Forum
No če lahko vsi napišete zgobico jo bom pa še js. Govorila bo o Evi, ki ima super življenje dokler sosedove hiše v kateri je prej živela njena BF ne kupijo popolni neznanci in se ji svet obrne na glavo.

Pisat bom začela ko bo 1 komentar.

Boste bral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. julij 2011
No bom mal naštela imena:

Evina mami Tadeja:22. julij 2011
Eva:

22. julij 2011
Evina starejša sestra Tjaša:22. julij 2011
No js bom kr začela pisat.
22. julij 2011
u55116
u55116
sigurno bo zanimivo
22. julij 2011
al pa ne nimam zdej časa
22. julij 2011
bo
22. julij 2011
Zjutraj je Eva počasi odprla oči in ugasnila glasno budilko ter pogledala po svoji sobi. Bila je razmetana in ni vedela, če jo bo sploh kdaj pospravila. A se je ulegla nazaj in zaspala. Zbudila jo je mama, ki je ob 14:00 prišla iz službe, kajti bile so poletne počitnice. Tjaša je bila v kinu z prijateljicami, zato sta Eva in njena mama začeli pripravljati okusno kosilo, ko je na vrsto spet prišla tista tema :"Eva kdaj boš pospravila sobo." Eva pa se ji je le nasmejala in rekla, da neve. Takrat pa ji je zazvonil telefon, bila je njena BF Veronika.

V: heej
E: heej, zakaj maš pa tako žalosten glas.
V: veš nekaj ti moram povedati.
E: povej saj veš, da mi lahko zaupaš.
V: ne to je veliko huje kar na jok mi gre kajti preselili se bomo in našo hišo prodali.
E: kaj? zakaj pa to? je tvoj oče spet dobil novo službo?
V: ja selimo se na drug konec Londona.
E: o sploh nemorem vrjeti da se to dogaja meni. A prideš malo h meni, da se posloviva.
V: nemorem ker pakiram, lahko pa ti prideš kajti odidemo že zvečer.
E: tako zgodaj pa saj se še posloviti ne bova mogli.
V: vem a tako je, daj pridi hitro.
E: bom, se vidiva. Papaa
V: papa

" mama jaz grem k Veroniki, da se posloviva, ker se bodo preselili."
"kaj že spet, noo no kar pojdi pa nebodi žalostna kajti zagotovo se bosta še videli."
"ja zdaj pa grem. Papa"
" Adijo."

In Eva je stekla k Veroniki.
22. julij 2011
Veronika:


22. julij 2011
Evina soba samo, da je malo bolj razmetana... kajti živijo v luksuzni hiši....22. julij 2011
next
22. julij 2011
Njihova hiša:

[img]http://www.google.si/url?source=imglanding&ct=img&q=http://montazne-hise-on.net/images/luksuzna-hisa.jpg&sa=X&ei=jJkqTrubD86cOu2w0ekK&ved=0CAUQ8wc&usg=AFQjCNHEjcGEXjweV_TIvErfc1-B5lofHg[/img]
23. julij 2011
Ni uspelo bom še enkat probala:


23. julij 2011
Eva je pozvonila pri Veronikinih vratih in odprla ji je Veronikina mama. " O živjo Eva, stopi naprej Veronika te že čaka" je rekla V. mama. Eva je hitro stekla po stopnicah v Veronikino sobo. Veronika je imela polne oči solz kajti neprestano so se selili in zato je izgubljala projateljice. Eva pa jo je potolažila, da se bosta še videli in naj ne skrbi kajti nikoli nebo pozabila lepih trenutkov z njo. Veroniki se je prikazal nasmeh na obrazu in vesela je objela evo.
23. julij 2011
Ker sta se Eva in Veronika tako pogovarjali in smejali je Veronika skoraj pozabila na pakiranje in urini kazalci so se hitro obračali, da je bila ura že skoraj osem zvečer. Veronika je skoraj zakričala, ko jo je mama poklicala in povedla, da bodo kmalu odšli. Ko je to slišala eva jo je kar zabolelo srce. A če mora oditi pač mora si je mislila. Eva in Veronika sta stekli v vežo in se še zadnjič objeli. Obema je šlo na jok. A sta se le morali posloviti, ker je morala Veronika v njihovo limuzino. Veronika pa je evi še zaupala, da novi sosedje pridejo že jutri. Potem pa se je usedla v njihovo limuzino in odpeljali so se. Eva pa je sama ostala pred zaklnjenimi vhodnimi vrati. Potem pa stekla domov in si obrisala solzo, ki ji je tekla po licu. Ko je vstopila v hišo je bil v hiši pravi direndaj, kajti Eva je pozabila, da Tjaša praznuje 16 rojstni dan in ima danes party. Tjaša jo je povabila, da se jim pridruži a Eva je le vsa žalostna odšla v svojo sobo. Tjaša pa je morala vsem razlagati, da je slabe volje, ker se je preselila njena najboljša prijateljica. Eva se je ulegla na posteljo in razmišlajala kdo le se bo preselil v sosedovo hišo, ki je zadnjih 15 minut prazna. Potem pa je dobila sms od BF Veronike: BF for ever.
23. julij 2011
Hitro je odpisala in še vedno se ji je po glavi rojila misel, kdo se bo preselil v sosedovo hišo. Bila je negotova in ni vedela, kaj se bo zgodilo jutri, a na srečo je ob njej spala njena psička Luna, ki ji je bila vedno v tolažbo. Z to mislijo in negotovostjo pred jutrišnim dnem je kjub direndaju v dnevni sobi zaspala.23. julij 2011
zgoraj njena pisčka Luna (mali nemški špic)
23. julij 2011
NEXT! Sm zakaj je moja ime notr???? Nika!
24. julij 2011
next,cool
24. julij 2011
zvezdica
24. julij 2011
Tjaša zakaj je pa u tvoji lahko moje???
Drgač pa usm tnx
24. julij 2011
nextam u dons al pa jutr
24. julij 2011
Naslednje jutro se je Eva zbudila, zaradi hrupa pri sosedih. Bila je vsa navdušena kajti prišli so novi sosedje. Ko je pogledala skozi okno je zagledala dva fanta en je bil njenih let in žensko ter moškega in predvidevala je, da sta mama in oče. Stekla je v kuhinjo, da bi povedala mami, da so sosedje prišli, a jo je zadela skoraj kap, ko je zagledala popolnoma razmetano in napol uničeno kuhinjo in dnevno sobo, ko jo je ogovorila mama. " Eva kaj pa če bi tudi ti malo pospravila saj veš, da imam prost dan in nebi rada cel dan pospravljala." Eva pa se ji je uprla. " Pa zakaj jaz zakaj nebi Tjaša saj je bil njen party." " Pa saj veš, da spi, ker je zelo utrujena." " jaz že nebom pospravljala njenega nereda, saj moram še svojo sobo pospraviti. " No pa pojdi." Eva je vsa razburjana stekla v tjašino sobo in jo zbudila, ko je Tjaša zaupila: " kaj me budiš, a veš da spim šele eno uro." "Briga me pojdi pospravlajt, jaz že nebom namesto tebe!!!!" in eva je stekla iz sobe ter se zaprla v svojo sobo, kajti zelo je pogrešala Veroniko. Zopet je pogledala skozi okno in opazovala skozi okno, ko se ji je lepo nasmehnil sosedov fant, ki je bil približno toliko star kot ona. Vrnila mu je nasmeh in odmaknila pogled ter se vrnila v kuhinjo in povedala mami za sosede, ona pa je rekla, da so se že spoznali in so dobri ljudje.
24. julij 2011
Dnevna soba: samo, da je razmetana... in ni teh dveh oseb24. julij 2011
Kuhinja:


24. julij 2011


24. julij 2011
tole je Kuhinja (zgoraj)
24. julij 2011
to je sosedov fant Žak:
[img]https://www.google.si/url?source=imglanding&ct=img&q=https://static.igre123.com/images/forum/posts/6/223023da0ee3e3bbeef1bb3e05237386.jpg&sa=X&ei=BkosTpHmGdKu8QPekZmYDA&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNF66fQ7Pj2RhobLXWkzyBUNPz2jZg[/img]
24. julij 2011


24. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg