Forum
Živijo napisala bom izmišljeno zgodbico o meni in moji najboljši prijateljici Sabini. Živima skupaj v New Yorku. Vsaki dan je bolj bedno a sem sma se preselili komaj pred mesecem. Če tudi , nama je že dolg čas. Zamenjali sma šolo in sma še samski. Jas imam 15 let in Sabina tudi 15. Sma neločljivi BFF ki živita sami v hiši u New Yorku. No zjutraj sma se naličili in hitro odhiteli v šolo. Tam je bilo veliko lepih tipov ko sem stopila do enega fanta ,sploh nisem opazila kako blizu sem in ta je začel pogovor...Potem sma se menila po šoli pa sma z Saby šli domov. (Saby jo kličejo ) Jas sem hitro prižgala računalnik in se vpisala na Fejsa. Tam sem vtipkala ime Matic in bil je Emo - ravno tega sem danes srečala v šoli in se z njim pogovarjala. Bil je tako zelo cute , da na drugo sploh nisem morala misliti tako sem pozabila na domačo nalogo iz matematike. No potem me je kliknil in vprašal , če bi se jutri 1 uro pred šolo dobila tam v parku. Seveda sem bila za , saj sem bila noro zaljubljenega vanj. Vse sem povedala Saby in bila je zelo srečna zame. Ponavadi nimam sreče v ljubezni ampak upam da bo tokrat bolje. Saby se je pogovarjala z njeno frendico ko jo je kliknil nek tip , ki ga je imela na fejsu že dodanega in ji je povedal da je iz naše šole. Ime mu je bilo Richie in imel je 16 let. Aja če smo že pri starosti da ne pozabim omeniti tudi moj Matic jih ima 16 let. Potem je Sabina povedala , da se tudi ona dobi z Richom1 uro pred šolo na drugem koncu parka. Zmenili sva se , da se 10 minut do ure dobima pred šolskimi vrati. In tako je napočilo jutro , hitro sva se naličili in odšli vsaka na svoj zmenek. Odletela sem na klop v parku in tam me je že čakal Matic z psičkom od njega in vrtnico v roki. Povedal je , da je to njegov pes Bell .
Jas :Saby :Matic :Richie :


Ali nextam ? In boš brala in komentiraala ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. marec 2011
Aja jas držim u naročju Maticovega psa.
Next ? ?
11. marec 2011
nexttttttttttttttttttttttt hitro.
11. marec 2011
ja bom
12. marec 2011
Bila sem res vesela , da ima tako luškanega in prikupnega majhnega psička. Prav takega sem si vedno zaželela. Niti slučajno pa nisem pomislila , da bo on to srečanje imenoval zmenek. Zato mi je postalo nerodno , ker je zazvonil telefon in se oglasil ter rekel le : ŽAL MI JE KER IMAM ZMENEK ! Potem pa je prekinil. Nato me je počasi začel objemati in gledati z tistimi njegovimi res čudovitimi očmi. Pa poglejmo , kako kaj pri Saby. Saby je hitela na drug konec parka in tam jo je že čakal Richie. On se ji je kar pogumno približal in jo poljubil. Tako hitro se je zgodilo , kot bi bila že nekaj let par. No , meni pa je Matic izročil vrntico in postajalo je vsebolj napeto. Takrat me je želel poljubiti pa ravno pride profesor na igrišče in pove , da ..

next ?
12. marec 2011
1 next
12. marec 2011
nextttt kušnla sm richija xD
12. marec 2011
hahah jaa xd
13. marec 2011
In pove , da takoj moramo vsi dijaki in dijakinje zapustiti okolico te šole saj je požar in šole 1 leto nebo saj bo hud požar. Vsi smo vriskali od veselja jas in moj Matic pa sma šla kar naprej .Potem me je poljubil - mimogrede .. WOW ! Kako nežno se poljublja ! Zvečer smo se odločili , da gremo jas , Saby , moj in Sabyn v kino si ogledat neko grozlivko (lahko se boma stiskali k najnima fantoma jupiyyy haha ) in to SAW3. Tega filma sploh nisma hoteli it gledat ampak da bi imeeli izgovor za poljube in objem sma se odločili da si ga bova pogledali pa če je še tako grozen. Zvečer je bilo vse naret za kino in vstopili smo se. Film se je začel in na zaslonu se je prikazalo kako en enemu tišči nož v srce Jas tega nisem morala gledati zato sem hitro zatisnila oči in se stisnila k Maticu in tudi on je komaj gledal.. Vrnil mi je objem enako je bilo pri Saby in Richu a Rich je bil malo bolj pogumen kot Matic. Po končanem filmu smo šli v diskoteko (ura je bila polnoč ) odločili smo se , da si naročimo pijače in malo plešemo pozno v jutro..zjutraj smo se vsi 4 zbudili na tleh v diskoteki in se spraševali , zakaj smo tu in ne doma.. tisti šef nam je razložil , da smo ob 4 zjutraj zaspali in vsi so odšli zato nas je pustil tu.. bilo nam je smešnno potem pa so se odprla vrata in vstopil je....

next ?
13. marec 2011
nexttt moj je pa bl pogumn kt tvoj xD hecam se.
13. marec 2011
haha inn dobri so tud nepogumni pridi kej na msn in zdej nextam !
13. marec 2011
Vstopil je nek resnično lep tip. Potem se je prikazala še neka ženska , Maticeva bivša sošolka in rekla : Ljubi , Matic ! Kdo je ta poleg tebe ? Saj me še vedno ljubiš ne ? Takrat mi je postalo nerodno. Me je prevaral ? Kako sem mu lahko zaupala ? Padla sem v jok , Sabino potegnila za roko in jo popihala iz diskoteke. Hotela sem se skriti nekam , kjer naju noben nebi našel in me videl tako žallostne.. Tisti dan je moje srce postalo trd kamen. Moram iti naprej kot mi je pred leti rekla moja največja ljubezen in me potem zapustila. Ampak zakaj mi je Matic to storil ? Tega nisem razumela ? A se je le zlagala tista njegova bivša sošolka in očitno tudi punca , ali pa me je Matic resnično prevaral , druge ni. Bila sem na tleh , čisto na tleh in vsak dan v joku- Še zdaleč mi ni bilo za nič.. močno močno sem ga pogrešala , pa četudi mi je to storil in vedno ga bom. Globoko v srcu sem ga še ljubila , in mar mi je bilo zanj , kot še nikoli. A njemu več ni. Potem je minilo eno leto in še vedno sem ga pogrešala. Eno leto me je iskal , pa me ni našel no potem sem morala spet v šolo. Na šolo je prišel nek nov , resnično tudi cute tip. POstala sma najboljša prijatelja in on je bil tisti , kateri mi je tolažil in včasih polepšal dan. Imela sem ga na fejsu , njegovo fonsko , vglavnem na vse mogoče načine. Nekega dne , ko sem se vpisala na msn pa me je kliknil, in vprašal če bi bila njegova punca. Rekla sem , da mu povem jutri v šoli in ga pustim presenetiti. A vedela sem , da globoko v srcu Matica še niti malo nisem prebolela in bilo je očitno , kot da ga tudi nikoli ne bom. Bila sem žalostna , vsi moji upi so bili zaman ker sem ga imela tako rada in mu zaupala.. Na msnju drug dan mi je pisalo 100 Maticovih oprosti a nisem verjela. Nisem odpisala. Drugi dan nisem privolila , da bi bila punca tistega novega - saj res ime mu je bilo Žan . Nič več nisem hotela bila sem le vesela da Saby obstaja. Nekega dne pa sem srečala tisto punco , katera mi je dala vedeti , da me je Matic prevaral. Prišla je do mene in rekla , da ji je žal da med njo in Maticem nič ni in ni bilo in da Matic za mano joka. V istem trenutku sem začutila , da sem takrat naredila napako. Dopolnila sem 16 let on pa 17. Za moj B-day sem kupila nek prstan , letela do Matica in , ko je prišel odpret sem mu dala velik poljub in mu rekla : Še te ljubim in vedno sem te ! V tistem trenutku me je preplavil trenutek sreče..potem mi je zazvonil telefon in bila je Saby. Z solznim glasom je reka , da je v bolnici ker si je zlomila nogo in roko. Nee ! Moram k njej saj jo imam rada kot mojo sestro ! Zato sem pohitela proti bolnici in zraven vzela še Matica in poklicala Richia - njenega ljubega da ji bo lažje..
next ?
13. marec 2011
1 next plis
13. marec 2011
boga js xD nextttttttttttttttttttttttttttttttttttt evkoooooo
13. marec 2011
bom ko me bo nehalo bolet..
14. marec 2011
zdaj lahko
14. marec 2011
Sabina sem videla že od daleč na postelji v bolnici in solzile so se mi oči. Ubožica ! Sem pomislila. Richie je priletel do njej in jo do neskončnosti objemal. Tudi mene je ganilo uboga moja najboljša prijateljica. Čez en mesec lahko greš domov , je povedala zdravnia. Oh joj do takrat bo dolgčas ! Sem si mislila. Minil je končno ta mesec. Sabina je imela spet zdravo roko in nogo in lahko je že hodila. Odločili smo se , da gremo v zabaviščni park. Tam je Matic šel na vlakec smrti Richiem jas in Saby pa si nisma upali. Potem sem šla k frizerju in se odločila , da svoj stil spremenim . Iz sebe sem naredila to :
(nekaj mojih fotk bom dala )

In kupila sem si tisto oblekico , ki jo imam na 1 sliki. Takšna sem pač postala upam da sem vam všeč. Saby se ni hotela spremeniti zato je ostala taka. Bili sma še vedno dobri prijateljici. Naenkrat pa , ko smo bili doma vsi zmučeni je Matica začelo dušiti. Počasi je padel v nezavest. Jokala sem in nad njim prebedela dan zjutraj pa se je končno zbudil. nevem , kaj mu je bilo . Glavno je da je živ. Naslednji teden je bila spet šola in zanimalo me je , kaj bodo rekli na moj nov videz. Ko sem vstopila , so me vsi fantje neprenehoma zasledovali in meni je bilo to všeč le Matica je to malo motilo saj ni moral priti prav do mene. Pozneje smo pri slovenščini nekaj izdelovali kar naenkrat pa je k meni prispelo pismo :
BI BILA MOJA PUNCA ? OBRKROŽI ! :

DA NE
Obrožila sem ne saj sem hodila z Maticem in mi ta sošolec Žan sploh ni bil všeč. List sem mu nato vrnila. Z žalostnimi očmi je pogledal in vsi so se mu smejali. Po pouku me je Matic nadrl , češ , da so vsi nesramni in da sem obkrožila DA čeprav sem NE nato se je svadil z mano. Ko sem prišla vsa potrta domov , me je Saby spraševala , kaj mi je a nisem hotela odgovoriti. Naslednji dan v šoli sem se odločila , da hodim z Žanom da naredim Matica ljubosumnega in me bo spet hotel Žanu pa sem tudi povedala , da zato da ga naredim ljubosumnega. Na hodniku zraven Matica sem ga nalašč objemala in on mene pa čeprav me je še kako bolelo srce da sem to delala. Mogoče je napaka ampak gre jo nekako popravitil.

nextam,?
14. marec 2011
1 next
14. marec 2011
dajte no komentirite
15. marec 2011
pa nič
15. marec 2011
u28683
u28683
ja evkoo nexty coolska
16. marec 2011
ja bom pozneii kr nekaj dela,m xd
17. marec 2011
Zdeii nextam
17. marec 2011
Ker so bile počitnice , smo se odločili , da gremo skupaj na počitnice . Samo mi 4. Ker je Richie rad strašil Sabi in jo je rad spravljal v slabo voljo je najprej rekel da negre čeprav je pozneje rekel da je bil le hec. Sabini je odleglo in tako sem se ji nasmejala. Odločili smo se , da odletimo še danes z najhitrejšim letalom ki na žalost leti že ob 23:00 danes sedaj pa je že 22:00 . Nismo imeli veliko časa za spakirati , vsi skupaj smo samo nekam hiteli v glavnem v glavi smo imeli le , da nesmemo zamuditi letala in naj pohitimo. Potem smo vstopili na letalo. Letalo je bilo wow po izgledu ampak Wcji so bili pa grozni. Ko sma prišli , so bili le še 3 sedeži . Tako smo se odločili , da se midva in moj Matic malo stisnema. Potem je prišla stevardesa in vprašala , če smo lačni , bomo kaj pili ali jedli. Naročili smo 2 pici in 4 limonade saj smo bili na smrt lačni. Ko smo pojedli , smo se spomnili , da imamo denarnice spodaj . Tako so nam morali varnostniki odkklepati prostor za potovalke in bilo nas je kar malo sram ampak kaj hočemo. Ko smo prispeli , nismo morali verjetni svojim očem. Po 6,5 urah vožnje smo končno tukaj na tem prelepem morju. Imenuje se Rab . Res je zelo lepo. Ko smo prišli v apartma , smo razpakirali nato pa smo se sprehajali po mestu vsak par posebaj. Oblečeni smo bili v kratke hlače da ne bi bile predolge no nekaj najljubšega smo oblekli.

Next ?
Dam zdej slikce nas in morja..
17. marec 2011
nexttttttttttttt
17. marec 2011
čakaj vsaj še 1 next pliisss xd
18. marec 2011
ok nextam
19. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg