u140555
u140555
Pišem mojo prvo zgodbico, ki je seveda o 1D Upam da bo vam bo všeč

# EMA #
Hej!!! Sem Ema Green, nakrato Em. Stara sem 16 (vsa dekleta so stara enako) in s svojimi starši živim v Londonu. Sem edinka ampak imam 4 BFF, ki so mi kot sestre. Imam dolge temno rjave lase in sivo-modre oči. Svojega življenja si neznam predstavljati brez glasbe in sem velika directionerka in meni najljubši je Louis.

# ELENA #
Živijo. Sem Elena Payne in živim v Londonu (vse punce živijo v enakem kraju). Žal ne poznam mojih pravih starešev ampak sem posvojena. Na to sem se že privadila ampak sem vseeno malo jezna na svoje biološke starše. Skratka imam do ramen dolge črne lase, ki so stopničasto postriženi in sem velika beliberka Sovražim pa one direction saj so preveč samovšečni. Imam tudi 4 BFF: Em, Destiny, Ashley in Isabello.

# DESTINY #
Sem Destiny Gomez in večina me kliče kar Des. Vsi mislijo da sem si v sorodu z Seleno Gomez ampak na žalost nisem. Imam starejšega brata po imenu Justin, ki je star 19. Imam na paž postrižene lase ki so prebarvani na vijolično barvo in sem oboževalka Demi Lovato.

# ISABELLA #
Moje ime je Isabella Lautner , Bels. Imam dolge blond lase in obožujem petje. Imam mlajšo sestrico Lino, ki je stara 4 leta. Obožujem pa skupino 5 second of summer. Ukvarjam pa se tudi z plesom. moja starša pa me podpirata pri petju kot tudi plesu. Imam veliko željo, ki je ne morem uresničiti sama, saj morajo biti prisotne tudi moje BFF. Torej jaz bi zelo rada,da bi z puncami ustanovile pevsko skupino in bi tako postale slavne, in vem da si one želijo isto ampak ne priznajo.

# ASHLEY #
Hoj! Sem Ashley. Imam 6 let starejšega brata Logana, s katerim se zelo dobro razumem. On me je navdušil nad poslušanjem skupine Green day. Moje oči so temno rjave, lasje pa svetlo rjavi. Sovražim šolo in komsj čakam, da se konča.

# DESTINY #
Sedim pri pouku matematike in vsake pol sekunde pogledam na uro, saj komaj čakam počitnice. Z puncami klepetamo o vsem mogočem razen o glasbi , saj menimo, da se ta pogovor nebi končale dobro (vsaka obožuje drugega pevca/ skupino. Iz misli me predrami šolski zvonec in ves razred steče na hodnik in nato iz šole. Me pa se lepo počasi odpravim na sok.

1) next?
za nedaljevanje potrebujem 4 nexte
28. junij 2013
u121843
u121843
neeeeeeeeeeext
28. junij 2013
Neeeeeeeeext!!!!!
28. junij 2013
u121843
u121843
neeeext!
neeeext!
Zdej maš štiri nexte lahk nadaljuješ ;*
28. junij 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/always-be-together-no-matter-what!-with-one-direction/56604/1 a bi kera brala? Se opravičujem za smetje pa še enkrat
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
28. junij 2013
u140556
u140556
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!! <3
28. junij 2013
u140555
u140555
hvala vsem ki berete next pa posvečam vsem svojim bralkam

# ELENA #
S puncami pijem sok, ko mi zazvobi telefon. Kliče me Stephanie (mama). "Prosim" se javim "Ali lshko prideš domov, ker imava z Max-om (oče) pomembno sporočilo zate?" " Seveda, takoj pridem" in prekinem. "Punce moram it ker me Stephanie potrebuje,se vidimo jutri" "Seveda pri meni doma" reče Em in vse smo se strinjale.
- doma-
"Živijo!!! pozdravim veselo in zagledam starša vsa resna ter se tudi jas zresnim. "Zakaj sta tako zaskrbljena?" " Elena ne bova ti lagala, izvedela sva za tvoje biološke stareše" reče Max. Kaj naj naredim? Ali se naj veselim ali sem naj jezna? "In kdo sta to?" " To sta Geoff in Karen Payne" "Kaj to sta mama in oče tistega zadeteg in samovšečnega Liama iz 1D!!!!!!" "Ja" odgovori vsa solzna Stephanie. Nočem imeti za brata Liama!!!! Kaj če me starša sploh ne marata?"

# ISABELLA #
Čudno Elena mi ni sporočila kakšno novico sta ji povedala Stephanie in Max. Ponavadi me pokliče takoj ko jo izve. Napisala ji bom sms.
I-Isabella, E-Elena
I: "Kakšna je novica?"
E: "Ali lahko s puncami zdaj pridete do mene in vam vse razložim?"
I: "Ok???"
Upam, da ni kaj narobe. Elena se mi zdi žalostna in to ji ni podobno. Poklicala bom punce in bomo skupaj odšle k njej.

# ASHLEY #
Bels me je klicala, da nej bom čez pol ure pri Eleni. Zanima me kaj se dogaja in upam, da ni kaj resnaga.
-pri Eleni v sobi-
Z puncami smo vstopile v sobo in zagledale Eleno objokano. "Kaj je narobe?" je vprašala Des "Moja biološka starša sta Geoff in Karen Payne! In jaz sem sestra od....." "Liama Payna!!!!!!" je Eleno prekinila Em, jaz pa sem jih le opazovala saj nevem v čem je problem. Em je po sobi skakala in kričala kot da bi zagledala duha le da je bilo kričanje bol veselo. "Pojdi in spoznaj svoja starša" sem končno jaz nekaj rekla "Nemorem ker sovražim Liama! In moja starše me potem verjetno nočeta videti" v Eleninem glasu sem zaznalažalost čeprav jo je zagotovo poskušala prekrit. Očitno je težava v tem, da Elena noče Liama za brata. Em pa jo je po kratkem prerekanju uspela prepričati, da gremo k nejnim staršem.

# EMA #
"Aaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Spoznala bom 1D!!!!!!! Nemorem verjeti, da je moja BFF sestra od Liama!!!!" sem ponavljala celo pot. Hodile smo peš saj Elenina starša živita le nekaj ulic stran. Pred sabo sem zagledala veliko vilo in ustavile smo se pred vrati.Elena je zgledala živčno in zaskrbljeno, zato sem se odličila, da bom govorila js. Pozvonila sem in čakala. "Mogoče ju ni doma" reče Des. Vtem trenutku so se odprla vrata in pred nami je stal Liam Payne.

# ELENA #
Pred mano sem zagledala Liama in skoraj sem se obrnila da bi odšla ampak sem se spomnila, da tukaj nisem zaradi njega ampak zaradi staršev. Ko sem pogledala Em sem videla, da bi najraje zakričala ampak se je raje zadržala. Vse smo gledale v Liama in on v nas. Po nekaj trenutkih tišine je spregovoril "Ali vam lahko kako pomagam?" Vse smo ga še naprej samo opazovale. " Ali nisi ti na turnaji? Eh saj ni važno tu smo zato, ker smo našle tvojo sestro" je odgovorila Em, ki si je očitno zbistrila misli. " Vstopite naprej" je rekel Liam. Najraje bi odšla saj ga ne morem več prenašati, ampak sem mu sledila kakor vse odtale. Vdnevni sobi sem zagledala moja starša. Res upam, da me bosta sprejela, ampak Stephanie in Max bosta vedno del moje družine. Iz razmišljanja me je prebudil glas Karen " Kaj se dogaja?" "Našle so mojo sestro" je jezen rekel Liam. Izgleda, da tudi on ne mara tega, da bo imel sestro. "In kdo je to?" " To je Elena" je odgovorila Em in pokazale name. Moja starša sta mi stekla v objem in to je bil eden mojih najsrečnejših trenutkov mojega življenja. Liam pa je nepremičen in jezen opazoval dogajanje, dokler ni stekel skozi vrata. Geoff in Karen pa sta z solzami v očeh opazovala njegovo početje. " Ali grem zanjim, da ne bo naredil kakšne neumnosti?" je vprašala Des. " Prosim" je odgovorila Karen in Des je takoj stekla skozi vrata.
28. junij 2013
u140555
u140555
1) Kako se vam zdi?
2) Kaj mislite da se bo zgosilo med Liamom in Eleno?
3) Next?
28. junij 2013
u121843
u121843
1) Kako se vam zdi? Supeer ;D
2) Kaj mislite da se bo zgosilo med Liamom in Eleno? Am... Nimam pojma.
3) Next? Itaq!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. junij 2013
u140556
u140556
1) Perfektno!!!!
2) Mislim da se neki časa ne bosta marala pol se bota pa pobotala
3)Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. junij 2013
1) The best story!
2)mogoč se bota pobotala?
3) NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!
28. junij 2013
u140555
u140555
# LIAM #
Verjetno se sprašujete kako to da se ne čudimo, da smo dobili še enega družinskega člana. Ko se je Elena rodila so v bolnici nekaj zamenjali in Elene niso več našli. Potem pa so jo dali v posvojitev. Mama in oče sta več tednov jokala a nakoncu sta se morala sprijazniti. In sedaj nas je ona našla.Nemorem verjeti zdaj bom imel še sestro, ki sovraži mene in moje prijatelje. Sploh me ni sprejela kot brata in zdaj se verjetno sprašuje zakaj sem jezen. Njene prijateljice so kar vredu ampak ona.......... sploh nevem kaj naj rečem. Morda sem tudi jaz malo kriv zato, da me sovraži ker sem kar odšel iz hiše ampak res nisem vajen, da kar na enkrat dobiš še eno sestro, ki je po vsej verjetnosti beliber. Upam samo da mama in oče nebosta zahtevala, da se moram z njo razumeti. Ko sem tako hodil po ulicah Londona sem zavil v park, da bi lažje razmislil o vsem kar se je zgodilo.
# DESTINY #
Skrbi me za Liama. Kaj si po vsem tem misli o nas? Moram se pogovorit z njim, in mu povedati, kaj si misli Elena. Upam, da se bosta razumela, čeprav Elena sovraži 1D vključno z Liamom. Kam bi lahko šel? Mogoče v park? Nisem gledala kje hodim in karnaenkrat sem se znašla na tleh, zraven mene pa je ležal Liam. "Oprosti nisem gledala kje hodim" " Saj je vredu." potem sem ga nekaj trenutkov samo gledala. Kako lep je in kakšen lep nasmeh ima. Mislim, da mi postaja všeč. Samo upam, da se nebom zaljubila vanj saj je slaven in tako nebi mogla biti skupaj, jaz pa itak nisem lepa. " Kaj delaš tu ali nisi zraven ostalih?" je moje razmišljanje prekinil Liam. " Nebom ti lagala. Tukaj sem zato, ker sem šla zatabo, da nebi naredil kakšne neumnosti. Mislim, ker si bil prej zelo jezen." " Razumem. Am ali si se poškodovala?" " Ne nisem in Liam če potrebuješ pogovor sem tukaj, jaz vem kaj si misli Elen in ti lahko pomagam." Ubogi liam upam, da nemisli, da je kriv on. Liam je vstal iz tal in nato pomagal vstati še meni. Vsedla sva se ne klopco in se začela pogovarjat.
# LIAM #
"Lahko mi poveš kaj si misliš o tvoji novi sestri, jaz pa ti lahko povem kaj je res" me je spodbudila Des. " Jaz mislim, da me sploh nemara in dvomim da obožuje 1D. Rad bi jo sprejel kot mojo sestro ampak se bojim, da ona mene nebo. Kaj pa ti misliš?" sem jo vprašal. " Mislim, da če boš vstrajal, in se boš trudil da bi bila vsaj prijatelja ti bo uspelo da se bosta razumela" Medtem, ko je tako govorila sem jo jaz samo opazoval in mislim, da mi postaj všeč. " Hvala ti potrudil se bom" sem rekel in jo objel. Občutil sem, da je bila presenečena ampak mi je objem vrnila. Pospremil sem jo domov in se še sam odpravil domov.

-A se vam zdi da se gre preveč o Liamu in Eleni?
29. junij 2013
u121843
u121843
neeeeeeeext
29. junij 2013
neeeeeeeeeeext
29. junij 2013
u140556
u140556
- ne ti kr tk naprej piši!!! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. junij 2013
u140555
u140555
malo bol kratek next zelo bi bla hvaležna če bi mi kera pomagala oglaševat zgodbico, da bi blo več bralcev

# ELENA #
Vesela sem, da sta me starša sprejela. Punce so odšle domov pred pol ure jaz pa sem odšla v svojo novo sobo. Mislim, da bo zanimivo živeti tu kadar nebo Liama. Najbolj sem pa vesela, ker moja prejšnja starša živita zelo blizu. " Elena prosim pridi dol Liam je prišel nazaj in tvoji sestri Nicola in Ruth tudi!" je vzkliknila mama. Odpravila sem se dol po stopnicah Nicola in Ruth sta mi stekli v objem, imam občutek, da se bomo vredu razumele.Liam pa je stal pod stopnicah in le opazoval dogajanje. Oče je spregovoril " Liam in Elena midva z Karen pričakujeva, da se nebosta kregala tako, da meniva da jenajbolše da se pogovorita" " in to bosta storila kar sedaj" je rakla mama in naju zaklenila ven " Ko se pogovorita odklenem" je še zaklicala in odšla stran od vrat.
# ASHLEY #
Ura je bila 7 zvečer ko mi zazvonil telefon. " Da?" " Hej!!!" so me pozdravile punce. Zgleda, da so združile klic. " Spoznale bomo One direction!" je vzkliknila Em. Ostale pa smo se le smejale. " Punce imam novico" je rekla Des, jaz pa sem ugotovila, da manjka Elena. " Mslim, da mi je Liam všeč!" je nadaljevala. Punce smo jo začele izzivati ampak smo obljubile, da je nebomo izdale. Tako smo se pogovarjale še nekaj česa potem pa smo se odpravile spat.
# LIAM #
Najprej sva se samo opazovala nato pa vsedla na stopnice pred vhodom. Nevem kaj nej rečem. " Ali mi imaš kaj za povedat ali naj začnem jaz?" je kar naenkrat rekla. " Bom začel jaz. Hotel sem te sprejeti kot sestro ampak ti očitno nočeš brata. Ne razumem te najbolje ampak se bom potrudil, de se bova razumela vsaj kot prijatelja." " Potem se boš pa moral res potrudit ker o 1D nimam ravno najboljšega mnenja............... Mama pogovorila sva se!" Čez nekaj trenutko so se odprla vrata in lahko sva vtopila. " Imam dobro novico. Elena gre zraven vas na turnejo, Simon se strinja." je veselo rekela mama." KAJ?!" sva v en glas zakričala z Eleno. " Jaz ne grem!!!!!!" je začela ugovarjati Elena. "To ni problem tvoje prijateljice lahko gredo zraven. Pojdi jim sporočit novico.Liam ti pa sporoči to fantom." se je pogovoru pridružil še oče. Odšel sem v sobo in napisal sms Harryu.
H-Harry, L-Liam
L: Hej! Sporočit vam moram, da sem dobil še eno sestro, saj veš tisto, ki so jo posvojili. Znami mora it na turnejo in njene 4 prijateljice tudi.
H: To je super. Lahko se bosta bolje spoznala mi pa bomo imeli družbo.
L: Nerazumeš one noče brata in sovraži 1D. To bo najslabša turneja.
H: Jaz ti bom stal ob strani in bolje zanjo, da ne reče kaj čez tebe ali ostale ker se nebo dobro končalo.
L: Harry ne pretiravaj, jaz sem njen brat pa če hoče ali noče. Moram it se vidimo jutri zjuraj ob 5:00 na letališču. Adijo.

1) Kako se bosta rezumela Harry in Elena?
2) Kako se bodo med sabo razumeli ostali?
3) Next?
30. junij 2013
u140556
u140556
-nwm pomoje ne najbolš
-mislim da se bojo fajn ujeli <3
-neeeeeeeeeeeeeeext
30. junij 2013
u121843
u121843
Neeeeeeeeeeeeext
na zacetku ne najbols...
Mislim da se bodo razumeli...
30. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext !!
30. junij 2013
u140555
u140555
Hvala vsem, ki berete

# ISABELLA #
Odpravljala sem se spat ko sem zaslišala, da mi zvoni telefon. " Prosim?" " Hej! Lahko začneš pakirat ker odhajaš z mano na turnejo. Saj boš šla?" je zaskrbljena rekla Elena. " Grem če gredo ostale in čigava turneja bo?" "Ostale že pakirajo sem jim že povedala. Turnaja je od 1D in mislim da nebo ravno dobra, edina ki je navdušena je Em." "Sj bo zanimivo ampak poskusi Liama sprejeti, da se bomo razumeli in ni potrebno, da se družiš z ostalimi." upam da bo to kar sem rekla res. " Ok res hvala torej se vidimo jutri na letališču obpetih." in je prekinila.
# EMA #
Nemorem verjeti, da grem zraven One direction na turnejo! In upam da se bomo zabavali, čeprav jih Elena sovraži. Komaj čakam, da spoznam Louisa!
-na letališču-
Mama je na letališče pripeljala mene in vse punce razen Elene. Me pa res zanima kako bo prišla sem. Če jo bo pripeljal Liam ne bo preveč dobro. Ampak jaz še vedno nemorem verjeti, da bom spoznala 1D in najpomembneje Louisa! "Punce bodite pridne in pazite nase in na fante, da nebo kaj narobe. In tudi zabavajte se." me je iz misli predramil mamin tečen glas. " Ne skrbite gospa Green vse bo vredu. Poglejte fantje so prišli gremo punce." je rakla Des. Odpravile smo de iz avta, vzele kovčke in odšle fantom nasproti.
# ELENA #
Zjutraj me je budilka zbudila ob štirih, potem sem se uredila in odšla dol. Poslovila sem se od mame, očeta, Ruth in Nicole ter vzela kovčke in odšla ven. Z Liamom sva se spogledala. " Lahko se pelješ z mano če želiš" je rekel. " Ok " Kovčke sva dala v prtljažnik in se vsedla v avto. Po poti sva bila čisto tiho dokler jaz nisem začela govoriti " Liam oprosti. Potrudila se bom, da bova postala prava brat in sestra.... mislim, da se bova razumela kot bi se morala. Ampak to še ne pomeni, da se bom družila z ostalimi. " Liam se je nasmehnil " Super ampak boš videla ,da se boste razumeli. Torej se od zdaj neprej nebova več prepirala?" " Seveda ne" sem rekla in tekrat sva prispela na letališče. Vsi so že bili tam in zgleda da se razumejo. Upam, da bo držalo kar je rekel Liam, ker se nebi rada kregala z vsemi.

- a je vredu če je enkrat ne dan next?
- next?
01. julij 2013
u140556
u140556
-jap
-neeeeeeeeeeeeext!!!!!!!
01. julij 2013
u121843
u121843
Ja....
neeeeeeeeeeeeeeext
01. julij 2013
u140555
u140555
# ASHLEY #
Fantje niso vedeli, da smo mi tiste punce, ki gremo zraven, tako da smo morale mi pričeti pogovor. In ker nismo vse directionerji nismo vedele kd je kdo. S puncami smo se ustavile nekaj metrov pred njimi. " Hej. Vi ste 1D kajne? Mi smo prijateljice Liamove sestre" sem rekla. " Ali bi se nam predstavile, ker nevemo vaših imen?" je rekel eden od njih. Imel ja črne lase in meni je najlepši od njih. Mislim če že moram izbirati. " Jaz sem Ashley to pa so Ema, Isabella in Destiny. Ali bi se predstavili še vi? Med nami je samo Em vaša oboževalka" sem rekla. " Seveda. Jaz sem Harry je rekel tisti z skodranimi lasmi, to je Niall in pokazal je fanta ki je imel blond lase, to je Zayn" izvedela sem njegovo ime! " In to je Louis" vsi smo planili v smeh. Louis in Em sta bila oblečena skoraj enako. Oba sta imela oblečeno modro-belo majico, Em je imela rdeče kratke hlače Louis pa tudi rdeče hlače le da so bile daljše.
# HARRY #
Vsi smo se smejali le Lou in Em sta nas samo opazovala. Vse te punce so vredu in celo zabavne so, kako so ptem lahko prijateljice z tisto Eleno ali pač kar koli je. Moje razmišljanje se je končalo ker je prišel Liam z svojo sestro. " Lepo, da se razumete " je rekel Liam. " Do zdaj smo se, kaj bo pa zdaj pa nevem " sem rekel, Elena pa je zavila z očmi. Moram priznati, da je lepa ampak ji to žal ne pomaga ker očitno nima pameti. Liam zagotovo ni spal celo noč, ker je razmišljal kaj naj naredi. " Torej, opažam da sta se pobotala " je veselo rekla Isabella " Ja odločila sem se, da mu dam priložnosta, da mi dokaže da je vredu in ni samovšečen kot ostali tu" je rekla Elena. " Nisem samovšečen " je rakel Zayn, ki si je popravljal frizuro. Preden bi kdor koli še utegnil kaj rečt nas je Liam pregnal na letalo. https://data.whicdn.com/images/51422147/190708_135766856581779_149303620_n_large.jpg

# ISABELLA #
Vstopili sm na letalo. Bilo je zelo lepo in razkošno saj je bilo zasebno. "Kam se naj kdo vsede? " sem vprašala " Jaz bom sedel z Des" je rekel Liam in prisedel k njej, ona pa je zardela. Louis in Em sta se kar brez premisleka vsedla skupaj, saj sta se pogovarjala in smejala. " Potem bom pa jaz zraven tebe " je rekel Niall in prisedel k meni. Šele sedaj sem opazila, da je Niall zeloooooo lep in te njegove modre oči...... " Ne, jaz nebom sedela z Herryem! " se je pritožila Elena in prekinila moje čudovito rezmišljanje. Opazila sem, da se Harry ni zmenil zanjo in se je le vsedel zraven nje. " Torej, kaj boš počela po poti? Ali boš spala, poslušala glasbo.......?" ni utegnil povedati do konca, ker sem ga prekinila " Ne, mislim da bom najprej nekaj pojedla. Kaj pa ti?" " Vredu nama grem po hrano" je rkel in šel. Prinesel nama je palačinke https://s5.favim.com/orig/74/delicious-nutella-pancakes-pancakes-with-chocolate-Favim.com-752732.jpg

- Next?
02. julij 2013
u140556
u140556
neeeext!!!!!!! <333
02. julij 2013
u121843
u121843
neeeeeeeeeeeeeext
02. julij 2013
u140555
u140555
# LOUIS #
Ko smo vstopali na naše letalo sva se z Em pogovarjala, da sva ponavadi oblečeba tako kot sva sedaj. Vsedla sva se skupaj in nadaljevala z pogovorom. Em je bila vidno vznemirjena, ker nes je spoznala. Izvedel sem, da je samo ona naša oboževalka od vseh teh punc, ki so sedaj z nami. Nerazumem kako se lahko tako dobro razumejo če pa nimajo enakega mnenja o glasbi. Moje razmišljanje jezmotila Em, ki se je naslonila na mojo ramo. Pogledal sem jo in vide da spi, zato sem potem tudi jaz počasi zaspal.
# ASHLEY #
Sedela sem zraven Zayna in poslušala sva glasbo. Jaz sem njemu pokazala kaj rada poslušam on pa meni kar rad posluša on. Moram priznati da te pesmi niso bile slabe. Potem mi je pokazal še nekaj njihovih pesmi in takoj sem se zaljubila v njegov glas. Ko sem poslušala njegov solo sem ga opazovala in spoznala sem da je res lep. Kako to, da tega nisem opazila že prej?
# DESTINY #
Ko je Liam rekel, da bo sedel zraven mene sem postala rdeča kot paradižnik in upam, da tega ni opazil. Kot veste mi je liam všeč ampak sem si rekla, da se NE bom zaljubila van saj je slaven. " Des jaz bi se ti rad zahvalil, ker si mi včeraj pomagala. Če te nebi bilo se jaz in Elena nebi nikoli pobotala. Hvala" je rekel in me objel. Vrnila sem mu objem in spet zardela. To z zardevanjem se mora nekako nehat! Mislim saj je bil samo objem, ne?! Po najinem objemu je nastala tišina in ni mi bila všeč, zato sem začela govoriti " Torej, kaj bova počela po poti?" "Lahko bi poslušala glasbo" je rekel, jaz pa sem se mu nasmehnila in pokimala. Iz svojega nahrbtnika je vzel telefn in slušalke, ter dal eno slušalko meni, drugo pa je imel on. Tako sva celo pot poslušala glesbo in včasih sem ga na skrivaj opazovala
# HARRY #
Ni mi preostalo drugega, kot pa da sedim zraven Elene. In prisežem če bo rekla samo eno besedo čez kogar koli se ta let zanjo nebo končal dobro. Nevem kako se lahko ostale družijo z njo če je vedno takšana, mora se navadit da ne more biti vse vedno po njeno. Seveda se je morala pritožiti, ker mora sedeti zraven mene. Jaz pa sem jo le ignoreral. Vzela je telefon in slušalke ter začela poslušati glasbo. Poslušala jo je tako naglas, da sem jo slišal še jaz. Poslušala je Justina Biederja in jaz ne obožujem ravno njegove glasbe. Iz ušes sem ji vzel slušelke in preden bi me lahko našrajala sem začel govoriti jaz " Oprosti, ali lhko poslušaš glasbo bolj potiho ker se vse sliši ven in jaz nisem beliber!" "Ne, če te kaj moti se presedi drugam" saj bi to naredil že na začetku ampak ni več sedežev, ker je zasebno letalo. Nič ji nisem odgovoril, zato je nadaljevala z poslušanjem. Petnajst minut sem prenašal Justinove pesmi potem mi je pa prekipelo. Spet sem ji vzel slušalke, ampak tokrat sem ji vzel še telefon in vse to pospravil v moj nahrbtnik. " Pa kaj tebi ni jasno?! Daj mi najzaj telefon in slušalke!" se je začela dreti name. " Žal ne. Polovico poti sem mogel prenašati tvojo glasbo od zdaj naprej pa bom poslušal glasbo, ki mi je všeč" sem ji odgovoril. Vzel sem svoj telefon in začel glasbo poslušati naglas. Tisti, ki so spali se niso prebudili, ostalih pa ni nič motilo saj sem poslišual naše pesmi. Z težavo sem se zadrževal, da se nisem začel smejati ko sem gledal kako Elena posluša naše pesmi.

-next?
03. julij 2013
u140556
u140556
neeeeeeeeeeeeeeext še dans prosim!!!! <3333
03. julij 2013
u121843
u121843
neext
03. julij 2013
next + nova bralka!
03. julij 2013
next+nova bralka
03. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg