Forum
Heejla Če pogledate v na mojo osnovno stran vidite vse kar piše o meni Torej, da sem Nika, stara 13 let in živim v Sloveniji.. Če smo že pri tem, odločila sem se, da bom pisala zgodbo. V to me je prepričala prijateljica, sošolka Alja - *ωιℓ∂ ѕριяιт*, ki piše res dobre zgodbe (Hvala ti Alja - *ωιℓ∂ ѕριяιт*).. No in naslov je podan, če vam povem, že kaj pišem mislim, da sem izbrala pravi naslov B| . Pisala bom pustolovsko, prijateljsko zgodbo EVERY NEW DAY IS ANOTHER DAY TO CHANGE YOUR LIFE. Dobrodošli komentarji, ampak neprimerne pa obdržite za sebe! Konec razlaganja pa pričnimo s 1. Delom
……………………………………………………………………………………………………………………………………………....
''Lara, Lara! Hitro pridi sem!!'' Na ves glas zakričim, da je še mama prišla v mojo sobo pogledat, če je z mano vse OK in bila cela v šoku. Pomirila sem jo in jo prosila samo za kozarec pomarančnega soka. Mama je takoj odšla v kuhinjo, Lara pa za njo 'vdrla' v mojo sobo. ''Kje gori''? me je v smehu vprašala. Povedala sem ji da bo šla v torek z mano v Pariz. Pokazala je na obesek in sem ji rekla, da bo ga videla v večji podobi.
''Kaj ti se norca z mene delaš? Ne moreva it v Pariz, čakaj takoj pridem''. Bila je tako vesela, da je tisti obesek pograbila in si ga dala v žep, potem pa stekla domov novico povedat mami, katera s tem prvo ni bila zadovoljna nato pa je pristala in spet stekla do mene saj bo pri meni prespala. Zadihana je pritekla k meni, še vedno s polno energije in kar je spravila s sebe ''lahko greva v Pariz!'' sem mislila, da so se mi sanje uresničile, ampak konec veselja je bil, ker sem imela opravka še s svojo mamo. Lari sem naročila naj počaka v moji sobi sama pa sem šla v kuhinjo v kateri je mama kuhala večerjo. ''Mami'' sem ji rekla '' pogovoriti se morava'' In to je najtežji del, vsaj mislila sem dokler… '' Ana lahko greš v Pariz ampak pod enim pogojem'' je rekla. Gledala sem jo pa : sanje so se mi uresničile, no sanje, da obiščem Francijo oz. Pariz ne sanje, ki so res mislim, da nemogoče. ''In kakšen je ta pogoj?'' sem jo vprašala. ''Ta pogoj je, da gredo s tabo še 3 sošolke, saj si dobila 5 kart in povratnih tudi 5. ''Mami.'' Sem jo vprašala. ''Kako pa ti to veš?'' ''Ker sta ti te karte priskrbela tvoja babi in dedi, ki veš, da te imata res zelo rada in vesta za te tvoje želje, da bi rada šla v Pariz.'' ''Francijo'' sem jo popravila. Klicala sta me, ampak vidim, da si dobila e- pošto prej kot sem pričakovala in zraven karte še za 4 prijatelje. 2 Kupiš zraven dobiš še 3 .'' Bila sem presenečena, vesela in komaj čakala, da bo torek. Te novice sem takoj povedala Lari, potem pa šla na FB in pisala sporočila trem prijateljicam Alji, Tanji in Teji. Odpisale so mi takoj nazaj in bile vesele, da bomo šli v Pariz. Računalnik sem izklopila saj so me že bolele oči. Odšla sem se stuširat, z Laro sva odigrali še dve igri MONOPOLY DEAL(a), vgasnili luč in odšli spat. Ju3 bo že nedelja sem se zamislila in z mislimi o Parizu zaspala. https://weheartit.com/entry/33850220

Boš bral/a mojo zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. avgust 2012
u76047
u76047
Neext!!
22. avgust 2012
Nextam!!
.....................................................................................
Zbudila sem se hitreje kot po navadi. Lara je še spala za to sem kar odšla iz sobe oz. iz hiše in imela jutranji tek. Ko sem prišla domov je mama že pripravljala zajtrk. "Dobro jutro" sem jo pozdravila. "Jutro, si že kaj zajtrkovala?" "Ne zdaj bom. Kje pa je Lara?" "v sobi se ravno prebuja "Aha, potem pa grem kar k njej."Vstopila sem v sobo v mislih, da jo bom zbudila, ampak ona je bila že oblečena :"vau, zdaj si si pa oblekla to obleko." sem, ji rekla "in namesto, da bi te zbudila se še grem jaz preoblečti." "Ja ti kar pojdi." je še dodala. Oblečena sem šla v kuhinjo https://data.whicdn.com/images/35476920/tumblr_m92h0zlqyA1qbezbuo1_400_large.jpg kjer smo vsi pozajtrkovali  ..''Nikolet, nedelja je. Samo še jutri potem pa gremo v Pariz!'' '' Lara, komaj čakam!'' Ja jaz tudi ! '' '' Samo malo telefon mi zvoni!.. Prosim.. Ej Alja ti si. Am, ja v ponedeljek gremo ja. Ja logično, da bomo skupaj. MAMIII za koliko dni gremo? '' ''Za 10 dni!'' ''Ok. Hvalaa. Alja za 10 dni gremo, ker je potem pouk. Ok čaučau.'' ''Lara kaj bova danes delali?'' ''Jaz bi danes gledala film, pa bila bolj noter, ker bomo pojutrišnjem tako ali tako 10 dni zunaj. Po večinoma.'' ''Ja meni je prav.'' ''Pa na sprehod še greva s Piko, ker celi dan tudi ne moreva bit noter.'' ''Ja, jaz sem danes zjutraj že tekla, tak da greva bol proti večeru, ker je danes napovedano 34°c.'' '' Za enkrat pa bosta šli zdaj v trgovino, ker nimam nič sestavin, če hočemo jest lazanjo, jaz pa moram perilo oprat, pa na vrt!'' ''Nika, pridi!''''Lara pridi, te pa greva v trgovino, če morava.'' Sem še dodala, nato pa sva z Laro odhiteli kar z rolko v trgovino.https://data.whicdn.com/images/35348963/tumblr_m92atk3u4B1rw6gtoo1_500_thumb.png  mi2 ko se spravljama v trgovino ''Glej Tanjo'' mi je rekla Lara cela od presenečenja. ''Me zanima, če ji bodo starši dovolili it v Fracijo.'' Naenkrat sva začeli z Laro kričat ''Mi2 greva v Francijo. Potem se nama je pridružila še Tanja '' Jaz tudii'' je zakričala. Vendar ona je šla domov mi2 pa veseli v trgovino saj imava opravka še samo s Tejo.
22. avgust 2012
u76047
u76047
Neeext!!
22. avgust 2012
u104460
u104460
nexttt cool
22. avgust 2012
u60307
u60307
next
23. avgust 2012
Hvala za vse nexte, ampak nisem mogla prej nextat, ker me ni blo doma, hvala za potrpljenje in tu mate next ....................
Nadaljevanje zgodbe
25. avgust 2012
Ni slo
25. avgust 2012
Oh my! V trgovini pa zagledava Tejo. Mislim to nama je usojeno HAHA. "Teja, no kje se srecamo" ji recem. ""ja vidim ja "kaj nisi vesela, Pariza? Ojoj ne sems it?" jo je lara vprasala. " hecam vaju no" naju je pohecala. " okej potem pa se vidimo ju3. Dobimo se pred mojo hiso" ok.? Mami nas bo potem peljala na letalisce."  "prav" nama je odgovorila Teja.  "omb kak se veselim!" mi je rekla Lara. Jaz sem se samo nasmejala. SOKIRANA! No potem sva kupli vse te sestavine in sli domov. "Nikolet, upam, da mi ne zameris, ampak jaz bom danes ob 15.00 sla domov, da se spakiram. Bom se potem ob kakih 18.00 prisla pa bova sli z mojo psicko (Piko) na sprehod." "ehh, kaj ti bom zamerla, tud jaz sem mislila to omenit." 
"Puncim kosilo!" naju je poklicala mami. "Lazanja" sem se poveselila. Kosilo je bilo tak ob dveh, potem sem pa pospremila Laro domov. "Se vidiva potem" mi je se rekla. Potem pa sem Se tudi jaz obrnila in odsla domov. Saj 10 min hoje mi tudi ne skodi. 
"Mami doma sem" sem rekla. " Ja neka tvoja prijateljica je klicala, mislim, da Alja." "Aha, jo bom poklicala" sem ji odgovorila.
"Hy, Alja. Mami mi je rekla, da si me klicala. "Ja, ja. Htela sem te samo vprasat, ce se jutri dobimo kar pred vaso hiso?" me je vprasala. " ja ti kar pridi okoli osmih, ker je ob desetih ze odhod" sem ji odgovorila." "Grem jaz kar po fb- ju se ostale obvestit. Pa ne pozabi ob osmih zjutraj, pred mojo hiso. Caw." " Ja ne bom pozabla, adijo. 
Potem sem sla res po fb- j u ostale obvestit. Torej Tanjo, Tejo, Lari pa bom se danes povedala, ko grema na sprehod. 
.............
Next? 
25. avgust 2012
u76047
u76047
Neext
25. avgust 2012
u60307
u60307
next
25. avgust 2012
u104460
u104460
next!
26. avgust 2012
Neeext!!
27. avgust 2012
u57082
u57082
Neext.!!
05. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg