Forum
u89687
u89687
hello people :'33 this is my neww story hope u like it.^.^

Elanor:$$ (me)
ALisa;33 (elanor's bff)
Belle (Harry's Łil sis)
Harry;** (elanor's next boyfrend..?or..?)
----------------------------------------------------------------------------------------
~WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER~
Cher Lloyd,one direction , in drugi.. vsi so uspeli le z enim - X FACTORJEM.Ime mi je Elanor Cadler. Čez 1 mesec se bo pričel pouk , s tem novi prijatelji , novo okolje , nova ljubezen ... ? Še vedno nisem prebolela Austina... ga sploh kdaj boommm??????? Ozrla sem se skozi okno.Po okenski polici so udarjale kaplje dežja.Z mamo in bratom živimo v Chicagu.Očeta nisem nikoli poznala.Nekaajkrat mi je celo pisal , a nikoli nisem imela poguma da bi mu odpisala nazaj.Na vratih je pozvonilo.Vztala sem in stekla odpret."Alisaaaa.." se objela svojo najboljšo prijateljico."Heej elanorr.." me je objela nazaj. Kot ponavadi pri meni ni bilo nikogar doma.Šli sva v dnevno sobo in se sesedli na kavč. Prižgala sem tv.MTV! One direction - What makes you beautifu.Zavila sem z očmi in hotela prestavit anpak me je Alisa počila po roki in mi vzela daljinca iz rok . "deej no Ally...saj veš da mi grejo na jetraaaaa..." sem tarnala."mm...eni pač nee..deej no elanorr kako ti lahko Harry Styles ni všeč???" "mi pačč ni.." sem siknila."nora si ..." je rekla in me resno pogledala."okeei okeei priznamm.. lep je že anpakk.." "anpak kaj?" obmolknila sem.Nisem vedela kaj naj rečem.V roke sem vzela laptop.Obiskala sem : twitter,facebook,youtube,we heart it, tumblr, skratka vse..Dež je še vedno padal."kej boš preživela še ta prosti mesec?" me je vprašala po kratkem premolku.Skomignila sem z rameni "doma..". "ahhaa..no ker lahko bi te jaz vzela s sabo v londooon.."je priletelo iz nje.Izbuljila sem oči."alisaa r u insaneee?????!!!!!!" sem se napol zadrla.Ostala je tiho.."alisa, nisem bogata kot ti.." sem rekla.Pri alisi so zelo bogati.Celo čistilko imajo! dajte no ljudje.."saaj imam 2 karti.." je rekla."ooddd kjeee???!!!" "gurl,i have got my wayss..soo...... ya in" "itaaaaakkk!!!!" sem zavpila in začela skakati po kavču."Pa še x-factor.." je rekla."Aliyyy nisem pripravljenaa na to.." sem rekla.Prijela me je za roko."seveda si.."
~UP,UP AND AWAY~
V kovček sem pobasala še zadnje čevlje z visoko peto.Še vedno težko dojemam.V London grem!! Z alisooo!!!!! Okoli vratu sem si nataknila slušalke.Vzela sem kovček v roko in šla po blokovskih stopnicah navzdol.Tako se že veselim!!Moj brat Nate,mami in Alisa so me že čakali v avtu.Alisa in Nate vedno flirtata, se sploh zavedata kako sta očitna?????Fuj.Naslonila sem se na Alisijino ramo in objela njeno roko.Molčali smo.PRISPELI SMOOOO!!!!"to je to sestrica.." me je objel nate."mmm .. hhhhh mmm..." sem zamrmrala."Obljubita mi da bo vse okej!" me je objela še moja mami.Sedeli sva v 7. vrsti letala.Kaj če je naslov napačen? bova sploh našli najin apartma?? kaj če se zgubiva..? kaj če naju kdo ugrabi?? kaj če..?????.Mogoče res zvenim čudaško , anpak take stvari človek ne more spregledati.Z aliso bova imeli stanovanje v luksuznem hotelu.To je vse kar bi si v življenju lahko želela.Living the dream baybe!NORTH LONDON BABYY!Najino stanovanje je bilo ogromno. Kuhinja,zakonska postelja,kopalnica , wc,..Alisa je iz kovčka potegnila svojo odejico medvedka puja. "jooojj alisaaa.." sem vzdihnila."kaaj?!".Kmalu sva zdekorirali celo stanovanje.Bil je večer. "noo kaj bova počeli danees .. najin prvi skupni večeer..?" me je vprašala."Flašo??" seveda sem bila takoj za.
Alisa;resnica,izziv??
Jaz;izzivv..duuh..
Alisa;pojdi k sosedom.. reci da nama je zmankalo oddej in si 1 sposodi..
je resno rekla.Potem je bruhnila v smeh.Valjala se je po tleh.Zajela sem sapo in se napotila na hodnjik.Pozvonila sem.Odprl mi je fant, star okoli 18 , z lepim nasmehom... bujnimi kodri.. srce se mi je skoraj ustavilo..počakaj malo...HARRY STYYYLLLLLEEEESS!!!!! OMOJ BOG OMOJ BOGGGG!!!! čakaj malo, dihiii dihiii... od kdaj je pa meni mar zanj?? srrously kaj je z mano?? "jaa?" je vprašal.Nisem vedela kaj naj rečem.V obraz mi je postalo kar hudo vroče.Od blizu je bil čisto druug.Zrla sem v njegove modre oči.

Who's ur fave??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. maj 2012
u90852
u90852
Next
20. maj 2012
u63958
u63958
neext
20. maj 2012
u47197
u47197
Neext
20. maj 2012
neeext
20. maj 2012
omg next!! < 33
danes prosim!
20. maj 2012
u89687
u89687
helloww< 33 sorrčyyyy fullj niseem mogle šola pa to usee mam na kupu ;* :'((

....aha next----->

"hočešš avtogram?" me je vprašal ,ko je dojel v kakšni zadregi sem.Plaho sem pokimala.Podpisal se je na list papirja in mi ga izročil."h..hvala.." sem tiho rekla."eehh ni blema.." se mi je nasmehni."jj..az in moja bff živiva tukaj .. lahko ti malo pokažem stanovanje.." sem rekla."to bi bilo kuul.." je odvrnil. Prijela sem ga za roko in ga odpeljala v najino stanovanje."Pogleej koga sem pripeljala!" sem ponosno rekla "mmm?" se je oglasilo iz dnevne sobe."HARRYJA STYLESAA!!"."ja,elanor nisem še pijana.." se je spet oglasilo. Spogledala sem se s Harryjem.Odvlekla sem ga v dnevno sobo.Alisa je ostala brez besed. Nekaj časa smo molčali ,potem pa je alisa tako zakričala da sem skoraj oglušela."o moj booog...!!!!!" je cvilila in skakala po stanovanju."paač.. oboževalke .." sem zavila z očmi. Nasmehnil se mi je in me spet pogledal s tistimi lepimi učki.V želodcu sem začutila metuljčke. Podpisal ji je cd , podpisati vse stvarii od 1D in se še slikati z njo."Bi radi videli še naše stanovanje?" je vprašal.Stanovanje kjer so začasno 1D je bilo veliko bolj luksuzno in večje od najinega.Same oči so naju bile."kje pa so fantje?" je ćez nekaj časa vprašala Alisa.Skomignil je z rameni."mogoče so z Belle v šopingu.." je rekel.Usedla sem se na zofo.Vrata so se kar naenkrat odprla.Vztopila je punca z dolgimi rdečimi lasmi.Vrgla se e Harryju v objem.Na hitro ga je poljubila na usta.Ozrla se je k nama z Aliso.Na hitro naju je ošinila s pogledom.Namrdnila se je.Ob pogledu kako je na mestu objeta z Harryjem me je zabolelo.Zakaj....?Kaj mi je...?? od kdaj pa se jaz sekiram s katero je ta,Harry?? "Emma .. to sta Alisa in Elanor.." naju je predstavil."ahha.. no me vseli....mudi se mi muceek.. ljubim te, pogrešala te boom.." je rekla , mu ovila roke okoli vratu in ga še 1x poljubila.Pomahal ji je v slovo.Vztala sem."bi,najbolje da grem.." sem rekla in stekla v moje in alisijino stanovanje.AHA PUNCO MA???! RES KUL!!!! "elaanor..! čakaaj me nooo!" je za mano vpila Alisa.Sesedla sem se na kavč.Nevem kaj naj si mislim.Pomislila sem na Austina.On mi je strl srce.. žalosti nisem več mogla zadrževati v sebi , zato sem bruhnila v jok.Alisa me je objela."elaaanorr..kaj je narobe srči..?".Božala me je po laseh.Ko sem končno lahko spregovorila sem iz sebe izdavila le :"austinn.." .. čeprav to ni bil vzrok joka.Vzrok je bila tista rdečelaska in Harry!!! "elanoor.. austin je preteklost.." me je prijela za roko.Zaspala sem v njenem objemu.
~I WISH~

Samo še na Harryja mislim.Sprašujem se , če sem zaljubljena.Ovira me le tista rdečelasa........ da ne rečem kaj! Kaj bom naredila?? move on??,forget harry?? nemorem!!! nemorem, pozabiti tistega trenutka ko mi je zrl v oči ... Na vratih je pozvonilo.Alisa je poleg mene trdno spala.Vztala sem, si nataknila haljo in stekla k vratom odpret.Bil je Harry.Ha, kaj pa zdaj ta hoče? "heej.." me je pozdravil. "hej." sem pogledala v tla.Komaj sem zadrževala solze."kaj je narobe?" me je vprašal.Z rokavom sem si prekrila obraz."nič ni res.." sem zamrmrala v rokav halje.Odmaknil je mojo roko z mojega obraza.Spet se je zazrl v moje oči.Mar sanjam?? pobožal me je po licu. Mislila sem ,da se bo zgodilo tisto... pa se ni."Greš malo noter...?" sem ga vprašala da bi ga spravila iz zadrege.Pokimal je.Usedla sva se na kavč.Alisa je še vedno spala.Oba sva nekaj časa molčala."in.. kaj boš kej počela v londonu?" me je nato vprašal.Skomignila sem z rameni."poskušala se imeti čim lepš.." sem butasto odgovorila.Moj obraz je spet preplavila rdečica."ahh..a..." se mi je spet nasmehnil."kaj je narobe...?" me je vprašal ko je videl da sem v obraz čisto bleda."fant.. me je pustil.." je priletelo iz mene.Še sama sem komaj verjela ,da sem Harryju to povedala.Po licih so mi začele polzeti solze."owwwhhh.elanorr.." stisnil me je k sebi.Objel me je okoli pasu ,jaz pa njega okoli vratu."elanor.. ta tip ki je to storil je navaden kreten ki ni vreden tvojih čustev!" božal me je po dolgih laseh.Pokimala sem in si z rokavom puloverja obrisala solze."lepa, sijajna punca si in ni vredno da bi jokala.." je rekel.V želodcu sem čutila metuljčke. Zmrazilo me je po vsem telesu.Še vedno me ni izpustil.Pogledal mi je naravnost v oči. , glavo je pomaknil bliže k meni in me lepo,počasi , čisto nežno poljubil na usta.Roke sem mu ponovno ovila okoli vratu in mu poljub vrnila.Nemorem opisati tega... potem sem se spomnila.EMMA!!!! še me je hotel poljubljati a sem se odmaknila."o-oprosti.." je rekel.Prijela sem ga za roko ."harry , ni to.. ,...samo.." stavka nisem mogla dokončati. Preveč boli."elanor! ne bo šlo!!! pustil bom emmoo!všeč mi je vse na tebi!!! predvsem pa to kako se počutim ob tebi!!!!".Vztala sem, tudi on je vztal... potegnil me je k sebi in objel."harry ne! ko boš spet ob njej boš mislil drugače!" sem rekla.Izpustil me je. "ti poljub ni bil všeč??" molčala sem."seveda mi je bil!! ne misli da mi nisi všeč!!" sem rekla. "nastavi roko in zamiži" mi je ukazal.Ko sem odprla oči sem na roki zagledala pleteno zapestnico z napisom 'ELANOR' "o mojj boggg harryyy!!" sem zacvilila od veselja.Skočila sem mu v objem."hvala.." sem zamrmrala v njegove kodre....
23. maj 2012
u89687
u89687


23. maj 2012
next
23. maj 2012
u84822
u84822
next!!!!!!!
23. maj 2012
neext
23. maj 2012
u63958
u63958
neext
23. maj 2012
u47197
u47197
Neext
23. maj 2012
next
23. maj 2012
u89687
u89687
~TURN ME ON~ Nicky Minaj ft. David Guetta.

"awiiiiiiihh" je zacvilila alisa."kako lepo od njega!!!!mar ne dojameš elanor???? čisto zacapan je vatee.daj mu priložnost." je rekla.Skomignila sem z rameni. "vem, a nisem taka ,da bi komu speljala fantaaa...všeč mi je anpak , če ostaneva le preijatelja nebom nikomur zarila noža v hrbet." sem ponosno povedala."veeš kako si dolgočasnaaa.." je zagodrnjala in me uščipnila v stegno.Vztala je.Zagledala sem se v njeno sexy koščeno rit.Imela je oblečano črno majčko z naramnicami in zgornji del pižame.Lase je imela spete visoko v čop.Pravzaprav je izgledala luškano.Malo čucno se počutim zaradi tistega s Harryjem."Greva na zajtrk?" je potem vprašala.Pokimala sem.Prijela me je za roko in skupaj sva se odpravili dol na zajtrk.Za mizo sem zagledala Harryja.Ob njem sta bili še 2 prosti mesti. Aliso sem povlekla za saabo proti mizi.V istem trenutku pa je mesto zasedla Emma.Tisti trenutek , ko ga je poljubila.... zrušil se mi je cel svet.Nemorem ju gledati skupaj! enostavno pretežko je!!!Najprej Austin!zdaj Harry! bom sploh kdaj lahko srečno zaljubljena??? Harry jo je vzel v naročje. Potem me je opazil.V očeh so se mi nabrale solze.Pomahal mi je , češ naj pridem bliže.Stekla sem proč.Nisem vedela kam.... samo daleč proč od tu!Tekla sem in tekla potem pa sem se zabila v neko osebo."o moj bogggg tako mi je žaall!" sem se opravičevala še preden sem lahko videla ta obraz.Bil je fant s črnimi lasmi, lepimi rjavimi očmi, športnim telesom... to je tisti iz one direction!!!!!! Zane...?....Zaynn???.....Zaiin.....??kakorkoli že... "je že ouukeej.." podal mi je roko."Zayn." "Elanor.." sem odvrnila. "no me veseli Elanor..." se mi je nasmehnil. "bi se rada pridružila naši mizi?" me je vprašal.Odkimala sem.Priznam, vem da je nevljudno anpak Harryy... in emmaaa!!! "je kaj narobe?" me je zaskrbljeno pogledal.Odkimala sem... "nič ni res.".Zaslišala sem udarjanje petk.Alisa."elanoooorrr!" me je klicala."tu si.Zakaj si zbežala?" jo je zanimalo.Ha, lastna najboljša prijateljica se ne zaveda zakaj.Objela me je."nevem.." sem čivknila. Resno me je pogledala."Okeei okeei... tista emma...in harry...poljubila sta se... pred mano.Rekeel mi je da jo bo pustil zaradi mene." sem hlipala."najprej austin zdaj še harry.Opazila sem ,da naju Zayn še vedno opazuje."to je zayn.." sem ga predstavila da bi ga spravila iz zadrege."saj nisem budala!!" se mi je smejala."alisa." mu je podala roko.& the moment when she gets lost in his eyeesssss.....
29. maj 2012
u84822
u84822
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29. maj 2012
next
29. maj 2012
u63958
u63958
neext
29. maj 2012
neext
30. maj 2012
u109146
u109146
Next
15. oktober 2012
u107602
u107602
My story.
30. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
16. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg