Forum
Začela sem pisati mojo prvo zgodbico, ker mi je zelo všeč pisati sploh pa ff-je... tako, da here we go ;
Resnično bogastvo človeka je dobro, ki ga stori drugemu! Vsak dan je nova priložnost za veselje in ljubezen!
V pesmi življenja so najlepši toni posvečeni ljubezni! Pravo vrednost življenja lahko začutiš le s srcem!
Največje darilo je življenje samo!Vsaka stvar na svetu je čudež - čudež življenja!
Ko bodo utihnile vse misli, boš zaslišal Svoj glas! Daj svetu najboljše kar imaš, in najboljše se bo vrnilo k tebi!
Bodi sam sprememba, ki jo želiš v svetu! Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš!
Pot ljubezni do celega sveta vodi do lastnega srca!Velika upanja ustvarjajo velike ljudi!
Življenje je potovanje od "jaz" do "mi"!
Upoštevaj te misli in jih pošlji tistim ki ti nekaj pomenijo in jim s tem povej da ti pomenijo veliko!
-
IT WAS MY MISTAKE

#flashback#
»Kako si lahko takšen? Po vsem kar je storila zate?« sem zavpila na Harry-ja »Megan naj ti razložim« je dejal in me skušal pomiriti »NE! Nič mi ni treba razložiti…prasec si… ljubila te je Harry, ljubila in sedaj…je ni več…in to samo zaradi tebe« sem zahlipala »Ne, Megan…ni bilo tako« je odvrnil »sedaj pa boš še zanikal? Kako si drzneš?« sem rekla glasneje in ga začela udarjati po prsnem košu »Megan, pomiri se, Megan« je klical Harry ampak nisem odnehala. Naenkrat so se njegove močne roke znašle okrog moje telesa in kmalu sem se umirila. »Zakaj Harry?« sem vprašala tišje, ko sva sedela tam na tleh sredi stanovanja »Megan prosim dovoli da ti povem celotno zgodbo« je rekel »saj vem vse, kaj še hočeš dodati« sem vprašala »Jenny…ona…ubila je nekoga…moškega…« je zajecljal jaz pa sem skočila po konci. »Kaj?« sem zavpila, tudi sam je vstal »zaradi tega je naredila kar je naredila…ker ni prenesla pritiska…ne zaradi mene, Megan« je rekel »Jenny…ona…ona ni ubila nikogar« sem rekla »vem, da je težko razumeti ampak sama je priznala« je rekel »ne, Jenny ni ubila nikogar« sem spet rekla, tokrat glasneje »in kako si lahko tako prepričana v to?« je vprašal »ker sem tistega moškega v parku ubila jaz« sem rekla in pogledala v tla »kaj? Kaj si rekla?« je vprašal Harry čeprav me je razumel »moram…moram iti« sem rekla, pograbila torbico in stekla iz stanovanja. Slišala sem le še njegove klice, ki so ko sem zapustila stanovanje potihnili.

#reality#

»Megan, prosim pridi z mano« je rekel šef, ki je prišel mimo mene »ja takoj, gospod« sem odgovorila in vstala ter odšla za njim. »Torej Megan mogoče veš, zakaj sem te poklical sem?« je vprašal, odkimala sem . »Že 2 leta od kar si tukaj si zelo zanesljiva in zelo marljiva. In kot veš, da se bom jaz čez nekaj tednov upokojil bi mi bilo zelo všeč, če bi lahko vse to prepustil tebi« je dokončal svojo pripoved »oh…hvala, resnično…hvala« sem se zahvaljevala in se nasmehnila »potem se strinjaš?« je vprašal »seveda« sem zacvilila in se spet nasmehnila »prav, poklical te bom čez nekaj dni, da urediva še zadnje stvari sedaj pa imam presenečanje zate« je rekel »oh nebi bilo potrebno« sem odgovorila »Izvoli« je dejal in mi v roke potisnil kuverto…začudeno sem pogledala in kuverto počasi odprla. Ko sem zagledala kaj dejansko je v karti so mi v glavo švignili vsi spomini…vsi grenki spomini katerih se nočem spominjati. Vse kar sem rekla, da bom pustila za sabo je sedaj prišlo nazaj. »Je kaj narobe?« je vprašal šef »am…ne, nič…hvala za to« sem rekla in počasi zapustila pisarno. Ko sem izstopila so mi vsi na oddelku začeli ploskati…narejeno sem se nasmehnila in se sprehodila do svoje mize kjer sem vzela svoj stvari potem pa sem odšla iz podjetja. Vsedla sem se v avto in speljala proti domu. »Preklet promet« sem zaklela sama pri sebi, ko sem že kakšnih 15 minut čakala, da kdo spelje. Ampak nihče se ni premaknil. Ni kaj, to je pač New York. Ko sem po uri končno prišla domov sem si sezula visoke pete in se preoblekla v bolj ohlapna oblačila. V roke sem vzela kuverto in vsebino, ki je bila v njej ter se sesedla na kavč. Spomnila sem se dne…dne ko sem odšla iz Londona in takrat sem sklenila, da nikoli ne grem nazaj…ampak sedaj…sedaj bom prelomila svojo obljubo.

*kako se vam zdi začetek?
*kaj je v kuverti?
*next?
05. junij 2013
u101445
u101445
supr!
nimam pojma...
neeext!
05. junij 2013
omfg to je tko zakon! <3
čimprej nadaljuj in hvala še enkrat ker si mi po zasebcu poslala link
05. junij 2013
hehe...hvala :'*
nextam ju3. :'D
05. junij 2013
u121843
u121843
*kako se vam zdi začetek? Supeer! Wau res full dobr!
*kaj je v kuverti? Karta za v London? Al pa koncert One Direction...
*next? Itaq!! Čimprej!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
06. junij 2013
u139173
u139173
omfggg neeeeeeeeext<3333
06. junij 2013
u126408
u126408
NEEXTT
06. junij 2013
u139638
u139638
NEXT! (:
06. junij 2013
u126408
u126408
http://www.igre123.com/forum/tema/oh-ta-najstnica!-/56307/ a bi bral na začetku še ni o 1D sam pol pa bo....
06. junij 2013
hvaaala vsem za komentarje&nexte :'D evo nov next ;
-
INTRODUCTION

Sem Megan James. Stara sem 20 let in živim v New Yorku. Živim blizu Manhattna v svojem stanovanju. Ravno pred nekaj minutami sem dobila ponudbo svojega življenja…čez nekaj tednov bom predsednica svetovalnega podjetja Trinity Consulting. Vse lepo in prav ampak najboljši dan v mojem življenju je tudi najslabši dan v mojem življenju. Ko mi je šef povedal za super novico mi je dal nekaj kar je mislil, da me bo razveselilo ampak ni tako. Dal mi je kuverto v kateri je karta do Londona. London; mesto kjer sem preživela moje otroštvo, mesto kjer sem živela do mojega 18 leta. In o čem sem govorila čisto na začetku…oz. česa sem se spominjala čisto na začetku? No to pa je čisto druga zgodba. Jenny-bila je moja sestra, zanjo bi naredila vse in obratno. Sami sva živeli že od kar pomnim saj so naju starši zapustili, drugega pa nisva imeli. Poznali sva Harry-ja Styles-a; ja tistega, ki je v najbolj znanem boybandu One Direction. Jenny in Harry sta bila par ampak ne pred kamerami saj Jenny ni hotela biti v vsej tej zmešnjavi ali te bodo directioner-ke marale ali ne. Harry se je strinjal in skupaj sta bila skoraj pol leta potem pa je Jenny Harry-ju rekla, da je ubila moškega in, da ne zdrži pritiska zato se je tudi ubila. Ja prav ste slišali, naredila je samomor. Vedno sem krivila Harry-ja za to ampak, ko mi je povedal kaj je bil pravi razlog sem začela kriviti sebe. Jaz sem kriva, da se je Jenny ubila ker sem jaz tista, ki je ubila tistega moškega, ne ona. Ona je le hotela zavarovati mene. Ko je minilo leto od tistega dogodka v parku in naju nobeden ni poiskal sva mislili, da je konec. Pa ni bilo. Nekaj tednov kasneje je na vrata potrkala policija češ, da bodo prišli nazaj z nalogom in, da bova morali na policijo. Jenny se je naslednji dan ubila in policija je menila, da so našli morilko zato so primer opustili, jaz pa sem odšla iz države. In zakaj sem ubila tistega človeka? No v bistvu je bila samoobramba. Bila je noč, ko sem se vračala iz neke zabave…malce opita ampak nič hujšega. Ker sem bila neumna in sem hotela priti čim prej domov sem šla skozi park, ki je po noči poln narkomanov… no in med tem ko sem hodila se mi je približal moški, starejši z kapuco na glavi in začel me je otipavati in mi govoriti neprimerne stvari. Ker sem se mu upirala je iz žepa potegnil manjši nož. Prestrašila sem se in začela teči vendar me je ujel ob tem pa mu je nož padel po tleh. Stegnila sem se in, ko sem se obrnila sem nož nevede zapičila moškemu naravnost v vrat. Kri je začela špricati in kaj kmalu je moški obležal mrtev. V roke sem vzela nož in ga vrgla v reko nedaleč stran. Stekla sem domov in Jenny povedala celotno zgodbo. Pomirila me je in naslednji dan ko sva šli pogledat kaj se dogaja v parku je bil le ta že obdan z rumenim trakom okrog pa so bili policisti.
In to je moja 'zgodovina'.

jaz:
nextam?
07. junij 2013
neeeeeext!
07. junij 2013
najprej se opravičujem, ker toliko časa nisem objavila nexta ampak zadnja 2 tedna sta bila zelooo napeta z ocenami... ampak sedaj je pred vami nov next ;
--
PEOPLE CHANGE BUT MEMORIES STAY FOREVER

Zjutraj sem se zbudila z močno bolečino v vratu »nikoli več, ne spim na kavču« sem si zamrmrala in se odpravila v kuhinjo kjer sem si naredila skodelico kave. Vsedla sem se za mizo in od daleč na manjši mizici zdraven kavča opazila kuverto. V očeh sem začutila solze, ki so se trenutek zatem začele spuščati po mojem obrazu »kaj mi je bilo-treba iti-na tisto zabavo?« sem zajecljala in si obrisala solze. Ko sem popila kavo sem vstala, odložila skodelico v korito in odšla v sobo ter izpod postelje privlekla star kovček, v katerega sem zmetala oblačila in vse kar potrebujem. Odšla sem pod tuš in še enkrat premislila…ampak odgovor je bil vedno isti; »najboljši način, da se spopadeš z preteklostjo je da se z njo soočiš«. Nekaj trenutkov zatem se stopila izpod tuša in se oblekla ter si lase spela v lepo figo. Na hitro sem se še naličila in bila sem pripravljena. Odšla sem do 'veže' kjer sem si ponovno obula visoke pete in se z kovčkom vred odpravila ven. Kovček sem porinila v prtljažnik mojega avta in se odpeljala do letališča do katerega je bilo slabih 20 minut. Kaj kmalu sem prispela in odpravila sem se do izhoda, ki je vodil na letalo za London. Stevardesi sem pokazala karto, ta pa jo je pretrgala na pol in me spustila naprej. Nekaj trenutkov kasneje sem se že namestila na moj udoben stol v 1 razredu. »gospodična potrebujete še kaj?« me je vprašala stevardesa pred vzletom »ne, hvala« sem odvrnila, nasmehnila se mi je nato pa je odšla in kmalu smo vzleteli.
»Vse potnike naprošamo, da se vrnejo na svoja mesta in si pripnejo varnostne pasove. Hvala da ste leteli z nami in lep dan« sem zaslišala glas, ki je prihajal iz zvočnikov in me zbudil. Pripela sem se in nekaj minut pozneje smo pristali. Na letališču sem vzela svoj kovček in stopila na svež Londonski zrak. Pred letališčem sem dvignila roko in ustavila prvi taxi, ki je pripeljal mimo »London street 14, prosim« sem rekla, taxist pa je pokimal in speljal. Vozila sva se nekje 10 minut nato pa je ustavil, plačala sem iz izstopila. »Doma sem« sem si rekla in iz žepa potegnila ključ ter vstopila v mojo nekdanjo hišo. Takoj ko sem vstopila je bilo jasno, da v hiši že 2 leti ni bilo nikogar. Zavzdihnila sem in odpeljala kovček do moje nekdanje sobe. Stvari sem pustila kar v kovčku in odšla do Jenny-jine sobe. »Pogrešam te« sem rekla in v roke vzela sliko, ki je slonela na nočni omarici; na njej sva bili jaz in Jenny…obe nasmejani…pogrešam tiste čase. Sliko sem odložila in odšla v kuhinjo. Pogledala sem v hladilnik, ki je bil čisto prazen. Ponovno sem zavzdihnila, vzela torbico in se odpravila do bližnje trgovine. Vzela sem vse potrebno in odšla do blagajne »Megan? Ne morem verjeti! Si to res ti?« sem zaslišala glas za mano. Sunkovito sem se obrnila in zagledala Sophie. »Soph…seveda sem jaz« sem zacvilila in jo močno objela. »Kava?« je vprašala in pokimala sem. Obedve sva hitro plačali in se nato kar z vrečkami odpravili do lokala nedaleč stran.
»Torej kako si?« je vprašala.
»Huh super...pa ti?« sem rekla »no moje sanje so ostale le moje sanje…kot vidiš nisem nobena prima balerina kot sem hotela postati…sem pa prima vzgojiteljica v vrtcu« je rekla »vzgojiteljica? Zanimivo.« sem odvrnila in se nasmehnila »no povej…kako je živeti v 'veliki jabolki'?« je vprašala smeje. »Naporno« sem rekla »ampak zabavno« sem še dodala »želim si, da bi bila na tvojem mestu. Še nikoli nisem šla nikamor. Poznam le London« je rekla in povesila glavo »saj ti ne gre slabo, kaj se pritožuješ?! Sicer pa…kako je Luke?« sem vprašala »Luke? Ah on je že preteklost. Razšla sva se kakšen mesec po tistem, ko si odšla. Sedaj sem z Niall-om« je pojasnila »Niall? Boljše zate, da ga spoznam« sem rekla »oh, kaj praviš na večerjo. Jutri, v mojem in Niall-ovem stanovanju? Jaz bom kuhala« je vprašala »ti kuhala? Potem pa bolje, da me ni« sem se pošalila in obedve sva se začeli smejati »moja kuha je sedaj dosti boljša kot je bila pred 2 letoma« se je pohvalila »misliš boljša, kot takrat ko si skoraj zažgala kuhinjo čeprav si delala le čaj?« sem vprašala in obedve sva se spet smejali »ja, točno tako…dosti boljša je od takrat« je rekla »to pa se moram prepričati sama« sem rekla in zmenile sva se, da pridem jutri k njima potem pa sva se poslovili in vsaka je odšla svojo pot.

next?
kaj se bo zgodilo na večerji?
& o katerem Niall-u govori Sophie?
15. junij 2013
u139173
u139173
http://www.igre123.com/forum/tema/far-away-(one-direction-ff.)/56738/
berete.
+soriiii ker smetim
+neekšt!
15. junij 2013
BIG SUPRISE

Ko sem se vrnila domov sem vse zložila na svoje mesto in si skuhala kosilo. Moj popoldan sem preživela tako, da sem čistila hišo in zvečer sem zbita padla v posteljo.
Zjutraj sem je zbudilo glasno ropotanje na koncu ulice. Pogledala sem skozi okno »saj ne more biti res…že pred 2 letoma so začeli popravljati to cesto pa je še vedno niso popravili« sem se razburila »debili« sem rekla in zagrnila zaveso. Preoblekla sem se v trenirko in kratko majico ter odšla na jutranji tek po parku. Ko sem prišla skoraj do konca parka sem se ustavila in moj pogled se je ustavil na sedaj lepo pokošeni travi na kateri je le dve leti nazaj ležal tisti moški. V očeh sem spet začutila solze in hitro sem začela mežikati, da se mi nebi ulile po obrazu. Tekla sem skozi mesto in se ustavila v Starbucku kjer sem vzela kapučino in rogljiček. Ko sem pojedla in plačala sem tekla nazaj domov. Ravno, ko sem vstopila v hišo je zazvonil moj mobitel »prosim?« sem se oglasila »Megan?« je vprašal moj šef na drugi strani slušalke »ja, želite?« sem vprašala »še dobro da sem te dobil. Moral sem ti sporočiti, da ker vem, da že dolgo nisi bila doma ti ni treba priti še takoj. Tiste papirje o katerih sem govoril lahko uredila čez kakšen mesec. Do takrat pa uživaj doma« je govoril veselo »ampak….« sem hotela ugovarjati »nič ampak…vem, da ti kariera pomeni vse, ampak uživaj dokler lahko. Nasvidenje do takrat« me je prekinil in odložil. »Resno?!« sem rekla sama sebi sarkastično. Stresla sem z glavo in odšla pod tuš potem pa sem začela pospravljati. Odločila sem se, da bom čisto spremenila dom zato sem odšla še v trgovino po barvo in se takoj lotila pleskanja. Dan je minil hitro in še preden sem se lahko zavedla je bila ura že toliko, da sem morala k Soph in njenemu fantu. Hitro sem se uredila in se nato z taxi-jem odpeljala do njunega stanovanja. Z dvigalom sem se odpeljala do 4 nadstropja in pozvonila. Zaslišala sem korake in kmalu mi je vrata odprla Soph »hej« sem jo pozdravila in jo objela »dobrodošla« se je pošalila in me povabila naprej. »Lepo imata« sem rekla, ko sem si razgledala stanovanje »hvala, Niall takoj pride…po prijatelje je šel« je pojasnila »prav« sem odvrnila in odšla za njo v kuhinjo. Vsedle sva se k mizi in se začeli pogovarjati ob kozarcu vina, čas je hitro tekel in pred vrati je kmalu pozvonilo. »To je zagotovo Niall« je rekla in se odpravila do vrat jaz pa sem med tem časom odnesla kozarca do korita. »Megan to je Niall, to pa so njegovi prijatelji« je rekla Soph, obrnila sem se k njim …potem pa skoraj izpustila kozarec, ki sem ga držala v roki. »To so Zayn, Liam, Louis to pa je Harry« je rekla, vsi so se nasmehnili potem pa je pogled dvignil še Harry. Nekaj časa me je opazoval, moje oči pa so spet postale solzne. Sedaj sem mežikala kot nora, da se nebi začela jokati »Megan?« je vprašal čisto po tiho ampak dovolj naglas, da smo ga vsi lahko slišali. »Harry« sem rekla in odložila kozarec »vidva se poznata?« se je vmešala Soph »ja« sva rekla v en glas »pridi z mano!« mi je velel Harry in ker nisem hotela se mi je približal in me potegnil za roko, tako, da nisem imela izbire. »Megan! Kaj za vraga« je skoraj zavpil »Harry…ne tukaj« sem rekla »ne! Hočem vedeti…je res? Si res ti tista, ki je ubila tistega moškega?« je vprašal »Harry…« sem nadaljevala ampak me je prekinil »Megan povej mi!« »JA! Jaz sem tista« sem sedaj zavpila jaz in ga pogledala z sovraštvom…nevem zakaj z sovraštvom ampak naenkrat ne glede na to, da ni on kriv za smrt Jenny sem ga zasovražila…bil je grob in nespoštljiv. Čisto drugačen kot pa pred dvema letoma… »Zakaj Megan?« je vprašal »ni tvoja stvar« sem rekla in hotela oditi ampak mi je to preprečil »Jenny je umrla zaradi tega in bila je moja punca tako, da mislim, da je moja stvar« je rekel »Bila je samoobramba« sem skoraj zašepetala »in zakaj potem tega nisi takoj povedala policistom, takoj ko se je zgodilo…zakaj si odšla...ZAKAJ?« je zavpil »ker sem bila neumna…otrok…vem, da misliš da sem jaz kriva IN PRAV JE TAKO…JAZ SEM KRIVA…ZA VSE« sem zavpila, ga porinila stran in odšla do Soph »oprosti, danes nisem razpoložena za večerjo. Bova kdaj drugič nadoknadili« sem rekla in odšla . Kako, da se nisem spomnila že prej…seveda Niall…Niall Horan; pevec v skupini One direction….v skupini v kateri poje tudi on; Harry.

nextam?
17. junij 2013
Neeextaaj!! & nova bralka..
Svetovna zgodbica.!!
23. junij 2013
WHY?

Zbudila sem se z migreno. Odšla sem do moje potovalke iz katere sem vzela aspirin in ga pojedla. Vsedla sem se kar na tla in po licih mi je stekla solza. Nevem koliko časa sem sedela na tleh in razmišljala ampak iz vsega tega me je zbudilo zvonenje telefona. Počasi sem se odvlekla do police in se oglasila:
»Megan?!« sem zaslišala Soph-in glas na drugi strani »ja?« sem vprašala »kaj je bilo to včeraj? Zakaj mi nisi povedala, da poznaš Harry-ja? Od kdaj se poznata? In zakaj je včeraj Harry tako burno reagiral, ko te je videl? MEGAN KAJ ZA VRAGA SE DOGAJA?« je začela spraševati »Soph ustavi se! Vse to je zelo, zelo…zelo dolgo zgodba« sem rekla »mislila sem, da sva najboljši prijateljici…veš takšni, ki si povesta vse« je dejala »Soph saj si moja najboljša prijateljica in hočem ti povedati…res…ampak nevem ali boš potem še hotela biti moja najboljša prijateljica« sem rekla »Megan tvoja najboljša prijateljica bom ne glede na vse!« je rekla »prav, se lahko oglasiš pri meni?« sem vprašala »seveda. Pridem čez pol ure« je rekla in prekinila.
-
*čez 1 uro*
-
»Soph prosim povej nekaj« sem rekla med tem, ko so mi solze polzele po obrazu »Megan…ti…ubila si človeka« je rekla in vstala »vem ampak bila je samoobramba in…in nisem hotela, prisežem« sem rekla »oprosti…« je rekla in odšla iz stanovanja. Super sedaj pa sem izgubila še najboljšo prijateljico. Zakaj sem sploh prišla nazaj. To je bila VELIKA NAPAKA. Stekla sem v sobo in vse stvari zmetala nazaj v kovček in z kovčkom vred odšla iz hiše. Zaklenila sem in ne nato obrnila ampak pred mano je bil obraz, ki sem ga najmanj hotela videti. »Megan« je rekel in se mi približal »prosim pogovoriva se« je dodal »Harry, ne morem« sem odvrnila »odhajaš?« je vprašal »da« sem rekla »ne hodi! morava se pogovoriti. Vsaj to mi dolguješ« je rekel »prav« sem rekla jezno in skupaj sva odšla do njegovega avta potem pa sva se odpeljala do njegovega stanovanja…no do stanovanja, ki ga ima z fanti ampak trenutno nobenega ni zato sva bila sama.
»Megan si res ti tista, ki je ubila tistega človeka?« je vprašal Harry »ja! Kolikokrat hočeš, da ti še povem« sem odgovorila jezno »ampak…joj Megan« je rekel in si obraz zakopal v dlani »ljubil sem jo…resnično« je rekel in vedela sem, da govori o Jenny. »Tudi ona je tebe« sem rekla »zakaj Megan? Zakaj si dopustila, da se zgodi, kar se je zgodilo?« je vprašal in po licu mu je spolzela solza. »Nisem hotela, da se to zgodi…ampak takrat nisem razmišljala….« sem govorila in tudi meni so po licu tekle solze. Harry je pogledal proti meni in takrat sem v njegovih očeh opazila jezo…sovraštvo…skoraj skočil je do mene in me grobo prijel za roke »pa bi morala razmišljati…morala bi« je skoraj zakričal. Odmaknila sem se in počasi sem se ga začela…bati. Naenkrat je nekdo vstopil. »Je kdo doma?« sem slišala moški glas »Ja Liam…tukaj sem« je zavpil Harry in v sobo je vstopil postaven fant z rjavimi lasmi. Bil je eden od tistih, ki so bili včeraj pri Soph in bil je z Harry-jem v skupini. »Oprosti nisem vedel, da imaš družbo….« je začel potem pa je opazil solze na najinih obrazih »je vse v redu?« je vprašal »ne Liam. Nič ni v redu« je jezno rekel Harry in odšel. »Megan ne?« je vprašal Liam »ja« sem rekla in si obrisala solzo »torej včeraj je bilo…napeto« je rekel »ja oprosti za tisto« sem rekla »je že v redu« je odvrnil »no Megan, povej mi, kaj je narobe?« je vprašal »oprosti, ne morem« sem rekla »seveda lahko, lahko mi zaupaš« je rekel. Kaj pa imam izgubiti? Povedala sem mu celotno zgodbo in pričakovala, da bo vstal in odhitel iz stanovanja namesto tega pa je stopil bližje k meni in me objel »vse bo vredu« je rekel in me poljubil na čelo »vse bo vredu« je še enkrat ponovil in v njegovem objemu sem se počutila varno. Bila sem mu neizmerno hvaležna za to, da me ne sodi ampak, da me razume. Bil je eden tistih redkih kateremu lahko le po nekaj minutah resnično zaupaš. In to sem sedaj res potrebovala.

next?
mnenje o Liamu&Megan?
27. junij 2013
Okej nwm kako, da nisem te zgodbice vidla že prej ampak je res svetovna in proooosim čimprej nextaj!!
Liam in Megan --> kuul ampak zakaj se mi zdi, da bo bla ona nakoncu al pa vsaj vmes z Harry-jem ampak okej to samo jaz naglas razmišljam.
Kakorkoli že pliiis nextaj hitro.
27. junij 2013
Neext
28. junij 2013
u87504
u87504
next
01. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg