Forum
u61744
u61744
'' oh tok ga mam rada. Pa tok je popoun *__* '' Živijo! Sem Eva in zalotili ste me ravno sredi pogovora z mojo najboljšo prijateljico Emo. Poznava se že od otroštva in sva sosedi. Ema ima tudi mlajšo sestro Tejo in dva starejša brata Miha in Nika. Že od nekdaj pa mi je všeč Nik. No in o njem sem ravno prej govorila. Zares je srček. Vedno te lahko nasmeje, z njim ne moreš ostati resen. Miha pa je bolj samosvoj. Rad se druži samo s svojimi sošolci in sošolkami. Sicer Miha hodi v 3 letnik gimnazije, Nik pa je leto starejši od Miha in hodi v 4 letnik strojniške. Ema je leto starejša od mene in hodi na slaščičarsko. Jaz pa obiskujem 9. razred. Imam najboljše sošolke in sošolce. Vsi med sabo se razumemo. No pa zaenkrat še pustimo to, nazaj k pogovoru. Ema mi je vedno ob takih pogovorih samo govorila ja, super, seveda in podobno in še vedno nisem prepričana če me sploh posluša. Pa saj ji sploh ne morem zamerit. Če bi meni prijateljica govorila non-stop o mojem bratu je tudi jaz verjetno ne bi poslušala, saj se mi zdi že sama misel kako bi se ona poljubljala z njim (in mi pri tem pove vse detajle) gnusila. No ja pa Ema ima tako ali tako že fanta. Ima že izpit za avto ( je precej starejši od nje). Včasih ji kar malo zavidam, ko mi ona govori kako sta se dobro imela ali ko vidim, ko se poljubljata, ampak sem srečna za njo. Ima vsaj ena od naju fanta si zmeraj mislim, čeprav si želim, da bi bila to jaz. Ampak Ema je zares dobra prijateljica. Vse ji lahko zaupam. No začelo pa se je, ko je ona šla v prvi letnik.
a nadaljujem?
06. oktober 2011
u4473
u4473
ja
dej
06. oktober 2011
next
06. oktober 2011
u61744
u61744
Že v parih dnevih je spoznala novo prijateljico. Saj nisem imela nič proti, nasprotno, glede na to, kako mi je govorila o njej sem prav komaj čakala, da jo bom spoznala. Ampak stvari so se kmalu zataknile. Ko je Anja (sošolka od Eme) prišla na obisk se je tudi ona zaljubila v Nika.
Ko sem to izvedela, sem svojo zaljubljenost kar potlačila in se pretvarjala, kot da sploh nič ne čutim do njega, da ne bi bilo zamer, če bi ona kaj imela z njim. Ampak sem vedela sama pri sebi, da ga imam še vedno zelo rada, čeprav sem to zanikala. Kmalu pa je Anja vedno več hodila k Emi in Ema ni imela več časa zame. Bila sem zelo žalostna, saj svojih težav nisem mogla nikomur zaupati. Ko sem neko soboto klicala Emo, če gre zvečer z mano v kino, je rekla, da je na obisku pri svoji stari mami, ker je zbolela in da bo tam tudi prenočila. Mislila sem si v redu pa drugič. Zvečer pa sem peljala svojega psa na sprehod po ulici. Ko sem šla mimo Emine hiše, sem videla na vrtu Anjo in Emo. Ko sem ju slišala, da sta grdo govorili o meni, sem se samo hitro obrnila in odšla domov. Napoti pa so se mi kar solzile oči. Bila sem zelo žalostna, saj sem mislila, da sva prijateljici ampak očitno ne. Ko sem prišla domov, sem samo privezala psa in hitro odšla v svojo sobo. Šla sem pod tuš, potem pa sem šla gledat film, da bi malo pozabila na ta dogodek. Ko sem se ravno namestila na kavč in prižgala tv, pa mi zavibrira telefon. Dobila sem sms on Nika. V njem je pisalo: žiujo! U petk si vablena na mojo rojstn dan. Upam da pridš . Tega sem se malo razveselila. No ne malo kar zeloo. Komaj sem čakala na ta petek. In res končno je prišel težko pričakovani petek. Videla sem tudi, da je povabil tudi Anjo. To me je zelo začudilo. Kmalu sem ga videla, kako jo je požiral z očmi. Bila sem ljubosumna nanjo.
07. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg