Forum
haaj!

Napisala bom izmišljeno zgodbo ki sem jo sanjala ampak sem imena starost in osebe spremenila
****************************************************************
Tudi če bi želela ne vem kje naj začnem. Kdo sem kaj sem in sploh čemu sem? So vprašanja na katera ne ve odgovora nihče. Vsi poznajo moje ime in priimek samo, da si bi se pa kdo vprašal kdo sem znotraj. Ne nihče! Mogoče vam nebi smela že na začetku začeti beliti glave s problemi,ki jih boste že takoj sami opazili. Torej sem Lara. Stara sem 14 let ali bolj sem bila 14 let. Prihajam iz koroške, natančneje Slovenj Gradec. Opisala bom svojo zgodbo.
Vse se je začelo sobotnega popoldneva. Razbijala sem dolgčas s pomočjo računalnika. Imela sem vse kar si le lahko želi preprosto dekle. Vendar ne tega kar si želi ne preprosto dekle- nisem imela sreče v ljubezni. V vsakogar ki sem bila zaljubljena nisem pričakovala da bi mi to vračal a kaj ko se vedno nekdo najde. Torej tiste usodne sobote me po telefonu pokliče Maja. Dvignem telefon dan po tem sem se že spraševala zakaj ampak sem ga le!
»O haaj!« sem bila vesela da sem jo slišala
»Hei,maš kaj časa?«
»Mam,mam« sem odgovorila in popoldne sva se že dobile v Mercatorju. Tam sva šle v DM ter si kupile kaj zanimivega.
Zvečer sva šle k njej. Začele sva se pogovarjati,potem pa šle še na fb. Komentirale in lajkale sva slike. Potem pa Maja reče:
»Glej no glej kdo je na fb-jo.« bil je Tadej že dolgo časa mi je všeč,če sem natančna od poletnih počitnic.
Maja ga je iz njenega fbja kliknila. Pogovarjala sta se in večkrat je omenila mene, dokler ga ni vprašala če sem mu všeč? Bila sem jezna na njo in zdaj ona to obžaluje tega se zavedam. Tisti dan se bila presrečna ko je napisal da se mu. Tud Maja je bila vesela. Kakorkoli vse kar se konča se mora nekje začet.
Ko sem pozno prišla domov, sem seveda takoj skočila na fb in pregledala če je kaj novega in res Tadej mi je napisal sporočilo. Napisal je : haaj
Odpisala sem mu in začela sva se pogovarjati dolgo v noč. Naslednji dan je bila nedelja,tudi ta dan me je Tadej kliknil in prosil za telefonsko. Maja mi je govorila,da bom videla šele v šoli če ta misli resno.
V nedeljo zvečer sem gledala nedeljski ljubezenski film, in se zraven jokala. Želela sem si da bi me mel nekdo tako rad da bi me objel da bi se zame vrgel v prepad če je treba. Zaspala sem v solzah.
~to je bil bol čuden uvod ampak zdaj se pa res začne
~upam da vam je bilo kolikor tolikor ušeč in da boste brali
next?
17. marec 2013
neeeeeeeeext cool
17. marec 2013
neeeexti pa to čim preiiii
17. marec 2013
Ko poznaš tisti občutek ko ti nobeden ne more do živega ja to je ljubezen.
Zbudila sem se z nasmehom komaj sem čakala da ga vidim,vse v kar sem verjela je bil njegov lahko noč včeraj po fbju. Vedela sem da me bo pogledal v šoli in me pozdravil. Oblekla sem se in odšla peš v šolo. Moja mama je bila 10 čez 8 že v službi,oče pa na službenem potovanju po Ameriki. Tudi jaz sem sanjala da bom nekega dne z družino potovala po Ameriki in spoznala svet a to so bile le sanje,s pomočjo katerih sem hitreje prišla do šole. Že na vratih sem opazila Majo,ki se je pogovarjala z Tino. Stekla sem do njiju in ju objela. Potem smo šle do učilnice geografije. Po uri sem mela prosto uro. Z Tino sva čakale v sobi za proste ure. Tedaj pa v to sobo stopi Tadej. Pomahal mi je ter se usedel k meni. Svojo roko je položil k moji in srce mi je začelo hitreje biti.
Tina pa je šla k svoji bratranki Aneji.
»Kk si?« me je vprašal
»Dobro ti?«
»Ma gre, naslednjo uro pišemo glasbo.«
»o bogi vi mi pa pišemo naslednji teden!« sem rekla ter se mu nasmejala.
»To kar sva se včeraj pogovarjala, kdaj imaš treninge?« me je vprašal
»Danes ob pol štirih!« sem rekla
»Se vidima tam!« je rekel in spustil roko.
Bila sem vsa rdeča v obraz ampak nekako sem bila vesela da se je to zgodilo.
----------------------------
next?
13. april 2013
next
13. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg