Forum
ja to je pa pč ena emo zgodbica k se je u resnici zgodila moji frendici k je tut emo sam pišem uu imenu nje....
07. februar 2011
a nextam
07. februar 2011
ja dej da widmo
07. februar 2011
Sedim v sobi in čakam, da pozvoni. Obljubil mi je, da pride. Če ga ne bo, ga bom razsekala na koščke, si jezna obljubim. Prepričana sem že, da je pozabil na najin zmenek ali, da me želi odpikati iz svojega življenja. Taka pač sem. Vedno polna pesimističnih misli.

Diing! zaslišim zvonec. Hitro si popravim pričesko in že naslednji hip vsa nasmejana stojim pred vrati. Res ga imam rada. Moje roke so potne in usta suha. Premišljujem o tem kaj naj mu rečem, a se ne spomnim ničesar. Ob pogledu na njegov perfekten obraz, v trebuhu začutim metuljčke. Ne najdem pravih besed.

»Živijo,« ga pozdravim. »Hej. Kako si?« mi odgovori s sladkim nasmeškom. Ko mu zatrdim, da mame ni doma, se z roko v roki odpraviva proti moji sobi. Najine ustnice se počasi približajo in kmalu se utopiva v poljubih. Prepričana sem, da sem v sedmih nebesih. Nato pa me iz sanj prebudi njegov grob odriv. Odrine me na rob postelje, sam pa se usede na stol ob pisalni mizi. Njegov obraz se v hipu zmrači. Takoj opazim, da nekaj ni vredu. Nikoli ni tak. Še malo prej sva se brezskrbno objemala ter poljubljala, sedaj pa sedi tam, na stolu, z izrazom na obrazu, ki ne pomeni nič dobrega. »Pomeniš mi vse na svetu,« mi pove. Take besede bi ugajale vsaki punci, meni pa sporočajo, da sledi nevihta. Žan nikoli ni tako pocukrano romantičen. »Tudi ti meni,« mu zašepetam. Ko se mu hočem približati, se odmakne. Vprašujoče dvignem obrvi. Sedaj mi je kristalno jasno, da mi Žan ni prišel izpovedovati ljubezni, ampak da ima zame drugačne vrste novico.
pa to je od moje frendice.....
a nextam
07. februar 2011
A NEXTAM ??
07. februar 2011
alpa rajš nebom nadaljevla...
07. februar 2011
krneki.?
10. februar 2012
ne rajšš ne nextej prosm :''''D K boojo zgodbice postale preteklost
10. februar 2012
u71415
u71415
DEEEJ PLIIISS pa ne poslušaj iEatUrRainbow pa NiqeCc!!!!!!!!
KER JE FUUUL DOBRA
20. februar 2012
ce nea hodi vec na igre jeoti
25. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg