Forum
Sem Eva, stara sem 16 let. Z mojim prijateljem in sošolcem Aljažem sva nekako glavna norčka v razredu. Sem prijazna, rada pomagam, sem supr samousecna hahah …Sem se kar popularna (a vids ?). Moje življenje ni zapleteno kot življenja nekaterih pubertetnikov. Jaz živim kakor v filmih. Vedno in povsod. Ko vidim kakšno šalo, potegavščino na tv-ju jo izvedem na starših ali sošolcih. Včasih tudi na učiteljih. Ni me sram ker taka pač sem. Obožujem tv oddaje v katerih se poje , pleše… Kot npr. X faktor, Slovenija ima talent …. Že zelo dolgo razmišljam da bi šla na X faktor. Vsi mi govorijo da zelo dobro pojem . Ampak kot vsakem pubertetniku se mi vse obrača na glavo. Zaljubila sem se. No dokler ne nehate vsi govoriti OOOO kako lepo itd. bom , povedala naprej. Zaljubila sem se in potem sem se v drugega itd. In potem je v moji glavi nastala zmešnjava. Ne maram tega filinga ker se ti samo poslabša. Hahaha no leto 2013 sem postala velika oboževalka One Direction. In takrat se je vse začelo.

Bil je petek se mi zdi. Z mojo prijateljico Klaro sva poslušali radio 1 ko je Denis Avdić rekel : Neverjetna novica za vse directionerje ! Imamo 2 vstopnici za koncert skupine One direction , ki bo v Londonu 28.5.2014 . Vstopnici omogočita tudi spoznanje z člani One direction. Vstopnici sta v prvi vrsti. Odgovoriti morate na samo 5 vprašanij Najprej je bila Klara.Vedla je samo 4 odgovore. Potem sem se jaz poklicala in odgovorila na vseh 5 vprašanj o članih 1D. Vse sem imela prav. Dobili sva ti 2 vstopnici. Kričali sva in skakali od sreče. Odšli sva po vstopnici. Dobili sva še 2 letalski karti in rezervacijo v hotelu z 5 zvezdicami po imenu Verta. Lahko pogledate na internetu ta hotel res obstaja.
Ko sva se na skakali in na kričali sva odšli po vstopnici. Ko sva prišli v studio je bil tam Avdić z najinima kartama. Rekel je: samo malo da končam. Počakali sva. Rekel je umirita se in globo dihnita. Dal nama je karti. Začeli sva kričati in skakati. Rekle sva mu še za avtogram. Seveda nama ga je dal. Bili sva sups-happy. Zato sva na poti domov peli O HAPPY DAY. Hitro sva šli spat saj sva imeli zgodnji let. Aja prej sva še vse spakirali hah .12. maj 2014
next
17. maj 2014
next
18. maj 2014
V LONDON JEJ !!!
_______________________________________

No uglavnem 20.5. sva odšli na letalo v Ljubljano. Vem vem…. Še vedno je šola ampak učiteljica nama je dala počitnice. Ob 5 zjutraj sva imeli letalo. Noro !! Vstale sva ob 2 zjutraj. No jaz sploh nisem spala za Klaro pa nevem. No vozili smo se 5 ur. Zelo dolgo . Na letalu sva se slikale,poslušali musko Zabavale sva se ,se pogovarjali, gledali filme, poslušali muziko…. Imela sem 1 skrivnost, ki sem jo hotela povedati ampak ne se zdaj. Ko sva prišli v London sva bili zelo začudeni. Limuzina naju je peljala do najinega hotela .Ta hotel je zelo lep. Najlepši na svetu. Takoj sva razpakirali svoje stvari in se preoblekli.
Ob 13.00 naju je prišel Paul iskat (varnostnik 1D). Peljal naju je nekam in to v limuzini. Ko sva prišli v neko sobo kamor naju je peljal so bili tam člani One direction. Bili sva cisto brez besed.. Klara je tudi omedlela in padla v Niallovo naročje. Niall jo je dvignil in jo pogledal v oči in rekel: ali si uredu ? Klara je samo brez besed prikimala. Jaz sem se držala za glavo mislila sem si : joj kaj si bojo mislili ?? Ko se je Klara umirila so naju povabili na pijačo. Jaz, Klara , Harry in Zayn smo pili kapučino Niall, Louis in Liam pa so pili kavo. Ko smo popili smo odšli v njihovo stanovanje. Louis je rekel : ali se gremo flašo resnice? Tko se bomo bol spoznal. Vsi smo prikimali.1 je Louis vprašal mene : Kateri član ti je najbolši? Rekla sem vsi ste mi full cool ampak……… Harry Harry me je veselo pogledal in se nasmehnil. Potem je Niall kot po navadi postal lačen. Naročili smo 6 pic. Niall je 30 minut čakal pred vrati.Ko je pica prišla se je Niall zadrl : PICA! odprl vrata vzel pice in zbežal v kuhinjo . Zadrl se je samo : Liam a bi plačal te pice ?? Liam je jezno odšel do dostavljavca in plačal. Niall je pojedel4 pice.Vsi smo ga gledali ko se je basal in se skoraj zadušil. Klara je Nialla zaljubljeno gledala mi pa izbuljeno. Potem smo se šli še malo flaše resnice in takrat je harry dobil izziv. Louis je rekel : evo moras kušniti na vrat. Vsi smo ga čudno pogledali.potem sem zazehala in rekla: ahhh poglejte koliko je ura grem raje spat. Tako sem se izognila temu. Saj imam rada Harria ampak bi bilo malo cudno.

js k je dau Louis iziu
19. maj 2014
next
15. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg