Forum
u86656
u86656
"Driiing,driiing,"je zazvonila budilka. Ja no,saj vem,sem ji rekla in odšla v kopalnico,da bi se oblekla za v šolo. Oblekla sem moja najlepša oblačila in si naredila pravtako mojo najlepšo pričesko. Saj ne,da bi rada hodila za v šolo. Nee,ampak fantje se kar po vrsti limajo name. Ampak ne samo name,tudi na mojo najboljšo prijateljico Lizzy. Kličem jo Li ona pa mene Ell. No rada hodim na Partije. Kakorkoli že odšla sem v kuhinjo in si pripravila zajterk. Mami in ati,sta še spala. Moja mlajša sestrica Marry pa mislim,da tudi še spi ali pa v dnevni sobi gleda televizijo. Stara je 4.leta. Zelo jo imam rada. Pravtako tudi atija in mami. Pograbila sem jogurt in ga pojedla. V mojo sobo sem odšla še iskattorbo in odhitela v šolo. Ura je bila že 7.40,jaz pa bi morala biti v šoli ob 8.00,a do šole imam 15. minut in mislim da bom zamodila. Ja vem,pretiravam. Do šole imam od 10 do 13 minut. Dve minuti gor ali dol. Ko sem prišla v šolo nisem zamudila. Li me je čakala pred mojo garderobno omarico. Spet je neki fant nanjo napisal rad te imam-skrivni oboževalec. "Kdaj se bo to končalo,"sem vprašala Li,ona pa je samo skomignila z rameni. Odšla sem v razred in...

Neeeeext?

Elly:Lizzy:Marry:Mami:Ati:

08. april 2012
neeexxtt!!!
08. april 2012
next
08. april 2012
nexti
08. april 2012
pa sporoč mi k boš nextala! )
08. april 2012
u73551
u73551
next enako kot nike nika -sporoč
08. april 2012
u86656
u86656
Hwalla za use nexte !!!!
Odšla sem v razred in sedla za mojo klop. Tam je bilo še več pisemc,nekateri celo od fantov iz 3. in 4. letnika. "Ne morem verjet,da sem všeč celo tistim iz 3.in4.letnika",sem rekla Li.Ona je samo skomignila z rameni in sedla za svojo klop. Ona je prav tako na mizi imela pisemca a precej manj,kot jaz. Ona sovraži vsa ta pisemca in jih noče več videti.

Pomežiknila sem ji z dvema očesoma,kar pomeni(po najino)kdaj se bo to končalo. V tistem hipu je zazvonil zvonec in v razred je prišel mlad in postaven učitelj zgodovine,star komaj 19-20 let. Jaz sem bila stara 15.let. Pisali smo test. Jooj pa nič nam ni povedal,je pomislila Elly. Bila je kar lahka,obravnavali smo večinoma zgodovino iz 6,8 in9 razreda.Iz 7.pa ne,saj učitelj tega ni hotel. No skratka ni bilo ne lahko ne teško,nekaj srednjega.

Kmalu je zvonilo in bil je 5. minutni odmor. Navrsti je bila matematika. Ura je bila dolga,kmalu je bil odmor. Odšli smo v jedilnico,da bi odšli iskat malico,nato smo se odpravili na 45. minutni odmor. Pogovarjali smo se predvsem o preteklem vikendu,kaj smo počeli,ko je mimo prišla Miley(punca iz 2 letnika)in nama s Li dala vabilo,na katerem je pisalo. Danes ob 18.00 pri meni doma Party. S seboj prinesi sladkarije in pjače. "Pa,da mi res prideta,"nama je zabičala. "To bo pa še hudo,"mi je zašepetala Li. "Aha,"sem ji rekla nazaj in se odpravila do moje garderobne omarice in vzela zveske,za nasljednji predmet.

Neext?

Učitelj ZGO:Miley:
?
08. april 2012
neeextt!!!!!!
08. april 2012
u86656
u86656
Ok še ene 2 nexta pliss!!
08. april 2012
u73551
u73551
next
08. april 2012
nextii!
08. april 2012
u86656
u86656
"Ohh,ta bedna narava.Tisti,ki si jo je izmislil je kretenski,"je Elly rekla Lizzy. Li jo je grdo pogledala,saj je bil to njen najljubši predmet. "Soory,no ,saj vem,da je to tvoj najljubšii predmet." Končno je minilo celih 45 minut. Extremno super,je vzkliknila Elly.

4. in 5. ura je bila športna in Ell je zelo uživala pri tem predmetu,saj so ji vsi,ko si je nadela športno opremo rekli kako suha je in kako je lepa v tej majici in uno in to. Danes je še bolj uživala,saj je imela oblečeno njeno novo majico,v kateri se ji vidi popek. Razmišljala je,da bi si dala uhan v popek. Takrat bi jo še blj hvalili. Folž so bili tudi Lii,saj je bila njena najboljša prijateljica in je Ell samo njej zaupala vse skrivnosti. Lansko leto za novo leto,je Lii celo prespala pri Ell. Zelo sta se zabavali pri njej,tudi ko sta si skuhali kavo,da sta ostali budni. In ko sta za novo leto prvič spili kozarec šampanjca. Pri športni vzgoji,so plezali po drogu in imeli so testiranje.

Zadnji 2. uri je špricalo kar nekaj učencev,med njimi tudi Ell in Li. Po končanem pouka,sta šli v shoping,da sta si kupili oblačila za na Mileyino zabavo. Hoteli sta zažigati. No,če smo iskreni je Miley povabila tudi Lizzy na zabavo,ker je bila njena najboljša frendica in Ell nikamor no skoraj nikamor ni šla brez Liizy. Pri Lizzy pa ravno obratno. Kupili sta res najboljše obleke in celo čevlje z 10.cm petko. "To naju bodo gledali,je rekla Li in objela Ell.

Kmalu sta se poslovili in Ell se je odpravila domov. Ko je prišla domov ji je mami rekla,da je danes nebo cel dan doma in,da pride šele jutri zjutraj domov ob kakih 6. zjutraj in ,da bo Marry pri njeni sestri,se pravi Ellyini teti Jane. Očka pa je tako ali tako po cele dneve v službi in kdaj tudi tam prenoči,kadar ima toliko dela in danes je klical,da ga ne bo domov,saj ima pomembne opravke. Poklicala je Miley in ji povedala,da pride,poklicala je tudi Lii in ji povedala,da pride,in,da njunih staršev ne bo domov cel dan,ker ju itak nikoli ni,ker sta po cele dneve v službi. In njena starejša sestra pa itak živi drugje z njenim fantom.

To bo še super,je pomislila Ell in objela svojega puhastega medvedka.

Neeext?

Ellyina oblekica za na party:Liizyina obleka za na party:

09. april 2012
next
09. april 2012
next!
09. april 2012
u86656
u86656
Ura je bilapolšestih in Li je pozvonila pri Ell,ker jo je prišla iskat za na party. Bila je naličena do fulla. Elly je imela na svojih ustnicah modro šminko in bila je naličena z modro barvico in z modrimi trepalnicami. Li pa obratno,samo,da je bila rumena oz. "zlata". Odšli sta in s seboj vzeli še nekaj keša. Ko sta prispeli sta pozvonili. Glasba se je slišala do konca ulice. Ja nihče jima ni odprl,zato sta vstopili. Jopco sta ddali na obešalnik in odšli v dnevno sobo,kjer je bil didžej in disco krogla. Joj kako je bilo lepo. Plesali so break-dance,shuffle in Miley je celo najela poklicne plesalce. Mimo nje je prišel neki Johny,Michael,Nate,Nick,Mack in Jay. Vsi iz 2. letnika,ki ga bodo končali čez 3 mesece. Ja takrat bo 24.junij,saj je danes 24. marec. Nate je imel s seboj punco Jannet. Nate je bil Ellyin bivši fant. Pustil jo je,zaradi neznanega razloga,verjetno zato,ker ga je tista Jannet očarala v garderobi. Ell in Lii sta odšli po stvari,ko sta videla kako se Nate poljublja z Jannet. Ko jo je Nate videl je zakričal,da ni to in uno,ampak ji je nazadnje zakričal,da jo je pustil. Pustil Elly. To nebi naredil noben fant. Tako sta se tudi na današnjem partyu poljubljala v kotu,ko je didžej Fliper igral in delal mixe. Ko je prišel v krog pet,so ga vsi oboževali. Fliper je zelo mlad,star kakih 17 let. Ko je videl Lizzy,jo je poklical v krog in ji šepnil,da se gresta peljat naokrog z limozino in Lizzy je prikimala. Kmalu so začeli žurati in žurati,dokler ni bilo žura konec,a Li ni odšla v limuzino,temveč domov,saj je verjetno spila preveč šampanjca. Kaj bo jutri,ko je šola rekla učiteljici,ko bo smrdela po alkoholu,in kaj bodo rekli vsi iz naše šole? No nekaj si bodo že izmislili.

Neeeeeeext?
09. april 2012
jap nextii!!!
09. april 2012
1. next
2. pišem svoji dve zgodbici+ eno v paru, če jih lahko preberete+
http://www.igre123.com/forum/tema/love-story/27854/
http://www.igre123.com/forum/tema/teenage-fu-ing-life/31475/
(tla morte napisat next, da bom začela pisat)
http://www.igre123.com/forum/tema/i-can-t-help-myself/31916/
3. začela bom bom pisat novo in rabim eno, ki bi pomagala. če katera želi naj mi napiše pod zs
4. se opravičujem, ker oglašujem
09. april 2012
u73551
u73551
next
09. april 2012
u86656
u86656
Ja no v šoli jasno ni blo nikogar,ki je bil na žuru,razen mene seveda. Včeraj sva šli mislim,da midve z Lii med prvimi iz žura. No učiteljem se niti sanjalo ni,kaj je bilo včeraj,ampak ok. Lii mi je poslala sms:Eii pikec,dons me nau u šolo,ker se mi vrti. Tvoj muc muc. Ja no in Elly je bla seveda žalostna. Med odmorom je k nje prišla neka Ann in jo vprašala:"Kje pa imaš Lii? In zakaj nikogar ni v šolo,ki so take face?" Ja no,verjetno ni vedela za žur. Ahh,saj bo kmalu. No in Ellyina mami je čisto znorela,ko je prišla domov. Rekla ji je,da je naredila poiskus,kam bo šla in kdaj se bo vrnila. Zato ji je rekla,da je ne bo doma. Ja no,dober posikus zanjo,ampak mami vedi,da ti nasljednič ne bo uspelo. No ja danes v šoli je bil popoln DC. Nič nismo mogli počet,ker je bilo v razred vsaj 10 učencev. Ja no Miley je na party povabila skoraj celo šolo. Po končanem pouku,sem odšla mimo trgovine,ko je bil tam razstavljen najlepši dnevnik,ki sem jih videla,že samo za 3 evre. Haloo,kupila ga bom,sem si rekla in res sem ga. Nato sem odšla k Lii in ji dala za prepisat. Ja in ko sm pršla domov sem ga vzela in začela pisat:

14.?.bla,bla,bla
Ljubljeni,dragi moj dnevnik!
Imam najboljšo prijateljico Lizzy. Poznava se že dolgo. Včeraj smo bili na Partyu in bilo je zelo cool. Danes v šoli ni bilo nobenega,ki je bil na partiyu razen mene. Drugače pa sem vredu. Danes sem spet dobila kup pisemc,ljubezenskih pisemc in tudi za Lizzy sem jih dobila ceu kup. Ja no čau bau pa nubenmu ne razkrij,kaj se puguvarjava!

FSM---------->----------->-----------> TVOJA ELLY!!!!!

Ja no,saj vem,da dnevniki ne guvorijo ampak še vseno čau bau!

Neeeeeeeeext??

Moii dnevnik:Ja no eni pač ne vejo kva kei pumen no in zato sm nrdila še neki,pa če kšno besedo ne razumete napište kumentarca ok?

SLOVARČEK:

FSM: Fajn Se Mei

Ok čau bau Neeeeeext?
10. april 2012
supr neext!!
12. april 2012
u86656
u86656
Okey hwallla moia zvesta bralka!!!!

Ja no minil je ceu dan u dolgčasu. Nasljednji dan sem v šolo vzela svoj dnevnik. Ko je prišla Li sem ji ga pokazala. "Super,kako je lep,"je vskliknila,takoj,ko ga je videla in vsi so se obrnili proti nama. Bilo mi je zelo nerodno. Šla sem na wc in tam je spet smrdelo po čikih. Fujjjjj!!!! Med gefo in zgodlo sem ves čas pisala vanj. Jooj in skoraj sem zgubila ključek. Ja moi dnevnik je res najlepši. Še celo tisti iz 4. letnika,so ga občudovali. Ja no moram priznati,da sem najbolj priljubljena punca v razredu. Učiteljica nam je povedala,da pride k nam jutri nova sošolka,ki ji je ime Margaret. No in nisem morala več čakati. Nasljednji dan je res prišla in... Bila je res zelo lepa. Še lepša od mene,če se lahhko tako izrazim. Joooj,kako so jo vsi gledali in gledali. S seboj je nosila šolsko torbo,ko je prišla do mene in me vprašala:"Oilla,amm mi loh pueš,kje mam jst tole grderobno umarco,pa upam,da je velka,ker morm dat notr še mojo dragoceno torbico in moja ličila pa lip Gloss.Pa še prfume pa tko??" "O jaa seveda. Tamle je,saj ti piše ime gor. Noo zraven mene je. Super"sem ji rekla. Res me je skrbelo,ker je tako važna. Odklenila jo je,in rekla,da je zelo grde rumene barve. Jaz sem imela svetlo modro ona pa rumeno. Vprašala me je"Off,si bi lahko zamenjali garderobni omarici.?" MOj odgovor:"Neee!" Ja no in res je bila važna. Vsi fantje so gledali za njoo! O njej si pa res moram zapisat v svoj dnevnik!!

16.?,Bllla blaa

Dragi dnevnik!
Pomagaj mi,saj je na našo šolo prišla neka nova učenka Margaret. Je zelo važna,in ne boš verjel,da je hotela z menoj zamenjati garderobne omarice samo zato,ker je bila njena rumena in ji ni bila všeč?? Ona je tootalno zmšana in tudi Liizy tako pravi. Ne boš verjel,da s seboj nosi ličila in vse to. Zmeraj ima eno torbico na sebi. Ja dobila je nove prijateljice oz. ja 2. In skupaj so ustanovile klub in postale so najbolj popularne na šoli!!! Halo!!! In zdj so prot men. Ja in ne boš verjel,no da ima za ŠVZ oblečeno majico,da se ji skoraj prsi vidjo in mini krilce uspodaj pa pajkice. A je pr seb no več ti povem drugič!"
Hwalla dnevnik,da varuješ moje skrivnosti!!

ADIJO TVOJA Elllllllllly!!

Nasljednji dan je Margaret s seboj prinesla modro barvo in čopič. Rekla je,da bi ,če bi bila njena omarica modre barve bi bila ona in omarica bolj cool. Ja vem,da je trčena. In danes je bila celo na debelo namaskirana. V učilnici je bilo na njei klopi več,kot 20 pisemc na moji pa 0. Kaj?? Ona je prevzela mojo vlogo. Takoj jo bom zaustavila,ampak kako. Mislim,da bo najbolje ,če jo pustim na miru. "Li pojdi z menoj na wc,"sem ji rekla in me je ubogala. Povedala sem ji ,da jo morava ustaviti,ampak kako??

18.?,bla,bla,bla HELP!!
Dragi dnevnik!!
Margaret je ena navadna prasica! Na mojo umarico je z zeleno barvo napisala,nič več popularna punca,zdaj samo nagravžna punca!! Joooj kako jo bom čez gobec. V šoli sem ji povedala,naj neha ona pa je samo dodala:"Nič ne delam,če pa misliš,da kaj,pa nimaš dokazov" Kretenka usrana!!
Adijo,razočarana Elly!!

Margaret:Slovarček:
ŠVZ:Športna VZgoja

Neext??
Če kei ne razumeš (besed) napiš koment al pa po zs

Ja no slovarček!
ZS:zasebc

NEEEEEEXT?
14. april 2012
Jap, next!!
14. april 2012
u86656
u86656
Nasljednji dan je bilo še huje. Pri zajtrku me je spotaknila in ves pladen mi je padel z rok ,tako,da sem bila umazana s pašteto. Ja Margaret je v odmoru poklicala Lizzy k sebi. In ona je šla k njej,saj jo je zelo zanimalo,kaj je. Čez kakih 16 minut je končno prišla nazaj z tatujem na roki na katerem je pisalo NPP. To pomeni Najbolj Priljubljena Punca. Ni imela tatu za zmeraj ampak tatu narisan z flokiji. Kaaaj?? sem jo vprašala. "Al ga nebi smela imeti,veš zdaj sem spet najbolj priljubljena punca in sem v njihovem klubu in smo 4. najboljše prijateljice. "Aaa,pol jaz nisem več tvoja najboljša prjatlca?" "Ammm...newem,no,zdaj,ko sem v njihovem klubu...." Kako mi je lahko to naredila? Ves čas že od otroštva sva BFF,zdaj pa ne več. In to zaradi tistih puncc??? Ja in danes po šoli so šle skupaj na sladoled. Ona je postala NPP,jaz pa BP,kar pomeni Butasta Punca. Joooooj!!!!! To,to,to,to, ...

14.?,bla,bla,bla

NEMORM VRJET,DA MI JE TO NARDILA ONA,KI JI NAJBOLJ ZAUPAM!!!
by Ellly

Nasljednji dan pa...

Neeeeeeext??

Soory ta je bolj kratka ublubm da bo nasljednja daljša!
15. april 2012
NEXT!
15. april 2012
pa čim prej k me zanima !
15. april 2012
Zakaj pa ne nextaš??
17. april 2012
u86656
u86656
evo zdle bom!
18. april 2012
u86656
u86656
Ja no in nasljednja novica. Ellyina teta se bo poročila in kdo bo vse družica?? Glavna družica bo Elly potem bo Sarrah in še Margaret!! Elly je morala v šoping!!! In morala je kupiti čisto enake obleke za vse,čevlje,imeti bodo morale iste frizure in morale bodo biti isto naličene. No ni nujno,da morajo imeti isto frizuro,ali isto naličene. Elly že ve,kaj bo naredila. MAŠČEVALA SE BO MARGARET!! Lizzy je bila žalostna,ker ni bila družica,a vedela je,da bi bila,če se ne bi skregala z Elly. In namesto,da bi ona bila družica,je družica postala Margaret!!!!

Elly je izbrala oblačila in čevlje,pa tudi frizure. Margaret bo najgrša,to vam zagotavljam.

Oblekice:Sarryina frizura:Ellyina frizura:Margaretina frizura:Čevlji:Tetina poročna obleka:

18. april 2012
u86656
u86656
Neeeeeeeeeext?
18. april 2012
jaap!
18. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg