Forum
u159992
u159992
Kaj dela tu? Zakaj se je vrnil? Se me še spolni? To je bilo le nekaj od vprašanj ki so se mi pletla po glavi potem ko sem ga videla na ulici. V mojih očeh so se nabrale solze, začela sem jokati medtem ko so sem se spominjala vseh bolečih spominov.
*FLASHBACK*

»Becky, nekaj ti moram povedat,« sem zaslišala Colinov glas. Poljubila sem ga na lice in ga pozdravila nato pa vprašala: »Kaj si mi želel povedati?« Pogledal me je naravnost v oči in počasi začel »Veš da se zaradi očetove službe… dosti selimo… no… in… preseliltisemoram,« zadnji del je povedal tako hitro da sem ga komaj razumela, a vseeno dovolj razločno, da so mi po licih začele teči solze »ne skrbi vsak dan te bom poklical – tudi pisma ti bom pisal, samo ne joči… prosim,« po teh besedah sem obrisala solze. Pogledala sem globoko v njegove sivozelene oči ter komaj izjavila »Obljubiš?« pobožal me je po licu in me poljubil na čelo »Obljubim…« In res me je vsak dan poklical tudi pisma sem prejela, čez nekaj mesecev sem dobila pismo katerega sem se zelo razveselila, zaradi tistega enega stavka: Kmalu te obiščem. Vendar nikoli ni prišel tudi poklical več ni.

*END OF FLASHBACK*
Morala bi vedeti, da me bo enkrat pozabil. On je bil eden najbolj priljubljenih fantov na šoli in jaz… jaz sem bi le tisto staromodno dekle z nosom zmeraj v knjigah. Bil je čudež da je sploh začel hodit z mano. Ampak še vedno boli, ko pomislim da je zdaj z drugo. Zakaj se je moral vrnit? Zakaj si svojega novega življenja z svojo novo punco enostavno ustvariti v Avstraliji? Zakaj se je vrnil v Kanado? Zmeraj je govoril da jo sovraži, da komaj čaka, da konča šolanje in gre… kamorkoli. Tisto noč sem sem jokala dokler nisem zaspala. Vse kar se mi je pletlo po glavi je bilo: Zakaj?
*SLIKE*

Jaz:


Colin:

17. januar 2014
nexxxtttt
17. januar 2014
u159992
u159992
»Becca, zbudi se!« sem iz kuhinje zaslišala mamin glas, zamomljala sem nekaj podobnega kot še 5 minut. »Rebecca Analiese Becker! Iz postelje – takoj!!!!!« hitro sem skočila iz postelje, iz omare potegnila oblačila, se oblekla ter stekla v kuhinjo. Na mizi me je že čakal krožnik z praženimi jajci. Po tem, kosem pojedla zajtrk sem se odpravila v šolo. Ker živim v bližini šole sem šla kar peš. No, da povem kaj o sebi. Sem Rebecca Analiese Becker, ampak vsi me kličejo Becca. Stara sem 17 let. Prihajam iz Kanade. Z mamo živim v hiši, ki je dovolj oddaljena od mestne gneče, a še vedno dovolj blizu, da lahko greva v mesto brez avta. Sem edinka in ne poznam svojega očeta, saj sta se z mamo razšla predem sem se rodila in on ni vedel, da je mama noseča. Ko sem prišla do šole sem videla nekaj, kar mi je zlomilo srce...

Oblačila:Moja soba:Kuhinja:Mama:Hiša:

18. januar 2014
next
18. januar 2014
u159992
u159992
naslednji next bo napisala moja sestrična ஐℋαкυηα~ℳαтαтαஐ
19. januar 2014
u162792
u162792Vem, da me je več kot eno leto ignorirau in da ma drugo... ampak... kljub temu boli. Ko sta se končno nehala poljublat je pogledal v mojo smer. Hitro sem pogledala vstran, da me ne bi spoznal. »Hej Becky!« prepozno, čakaj malo... rekel je Becky. Tako dolgo me ignorira potem pa me kliče Becky? Še moja mama me redko kliče tako! »Nekoga bi ti rad predstavil, to je Kayla. Becky! Becca?« to me je prebudilo iz mojega transa. Pogledala sem ga naravnost v njegove oči »Za tebe sem Rebecca,« sem rekla z ledenim glasom in se zasukala na petah. Na poti do svoje omarice sem bila nekoliko zatopljena v misli. Ta Kayla je res lepa.

Kayla:Ko sem prišla do omarice sem zavzdihnila in pogledala na uro. Oči so mi skoraj padle iz jamic. Samo še 2 minuti do prve ure imam učilnica pa je na drugi strani šole. Hitro sem si vzela učbenike in stekla po hodniku. V učilnico sem prišla tik pred učiteljico.

Učiteljica:»Učenci, danes dobite nove sošolce. Bi prosim vstopili,« v razred je prišel Colin, ki je za roko držal Kaylo in še nek fant. »Bi se sami predstavili?« vsi trije so pokimali v odgovor. Prvi je bil Colin. »Hej sem Colin Dominic Evans. Star sem 17, pred približno dvema letoma sem se odselil od tukaj in zdaj sem nazaj,« ko je končal se je nasmehnil. Naslednja je bla Kayla. »Sem Kayla Maddison Moore. Stara sem 16 ampak bom kmalu 17. Prihajam iz Avstralije,« na kratko je pomahala. Zadnji pa je… umm… tisti, ki je ostal. »Ime mi je...

Fant:

19. januar 2014
next + nova bralka

fhul dobr
19. januar 2014
nexxt
19. januar 2014
It is just me
It is just me
next
19. januar 2014
u159992
u159992
jas sem si naredla novi profil (ηεvεяεvεяℓαη∂). Tak da bom pisala s tistega profila.
23. april 2014
u170716
u170716
še 1 next
28. april 2014
u170716
u170716
»Ime mi je Christopher Andrew Parker, prejšnji teden sem dopolnil 17 let. Do zdaj so me šolali doma in danes sem prvič v šoli,« na koncu si je z roko si je šel skozi lase ter se nervozno zasmejal. Učiteljica (ga. Black) se je obrnila proti razredu ter vprašala če ima kdo kako vprašanje. Ker ni nihče dvignil roke (ali ker se ji ni zdelo dovolj pomembno da bi sploh dala čas za to) je nadaljevala »Colin ti bi šolo lahko razkazal Christopherju, Kayli bi jo pa razkazala…« oči so ji hitro švignile po razredu in se ustavile na meni »Rebecca!« Nežno sem grizljala svojo spodnjo ustnico. Očitno je Christopher to opazil, saj je pristopil k gospe Black in ji nekaj zašepetal v uho. Učiteljica se je namrščila, že je hotela reči ne ko jo je Theodor poglegal z angelskim pogledom.
»Sprememba načrtov, Rebecca ti razkaži šolo Christopherju.« hitro sem pokimala in se nasmehnila Chrisopherju. »Colin sedi četrto vrsto za Rebecco, Kayla sedi zraven Colina, Christopher pa zraven Rebecce«

*MED MALICO*
»Hej, Christopher,« »Kar Chris me kliči.« »Samo, če me boš ti Becca.« Medtem ko sem Chrisu razkazala šolo sva se zelo dobro spoznala. Bil je zelo zabaven in imela sva veliko skupnega. Opazila sem, da ima prekrasne olivno zelene oči.
ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
Kaj mislite, da se bo zgodilo zdaj?
Se bo Becca Sprijaznila s tem da je Colin z Kaylo?
Next?
29. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg