je, da tvoj mačo lepotec ni dober le v postelji, ampak je tudi nepobolšljiv romantik.
Delo
Jeseni boš zelo delovna, saj boš že septembra dobila nove obveznosti, ki ne bodo čakale. Vzemi si čas za izpolnitev vsake izmed njih, le tako boš pri tem uspešna.
STRELEC:
Leto, ki prihaja
Življenje
Intenzivni Mars te bo prepričal, da se moraš posvetiti rekreaciji. Izredno vesela boš, ko boš videla, da tvoja zadnjica zaradi telovadbe postaja še bolj čvrsta. Septembra bo čas za preobrazbo, stilsko seveda. Zakaj svoji garderobi ne bi dodala več damskih kosov?
Ljubezen
Ker si prava pustolovka, želiš, da se vedno nekaj dogaja. Predvsem v postelji, kjer bo moral tvoj dragi pokazati vso svojo izvirnost in spontanost. Ker imaš rada prijateljsko družbo, bo tudi on moral biti družaben.
Delo
Pričakuj spremembe. Prve novosti boš doživela februarja, ko se ti v službi ali pri študiju obeta nekaj radikalnih premikov. To te bo motiviralo, da boš spremembe uvedla tudi na drugih področjih.
KOZOROG:
Leto, ki prihaja
Življenje
Čeprav nič kaj rada ne tvegaš, bi bilo dobro, če bi se letos podala na noro avanturo po svetu, Brez razmišljanja pripravi kovčke in pojdi, kamor ti narekuje intuicija.
Ljubezen
Nikoli se ne zadovoljiš z malim, zato hrepeniš po postavnem tipu, ki ni le seksi, temveč je tudi bister in preudaren. Poleg tega mora biti najmanj tako ambiciozen kot ti. Ker oba veliko garata, imata rada skupne sprostitve med rjuhami.
Delo
Jupiter v tvojem znamenju ti bo že januarja ponudil novo poslovno priložnost, ki bi se jo splačalo zgrabiti. O tem, kako se boš lotila posla, se prej nujno posvetuj z nekom, ki mu zaupaš.
VODNAR:
Leto, ki prihaja
Življenje
Vedno iščeš nove in razburljive stvari, zato brez težav sprejemaš spremembe, kot so selitev v drugo mesto ali državo in zamenjava službe.
Ljubezen
Junija boš obiskala na novo odprt lokal ter tam zagledala svež in čeden obraz neznanca. Zapelji ga. Avgusta bo mišičasti tip na plaži vztrajno pogledoval v tvojo smer.
Delo
Izbrala si boš nov cilj, ki mu boš zvesto sledila. To je lahko pisanje bloga, udeležba na maratonu ali pa nova služba. Aprila te bo kreativna žilica prepričala, da se lotiš novega hobija ali pa se boš udeležila ustvarjalne delavnice.
RIBI:
Leto, ki prihaja
Življenje
Januarja, marca in junija boš izredno motivirana za drzne ukrepe. Morda bi prenovila stanovanje ali pa ogovorila novega čednega soseda.
Ljubezen
Novo leto bo zaznamoval velik izziv, po katerem hrepeniš. Odpravila se boš na daljše eksotično potovanje in s svojim dragim naredila velik korak naprej (bodisi bosta končno pristala v postelji ali pa se morda preselila skupaj).
Delo
Avgusta boš šefu dokazala, da se dobro znajdeš tudi v napetih in tveganih situacijah, zaradi česar se ti obeta povišica, če že ne napredovanje.
01. november 2013
IN&OUT


01. november 2013
Ombre style je totalno cool in seveda in(:
Tudi nekatere zvezdnice ga nosijo naprimer Rihanna in na njej izgleda odlično(:


01. november 2013
Lepi,urejeni,pisani in sladki(: Uredi še sama svoje nohte v stilu jeseni(: Totalno IN*
01. november 2013
NIKAKOR NE PRETIRAVAJ Z PUDROM IN OSTALIMI LIČILI!!!! TO JE TOTALNO OUT!!
01. november 2013Obleke na eno naramnico so vedno IN((: Obleči jo na kakšno zabavo in verjemi blestela boš< 3
01. november 2013
POMOČ!
Če imate problem mi ga zapišite pod zasebec in ga bomo skupaj razrešili na tej strani(:
No svetovalke in svetovalci,dragi Evillavci in Evillavke razrešite tole:
Ze nekaj casa mislim da sem debela:/ imam 13 in pol let, 165 cm in 45 kg... vsi mi pravijo da sem presuha pa da naj vec jem, ampak jaz se sama sebi zdim debela.Sem debela/suha? Kako naj zacnem drugace razmisljat? prosim neke vspodbudne besede sam ne to da nisem debela ker to mi ne pomaga://

POMAGAJTE JI ZAPIŠITE SVOJE MNENJE POD KOMENTAR(:
01. november 2013
PONESREČENE SLIKE&SPOROČILA.


01. november 2013


01. november 2013


01. november 2013


01. november 2013


01. november 2013
FACEBOOK FORE(:
-Fantje ljubijo nogomet a punce nogometaše
-x:kak ti je lahko glih ona ušeč?
jas:https://media.tumblr.com/836c5eceffe456987dd2839117e2c4fd/tumblr_inline_mm3xekhSFg1qz4rgp.gif
-Mogoce res nisem "bolja od najbolje", ampak realno gledano, tudi ti nisi Ivan Zak ..
-tapravi skleci
https://25.media.tumblr.com/e7406a2f816bdc69d264a4a5377e430f/tumblr_mt8a34SsfH1shqq62o1_400.gif
-avicii-wake me up
Slovenska verzija:
zbudi me vjutro ob enajstih,
pol pa me prmiru pusti.
-Si hcerka napise na fb: eni grejo pa zjutraj v solo, drugi pa gremo na kavo.. pa ji mama komentira spodaj: eni pa bodo po soli dobili kosilo, drugi pa batine..
01. november 2013
NO PA SMO DOKONČALI 1.ŠT. REVIJE EVILLA(: PRIPOMBE? POHVALE? PROŠNJE? (: VESELO BRANJE IN UPAM,DA VAM BO VŠEČ(:
01. november 2013
u109209
u109209
nasvet za problem: zvišaj svojo samozavest<3 če ti prijatelji govorijo da si suha (kar tudi si) jim verjemi, saj ti ne bi lagali<3
04. november 2013
u109209
u109209
drugač je pa super revija, spremljala jo bom!<3 le tako naprej<3
04. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg