Forum
Brane je mlad fant, poln življenskega optimizma, pa tudi zrel realist, ki ga je narava prikrajšala za optimalno življenje 30 letnika, saj je osemdeset procentni invalid priklenjen na invalidski voziček, samo možgani in roke mu še dobro služijo, vse ostalo počasi odmira, multiplex skleroza……Volontersko opravlja delo tajnika malega lokalnega nogometnega moštva. Z dušo in telesom je predan svojemu delu. Fantje ga cenijo, zelo radi ga imajo ti mladi fantje, polni energije, ki jo sproščajo na nogometnem igrišču. Brane je njihov najboljši prijatelj, zaupnik in svetovalec. Nekega dne se je Branetu porodila nora ideja, kako razvedriti fante ki ob študiju in intenzivnih treningih
skorajda niso imeli časa za privatno življenje. Naročil jim je naj mu prinesejo svoje fotografije. Časa ima na pretek, pozna svoje fante in njihove želje. Dobro obvlada delo z računalnikom in ima veliko domišljije. Začel je obiskovati spletne strani kjer osamljeni iščejo prijatelje, samski partnerje in klepetavi sogovornike. Predstavljal se je kot sanjski moški, ogreval osamljena dekliška srca in jim preko mejlov pošiljal slike svojih prijateljev ter se v njihovem imenu dogovarjal za zmenke. Fantje so bili navdušeni nad njegovo idejo in njegovimi dejanji saj sami zares niso imeli časa za te stvari. Vse jim je uredil oni so hodili samo na zmenke. Fantastično je bilo, dokler……….se tudi Brane ni zaljubil. Spoznal je Veroniko, nesrečno in osamljeno dekle. Veliko sta si dopisovala. Veroniki se je hitro prikupil ta vedri fant atletske postave in modrih oči, kot se je sam opisal. Saj je v njeno pusto in osamljeno življenje prinesel veliko vedrine in življenskega optimizma. Zaželela si ga je spoznati tudi osebno. Povabila ga je na zmenek. Brane se je prestrašil. Začel se je izmikati na vse načine in se izgovarjati čeprav bi jo tudi on rad spoznal, saj je kot sončni žarek posijala v njegovo življenje. Bal se je njenega razočaranja. Ni je želel izgubiti saj se je globoko v sebi nežno navezal nanjo. Rad jo je imel. Veronika pa ni odnehala. Vsak dan znova ga je spraševala, kdaj se dobita na kavici.

nExT?
20. februar 2012
u57700
u57700
ajde rečmo ::: next
20. februar 2012
am...to ni prava napačno sem dala...v wordu mam vse in sem napačno dala
to je začetek prave:
"Oprostite," je dejal. "Se opravičujem. A mi lahko, potem, ko operete posodo, posodite Glitzi gobico? Sem danes prišel, a sem jo pozabil kupiti."

"Seveda," sem se nasmejala in bežno pogledala svojega sogovornika.

A veste, kaj mi je všeč, če je človek med naturisti? To, da nihče nič ne skriva, nihče ni pretirano pozoren na podrobnosti. Človeka ni treba slačiti in analizirati. Nič. Pogledaš ga v oči in se z njim normalno pogovarjaš. Tako sem mu tudi jaz namenila samo hipec pogleda in se lahko dalje z njim sproščeno pogovarjala. Edino to Vam lahko povem, da je imel prekrasne temne oči, ki so kar žarele pod močnimi obrvmi. Zanimivo na njem je bilo tudi to, da je imel glavo čisto obrito, a brada ni bila obrita. Imel je takšno, seksi, dva, tri dni, staro brado.
21. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg