Forum
u97405
u97405
OK, ᴘᴏᴢᴅʀᴀᴠʟᴊᴇɴ/ᴀ. Vᴇsᴇʟᴀ sᴇᴍ žᴇ, ᴋᴇʀ sɪ sᴇ ᴜsᴛᴀᴠɪʟ/ᴀ ɴᴀ ᴛᴇᴊ ᴛᴇᴍɪ, šᴇ ʙᴏʟᴊ ᴘᴀ ʙɪ ᴍᴇ ʀᴀᴢᴠᴇsᴇʟɪʟᴏ, čᴇ ʙɪ ᴊᴏ ᴘʀᴇʙʀᴀʟ/ᴀ ɪɴ ᴠsᴀᴋᴇ ᴛᴏʟɪᴋᴏ ɴᴀᴘɪsᴀʟᴀ ᴋᴀᴋšᴇɴ »ɴᴇxᴛ«. Sᴇᴍ F.O.O.D ɪɴ ᴘʀᴀᴠ ᴢᴅᴀᴊ ʙᴏᴍ ɴᴀᴘɪsᴀʟᴀ ᴢɢᴏᴅʙɪᴄᴏ. Šᴇ sᴀᴍᴀ ɴᴇ ᴠᴇᴍ ᴏ čᴇᴍ ʙᴏ ɢᴏᴠᴏʀɪʟᴀ, sᴀᴊ sᴇ ᴊᴏ ʙᴏᴍ ᴢᴍɪšʟᴊᴇᴠᴀʟᴀ sᴘʀᴏᴛɪ. Iɴ ᴠ ᴛᴇᴊ ᴢɢᴏᴅʙɪᴄɪ ʙᴏ ᴇɴᴀ ᴘᴏsᴇʙɴᴏsᴛ, ᴋɪ ᴊᴏ ᴘᴏᴠᴇ žᴇ ɴᴀsʟᴏᴠ - ᴠsᴀᴋᴏ ᴘᴏɢʟᴀᴠᴊᴇ sᴇ ʙᴏ ᴢᴀčᴇʟᴏ s ᴘᴇsᴍɪᴊᴏ, ᴋɪ ʙᴏ ɪᴍᴇʟᴀ ᴘᴏᴠᴇᴢᴀᴠᴏ ᴢ ɴᴊɪᴍ.

Zᴀ ᴢᴀčᴇᴛᴇᴋ ʙɪ ᴛᴇ ʀᴀᴅᴀ ɴᴇᴋᴀᴊ ᴠᴘʀᴀšᴀʟᴀ. Čᴇ ʙᴏš ʙʀᴀʟ/ᴀ ᴢɢᴏᴅʙᴏ ᴘʀᴏsɪᴍ ᴏᴅɢᴏᴠᴏʀɪ ɴᴀ sᴘᴏᴅɴᴊᴏ ᴀɴᴋᴇᴛᴏ, sᴀᴊ ᴍᴇ ᴢᴀɴɪᴍᴀ, ᴋᴏʟɪᴋᴏ ɪᴍᴀᴍ ʙʀᴀʟᴄᴇᴠ ɪɴ ᴋᴏʟɪᴋᴏ ʙʀᴀʟᴋ.

Tᴏʀᴇᴊ, sɪ ғᴀɴᴛ ᴀʟɪ ᴘᴜɴᴄᴀ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. junij 2012
u97405
u97405
1. POGLAVJENoro! Žurka se je šele dobro začela, pa so že vsi v dobri formi! Čisto vsi plešejo, popivajo in se zabavajo. Tudi Kaja žura kot nora, izgleda kot, da je čisto pozabila, da jo jutri čaka selitev v čisto nov kraj, kjer ne pozna nikogar. Kmalu so začeli vsi skakati v bazen kar oblečeni, nekatere izjeme pa čisto gole. Kaja je bila ena izmed redkih, ki se ni vrgla noter. Za točilnim pultom je pijana flirtala z nekim fantom, ki je izgledal že polnoleten. Čeprav ni Kaja taka vrsta punce, ki bi popivala, je tokrat na to pozabila. Poskusila bi tudi kakšno cigareto, če je ne bi tisti neznani fant odpeljal v sobo v zgornjem nadstropju. Tam sta se začela vneto poljubljati, fant je Kaji slekel majico in ji odpel nedrček. Začel jo je božati. Kaji je ugajalo, popolnoma se mu je prepustila. Počasi je fantova roka prispela do Kajine minice. Z enim samim gibom je krilo obležalo na tleh, Kaja pa je na sebi imela le še spodnjice. Tip si je počasi odpel hlače, medtem, ko mu je Kaja slekla majico. Potem jo je nežno potisnil na posteljo...
26. junij 2012
u97405
u97405
Kaja:
tip s Kajo:


26. junij 2012
u97405
u97405
2. POGLAVJEKaja je zamišljeno gledala skozi stransko okno avtomobila. Vozili so se proti novemu domu, na skoraj čisto drugem koncu Slovenije. V Kopru je pustila svojo neuslišano ljubezen, svoje prijatelje in nasploh vse. Zdaj se bo morala znajti v Ljubljani. Ampak bolj kot selitev jo je skrbelo to - nosečnost! Ni se spomnila skoraj ničesar od včerajšnje zabave, saj je bila pijana. Zjutraj se je zbudila v objemu čudnega fanta, ki ga ni niti poznala. In to čisto gola! Ni vedela kako se je to zgodilo. Hotela je samo domov, povrh vsega pa je imela še strašnega mačka. Tako je neznanca pustila kar tam na postelji in čim prej odšla domov. Zato jo je zdaj skrbelo, ali je noseča ali ne. Staršema si ni upala povedati. Tolažila se je s tem, da nikoli več ne bo naredila podobne napake. »Iz napak se učimo,« si je šepetala...
26. junij 2012
next!!!zdej prosm.?
26. junij 2012
u97405
u97405
3. POGLAVJEPrispeli so na dovoz velike hiše na robu Ljubljane. Bila je večja od prejšnje in tudi lepša, ampak Kaji ni bila preveč všeč. Zanjo je dom pomenila prejšnja hiša! Ampak, služba je služba. Kajin očka je v Ljubljani dobil boljše delo in zato so se preselili.
Ko je Kaja prišla do svoje sobe, je seveda bila presenečena. Soba je bila ogromna, za vsaj 3 prejšnje njene sobe. Tam je bilo tudi moderno pohištvo in velika postelja. Kaja je svoj kovček odložila v kot in iz njega vzela samo svoj laptop. Takoj se je prijavila v Facebook. Hotela je izvedeti kaj se je dogajalo na včerajšnji zabavi, saj se je spomnila bolj malo. Vtipkala je naslov strani kjer je našla vabilo za to zabavo. Seveda se ji je najprej odprla slika, na kateri so pisali vsi potrebni podatki (kdaj, kje, kako priti na zabavo) oz. vabilo. Potem pa so spodaj bile kritike in pohvale, pa komentarji udeležencev. In tam so bile tudi slike in videi. Večina je prikazovala gola dekleta ob in v bazenu, ali pa kako skačejo v bazen. Nekaj videov je prikazovalo mlade parčke kako se poljubljajo. Potem pa je zagledala še prispevek uporabnika, ki je slišal na ime Miha The Lulčeek. Kaja ni mogla razumeti, da si lahko kdo sploh da tako butasto ime na Facebook. Ampak to ni bilo edino kar jo je motilo. Iz tira so jo spravile fotografije, ki so bile objavljene. Na njih je bila ona, gola! Sedela je na postelji, razkoračena in z norim pogledom v objektiv. Druga slika je prikazovala njo, spet golo, v objemu nekega golega fanta, ki je bil podoben fantu na sliki uporabnika Miha The Lulčeek. »Oh, zdaj bo pa še videl,« je razburjeno siknila Kaja...
27. junij 2012
u97405
u97405
3. POGLAVJEVse se je še uredilo. Kaja se je v Facebook prijavila kot odrasla oseba, oz. kot njen skrbnik in Mihi The Lulčeek-u zagrozila s sodiščem, če ne preneha objavljati golih slik Kaje in drugih deklet. Očitno se je Miha The Lulčeek splašil in poskušal odmakniti sliko s spletne strani, ker pa to ni možno, je poslal prošnjo organizatorju spletne strani, naj jo izbriše, saj bo tako izbrisana tudi slika. Organizator je prošnjo upošteval in Kaja glede tega ni imela več kaj skrbeti. Le še otrok, ki ga je morebiti nosila v sebi jo je preganjal. »Danes moram po test nosečnosti v lekarno,« si je rekla. Na srečo je bila sobota, tako da ji ni bilo še treba v novo šolo. Lahko je malce raziskala mesto.

»Za koga pa ti kupuješ to?« je zanimalo farmacevtko. Kaja je namreč na blagajno prinesla škatlico, v kateri je bil test nosečnosti. »Ee, mama me je poslala po to. Pričakujemo bratca ali sestrico, ampak nismo še gotovi.« se je zlagala Kaja. Farmacevtka jo je po strani pogledala, rekla pa ni nič. Tako je Kaja stekla domov in se zaklenila v kopalnico. Tam je opravila test, ki ji je pokazal... »Yees! Zmagala sem, zmagala sem!« je Kaja pritekla iz kopalnice. Bila je vsa srečna, ker ne bo še rodila. Zdaj lahko vse pozabi in zaživi normalno, v Ljubljani.

Zvečer sta šla Kajina starša v kino. Kaja je bila sama doma, zato se je odločila iti po mestu. Odpravila se je do tromostovja. Tam se je ustavila in zrla v Ljubljanico. Le cestne luči so ji svetile, ampak ni se bala teme. Že je hotela domov, ko se je v nekoga zaletela. Oba sta zgrmela po tleh. »Au,« se je zaslišalo pred Kajo. Po glasu sodeč, je Kaja sklepala da se je zaletela v fanta. »Oprosti,« ji je uspelo reči, ko je vstajala. Tudi fant je ustal in takrat ga je lahko videla. Bil je prav postaven fant, njenih let, modrih oči in lepega nasmeha. Kaji je bil takoj všeč. »Oprosti,« ji je še enkrat uspelo reči. »Je že dobro. Povej mi pa, kaj dela tako lepa punca, tako pozno zunaj.« je rekel fant. Kaja se je ozrla okrog sebe, da bi videla, če govori prav njej. Noben fant njenih let ji še ni rekel, da je lepa. Ko se je prepričala, da je kompliment letel nanjo je sramežljivo odgovorila: »Pravkar smo se preselili v Ljubljano in zato sem se hotela nadihati svežega zraka in vse skupaj malce premisliti. V ponedeljek grem tudi v novo šolo in zato me je malo strah sošolcev in tega,...« Fant je razumevajoče prikimal. Potem mu je zazvonil telefon. Hitro ga je dvignil, vanj rekel dve besedi, ki sta zveneli kot »takoj pridem,« in se poslovil od Kaje. Fant je Kaji bil čisto všeč, ampak ugotovila je, da se ni niti predstavil. Preprosto o njemu ni vedela ničesar...
27. junij 2012
u97405
u97405
fant v katerega se je zaletela Kaja:


27. junij 2012
27. junij 2012
u97405
u97405
4. POGLAVJENedelja je šla hitro mimo in že je bil tu ponedeljek. Mama je Kajo pripeljala do šole. Od tu naprej je šla sama. Ko je vstopila v šolo je tam vladal pravi vrvež: po hodniku so bili obešeni razni letaki in plakati, katere so učenci trgali in popisovali; sem pa tja je bilo opaziti učenca ali učenko, ki je imel na hrbtu obešen napis »brcni me«; vsi so kričali in se smejali in tekali okrog omaric,... »Oprosti, ali mi lahko poveš kje najdem ravnatelja?« je Kaja pocukala za rokav nekega fanta, ki je šel mimo nje. Ta se je obrnil in se nasmehnil. Prepoznal jo je, ona pa njega. Fant je bil namreč tisti s tromostovja. »Heii, kako si? Torej je to tista nova šola o kateri si govorila?« jo je vprašal. Kaja je prikimala, fant pa je nadaljeval: »No, jaz moram iti. Aja, ravnateljeva pisarna pa je v 2. nadstropju, čisto na koncu hodnika. Tam ga boš našla, čao!« Kaja je sledila njegovim navodilom in kmalu je sedela v naslanjaču g. Aleša, ravnatelja. Ta ji je dal urnik, jo še enkrat vprašal, če je po pošti dobila seznam zvezkov in če jih je že kupila, potem pa jo je poslal v 8.C.
Ko je Kaja vstopila učiteljice še ni bilo v razredu, zato pa je tu vladal nered. Na eni od miz je sedela neka punca, katero so obkrožala sama lepa dekleta. Potem je v kotu učilnice bil mlad parček, ki se je vneto poljubljal, po razredu so tekali fantje in si nagajali, v zadnji klopi pa sta sedeli še dve dekleti, ki nista vzbujali precejšnje pozornosti. Kaji se je zdelo najbolj pametno, da počaka pri učiteljičini mizi. Ampak mimo je pritekel neki fant in se zagledal vanjo. Ogledoval si jo je, kot da je prišla z Marsa. Potem pa je prasnil v smeh: »Fantje, mislim da je ravnatelj vpisal še eno smet,« Vsi fantje so se začeli smejati, tudi skupinica punc in celo zaljubljeni parček. Dekleti v zadnji klopi pa se nista niti zmenili za vse to.»Lara, kaj pa ti praviš na to?« je zaklical fant. Potem je z mize skočila tista punca in se približala Kaji. Dvakrat jo je obkrožila, ji potipala lase, si ogledala njene obleke in čevlje in nato naznanila: »Ne, iz te kokoši ne bo nič.« Fant je prikimal. Tisti trenutek pa je zazvonil zvonec in vsi so se posedli za svojo klop. Kmalu zatem je v razred vstopila učiteljica. »Dober dan razred,« je veselo izjavila. Učenci so ji odzdravili. Potem je učiteljica predstavila Kajo in jo poslala v drugo klop. Kaja se je pravkar hotela usesti, ko ji je nekdo zmaknil stol in tako je padla. Učiteljica se je takoj zazrla v fanta za Kajo: »Leon! Kaj se pa greš!? Da mi ne narediš več česa podobnega!« Tudi Kaja se je ozrla. Stol ji je zmaknil prav tisti fant, ki jo je pred poukom ozmerjal s smetjo. Žalostno se je usedla in sledila razredni uri.
03. julij 2012
u97405
u97405
Leon:
Lara:


03. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg