Forum--Ariana—
Sem Ariana Vidmar. Stara sem 17 let. Imam dolge svetle lase in modre oči. Hodim v 3. Letnik splošne gimnazije v Ljubljani skupaj s tremi najboljšimi prijateljicami: Emo, Leo in Vaneso. Lea in Vanesa sta moji sošolki, Ema pa hodi na športni oddelek. Spoznale smo se v 1. Letniku.
Imam tudi sestro Saro, ki je 1 leto mlajša od mene. Živi pri babi v Franciji. Hodi na glasbeno gimnazijo v Parizu. Igra klavir, kitaro in violino. Je 2. Letnik in zelo jo pogrešam, saj sva se vedno dobro razumeli. Tudi jaz Igram klavir in tri leta sem hodila v glasbeno šolo a sem zaradi učiteljice nehala. Zdaj pa igram sama. Treniram hiphop in hotela sem postati profesionalna plesalka, a sem si pred avdicijo za plesno akademijo zvila gleženj in nisem mogla nastopati. Zdaj sem za to hvaležna, saj sem spoznala Leo Vani in Emo.
Sem velika directionerka in fante spremljam že odkar so bili na xFaktorju. Daleč najbolj mi je všeč Zayn. Tudi ostale punce so directionerke razen Vanese. Lei je najbolj všeč Harry, Emi pa Liam. Tudi Vanesi je všeč Niall a tega noče priznati.--Ema—
Živjo!! Sem Ema Kovač. Stara sem 17 let in sem zelo visoka, kar mi ni preveč všeč. Imam dolge svetlorjave lase in modre oči. Obiskujem športno gimnazijo v Ljubljani in sem 3. Letnik. Obožujem šport in rada bi postala profesionalna košarkašica. Košarko treniram že od 6. Leta. Imam 3 najboljše prijateljice: Leo, Vaneso in Ariano. Najboljše prijateljice smo od 1. Letnika gimnazije, saj hodimo na isto šolo, le da so one na oddelku splošne gimnazije. Prihajam iz Kranja in vsako jutro se vozim z avtobusom v Ljubljano, domov pa pridem šele zvečer, saj v Ljubljani tudi treniram. Zato me veliko časa ni doma. Zelo pogrešam svoji sestrici Lino in Tijo. Lina je stara 8 let, Tija pa 5.--Lea--
Sem Lea Williams. Imam dolge temno rjave lase in rjave oči. Živim v Sloveniji v Kranju. Prihajam iz Londona in sem sem se preselila pred 11 leti, ko je moj oče tu dobil službo. Najprej sem se upirala in hotela iti nazaj v London, zdaj pa mi je tu postalo všeč. Čeprav je bil tudi London lep, tam ni bilo narave, pa tudi vreme je tu veliko lepše. Imam starejšo sestro Amy, ki ima že svoja otroka: Niko (1 leto) in Žana(3 leta) in živi s fantom. Stara je 26 let. Obožujem odbojko in jo tudi treniram že od 3. Razreda. Igram tudi klavir, z Ari sva skupaj hodili v glasbeno in ona je po 3. Razredu nehala jaz pa sem jo končala. Že tri leta hodim na gimnazijo v Ljubljani skupaj z tremi najboljšimi prijateljicami. Ariano, Vaneso in Emo. Z Ari in Vaneso hodimo na splošni oddelek, Ema pa na športni oddelek. Vse razen Vanese smo oboževalke One Direction. Najbolj mi je všeč Harry.--Vanesa--
Sem Vanesa Novak. Stara sem 17 let. Imam temne rjave lase in modre oči. Živim v Ljubljani z mojo mami, ki je verjetno najbolj tečna oseba na svetu. Imam tudi brata Roka,ki je star 31 let in živi v Londonu. Moj oči je umrl pred sedmimi leti in ga zelo pogrešam. Imela sem ga zelo rada in vse sem mu zaupala. Večkrat me je tudi branil pred maminimi izpadi. Imam 3 najboljše prijateljice Emo Ariano in Leo, s katerimi se poznamo šele 3 leta, ampak se počutim kot bi se poznale od zmeraj. Vse hodijo na isto gimnazijo, le Ema je na športnem oddelku. Vse so fanice one direction, Jaz pa jih sovražim. Ves čas govorijo o tem. Imam fanta Aleksa, s katerim sva skupaj že skoraj eno leto. Hodi na isto šolo kot jaz in je Emin sošolec. Je eden najlepših in najbolj popularnih tipov na šoli. Punce mi govorijo, da me samo izkorišča, a jim ne verjamem.
24. marec 2013
--Ariana--
Zjutraj sem se zbudila in pogledala na uro. 'Šit,' sem zamrmrala in se hitro oblekla. Ura je bila že 20 čez 7 in ob pol osmih sem imela vlak. Nisem se imela časa zlikati, zato sem lase spela v figo. Stekla sem po stopnicah in se poskušala obuti. Ugotovila sem da sem pozabila torbo in stekla nazaj ponjo. Hitro sem se obula in stekla proti železniški postaji. Tam sta me že čakali Lea in Ema. Objela sem ju in odšla v kiosk kupit sendvič saj sem bila lačna in za zajtrk nisem imela časa. Prišel je vlak in kmalu smo bile v Ljubljani. Kot vedno nas je na postaji čakala Vani in skupaj smo peš odšle proti šoli. Poslovile smo se od Eme, ki je imela angleščino, mi pa smo imele matematiko. Po šestih urah smo imele odmor za kosilo in z Emo smo se dobile v meku. Z Emo in Leo smo takoj komentirale 1D na britih, Vanesa pa je zavijala z očmi. 'Ok, nekaj vam moram povedati.' Je rekla.
--Lea—
Kot vsako jutro smo se z Ari in Emo dobile na postaji. V Ljubljani nas je čakala Ema in skupaj smo šle do šole. Cel pouk sem mislila le na Zayna in pisala besedilo Moments v zvezek za matematiko. Ko me je učiteljica nekaj vprašala, seveda nisem vedela in dobila sem uro pripora po pouku. Na srečo je ravno takrat zazvonilo in bilo je konec prve ure. Nekako se mi je uspelo zbrati do konca in po pouku smo se dobile na kosilu. 'si videla včeraj brite?' sem vprašala Ari. Zasmejala se je. 'Louis…' je izdavila med smehom in skupaj z Emo smo se začele smejati, Vani pa nas je samo čudno gledala in zavijala z očmi. ''Ok, nekaj vam moram povedati.'' Je rekla.
--Ema—
Lea me je že čakala na postaji. 'Hej,' sem rekla, 'kje pa je Ari?' Ari je vedno prišla že pred nama in naju počakala. 'Ne vem… Upam da ni zaspala,' mi je odgovorila, ravno takrat pa je pritekla Ariana. 'Živjo. Sem mislila da bom zamudila,' je rekla. Nekaj časa smo se še pogovarjale-seveda o one direction, saj Vani ni bilo zraven. Kmalu je prišel vlak. Ko smo prišle v šolo smo se poslovile. Prvo uro smo imeli angleščino in Aleks, Vanesin fant, je 'neopazno' osvajal Katjo, sošolko in največjo prasico na šoli. Ves čas se je metala po njem. Vzela sem telefon in napisala sms Lei. 'Spet?' mi je napisala. 'ja… naj ji povemo?' sem ji odpisala. 'Raje ne. Nazadnje ko smo ji povedale je bila jezna en teden.' Sem napisala. 'gospodična Kovač, pospravite telefon preden vam ga vzamem' sem zaslišala profesorico. Pospravila sem telefon. Naslednjih pet ur je hitro minilo. Po pouku smo se dobile na kosilu.
--Vanesa—
Zjutraj sem se zbudila in se oblekla ter si skodrala lase, nato pa sem odšla dol na zajtrk. 'Jutro' sem rekla ko sem videla da je mami že v kuhinji. 'Kje pa si bila včeraj?' me je vprašala. Šit. Sem mislila da ne bo opazila. 'Amm, bila sem, amm, v knjižnici? Učila sem se amm fiziko.' V resnici sem bila z Aleksom ampak tega ji ni treba vedeti. Pogledala sem jo in videla sem da me je spregledala. 'Poleti greš k Roku za en mesec' je rekla. Začudeno sem jo pogledala. Od kdaj je pa ona tako prijazna? 'Hvala mami,' sem rekla. Odšla sem v sobo, vzela torbo in odšla proti šoli. Med potjo sem poklicala Roka. 'Ti je mami že povedala?' je rekel ko se je oglasil. 'Jap… zakaj je tako prijazna?' sem vprašala. ' S prijateljicami gre na morje za en mesec. Ampak ne povej ji da veš.' Zasmejala sem se. 'Aja še nekaj,' je rekel. 'Prijateljice lahko pridejo s tabo. Ampak si morajo same kupiti karte za letalo, jaz nimam dovolj denarja. In mami ne sme izvedeti ker te nebi pustila. ' Zakričala sem in vsi na ulici so me začudeno pogledali. 'Ok pomiri se,' je rekel Rok. Poslovila sva se in odšla sem do postaje kjer sem počakala punce.
--Ariana—
'Ok, nekaj vam moram povedati,' je rekla Vani ko smo se končno pomirile. 'Poleti gremo k Roku v London za en mesec. Vse smo zakričale od navdušenja in se objele. Takoj sem pomislila na one direction. Ne morem verjeti, da bom spoznala Louisa! 'Ne boste spoznale one direction, Ari ti se ne boš poročila z Zaynom, Lea ti ne z Harryjem Ema ti pa ne z Liamom. London je velik.' Je rekla Vanesa. Kako mi lahko čisto zmeraj bere misli? Z Emo in Leo smo se spogledale. Directionerka nikoli ne obupa.
--Ema—
O moj bog!!!! Za en mesec gremo v London. V enem mesecu imam dovolj časa da najdem Liama. Komaj čakam! Še dva meseca do počitnic. Julija gremo in pridemo konec avgusta. Vem da je malo možnosti da res srečamo 1D, ampak je možnost. Pa tudi London nasploh je res lep in tam še nikoli nisem bila, čeprav sem si vedno želela iti. Takrat bodo v London tudi prišle lutke 1D v Madame Tussauds. Če ne najdem One Direction se bom lahko vsaj slikala z lutkami in šla v 1D shop. Samo upam da mi bosta ati in mami dovolila. Označila sem datum v koledarju. Še… 94 dni. Na poti domov sem poslušala glasbo – za spremembo Little mix – in ko sem prišla domov sem pogledala na spletno stran s koncerti v Londonu. Nasmehnila sem se, ko sem videla rezultat.
--Lea—
LONDON!! Končno. Odkar smo se preselili sem bila tam le enkrat na počitnicah pri babi. Tudi nje nisem videla že 5 let. In zelo jo pogrešam. Nikoli si nisem mislila da bom šla nazaj domov z mojimi najboljšimi prijateljicami. Naša hiša je še vedno tam in zgornje nadstropje kjer smo včasih živeli je prazno, spodaj pa živi babi. Dedek je umrl ko smo še živeli tam. Komaj čakam, da bom lahko puncam razkazala ves London in da bom spet videla našo hišo in babi. Od veselja sem začela skoraj jokati. S puncami smo se objele. 'Ne boste spoznale one direction, Ari ti se ne boš poročila z Louisom, Lea ti ne z Zaynom Ema ti pa ne z Liamom. London je velik.' Je rekla Vanesa. Omg. Na to sploh nisem pomislila. Zayn živi v Londonu. Poznam naslov, saj je blizu naše hiše. Ko smo se poslovile, sem komaj čakala da pridem domov in povem mami.
--Ariana—
Trije meseci so hitro minili in bilo je sredi počitnic. Jutri gremo v London. Seveda smo se te tri mesece pogovarjale le o Londonu in o One Direction. 'Mamii, katero majčko naj vzamem?' sem zavpila. Mami je prišla gor in pogledala. 'Sivo,'je rekla. Vseeno sem vzela obe. Imela sem dva polna kovčka stvari. Pa še denar za šoping. Neli na žalost nisem smela vzeti sabo. Odšla sem na sprehod z njo. Hodila sem skoraj dve uri in premišljevala o Londonu. Celo pot sem poslušala glasbo. Bila sem in sem še vedno odvisna od glasbe, še posebno od One Direction. Pela sem zraven in ko sem šla mimo cerkve so mes stare gospe ki so stale na parkirišču grdo pogledale. Samo zasmejala sem se. Bila sem zelo dobre volje in nihče mi ni mogel tega pokvariti. Kmalu sem prišla domov. Čeprav je bila ura šele devet zvečer, sem šla spat, saj sem komaj čakala jutri.
--Lea—
Jutri gremo v London. Končno. Mami mi je seveda dovolila, takoj ko sem ji povedala. Tudi ona je bila zelo vesela zame da bom spet videla babi, čeprav je bila to očijeva mami. Moja druga babi je že umrla. Tudi ona je živela v Londonu. Mami mi je tudi rekla, naj se dogovorim z babi da bomo z družino prišli v London. Sedela sem v sobi in razmišljala o babi in o tem kako bo ko bom spet tam. Stvari sem spakirala že nekaj dni nazaj, a še vedno nisem bila prepričana če imam dovolj. Že desetič sem pregledala prtljago. Nekaj časa sem še gledala 1D posnetke na laptopu, nato pa sem tudi tega pospravila v kovček. Odšla sem v posteljo in kmalu zaspala.
--Vanesa—
Zjutraj sem se zbudila in pogledala na uro. Bilo je pol devetih. Ob desetih smo imele let. Spakirala sem še zadnje stvari, se oblekla in zlikala lase, nato pa sem odšla dol. Mami me je že čakala s palačinkami. Očitno je bila zelo dobre volje. Pojedla sem, nato pa sem dala kovčke v avto in z mami sva odšli. S puncami smo bile ob pol desetih zmenjene na letališču. Bila sem 15 minut prezgodaj in nobene še ni bilo. Vzela sem telefon.'Pogrešala te bom,' sem napisala Aleksu. Nič mi ni odpisal. Verjetno je še spal. Kmalu so prišle punce. Mami se je poslovila in odšla, prav tako Arianina mami, ki je pripeljala njih. Čez nekaj časa je prišlo letalo. Bile smo same v 1. razredu. Namestile smo se in kmalu sem začutila da mi je telefon zavibriral. 'Oprosti Vanesa, ampak z Katjo sva skupaj že en teden. Med nama je konec.' Je pisalo. Čutila sem solzo, ki mi je spolzela po licu. Ne morem verjeti. Kako me je lahko tako pustil. 'Med nama je konec'. In s Katjo sta skupaj že en teden? Pa saj sva bila še skupaj… In rekel je da me ljubi… Nikoli me ni. Samo izkoriščal me je kot so govorile punce. Zakaj jim nisem verjela? Ema je končno opazila da jokam. 'O moj bog, Vani, kaj je narobe?' je vprašala. Tudi ostale so me pogledale. 'Aleks…' sem rekla med jokom. Ari je pograbila moj telefon in pogledala sporočila. Sočutno me je pogledala in me objela. Telefon je podala Emi in Lei. Prebrali sta sms in me objeli. 'Saj vem, saj ste mi govorile,' sem zahlipala. 'Sploh ni vreden jokanja' je rekla Lea. Naslonila sem se na njeno ramo in kmalu zaspala.

--Ema—
Ko smo prišle na letalo in se usedle na svoje sedeže sem takoj prižgala glasbo. Seveda 1D. Čez nekaj časa sem pogledala Vaneso in videla da joka. Odložila sem slušalke in jo vprašala kaj je narobe. 'Aleks…' je rekla. Omg. Verjetno je ugotovila da jo je varal ali kaj takega… Ari ji je vzela telefon. Ko je prebrala sms je podala telefon meni. Aleks jo je pustil zaradi Katje. Najraje bi šla k pilotu, obrnila letalo in šla nazaj v Slovenijo ubit tega prasca! Ampak sem se odločila da bi bilo bolje če bi ostala in tolažila Vani. Saj bom imela kasneje čas da ga ubijem. Kmalu je Vanesa zaspala in šla sem nazaj poslušat glasbo. Kmalu smo prišle v London. Zbudile smo Vani in odšle iz letala, kjer nas je že čakal njen brat.
--Ariana—
'Under the lights tonight, you turned around and you stole my heart…' Takoj ko sem se usedla sem začela poslušati glasbo. Prav zaljubila sem se v ta komad… Bila sem čisto zatopljena v glasbo ko sem zaslišala Emo. 'O moj bog, Vani, kaj je narobe?' je vprašala. Ugasnila sem telefon in pogledala Vani. Bila je čisto objokana. 'Aleks…' je rekla v solzah. Telefon sem ji vzela iz rok in pogledala smse. 'Oprosti Vanesa, ampak z Katjo sva skupaj že en teden. Med nama je konec.' Je pisalo. Telefon sem dala Emi in objela Vani. Kmalu je vsa objokana zaspala na mojem ramenu.
--Lea—
Končno smo prišli v London. Bila sem tako vesela in res sem pogrešala to mesto, čeprav je minilo že 11 let… Odločila sem se da bom en teden živela pri babi. Res sem jo pogrešala in vedno sem jo imela zelo rada. Pristali smo in zbudile smo Vani. Čeprav je bila še vedno potrta zaradi Aleksa je bila tudi ona zelo vesela da smo prišle v London. Ko smo prišle iz letala, nas je tam že čakal njen brat. Takoj je opazil da je nekaj narobe, saj je imela Vani vse rdeče oči. Jaz, Ema in Ari smo mu pojasnile kaj se je zgodilo saj je bila Vani še vedno preveč žalostna. Nato smo vzeli naše kovčke in odšli v Rokovo stanovanje.
--Vanesa—
Punce so me zbudile ko smo prišli v London. Končno sem vsaj za trenutek pozabila na Aleksa. Ko smo prišle iz letala nas je tam že čakal Rok. Stekla sem mu v objem. Že več kot pol leta ga nisem videla in zelo sem ga pogrešala. Takoj je opazil da je nekaj narobe. Vprašal je kaj se je zgodilo in punce so mu razložile namesto mene. Nato smo počakali kovčke in jih odpeljali do Rokovega avta. Vsaka je imela dva velika kovčka zato smo jih komaj stlačile noter. Odpeljali smo se do stanovanja. Imel je eno sobo za gosta, zato bomo morale z Ari in Emo spati v isti sobi. Lea se je odločila da bo za nekaj časa ostala pri babi. Razpakirale smo kovčke nato pa smo z Leo odšle k njeni babi.
--Ariana—
Do Leine babi smo šle s taksijem. Med potjo smo si ogledale že kar nekaj Londona in bila sem zelo dobre volje. Že več let sem sanjala o tem, zdaj pa smo bile končno tukaj. Po desetih minutah se je taksi ustavil pred veliko hišo. Vedela sem da je to Leina hiša, saj je Lea kar sijala od sreče. Nasmehnila se je, stekla k vratom in pozvonila. Vani je šla po Lein kovček. Kmalu je babica odprla in planili sta si v objem. 'kako si zrasla,' je rekla Leina babi in Lea je zavila z očmi in se zasmejala. Vzela je svoj kovček in vse skupaj smo odšle noter na čaj. Vse tri smo se ji predstavile. 'Prosim, kličite me Alice' je rekla. Nekaj časa smo ostale tam in se pogovarjale. 'Torej, Lea, imaš kakšnega fanta?' je vprašala Alice. 'Lahko bi tako rekli' je rekla Lea in se nasmehnila. Seveda sem vedela koga misli. Tudi jaz sem se nasmehnila. 'Zakomplicirano je?' je rekla njena babi in se nasmehnila. 'Ubistvu… Ja. Nekako.' Je rekla Lea. Nekaj časa smo se še pogovarjale o različnih stvareh in Alice mi je bila zelo všeč. Z njo se je bilo res dobro pogovarjati. Čez nekaj časa smo se poslovile in s taksijem odšle do roba mesta, potem pa smo odšle na sprehod po centru. Šele zvečer smo se mi vrnile v Rokovo stanovanje, Lea pa je odšla k babi.
24. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <33
24. marec 2013
neeexxttt!!
25. marec 2013
--Lea—
Ko smo prišle k Roku, so punce razpakirale stvari, jaz pa sem počakala. Ko so vse pripravile, so prišle dol. Lahko sem videla, da je Vanesa jokala a nisem rekla ničesar. Odšle smo ven in poklicale taksi. Med potjo sem premišljevala. O Londonu, babi, selitvi… Kmalu sem prepoznavala ulice. Peljali smo se po ulici, kjer sem bila včasih vsak dan, ko me je mami vozila v vrtec in šolo. Čutila sem solzo, ki mi je spolzelo po licu. Nisem bila žalostna. Bila sem srečna, ker sem prišla nazaj. Tako sem pogrešala London. Ko smo se ustavili pred babičino hišo, sem se nasmehnila. Stekla sem proti hiši, pozvonila in babi je prišla ven. Objela sem jo. Čisto nič se ni spremenila. Vanesa je prinesla moj kovček in skupaj smo odšle v hišo. Z babi smo sedele v kuhinji in se pogovarjale. Tudi puncam je bila očitno všeč. Čez nekaj časa smo s puncami odšle gor v naše stanovanje, ki pa je bilo sedaj skoraj prazno. Vse pohištvo je bilo še tam, a vse slike, vse naše stvari so izginile. Čeprav je minilo že enajst let, sem se vsega jasno spominjala. Odšle smo v mojo sobo, ki pa je bila čisto drugačna. Kovček sem dala zraven postelje in se usedla nanjo. V stanovanju smo ostale toliko časa, da smo približno pospravile mojo sobo in pobrisale prah, nato pa smo s taksijem odšle nazaj v mesto in še nekaj časa ostale v centru. Nato smo se poslovile in odšla sem nazaj k babi. Čeprav sem bila zelo utrujena sva se pogovarjali skoraj do treh zjutraj, saj sva si imeli toliko za povedati.
25. marec 2013
u364
u364
Top :**
NEEEXT!! <33
25. marec 2013
Ok next )--Ema—
Čez nekaj dni se je Vanesa popolnoma umirila. Aleksa sploh nismo omenjale. Ogledale smo si že kar nekaj Londona in seveda smo bile v Madame Tussauds. Lea se bo danes preselila nazaj k nam. Zvečer gremo na večerjo v Nandosa in bom vsem skupaj povedala za moje presenečenje. Za zdaj nisem povedala še nikomur, čeprav je bilo že vse urejeno. Komaj čakam da jim povem. 'Ema? Greš z nami v park?' sem zaslišala Vani. 'Ja. Seveda. Že grem' sem odgovorila in odšla v dnevno sobo. Oblekle smo se in odšle ven. Komaj čakam večer.
--Ariana—
V Londonu smo bile že skoraj dva tedna in res smo uživale. Večino časa smo preživele v Nandosu ali v Hyde parku. Bile smo tudi v 1D shopu – no, vsaj Lea Ema in jaz. Vani je ostala z Rokom, saj je želela biti sama z njim. Pa tudi One Direction ji še vedno niso bili preveč všeč, čeprav je vedela da vse vemo, da ji je Lou všeč. Lea se danes seli nazaj. Pri babi je ostala še en teden več. Tudi tako smo bile ves čas skupaj. Fantov seveda nismo srečale. Čeprav smo upale da bomo vsaj dobile avtogram ali jih videle na ulici smo vedele, da nimamo možnosti. London je prevelik. Pa saj imamo še dva tedna in moramo jih izkoristiti. Med razmišljanjem me je zmotila Vani. ' Ari? Ari! Prideš?' je rekla. Bile smo v taksiju pred Nandosom, kjer smo se dobile z Leo. Ema, Lea in Vanesa so me že čakale pred avtom, jaz pa sem se očitno preveč zatopila v razmišljanje. Stopila sem iz avta in odšle smo noter. Ko smo se usedle in naročile, je Ema začela govoriti. 'Torej, punce, ker je v soboto moj rojstni dan in še vedno nismo srečale 1D…' Ok, nisem imela pojma zakaj se gre. 'sem se odločila da vam kupim… Karte za 1D koncert!! Ta petek.' Je končala. Z Leo sva takoj začele cviliti in kričati in vsi ljudje v restavraciji (ki jih ni bilo malo) so naju pogledali. Ema se je smejala in tudi Midve in Vanesa smo se počasi začele smejati. 'Ok. Čeprav mi niso preveč všeč, sem vesela. Koncert je koncert' je rekla Vani in mi tri smo se nasmehnile. Še dolgo smo ostale v Nandosu in se pogovarjale o One Direction in celo Vani se nam je pridružila. Zvečer smo skupaj odšle v Rokovo stanovanje in takoj odšle spat, saj je bilo že precej pozno.
25. marec 2013
u364
u364
Amm.. A ni tam Niall? Mislm a ni tm tko: ..., ceprav vse vemo, da ji je Niall vsec.
Uglaunem: neeeext!
25. marec 2013
O ja sori... Hvala )
25. marec 2013
O ja sori... Hvala )
25. marec 2013--Vanesa—
Čeprav nisem neka Directionerka, sem se zelo veselila koncerta. Že občutek, ko si med toliko ljudmi, ta energija je izjemna. Vračale smo se iz Nandosa in ura je bila več kot 2 zjutraj. Sploh ne vem, kako se lahko nisem naveličala pogovarjanja o 1D. O njih sem izvedela ogromno. Mislim resno, Liam se boji žlic? Žlic? Ok nisem vedela da je to mogoče ampak ubistvu verjamem. In čeprav jih nikoli nisem sovražila, so mi 1D nenadoma postali všeč. In nekaj na tistem blond… Kako mu je že ime? Niel, Noel… Niall. No nekaj na njem mi je bilo všeč. No, mogoče pa bom postala Directionerka. Komaj čakam koncert.
--Lea—
Omg!!! Ne morem verjeti, da dejansko gremo na 1D koncert! In vstopnice so za drugo vrsto, torej je mogoče da jih bom spoznala. In čeprav je bilo pri babi super in sva se res zbližali, sem vesela da bom stanovala pri puncah. Čeprav smo bile skupaj večino časa, sem jih pogrešala. Nenadoma mi je zazvonil telefon in vesela sem bila ko sem videla kdo me kliče. 'Živjo mami. Kako si?' sem se javila. 'Ja. Super sem. In babi je tudi dobro. Včeraj sem se preselila nazaj k puncam. Aja, in mami, u petek gremo na One Direction koncert'. Lahko sem čutila kako na drugi strani zavija z očmi. 'Ok. Bom pozdravila. Adijo, lepo se imej.' Sem rekla in prekinila. Stopila sem v dnevno. 'Mami vas pozdravlja' sem rekla puncam. ' Pozdravi jo nazaj. Aja. Saj res, moram poklicat mami,' je rekla Ema in odšla ven. Usedla sem se na kavč. 'Ok, kaj boste oblekle za na koncert?' sem vprašala punce. 'Jaz nimam nič za obleči. Gremo v šoping?' je vprašala Vani. 'Ok. Samo še Emo počakamo.' Je rekla Ari in takoj ko je prišla Ema smo odšle. Ko smo prišle v trgovino smo se vse seveda takoj zapodile k oblekam. Kmalu smo vse našle obleke in odšle smo domov.
26. marec 2013
u87504
u87504
next
26. marec 2013
u364
u364
Next!!
<33
26. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <33
26. marec 2013
bo next še dons )
26. marec 2013
Next!!
26. marec 2013--Ariana—
Čez eno uro je koncert in zdajle se v kopalnici urejamo. 'Skodrane ali ravne lase?' je vprašala Ema, ki je ravnokar prišla v kopalnico. 'Ravne,' sta odgovorili Lea in Vanesa naenkrat in prikimala sem. 'Mi lahko ena zapne obleko? ' je vprašala Vani. Šla sem do nje in ji zapela obleko. 'Čudovita si,' sem rekla in se nasmehnila. Še naličila sem se nato pa sem bila pripravljena. Nosila sem svetlo modro obleko do sredine stegen in brez naramnic, lase pa sem imela skodrane v spiralo. 'Uau. Res si lepa,' je rekla Ema. 'Hvala. Ti tudi,' sem ji odgovorila. 'Vse smo lepe,' je rekla Lea in zasmejale smo se. 'Group hug?' je rekla Vanesa in objele smo se. 'No, smo pripravljene?' je vprašala Vani. Vse smo prikimale in odšle smo. Ko smo prišle pred stavbo smo bile začudene. Pričakovale smo veliko ljudi, a ne toliko. Pred O2 areno je bila ogromna množica. Directionerke s plakati in 1D majicami so vpile njihova imena. Bilo je ogromno varnostnikov, ki so preverjali vsakega ki je prišel noter. Potrebovale smo skoraj pol ure da smo prišle do svojih sedežev. Dvorana je bila polna do zadnjega kotička in videla sem le dva ali tri fante. Kmalu so se vse luči ugasnile in na odru se je pojavilo pet postav. Vsa dvorana je začela vpiti in kričati, vključno z nami seveda. Začela se je predvajati pesem Another world in luči so se prižgale. Videla sem jih. Bili so čisto blizu. Stali so manj kot deset metrov stran od mene. Tolikokrat sem gledala te slike, a v živo so še bolj popolni. Zayn je imel očitno spet blond pramen. Ko so začeli peti, sem se nasmehnila. Bili so še tisočkrat boljši kot na CDju. Vse smo pele, celo Vanesa je poznala besedila vseh pesmi. 'I'll lift you up, i'll never stop, you know i'll take you to another world…' Bil je izjemen občutek biti med toliko ljudmi, vsi občutki in energija… Res sem uživala. Kmalu se je pesem končala. Sledile so še What makes you beautiful, Live while we're young in Stole my heart, nato pa so začeli peti Little Things. Zayn je začel peti in med petjem me je pogledal v oči. Zayn Malik, najpopolnejši tip na svetu, me je gledal. Skoraj sem umrla. Najpopolnejša oseba na svetu si je izmed vseh punc na koncertu izbral mene. Gledal me je cel solo in na koncu se mi je nasmehnil. Nasmehnila sem se nazaj. Opazila sem tudi Nialla ki je pogledal Zayna in potem mene in se namuznil. Ok, to bi lahko nekaj pomenilo. Ampak tudi če bi mu bila všeč, nimam možnosti. Še vedno je slaven, čeprav si včasih želim da nebi bil. Poleg tega ima Perrie in ljubi jo. Ampak kaj bi potem lahko pomenil njegov pogled? Verjetno se samo preveč obremenjujem in me je gledal kot oboževalko in sem vse skupaj vzela preveč resno. Še cel koncert sem mislila na ta trenutek. Vem, da sem zanj in vedno bom samo oboževalka, a tega trenutka nikoli ne bom pozabila. Proti koncu koncerta je Niall začel igrati kitaro in opazila sem da ga je Vanesa ves čas gledala. Ni ga mogla nehati opazovati. Z Leo sva se spogledali. Očitno je tudi ona postala Directionerka.
--Vanesa—
Še zadnjič preden smo odšle sem se pogledala v ogledalo. Nosila sem kratko črno obleko do vratu, lase pa sem imela počesane čez ramo. Obute sem imela črne allstarke. Pet nikoli nisem nosila, saj sem se počutila neudobno in nisem znala hoditi. Nasmehnila sem se. 'No, smo pripravljene?' sem vprašala in vse so pritrdile. Šle smo dol, se poslovile od Roka in odšle. Komaj smo prišle v dvorano in ko smo se usedle so se luči ugasnile in na oder so prišli fantje. Pogled mi je obstal na Niallu. Bil je tako popoln, še bolj kot na fotografijah. Začeli so peti in vsakič ko je Niall imel solo sem ga gledala kot začarana. Enkrat je pogledal proti nam a ne mene. Oboževalke ki so pele ob njegovem solo delu so mi šle res na živce. Hotela sem slišati le njega. Ko je skoraj na koncu začel igrati kitaro, sem se začela smehljati. Sploh nisem vedela da je znal igrati kitaro. Čeprav so mki bili tudi ostali fantje všeč, se niso mogli primerjati z njim. Ob Niallu jih skoraj nisem opazila.
Po koncu koncerta smo potrebovale več kot pol ure da smo prišle ven iz dvorane. Nismo čakale na avtograme, saj je bilo preveč ljudi in je bil naslednji dan signing. Odšle smo ven in se dogovorile da gremo v Nandosa. V taksiju nam je Ari povedala da jo je Zayn cel koncert gledal in vse smo bile navdušene. Tudi jaz sem jim povedala o Niallu in vse so mi čestitale. 'Zakaj je bilo pa to dobro?' sem vprašala. 'Amm… Ni očitno?' je vprašala Lea. 'Postala si directionerka.' Je zaključila Ariana. Taksi se je ustavil pred Nandosom in izstopile smo. Odšle smo k pultu in naročile. Ko smo dobile hrano, smo odšle proti mizi. Kar naenkrat se je nekdo zaletel vame in njegov krožnik je priletel na mojo obleko. 'Om moj bog kaj je narobe s…' sem začela in umolknila. Zagledala sem njegove čevlje. Hlače. Ki sem jih opazovala cel večer. Pogledala sem gor. 'Omg. Ti si..' sem rekla ko sep prepoznala njegov obraz. 'Oprosti. Nisem te videl..' je rekel znan glas. Hotela sem reči da je v redu, a nisem mogla govoriti. Niall Horan je stal pred mano. Pogledala sem ga v oči in končno izdavila 'amm saj je uredu…'. 'Se ti lahko kako oddolžim?' je vprašal. Je res to rekel? 'resno mislim. Tu je moja telefonska,' je rekel in mi podal listek. Spravila sem ga. 'Niall!' sem zaslišala od zunaj in zagledala sem varnostnika ki je stal zunaj in jih čakal. 'Moramo iti. Pokliči me.' Je rekel Niall in odšli so. S puncami smo se spogledale. Popolnoma sem pozabila na madež na moji majici. 'Se je to res zgodilo ali samo sanjam?' sem vprašala. Spet smo se spogledale in vse naenkrat smo se začele smejati. Ne vem zakaj. Samo stale smo sredi Nandosa in se smejale. Ko smo se pomirile smo vzele hrano s sabo in odšle, saj res nisem hotela ostati tam z uničeno obleko. Doma smo se vse preoblekle in se usedle za mizo. 'No?' je vprašala Ari in vse so pogledale mene. 'Kaj?' sem vprašala. 'no, ga boš poklicala?' je vprašala Lea in skomignila sem z rameni. 'Rada bi ga poklicala, ampak se bojim da ni mislil resno…' sem začela a me je Ema prekinila. 'seveda je mislil resno. Si sploh videla kako te je gledal?' 'ne vem…' sem začela a so me punce pogledale z 'tistim' pogledom. 'Ok. Bom poklicala. Ampak ne še zdaj. Jutri,' sem rekla. 'In vi greste z mano, Niallu pa bom rekla naj pripelje fante.' Punce so se nasmehnile. 'Kaj pa ti in Zayn?' sem vprašala Ari. 'Verjetno je že pozabil vse. Čeprav je mogoče da ga bom spoznala jutri…' je rekla in nasmehnila sem se. 'Lahko sploh verjamete? Včasih smo sanjale da bi samo šle na koncert, zdaj pa je Niall povabil Vani ven in vse imamo možnosti pri fantih. ' je rekla Lea in prikimala sem. 'Tu v Londonu imamo toliko več možnosti. Res sem vesela da smo prišle sem.' Je rekla Ari.'samo še dva tedna imamo,' sem jih spomnila. 'In moramo jih izkoristiti.' Me je dopolnila Ema.
Upam da vam je všeč 
Še vprašanje: Kaj se bo zgodilo na zmenku?
26. marec 2013--Ariana—
Čez eno uro je koncert in zdajle se v kopalnici urejamo. 'Skodrane ali ravne lase?' je vprašala Ema, ki je ravnokar prišla v kopalnico. 'Ravne,' sta odgovorili Lea in Vanesa naenkrat in prikimala sem. 'Mi lahko ena zapne obleko? ' je vprašala Vani. Šla sem do nje in ji zapela obleko. 'Čudovita si,' sem rekla in se nasmehnila. Še naličila sem se nato pa sem bila pripravljena. Nosila sem svetlo modro obleko do sredine stegen in brez naramnic, lase pa sem imela skodrane v spiralo. 'Uau. Res si lepa,' je rekla Ema. 'Hvala. Ti tudi,' sem ji odgovorila. 'Vse smo lepe,' je rekla Lea in zasmejale smo se. 'Group hug?' je rekla Vanesa in objele smo se. 'No, smo pripravljene?' je vprašala Vani. Vse smo prikimale in odšle smo. Ko smo prišle pred stavbo smo bile začudene. Pričakovale smo veliko ljudi, a ne toliko. Pred O2 areno je bila ogromna množica. Directionerke s plakati in 1D majicami so vpile njihova imena. Bilo je ogromno varnostnikov, ki so preverjali vsakega ki je prišel noter. Potrebovale smo skoraj pol ure da smo prišle do svojih sedežev. Dvorana je bila polna do zadnjega kotička in videla sem le dva ali tri fante. Kmalu so se vse luči ugasnile in na odru se je pojavilo pet postav. Vsa dvorana je začela vpiti in kričati, vključno z nami seveda. Začela se je predvajati pesem Another world in luči so se prižgale. Videla sem jih. Bili so čisto blizu. Stali so manj kot deset metrov stran od mene. Tolikokrat sem gledala te slike, a v živo so še bolj popolni. Zayn je imel očitno spet blond pramen. Ko so začeli peti, sem se nasmehnila. Bili so še tisočkrat boljši kot na CDju. Vse smo pele, celo Vanesa je poznala besedila vseh pesmi. 'I'll lift you up, i'll never stop, you know i'll take you to another world…' Bil je izjemen občutek biti med toliko ljudmi, vsi občutki in energija… Res sem uživala. Kmalu se je pesem končala. Sledile so še What makes you beautiful, Live while we're young in Stole my heart, nato pa so začeli peti Little Things. Zayn je začel peti in med petjem me je pogledal v oči. Zayn Malik, najpopolnejši tip na svetu, me je gledal. Skoraj sem umrla. Najpopolnejša oseba na svetu si je izmed vseh punc na koncertu izbral mene. Gledal me je cel solo in na koncu se mi je nasmehnil. Nasmehnila sem se nazaj. Opazila sem tudi Nialla ki je pogledal Zayna in potem mene in se namuznil. Ok, to bi lahko nekaj pomenilo. Ampak tudi če bi mu bila všeč, nimam možnosti. Še vedno je slaven, čeprav si včasih želim da nebi bil. Poleg tega ima Perrie in ljubi jo. Ampak kaj bi potem lahko pomenil njegov pogled? Verjetno se samo preveč obremenjujem in me je gledal kot oboževalko in sem vse skupaj vzela preveč resno. Še cel koncert sem mislila na ta trenutek. Vem, da sem zanj in vedno bom samo oboževalka, a tega trenutka nikoli ne bom pozabila. Proti koncu koncerta je Niall začel igrati kitaro in opazila sem da ga je Vanesa ves čas gledala. Ni ga mogla nehati opazovati. Z Leo sva se spogledali. Očitno je tudi ona postala Directionerka.
--Vanesa—
Še zadnjič preden smo odšle sem se pogledala v ogledalo. Nosila sem kratko črno obleko do vratu, lase pa sem imela počesane čez ramo. Obute sem imela črne allstarke. Pet nikoli nisem nosila, saj sem se počutila neudobno in nisem znala hoditi. Nasmehnila sem se. 'No, smo pripravljene?' sem vprašala in vse so pritrdile. Šle smo dol, se poslovile od Roka in odšle. Komaj smo prišle v dvorano in ko smo se usedle so se luči ugasnile in na oder so prišli fantje. Pogled mi je obstal na Niallu. Bil je tako popoln, še bolj kot na fotografijah. Začeli so peti in vsakič ko je Niall imel solo sem ga gledala kot začarana. Enkrat je pogledal proti nam a ne mene. Oboževalke ki so pele ob njegovem solo delu so mi šle res na živce. Hotela sem slišati le njega. Ko je skoraj na koncu začel igrati kitaro, sem se začela smehljati. Sploh nisem vedela da je znal igrati kitaro. Čeprav so mki bili tudi ostali fantje všeč, se niso mogli primerjati z njim. Ob Niallu jih skoraj nisem opazila.
Po koncu koncerta smo potrebovale več kot pol ure da smo prišle ven iz dvorane. Nismo čakale na avtograme, saj je bilo preveč ljudi in je bil naslednji dan signing. Odšle smo ven in se dogovorile da gremo v Nandosa. V taksiju nam je Ari povedala da jo je Zayn cel koncert gledal in vse smo bile navdušene. Tudi jaz sem jim povedala o Niallu in vse so mi čestitale. 'Zakaj je bilo pa to dobro?' sem vprašala. 'Amm… Ni očitno?' je vprašala Lea. 'Postala si directionerka.' Je zaključila Ariana. Taksi se je ustavil pred Nandosom in izstopile smo. Odšle smo k pultu in naročile. Ko smo dobile hrano, smo odšle proti mizi. Kar naenkrat se je nekdo zaletel vame in njegov krožnik je priletel na mojo obleko. 'Om moj bog kaj je narobe s…' sem začela in umolknila. Zagledala sem njegove čevlje. Hlače. Ki sem jih opazovala cel večer. Pogledala sem gor. 'Omg. Ti si..' sem rekla ko sep prepoznala njegov obraz. 'Oprosti. Nisem te videl..' je rekel znan glas. Hotela sem reči da je v redu, a nisem mogla govoriti. Niall Horan je stal pred mano. Pogledala sem ga v oči in končno izdavila 'amm saj je uredu…'. 'Se ti lahko kako oddolžim?' je vprašal. Je res to rekel? 'resno mislim. Tu je moja telefonska,' je rekel in mi podal listek. Spravila sem ga. 'Niall!' sem zaslišala od zunaj in zagledala sem varnostnika ki je stal zunaj in jih čakal. 'Moramo iti. Pokliči me.' Je rekel Niall in odšli so. S puncami smo se spogledale. Popolnoma sem pozabila na madež na moji majici. 'Se je to res zgodilo ali samo sanjam?' sem vprašala. Spet smo se spogledale in vse naenkrat smo se začele smejati. Ne vem zakaj. Samo stale smo sredi Nandosa in se smejale. Ko smo se pomirile smo vzele hrano s sabo in odšle, saj res nisem hotela ostati tam z uničeno obleko. Doma smo se vse preoblekle in se usedle za mizo. 'No?' je vprašala Ari in vse so pogledale mene. 'Kaj?' sem vprašala. 'no, ga boš poklicala?' je vprašala Lea in skomignila sem z rameni. 'Rada bi ga poklicala, ampak se bojim da ni mislil resno…' sem začela a me je Ema prekinila. 'seveda je mislil resno. Si sploh videla kako te je gledal?' 'ne vem…' sem začela a so me punce pogledale z 'tistim' pogledom. 'Ok. Bom poklicala. Ampak ne še zdaj. Jutri,' sem rekla. 'In vi greste z mano, Niallu pa bom rekla naj pripelje fante.' Punce so se nasmehnile. 'Kaj pa ti in Zayn?' sem vprašala Ari. 'Verjetno je že pozabil vse. Čeprav je mogoče da ga bom spoznala jutri…' je rekla in nasmehnila sem se. 'Lahko sploh verjamete? Včasih smo sanjale da bi samo šle na koncert, zdaj pa je Niall povabil Vani ven in vse imamo možnosti pri fantih. ' je rekla Lea in prikimala sem. 'Tu v Londonu imamo toliko več možnosti. Res sem vesela da smo prišle sem.' Je rekla Ari.'samo še dva tedna imamo,' sem jih spomnila. 'In moramo jih izkoristiti.' Me je dopolnila Ema.
Upam da vam je všeč 
Še vprašanje: Kaj se bo zgodilo na zmenku?
26. marec 2013
Next!!! <3
27. marec 2013
u364
u364
Neeext! :**
27. marec 2013--Niall--
Zjutraj sem se zbudil ob devetih in takoj pogledal na telefon. Moral sem preveriti če me je klicala. Nisem mogel misliti na tisto punco včeraj v Nandosu. Čeprav sva komaj govorila, mi je bila res všeč. Ampak… Kaj če me sploh ne bo poklicala? Kaj če ji nisem všeč? Iz minute v minuto sem postajal bolj živčen. Nisem vedel kaj naj delam, da se zamotim. Usedel sem se na kavč in začel gledati film, a sem ga po dveh minutah ustavil. Nisem mogel misliti na nič drugega kot nanjo. Kmalu je dol prišel Harry, takoj za njim pa še Liam in Louis. Zayn je seveda spal. Harry je skuhal zajtrk in ko smo pojedli, se je končno zbudil tudi Zayn. 'Te je že poklicala?' je vprašal takoj ko je prišel dol. 'Ne, ne še…' sem razočarano rekel. 'Ura je pol enajstih. Verjetno se sploh še ni zbudila' me je spomnil Liam. 'In zakaj tebe zanima?' sem vprašal Zayna. 'Amm… Brez razloga?' je odgovoril a mu nihče ni verjel. 'Videl sem kako si gledal tisto punco na koncertu. Tisto prijateljico od punce iz Nandosa,' sem rekel. 'Zayn, veš da ne moreš. Perrie imaš,' je rekel Harry in Zayn je zevzdihnil. 'Ok fantje, nekaj vam moram povedati,' je rekel. 'Med Perrie in mano že dolgo ni kot je bilo. Oddaljila sva se, mogoče ker sva premalo skupaj. In ko sem videl tisto punco na koncertu… Ne vem. Spet sem čutil nekaj, česar ob Perrie že dolgo nisem.' Vsi smo bili presenečeni. 'Mislim da ona čuti enako. Danes… Danes jo bom poklical in končal zvezo. Tako ali tako je že dolgo samo pretvarjanje,' je končal. Vsi smo bili tiho, ko je kar naenkrat zazvonil moj telefon. Pogledal sem na ekran in se upajoče nasmehnil. Neznana številka. Javil sem se. 'Živjo, tukaj Vanesa, kolikor se spomnim se mi moraš oddolžiti za nekaj?' je rekla. 'Hej. Imaš danes popoldne čas?' sem rekel in nestrpno čakal na odgovor. 'Ja. Lahko danes, ampak samo če lahko pripeljem prijateljice, ti pa pripelji fante,' je rekla. Ok, boljše kot nič. 'Ok. Ob dveh pred Nandosom?' sem vprašal. 'Ok. Se vidimo' je rekla in prekinila. Pogledal sem fante. 'Na zmenek gremo,' sem rekel. 'Vsi?' je vprašal Zayn. 'Vsi.' Sem odgovoril. 'ob dveh pred Nandosom. 'Ok. Grem poklicat… Perrie,' je rekel Zayn in odšel iz kuhinje.
--Zayn—
'Hej, srček' se je takoj oglasila. 'Hej Perrie. Imaš danes kaj časa? Pogovoriti se morava,' sem rekel. Vedela je da je nekaj narobe. 'Ja, seveda. Ob enajstih v Starbucksu?' je vprašala in pritrdil sem. 'Ok. Se vidiva,' 'se vidiva' sem odgovoril in prekinila je. Solza mi je stekla po licu. Mogoče jo nisem ljubil, a vseeno mi ni bilo vseeno. Žal mi je bilo zanjo. A povedal ji bom resnico, nikoli ji ne bi mogel lagati. Ura je bila že pol enajstih. Odšel sem dol, povedal fantom kam grem in zaželeli so mi srečo. Poklical sem taksi in ko je prišel sem odšel dol. Vedel sem da bom prišel prezgodaj. Ko sem prišel do Starbucksa, je bila ura šele deset do enajstih. Naročil sem in se usedel. Kmalu za mano je prišla Perrie. Naročila je in se usedla zraven mene. 'Nekaj je narobe,' je rekla. 'Perrie…' sem začel 'nekaj ti moram povedati. Ne morem več. Ne ljubim te več kakor sem te včasih. Moja čustva do tebe so se spremenila. Res mi je žal, če sem te prizadel, ampak… Ni več enako. Ljubil sem te, res sem te. A nekaj ti moram povedati in upam da te ne bo prizadelo. Včeraj na koncertu sem med petjem opazil neko punco. Res mi je bila všeč. Ko sem jo pogledal v oči, sem začutil nekaj, česar ob tebi že dolgo nisem. In takrat sem ugotovil, da ne morem več živeti tako. Vedno ko sem s tabo se pretvarjam. Zaradi tebe, zaradi medijev. Ne morem več, tudi zaradi tebe. Ne morem ti več tega delati. Hočem biti pošten do tebe in do sebe. Nekaj časa sem se poskušal prepričati da je le oddaljenost in to da sva premalo časa skupaj, ampak ne zdržim več. Res te imam rad in želim ti najboljše. In res si želim da bi ostala prijatelja.' Pogledal sem ji v oči. Jokala je. Takrat sem opazil da sem tudi jaz med govorjenjem začel jokati. Obrisal sem si solze. 'Zayn…' je začela,'vedela sem da je nekaj narobe. Oddaljila sva se. Tudi jaz sem občutila, da so se tvoji občutki do mene spremenili. In tudi jaz ne čutim več tako. Tudi jaz te ne ljubim več, čeprav mi še vedno pomeniš zelo veliko. Kot prijatelj. In… spoznala sem nekoga drugega. Res mi je všeč in mislim da bo nekaj iz tega. Ime mu je Ben in čeprav se do njega obnašam kot do prijatelja, sem ob njem počutila podobno kot ti s tisto punco na koncertu. Še vedno te imam rada. In upam da bova ostala v stiku.' Nasmehnil sem se. 'Res sem vesel zate. Da si našla nekoga. Upam, da bosta srečna skupaj.' Pogledala me je in videl sem da mi je hvaležna. Vstala sva in se objela. Ponudil sem se da jo pospremim domov. Prikimala je in odšla sva peš. Med potjo sva se pogovarjala o fantu, ki ga je spoznala, in jaz sem ji povedal o Niallu in Vanesi, pa tudi o punci, katere imena še nisem vedel. Res je bila vesela zame in jaz sem bil vesel zanjo. Počutil sem se kot bi bila vedno samo prijatelja. Vedel sem, da ji lahko povem karkoli. In čeprav sva šla narazen nisem želel izgubiti tega prijateljstva. Kmalu sva prišla do njenega stanovanja. Objel sem jo. 'Če boš kadarkoli kaj rabila, veš da me lahko pokličeš,' sem rekel in nasmehnila se je. 'Hvala,' je še rekla preden sem odšel. Vedel sem, da bova ostala prijatelja.
28. marec 2013
OO next next next!Pa čim prej nej bojo skp!
28. marec 2013--Ariana—
Sedela sem na postelji in pred mano so ležale tri majice. Nisem se mogla odločiti. Bil je dan 'zmenka' s fanti (oziroma Zaynom) in res nisem vedela kaj naj oblečem. 'Lea, Vani, Ema!' sem zaklicala in v trenutku so bile v sobi. Nekaj časa so gledale v oblačila, nato pa so se vse odločile za kratko sivo majico in shortke z visokim pasom. Lase sem si zlikala in pustila spuščene. Bila sem zadovoljna s svojim izgledom. Tudi punce so se uredile in odšle smo. Pred Nandosom so nas že čakali fantje. Videla sem, da je bil Niall živčen. Pogledala sem Zayna, in ta se mi je nasmehnil. Nasmehnila sem se nazaj. Stopile smo k fantom. Odšli smo noter in naročili, nato pa smo se usedli za mizo. Nandos je bil začuda skoraj prazen. Zayn se je usedel poleg mene. Vanesa je seveda sedela zraven Nialla, Ema zraven Liama in Lea zraven Harryja. Louis je sedel med Zaynom in Leo, in malo se mi je smilil saj smo bili vsi nekako poparčkani. Začeli smo se pogovarjati in izvedela sem ogromno novih stvari o fantih čeprav sem kot directionerka mislila da vem vse o njih. Med pogovorom se je Zaynova roka nekajkrat dotaknila moje in dobila sem mravljince po celem telesu. Z Zaynom sva se kmalu začela sama pogovarjati. Ugotovila sem, da je ko ga spoznaš Zayn zelo odprta oseba. Z njim sem se lahko pogovarjala o čemerkoli. Nenadoma je Louis pogledal k vratom. 'Šit,' je rekel. Vsi smo se ozrli proti vratom. Tam je stalo okrog 10 oboževalk, ki so mahale in klicale fante. Fantje so se spogledali. Nenadoma je Zayn vstal, me pograbil za roko in me odpeljal ven. Komaj smo se prebili skozi oboževalke, ki jih je bilo vedno več. Prišli smo do kombija in Zayn me je potegnil noter. Kmalu smo bili vsi noter in Louis se je usedel na vozniški sedež. 'Si v redu?' me je vprašal Zayn. Prikimala sem. 'samo… čudno je bilo,' Louis je speljal in skoraj sem padla Zaynu v naročje. Zasmejal se je. Pobrala sem se. 'Kam sploh gremo?' sem vprašala. 'Boš videla,' je odgovoril in se skrivnostno nasmehnil. Moj telefon je zavibriral in pogledala sem na ekran. Dobila sem sms od Eme. 'Super vama gre,' je pisalo v slovenščini. Nasmehnila sem se. 'Jap. Super je. In ti?' sem odpisala, prav tako slovensko. Takoj sem dobila odgovor. 'Tudi. Pazi, še vedno je skupaj s Perrie.' Avto se je ustavil in izstopili smo. Stali smo pred ogromno hišo. 'To je vaša hiša?' sem vprašala Zayna in prikimal je. 'Pridi' je rekel in za njim sem odšla noter. Odšli smo gor v dnevno sobo in se usedli na kavč. Louis je odšel v nek prostor – mislim, da kuhinjo – in se vrnil z dvema steklenicama. 'Se gremo flašo resnice?' je vprašal. Vsi smo bili za. 'Eleanor bo tukaj čez deset minut,' je še rekel, nato pa se je usedel na tla. Ostali smo sedli v krog poleg njega. 'Saj ste vse polnoletne, ne?' je vprašal Liam. Pogledala sem Emo in Vaneso. 'Ja,' smo rekle vse naenkrat. Saj je bilo res. Skoraj. Ema in Vani sta bili še sedemnajst. 'Res?' je vprašal in spet smo prikimale. 'Ok,' je rekel. Vzel je steklenici alkohola, ki jih je prej prinesel Louis in odšel nazaj v kuhinjo. Vsi smo ga začudeno pogledali. Čez nekaj minut je prišel nazaj s pladnjem. 'Koktejli?' je rekel in vsi smo se zasmejali. Vsak je vzel en kozarec in malo sem poskusila. 'Mm. Super je' sem rekla in Liam se mi je nasmehnil. Odšel je nazaj v kuhinjo in prinesel nazaj steklenico. 'Jaz sem prvi' je rekel Harry in prijel steklenico. Takrat smo zaslišali zvonec. Louis je odšel odpret in prišel nazaj z Eleanor. Vse smo se ji predstavile. Zdela se je zelo prijazna. Usedla se je zraven Louisa in začeli smo igrati. Harry je vrtel prvi. Liam je spraševal Vaneso. 'Resnica ali izziv?' je vprašal. 'Resnica,' je odgovorila Vanesa. 'Ste res vse stare 18?' je vprašal Liam in fantje so se zasmejali. Vani je zardela. 'ok… Ne. Ema in jaz imava ta mesec rojstni dan. Torej je to skoraj 18.' Naslednja je vrtela Vani. Lea je spraševala Zayna. 'Resnica,' je rekel. 'Katera od nas ti je najbolj všeč?' je vprašala. 'Hej, ni fer. Punco ima.' Je rekel Niall. 'Ne, uredu je.' Je rekel Zayn in zardel. Niall ga je začudeno pogledal in Zayn mu je prikimal. 'Ariano.' Je odgovoril. 'Oooo' so rekli vsi in sem zasmejali, jaz pa sem zardela. Hvaležno sem pogledala Leo. Naslednji je vrtel Zayn in Liam je postavil izziv Emi. 'Pojdi ven in teči in pleši naokoli, medtem ko poješ What makes you beautiful. In deri se na ves glas.' 'Ok,' je rekla Ema in se nasmehnila. Vsi skupaj smo odšli ven. Ema je odšla na sredino ceste in se začela dreti, mi pa smo umirali od smeha. Začela je plesati na sredini ceste in videla sem majhno punčko, ki je stala ob svoji mamici na drugi strani ceste in kazala na Emo. Pokazala sem nanjo in vsi smo se začeli smejati. Ema je prišla nazaj. Pogledala je punčko in ji pomahala. Punčka se je skrila za mami in spet smo se zasmejali. Odšli smo nazaj gor. Usedli smo se na tla in naslednja je vrtela Ema in jaz sem spraševala Nialla. 'Izziv,' je takoj rekel. 'Ok.' Zlobno sem se nasmehnila. 'Imate kakšno prazno omaro ali kaj?' sem tiho vprašala Zayna. Takoj je vedel kaj imam v mislih. 'Seveda,' je potiho odgovoril. 'Tri minute v nebesih z Vaneso. Takoj.' Sem rekla Niallu. 'V omari.' Vani se je 'neopazno' nasmehnila. Zayn je pokazal na omaro in stlačila sta se noter. Zaprla sem omaro in vsi so bili takoj ob meni. Prislonili smo se ob omaro in poslušali. Slišali smo, kako je nekaj padlo na tla in smeh. Nato je nastala čista tišina. Počakali smo še tri minute, nato pa sem odprla omaro. Vanesa je slonela na Niallu in oba sta bila naslonjena ob steno omare. Seveda sta se poljubljala tako da sta se skoraj pojedla in sploh nas nista opazila. Spogledali smo se. Vsi smo komaj zadrževali smeh. Harry se je začel naglas smejati in Vanesa se je končno odlepila od Nialla in zardela. Vsi smo se začeli smejati. Tudi Niall je zardel, potegnil Vani k sebi in jo objel. 'Torej… sta zdaj par?' je vprašala Eleanor.
30. marec 2013
u364
u364
Neext!!!!!!! P
30. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30. marec 2013
nnnneeeeeeeeeexxxxxxxtttttttt!!!!!!
31. marec 2013
Next
31. marec 2013
Dej nemorem več čakat!!!
31. marec 2013
) bo še dons vrjetn
31. marec 2013
JEEEJJ!!!
31. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg