Forum
haay dobla sm idejo da bi napisala zgodbo -------upam da vam bo ušeč
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Bilo je neko jutro. Vem da je bila sobota ker nisem imela budilke. Torej moje sanje so bile čudovite (spznala sm se z 1D in celo Niall se je zaljubiu vame skoraj sva se poljubila a takrat je zazvonil mo fon. Pogledam kdo je in bila je Sarah moja BFF ( https://data.whicdn.com/images/71644438/superthumb.jpg ).Javila sm se in začela je kričati ANNA A VEŠ KAJ DANES IZZIDE FILM O ONE DIRECTION IN ONI BODO TAM ANNA RES MORAVA TJA MOGOČE BOVA KOMU OD NJIH VŠEČ ANNA PRIDI NUJNO OB 15 h V KINOOO SE VIDIVA! Ja ura je bila pol treh zato sm se uredila . aja no to je ena moja slika https://4.bp.blogspot.com/-YiU3oquVwas/Ua4cx_I8M2I/AAAAAAAAAW0/6A_paepHU7s/s320/DDD.jpg . Torej prišli sva tja in toliko punc je bilo tam da se mi je zdelo nemogoče da bova res ampak zares spoznali 1D . Ampak cez nekaj casa sva prišli do njih . Skoraj sem omedlela ,a bili so tako prijazni .Niall me je povebil na pijačo .Torej sva zmenjena jeeeeeej.......................................................................................................................................................................torej za nadaljevanje potrebujem vsaj 3 nexte upam da vam je ušeč !

ali boš brau to


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. avgust 2013
u73832
u73832
Neeeext
09. avgust 2013
hahhahaha sej si edina ko ji je to ušeč tk da se mi zdi da nč ne bo
10. avgust 2013
če bo vsaj še eden napisau next bom nadaljevala drgač neham
10. avgust 2013
u147357
u147357
nnnneexxtttt
10. avgust 2013
Ok za vaju nextam in res upam da bo ok in bo pritegnilo vec bralce`
.....
.............torej ko sem prisla domov je biu ze vecer. Bila sem takoooo vznemirjena da nisem mogla delati cisto nič. Samo razmišljala in razmišljala kako bo jutri.Celo zajtrka nisem mogla pojesti .Bila je že ura da sm s odpravila .Oblekla sem be čipkasto obleko in prišla sem v lokal .Tam me je že čakal JA TO JE TO LE OB STOJI TAM IN ČAKA LE NAME.
Pristopila sem ko mi je rekel kako čudovita si .Tudi ti si sem odvrnila in sm se mu zazrla globoko v njegove sinjo modre oči .Bile so tako čudovite in ooo njegov ubijalski nasmeh.Nato sva se začela pogovarjati.Izvedela sem da so tukaj le tedem zato bom z njim morala priževeti zeloooo veliko čsa ta teden če hočem le kaj več od prijateljstva .Izmenjala sva si telefonski in se dogovorila da se jutri zopet dobiva in da mi bo predstavil fante iz 1D .Domov sem prišla čisto zasanjana .Moja čudovita mami mi je rekla da me u sobi čaka Sarah moja BFF .Letela sm v sobo kjer me je čakala .Tako sem bila vesela da sm jo objela tako da še dihati ni mogla.Vs e sem ji povedala in bila je zelo vesela zame ,a ona je imela tudi neskončno željo spoznati Harriya zato sem sklenila da jo jutri odprljem zraven .Bila je že noč zato sem raje zaspala .Zjutraj me je prebuudil mamin glas.Govorila je o nekem presenečenjuzame.Hitro sem se oblekla in pdhitela v jedilnico kjer me je čakal najbolši zajtrk palačinke z nutelooo in to še ni bilo vse dobila sem tudi šopek rož.Ne niso bile samo rože bile so vrtnice in to rdeče .Takšne imam najraje.odprla sem listek in brala .Na obrazu se mi je narisal največji nasmeh saj je šopek rdečih vrtnic biu od:
a)očeta ki je na službenem potovanju
b)nialla
c)Sarah..............
.....hope you like it
10. avgust 2013
Slike dam jutri gor tačas pa bi bila vesela kakšnega nexta
10. avgust 2013
Next
10. avgust 2013
u147357
u147357
nnneexxttt
11. avgust 2013
u73832
u73832
Next. b)
11. avgust 2013
Okej samo slik ne morem dat gr ampak bom ze enkrat next dobite cez eno uro ali prej
11. avgust 2013
Tukaj je nov next............upam da vam je ušeč
..........................
Pogledam na listek ki sem ga dobila zraven rož in ugotovim da so vrtnice od Nialla.Omojbog! Ampak,kako in zakaj ? Sem mu morda všeč? Ah ne Anna sem si pri sebi rekla. Zanj sem le prijateljica in ena izmed oboževlk. Nato sem slišala nekaj.Bil je moj telefon .Klicala me je Sarah.Javila sem se.
a dobro kje si ti skos imaš nedosegljivo številko je rekla jezno. Oprosti sem rekla.Je že dobro ,torej kdaj se dobimo in kje je rekla .V baru SIMMY.Aha okej hvala.
Torej preoblekla sem se in šla v bar.Sarah je pritekla k meni in me objela .Kje pa je Niall me je vprašala začudeno .Nevem rekel je da bo tukaj.Kar naenkrat pa se je k nama začel sprehajati moški z sončnimi očali in klobukom .Srce mi je začelo biti hitreje .Zakaj se jsprehaja sem ,kaj hoce od naju? Kar naenkrat je rekel HEYY ANNA TI PA SI SARAH ZAGOTOVO ME VESELI . Nato se je nasmehnil s tistim ubijalskim nasmehom . Vedela sem da je Niall ,vprašala sem ga zakaj je tako pblečen.Odgovoril je DA ME NEBI POJEDLE NENASITNE OBOŽEVALKE in planili smo v smeh.Šli smo do hotela.Njihova soba je bila res ampak res takoooo velika .Zaklical je TUKAJ SMO . O živjo je rekel Harry namrgodeno .Kje pa so vsi ostali ? je vp4ašal Niall .No pa poglejmo . Zayn se pogovarja po fonu z Perrie,Louis po skypo z Elenor Liam se je pa dobil z Dan ,ki je slučajno v Kanadi ! In kaj sem jaz?Nič ! Nimam nobene družbe,no zsaj ste prišli vi ampak HMMMMM VEČNO BOM SAM!!! VI SPLOH NEVESTE KAKO BI MI DELAO KAKO ŽENSKA DRUŽBA OZIROMA POGOVOR Z ŽENSKO KI ME IMA RADA NI POMEMBNO KAKO ! Rekla sem HEY KAJ PA ČE BI ŠLA SARAH S TEBOJ NA PIJAČO IN SE POGOVORILA? HARRY JE REKEL :ČE JE ONA ZA IN šla sta.Tačas pa so bili že vsi fantje doma in pogovarjali smo se ko je napočil čas da grem domov .Z Niallom sva se zmenila da se dobiva jutri . Po poti domov sem pobrala še Sarah. Ko sem prišla domov je bila večerja po njej sem se šla stuširat n spat .Naslednji dan ko sem bila z Niallom v kavarni se je zgodilo nekaj nepričakovanegq .Rekla sem mu da ima prelepe oči in rekel ke RES in se v hecu sklonil k meni tako da sva se gledala iz oči v oči. Najine ustnice so bile že skoraj skupaj ko je..............
................upam da je ok naj nextam ?
12. avgust 2013
u147357
u147357
nneexxttt
12. avgust 2013
oprosti miss teacher a se mi zdi da se mi ne splača pisati saj je premalo bralcev
13. avgust 2013
u147357
u147357
ojeej ):
13. avgust 2013
u147357
u147357
oglašuj tm kjer so oglaševalne deske - dobiš forume samo za oglaševanje (:
pa mal pošiljaj okol po sporočilih (:
13. avgust 2013
Ne bom nehala pisati ker me je zgodbica pritegnila
................ .......
Skoraj sva se poljubila ko je Niallu zazvonil telefon. Javil se je.In njegov izraz na obraz je bil zeloooooooo žalosten. Ko je končal pogovor sem ga vprašala KAJ JE? Rekel je KLICAL JE LIAM. POVEDAL MI JE DA GREMO DANES KER IMAMO NASTOP NEKJE .ČEZ POL URE MORQM BITI V HOTELU DA SPAKIRAM. Moje sanje so uničene ,moja edina prložnost,zakaj se to dogaja meni ampak le meni? Kar naenkrat pa je rekel LAČEN SEM. Odgovorila sem NIALL PRAVKAR SI POJEDEL 5 ROGLJIČKOV IN ŠE SI LAČEN?? Rekel je JA ANNA LAČEN SEM AMPAK LAČEN SEM TVOJIH POLJUBOV.VEŠ ANNA TAKOJ KO SEM TE ZAGLEDAL SEM VEDEL DA SI NEKAJ POSEBNEGA .NEKAJ NAJBOLJ SLATKEGA NA TEM SVETU.CEM DA JE PREHITRO AMPAK BI BILA MOJA PUNVMCA? Oči so se mi zasolzile od sreče . Prikimala sem . Nato se je nagnil k meni.Srce mi je razbijalo 100 na uro. Njegove ustnice so se dotaknile mojih. Poljubil me je tqko strastno in nežno . Nato sem ga vprašala AMPAK KAJ BO Z NAMA .? TI GREŠ IN JAZ BOM ŠE VEDNO TUKAJ? Rekel mi je ZVEZE NA DALJAVO SO MOŽNE IN OBLJUBIM DA TE BOM OBISKAL KOLIKOKRAT BOM MOGEL. Nasmehnila sem se mu in mu rekla SI ŠE LAČEN ??? Rekel je JA!in me zopet poljubil z njegovimi dladkimi ustnicami. Vprašala sem ga če mu pomagam pakirat in rekel je če hočeš in sva šla. Ko sva prišla v hotel sem videla Sarahine čevlje . Ko sem jo videla sem jo vprašala kaj dela tukaj. Pomežiknila ni je in vedela sem kaj to pomeni S HARRIYEM sta par . Nato je Niall povedal vsem za najino zvezo .Nato sva šla pakirat. Za vsako majico ,hlače oziroma za vsak kos oblačila sva ae poljubila. Njeegove ustnice so dišale po jagodah. Ko sva bila konec me je poljubil s takšnim poljubom da sem bila ko je bil konec poljuba čisto zadihana .Poslovila sva se in sla vsak svojo pot.On na letališče jaz pa domov.Mami mi je doma razlagala nekaj v zvezi z očkom ki je bil na službenem potovanju . A je nusem poslušala .Šla sem se stuširat in v posteljo ko sem dobila SMS.Bil je od Nialla. Pisalo je (jaz-j ,niall -n)
N: pogrešam te do lune in nazaj
J:enako pikec moj
N:ily soo much
J: i love you more
N: nemogoče
Pisala sva si še dolgo v noč nato pa sem zaspala.
.......
Upam da je ok tist ko tole bere naj pove še komu hvala in naj nextam ?
13. avgust 2013
next
14. avgust 2013
ahahahahhahha alja hay
14. avgust 2013
u146386
u146386
next!
14. avgust 2013
u125821
u125821
next
14. avgust 2013
u146386
u146386
next
14. avgust 2013
u38598
u38598
neext
*nova bralka*
14. avgust 2013
Am hvala za nexte napisem ga cez uro ali zvečer
14. avgust 2013
Zjutraj me je prebudil omamen vonj po zajtrku. Hitro sem se oblekla in odhitela v kuhinjo. Tam me je čakal ogromen kup piškotov in mleko. Ter seveda mami ki je imela čuden izraz na obrazu, Takšnega kot ga ima ko mi mora razložiti česar nočem. (jaz -j/m-mami)
m: O , jutro ljubica . Si dobro spala?
j: Ja , mami. Kaj Perry še spi ( moja sestrica https://data.whicdn.com/images/72559289/superthumb.jpg stara je 16 ,torej leto mlajša)
m: Ravno je prišla. Jutro ljubica.
p:Jutro.
m: Nekaj vama morem povedati. Torej očija so službeno preselili v London, zato se bomo tja priselile v roku 1 meseca.
j: Pa dobro. Niste normalni.Ravno ko sem uspela postati nekaj posebnega na tej šoli se moramo preseliti!!! In mami točno veš da brez Sarah ne grem nikamor.
p:Ja mamiiiiiii !Tukaj imam fanta in vseeeeeee prijatelje!!
mobro no Anna da boš vedela Sarahin oče je od očija sodelavec in zato se bodo tudi oni preselili tja in živeli bomo v isti hiši .
j: Aja no potem pa lahko gremo.
p : Ja zdaj pa še to ane? Jaz nikakor ampak res nikakor nebom živela v isti sobi kot Loty (od Sarah sestra in Perrriyina sošolka IN NE REZUMETA SE DOBRO ...............................................................................................................pol napišem naprej mrem dou it pa se mi je zdelo škoda tole dou zbrisat
14. avgust 2013
`...........
(Res se z Loty ne razumeta dobro ampak je kar je.)
P:Mami tukaj imam vse in in in veš moj fant......(je rekla nato pa objokana šla v svojo sobo).
Šla sem za njo. Rekla sem ji
Jaj bodo še drugi fantje. In midva z Niallom imavaa tudi zvezo na daljavo tako da ni tako črno icer pa ...Ali ti sploh veš kako sexi so Britanci in njihov naglas omg
P: Prav imaš ampak kaj pa moji prijatelji?
J: Zelo samozavestna puncaa si in seveda boš zlahka našla prijatelje ,glede Loty. Poskusi se vesti primerno če pa jo ne boš mogla prenašati pa se pogovori z mano in jo ignoriraj.
Nato sem odšla v svojo sobo kjer sem se po skypu pogovarjala z aniallom in mu povedala da kmalu pridem živet v London.
MINIL JE EN MESEC IN ODŠLE SMO IZ MOJE RODNE KANADE .OD TAM STA. BILA TUDI JUSTIN BIEBER IN CARLY RAE JEPSEN VEDNO SMO BILI PONOSNI NA NJU AMPAK ZDAJ GREMO.GREMO TJA ,KJER JE MOJ NIALL DOMA JEEEEJ. Ko smo prispele. Smo vse samo začudeno gledale našo hišo bila je prekrasna . Ah kaj govorim bila je kot iz pravljice. Vse punce smo s ezakadile in si izbrale sobe (jutr prilepim slike). Nato sva šle s Sarah nakupovat. V trgovini z oblačili sem zaslišala zelooo znan glas .Kje sem ga že slišala . Bil je Liam. Pomislila sem tam kjer je Liam je tudi Niall -moja ljubezen. Stopila sem k njemu i n ga objela . Bila sem preveč nestrpna zato sem ga kar takoj vprašala kje je Niall.V SUPERMARKETU .NI ZDRZAL ITI PO TRGOVINAH ČE NE MORE ITI PO 18 ČIPSOV IN 15 COKOLAD. Ja to je moj Niall ...vedno lačen. A vseeno moj cukerček z blond lasmi ,modrimi okicami in perfektnim glasom. Stekla sem k njemu in ga objela. Tako sem se zakadila vanj da sva se oba zvrnila po tleh. A ni nama bilo mar. Le da sva skupaj. (N-niall)
N: o hay ljubica ,ste že tukaj ?
J: Ja ,takoooo zelo sem te pogrešala
*poljub*
N: Jaz tudi tebe.
*poljub*
J: Raje vstaniva in pojdiva kam
N: Okej.
Šla sva k meni da bi ga predstavila staršem.Vedela sem da mami ne bo i mela nič proti njemu saj mi zaupa. A za očija nisem bila tako zelo prepričana.Ko sva ridla ni bilo nikogar,zato sva šla v dnevno sobo. Vsedla sva se na kavč in se nekaj časa gledala in pogovarjala nato pa me je pobožal po licu in poljubila sva se.
J:I love you soo much
*poljub*
N: me too you
*poljub*
J: Si me res kaj pogrešal?
*poljub*
N: Vsako noč vsak dan oziroma vsako minuzo sem mislil nate in tvoje ustnice .
*poljub*
Nato je v sobo vstopil/a ....................
NEXT ?
15. avgust 2013
u147357
u147357
nnnnnneexxtttt
15. avgust 2013
u73832
u73832
neext
15. avgust 2013
neeeext!! Takoj!!
15. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg