Forum
No jst bom pa pisala kr neko zgodo ki je maloooo resnična in malo imišljena, o čem se gre pa ote izvedli kasneje če bote nextali, htela sn dat tud en drgačen nassslov sam se mi je zdel ta boljši, no nextite zdej, pa upam da wam bo zgodba ušeč!! (:

Ali bote plisss prebrali??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. avgust 2011
No za ZAČETEK rabim VSAJ en next (to pa zato k mi je zloo dc)
08. avgust 2011
dejte no
08. avgust 2011
nexti
08. avgust 2011
Heii! Ime mi je Lucy Beilbil. Kličejo me Loo (Lu) Sn čisto navadna najstnica. stara sn 16 let imam modre oči in blond lase to sn jaz:To pa je moja zlo dora frendica Nelly Preila kličemo jo Nelch (Nelč):

08. avgust 2011
a nextam??
08. avgust 2011
u35661
u35661
nexti!
08. avgust 2011
Ok.. Bli smo na morju in jaz sem vsa zdolgočasena hodla po apartmaju. Ustavla sem se na terasi in začela razmišlat kaj naj delam v tej lukni? k sn že hotela poklicat Nelch pa sn vidla enga fanta k mi je bil zlooo všeč zato sn ga pogledla in se mu nasmehnila, on pa mi je nasmeh vrnil (!!!!!) no pokazu mi je naj pridem dol i jaz sn mu pokazala ok počaki. Prišla sn do njega in ha pozdravla (j-jst l-lepi fnt)
Jo hej!
L:Heii! Kako si kej?
J:uredu pa ti? A greva na sprehod?
L:Ja lahko! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
No in potem sva odšla na sprehod ko mi je zazvonil telefon... Dobila sem sms...
A nextam? Ja/Ne
08. avgust 2011
To je bil tist lepotec:


Naslednič bom VEČ napisala
08. avgust 2011
Aja pa zdej je to komi začetek pa bo pol boljše
08. avgust 2011
next
08. avgust 2011
Bila je Nelch, napisala mi je:'' Ej a ti s čis pozabla na mene al kuga??'' Jaz sn ji pa odpisala: ''Ej nelč zj ni cajta pol te pokličem pa ti use powem a je ok?'' ona:'' U že štekam,lepo se mej'' Lepotec pa je reku: ''ej neki sn te pozabu uprašat! Kako ti je pravzaprav ime?'' ''E...Em-E... Lu-Luc--y ampak kličejo me Luuuuu'' sem malo zajeclala in zlo čudo povedla: ''Kaj pa tiiiii??'' ''Hej Lucy oz. Lu. Lepo ime. No moje ime pa je Brian in kličejo me Brian.'' Jst pa ševedn v šoku (nwm od česa) :'' He He lpo'' No šla sva na sprehod ko sem zagledala naj naj lepši razgled na morje ki sem jih gdaj vidla in rekla Brianu: ''E-ej? Kaj k bi se tuuukiiii ustalaa aaa??'' Brian: ''Uredu jeclačka'' Grdo sem ga pogledla a nisn bla jezna nanj kr k mi je pogledu se je use izbrisal. No gledala swa morje in jadrnice k sn se neki spomnla: ''Ej mal me zebe tuki'' On: '' KAJ? pa sej je poletje!'' Jaz snpa samo skomignila. On pa mi je dau jopco rekoč ''Na da nevš premražena'' Njegova jopca je imela vonj po njemu - lep dišeč.... Ah... Bila sn v raju. A sem se useeno spomnila: ''Ej uprost morm it da me nebojo iskal...'' On: ''Ok ni blima se dobima ju3 na istem mestu?'' Hotela sn se zadret: JAaa omg kaj sploh sprašuješ?? Sam sem se htela delat dami je useen in rekla: ...
Next?
08. avgust 2011
''Ok what ever se vidva'' ... K sn prišla domow sem hitro (seveda) poklicala nelch pogovor je biu tak (j-jz n-nelch)
Jmg Nelikaa nevš verjela kaj se mi je godil!!
N:Nelika??? Kaj pa naj bi to pomenlo a si zalublena?
J:Ja itak kaku pa veš?
N:Haloooo poznam te že od prvega klassa, dej hitr mi poej USE!
J:Zlo je lep!!
N:a sam to mi lahk poveš?
J:jaaaaaaaaa
Nkj pustwa zdaj to vidim da si pretresena mi boš drugič povedla ok?
J:aaaaaah.
N:am... Ja ja what ever vidim da si v nebesih, by by pa ne pozabi na mene!
J:itaq da ne Neli Beli........
N:Neli Beli? Okj se vidma k prideš iz sanj by.

Tko je prekinla jaz pa sem se sam ulegla na posteljo in razmišlala kaj vse se bo še zgodilo ju3, kaj se je danes, in da sem naaaaajveeeeeeeečjaaaaaa srečnica na svetu!! A na žalost ni bilo tako....
08. avgust 2011
aja ups tam k je je v resnici o, npr. om, pa okj, hihi
08. avgust 2011
Next? jaa/Nee
08. avgust 2011
aja pa to je moja sovražnica Emma (Kira in Salila- njeni bff jo kličeta Em), ki si misli da je zlooo lepa pa da je nwm kaj(u buistvu si to mislijo use 3)no Emma : Kira:

Salila:

08. avgust 2011
aja ups pri emmi sn pozala dat sliko no Emma:

08. avgust 2011
u55965
u55965
next"!!!!!!!!!!!!!!!
plzzzzzzz
08. avgust 2011
Ok bom....

Biu je zadn dan mojih počitnic... Torej zadn dan k sn bla skupi z Brianom in on je to vedo. Ampak dans zarad bogve katerega razloga nisva šla skup in ker je bla pot dolga sn poklicala Nelch. (N-Nelch, J-jst)
N : Prosim?
J : O hej Nelch! Htela sn te mal....
N : (prekinla me je) a dons je tvoj zad dan na morju a ne?
J : am ,ja...
N: (me je spet prekinla) zakuga pa potem tratis čas z tem da se z mano meniš?
J:am... What?
N : Mej se fajn id k Brianu!!
J: sej sn napoti tja sam sn te...
N(SPET me je prekinla): Hej zakaj pa nisi šla skupi z Brianom?
(ZLOOOO me je razjezl da me skoz neke prekinja!!!)
J: DAJ NELLY KAJ ME SKOZ NEKE PREKINJAŠ???!!!!!!!!! ZDEJ BOM PA JAZ GOVORLA IN REKLA BOM SAM 3 BESEDE: NISMA VEČ BFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN ŠE ENO: ADIJO!!!!!!!!!

prekinla sn pol pa sn kome ugotovla kaj sn naredla (!!!!!) od kot vsa ta jeza??? po navadi se nisn takoj razjezla še posebi ji nisn NEVER EVER rekla da nočm it njena bff al pa kaj takega!!! No ampak je nisn mogla poklicat kr sem že bla tko blizu Brianu da sn ga že vidla. Ta da je biu drugačen od ostalih. Poslavljla sma se kot da bom usak čas umrla.(takrat še nisn vedla da se bo to RES zgodilo). Mogla sem it ampak me je potegno za roko k sebi in me poljubil. Vedar ni bilo lepo, bilo je nekam... čudno... use je bilo zlo zlo čudno...
A nextam? jaa/nee
08. avgust 2011
aja pa hwala za use pohwale (:
08. avgust 2011
u19573
u19573
next"!!!!!!!!!!!!!!!
plzzzzzzz
08. avgust 2011
Sploh nisn vedla kva za vraga se dogaja!! Vse je blo napačne barve:
črno=belo
belo=črno
modro=pinki
....
Bilo me je zelooo strah, ozrla sem se levo, desni a nikjer ni bilo žive duše. ozrla sem se gor in vidla Briana kako hudono se reži in je zaprl zdaj piki nebo. Pomisla sn Loo pa sej se ti blede, daj no Lucy zbudi se iz teh bednih sanj!! Daj sej bo šlo uščipni se magari. Hej kaj pa je to v mojem žepu?? Uuuu telefon!! Loo rešea si Loo pomiri se!!! Vendar nisn bla. Telefonu se je mešal!!! Črke na telefonu so se zlivale druga v drugo... Padla sem v....
Next?
08. avgust 2011
aja tam k je piki bi mogl pisat pinki, sorite drugič več napišem če bo kdo reko next
08. avgust 2011
u56441
u56441
Next, sam neki če dovoliš. Al lahko prosm pišeš npr. nisn = nism, da namest črke "n" k jo zmeri delaš namest "m" pišeš "m", kot je pravilno. To me zlo mot, drgač pa fuŁ kuŁ pravlca.
08. avgust 2011
u56441
u56441
Prebereš še mojo, plisss:

¤ Šolska ljubezen ¤
08. avgust 2011
hah ja to menda pišem zato kr sem štajerka, te bom pa rajše knjišno pisala da se nem motla kr se bom drugače skozi motla ok?
08. avgust 2011
aja pa še tko sem navajena sorite nisn vedla da vas to moti
08. avgust 2011
upsi noo... jap bom jutri nextala ker danes nemorem, bom prebrala mi pošleš link po sporočilu?
08. avgust 2011
aja ju3 nemorem nexat k sn pr frendici, pa sn pozabla...
08. avgust 2011
Padla sem v depresijo! Vsepovsod so bili napisi: POglej se v ogledalo,poglej se v ogledalo,... Omg kaj pa naj pri vsem tem z ogledalom???? Ampak vseeno mogoče pa mi bo to pomagalo prit iz te nočne more... Pogledala sem se v oledalo, takrat pa šok!! Bila sem.... Sploh nisem bila jaz!! Bil je negdo drug, vsaj tako se mi je zdelo!! Nisem bila več modrooka blondinka... Bila sem... Jaz sem bila.... TO:


OMG SAJ SI SPLOH NISEM PODOBNA!!! KAJ NAJ NAREDIM TO NISEM JAZ!!! KAJ SEM NARDILA ZAKAJ SE TO DOGAJA RAVNO MENI??? sem kričala
08. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg