Forum
u93404
u93404
тσ вσ вιℓα мσנα тяєтנα zgσ∂вι¢α. ρяσѕιм вєятє!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Zadovoljno sem zrla v računalniški zaslon. Ob vsaki črki, ki mi jo je poslal sem se nasmehnila. Bila sem v sedmih nebesih, v trebuhu pa sem čutila metuljčke. Čez nekaj minut romantičnega klepeta se je zgodilo. Povabil me je na zmenek! Začela sem skakati po moji sobi in pri tem glasno cvilila. Moj sanjski fant me je povabil na zmenek. Moja dolgoletna simpatija. Jake. Globoko sem vdihnila. Je to sploh mogoče? Usedla sem se nazaj na rob postelje in mu odpisala `seveda se vidiva jutri.´ Nato sem zaprla prenosnik in se pognala v omaro. Kaj naj oblečem? Prepričana sem bila, da bo bil to najboljši dogodek v mojem življenju. Prvič bom šla na zmenek! Na koncu sem se lopnila po postelji in zazrla v strop kjer sem imela obešene zvezdice, ki se svetijo v temi, že od svojega šestega leta. Nisem mogla skrivati zadovoljstva, ob tem kar se mi je zgodilo.

Moje ime je Evelyn. Stara sem 14 let in imam najboljšo prijateljico Abbie. Sva nerazdružljivi.
V šoli ne blestim ravno, kljub temu pa imam tam veliko prijateljev katerim res lahko zaupam.
Kot ste že lahko prebrali me je eden najlepših fantov na naši šoli, Jake, povabil na zmenek.
Ravno mene. Če poznate ta občutek gotovo veste kako vesela sem bila.

Jaz;
ηєχт؟
01. avgust 2012
sory tjaša ampak jaz nebi te brala kr berem drugo tvojo pa prosm da nisi jezna sj neki prjatlov sm povabila sm
02. avgust 2012
dobro bom probala kaj prebrat oki next
02. avgust 2012
u93404
u93404
∂σвяσ
02. avgust 2012
hvala
02. avgust 2012
u102211
u102211
next.. mojii mami je ime evelyne. pač tko se prv napiše
02. avgust 2012
u93404
u93404
тυℓє נє єη ηєχт zα мσנι ρяνι вяαℓкι
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Zbudila sem se v `prelepo´ sobotno jutro. Mogoče je bilo prelepo zaradi zmenka, vreme
pa mi vsekakor ni bilo naklonjeno. Zunaj so se namreč raztezale ogromne luže od naliva in celo dopoldne je neutolažljivo pihalo. Svoje misli o poletni oblekici sem lahko kar odmislila. Še enkrat sem premetala omaro, a nisem našla ničesar kar bi popolnoma sovpadalo z vremenom in tematiko. Na koncu sem se le odločila za:Kmalu je prišel čas. Poslovila sem se od mame in kar peš odpravila do bara More (izmišljeno) nekaj ulic stran od naše. Že na daleč se je videlo, da v baru ni veliko ljudi.
Vstopila sem in v kotu zagledala Jakeja. Nasmehnila sem se mu in on mi je pomignil naj sedem. "Drugič bi lahko prišla malo prej," mi je rekel namesto pozdrava. Kritiko sem hotela požreti pa mi nekako ni dala miru. "Kaj boš?" je spet začel s pogledom pa je ciljal v natakarico. "Sok," sem vzdihnila čeprav je bila to nenavadna izbira za tak deževen dan.
Čeprav sem bila na zmenku sem se počutila kot v mrtvašnici. Jake je potem naročil dva soka nato pa se končno obrnil k meni. "In kako kaj?" se je poigraval z lističem, kjer je pisala ponudba. "Dobro." On je samo prikimal. "Evelyn, saj bi bila moja punca, ne? Mislim, če si šla na zmenek z mano..." me je pogledal z svojimi prelepimi očmi. "Seveda," sem si usta potisnila v nasmešek čeprav ni bil resničen. Počutila sem se nekako nelagodno, kljub temu, da sem bila še včeraj v sedmih nebesih. Potem je natakarica prinesla sok in jaz sem naredila tri velike požirke. Kozarec sem odložila nazaj na mizo. "Veš, Evelyn, da si lepa ko piješ?" mi je prvi iskren nasmešek namenil Jake. Jaz sem se le zasmejala v odgovor globoko v sebi pa sem vedela, da tu nekaj smrdi. Ko je spil do konca je šel za pult plačat, jaz pa sem ga čakala. "Pridi, Evelyn," mi je pomignil čez nekaj minut in me za roko odpeljal pred vhod. "Se vidiva v šoli," mi je obrnil hrbet in odracal svojo pot. Jaz sem se nekoliko razočarana vrnila domov in še cel dan premišljevala zakaj se je tako vedel. Je bilo z mano kaj narobe?
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
z∂αנ ρα яєѕ тяι ηєχтє!
03. avgust 2012
next
03. avgust 2012
next
03. avgust 2012
u93404
u93404
Še enega
03. avgust 2012
next hehehe
03. avgust 2012
u73295
u73295
next
03. avgust 2012
u93404
u93404
ηα∂αℓנυנєм
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Zvečer sem se učila v moji sobi. V torek namreč pišemo zgodovino, in mami mi teži, naj se pripravim... Jezna sem bila sama nase, ker si zmenka nisem morala izbiti iz glave. Skušala sem se zbrati, a mi nikakor ni uspevalo.Po dveh mučnih urah ponavljanja snovi sem odšla v kuhinjo in si natočila kozarec vode.
Lase sem spela v čop, potem pa sem se morala nazaj učit. Zakaj? Dan od katerega sem veliko pričakovala, se je sfižil. Čeprav me je tisti občutek moril sem se prepričala, da ni nič narobe in nekoliko bolj sproščeno zadihala. Ko sem imela učenja dovolj in obdelala vseh dvajset strani, sem odprla gmail na svojem prenosniku. Bilo je kar nekaj sporočil, med drugim od Abbie in drugih prijateljev. Vsa sem pregledala in nanje odgovorila. Nato pa me je presenetil telefonski klic. "Je res, da hodiš z Jakeom?" sem zaslišala Abbiejin glas. "Da, danes sva šla na zmenek," sem ji odgovorila. "In zakaj mi nisi povedala?" je malček jezno vprašala. "Saj sem ti napisala na gmailu," sem se z stola presedlala na posteljo. "Aha, no te jutri pokličem," je bila njena zadnja beseda po tem, ko je prekinila zvezo. Kako je ona izvedela za to? Kdo ji je povedal? Po glavi so se mi spet motali tisti občutki, vendar sem jih sprala z mrzlo prho. Kasneje sem še z mokrimi lasmi brala sestrino knjigo, ki mi jo je posodila. Čeprav ne berem preveč rada, je knjiga kljub temu zelo zanimiva. Iz zatopljenega prebiranja me je zdramilo trkanje po vratih moje sobe."Naprej," pogleda nisem odmaknila stran od strani. "Evelyn, samo oprane cunje sem ti prinesla," je mama prišla in takoj odšla iz sobe. Vedno trka, čeprav trdim, da ji ne bi bilo vedno treba motiti za take malenkosti.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
яαвιм ρєт ηєχтσν!
03. avgust 2012
u73295
u73295
next
03. avgust 2012
next.!!!
03. avgust 2012
next
03. avgust 2012
next
03. avgust 2012
u93404
u93404
šє єη ηєχт!
05. avgust 2012
u100800
u100800
next.!
05. avgust 2012
u93404
u93404
нναℓα, ηα∂αℓנυנєм
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Nedelja ravno tako ni bila nič posebnega. Neskončno posedanje na kavču in prekladanje s stola na stol, je bilo prava mučilnica. "Pojdi se malo ven znoret," me je pod rebra dregnil očka in me nežno pogledal. Nasmehnila sem se in odšla v sobo preobleč majico. "Bodi doma do devetih," mi je še zaklicala mama. Imam kar krasne starše saj je bila ura šele štiri popoldne. Abbie je bila doma skoraj na drugi strani mesta zato sem morala kar precej pešačiti. Ko sem končno prispela, mi ni preostalo drugega kot da grem še po stopnicah, saj stanuje v bloku. Vsa zasopla sem torej prispela do njihovih vrat in pritisnila na zvonec. "O, Evelyn, kar vstopi," mi je odprla njena mama. K mojim nogam je takoj priletela njihova psička in vohala moje hlače. Nato sem zagledala Abbie. Objeli sva se in odšli v njeno sobo.
Abbie;"Torej res hodiš z Jakeom?" je pričela vrtati vame. "Ja, samo... lahko govoriva o čem drugem?" sem jo vprašala. "Prav," se mi je nasmehnila. Na začetku sva bili obe brez idej potem, pa sva se odločili poslušati vse najine najljubše pesmi. Pri tem sva plesali, peli in se zabavali. Vse kar sem rabila. Bilo je tako... preprosto in enostavno. Ko sva poslušali vse, sva iskali iskali še nove in delili komentarje o njih. Kmalu se je stemnilo in ura je bila že osem zato sem se poslovila od Abbie in zadovoljno odšla domov. Preživela sem krasno popoldne.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
яαвιм 6 ηєχтσν!
05. avgust 2012
u100800
u100800
next
05. avgust 2012
nextt.!!
05. avgust 2012
u93404
u93404
Še štiri!
06. avgust 2012
next ful kul zgidba
06. avgust 2012
u73295
u73295
next
06. avgust 2012
u93404
u93404
Še dve!
07. avgust 2012
u93404
u93404
Bom kar nextala
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Počutila sem se nelagodno. Kaj mi je, kaj je z mano? Nisem mogla nehati misliti na to. Celo tek sem izgubila in zavrnila kosilo. Vse se je navezovalo na današnji dogodek v šoli.

Zjutraj sem se kot ponavadi odpravila v šolo. Nikoli nisem zamujala, in tudi tokrat nisem. Vse pa se je začelo, ko sem vstopila. Na začetku se ni dalo opaziti nič nenavadnega, pozdravila sem sošolce, ki sem jih srečala in čakala na Abbie. Ozirala sem se okrog sebe, in v več strani kot sem pogledala, bolj se mi je vse zdelo sumljivo. Več učencev je namreč šepetalo, ko sem jih pogledala so se umaknili nazaj in nekateri so name celo kazali s palcem. Drugi pa so se me izogibali. Kar naenkrat pa me je nekdo povlekel za ramo in moje ustnice so se zapletle v poljub, počasen, ter kako naj se izrazim? Prvi, nepozabljiv?
[img]https://data.whicdn.com/images/34665352/getImage_large.[/img]
Nato me je nekdo prijel za boke. Seveda je bil krivec vsega tega Jake. "Kako si, miška?" se mi je nasmehnil z vrsto belih zob in mi dal še en poljub na lice. V meni pa je tedaj začelo vreti. Vsi so naju gledali, on pa me poljublja? Pa saj sva par, sem si začela očitati doma. Nato sem zagledala še Abbie, ki je vsa sijoča od tega kar je videla stegovala glavo naprej. Stopila sem korak naprej in skoraj objeta sva z Jakeom hodila do prizidka jedilnice. "Kako moreš to narediti?" sem mu skušala primazati klofuto. Vendar mu je nisem. "Pa saj si moja punca. Želim ti le izkazati kako te ljubim." Zadnji stavek me je še posebno mučil. Potem sem odšla k pouku, vsi na šoli pa so mi nekako zavidali, vključno z Abbie, ki je govorila, me spraševala kako je bilo in očitno morila s svojimi vprašanji.
Jake;In sedaj se jaz, Evelyn, mučim ker mi nekaj smrdi, oziroma se mi bo zasmodila glava. Sama sebi se zdim neumna.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Zdaj pa res 6 nextov! Pa hvala tistim ka berete. Vem, da ni dobro
11. avgust 2012
Next!
12. avgust 2012
Porosim for mee še en next!!
08. december 2012
u93404
u93404
tele zgodbice ne bom več pisala, ker pač nima bralcev in sem se šele zdaj spomnila, da sem jo sploh kdaj pisala.. pišem še eno zgodbico (link je na mojem profilu) in mislim, da ti to klavdija dobro veš.
09. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg