Forum
Živijo! To bo avanturska zgodba o Jesmin, ki je višja vodja preiskave v zvezi z džunglo in dogananjem tam. Ko nekega dne gre s svojimi učenci vanjo, pa vidijo nekakšno bitje... Če vas zanima preberite zgodbo.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vodja Jesmin Collin:Jesmin je zjutraj vstala, odšla v kopalnico in si naredila kavo ter zajtrk. Kavo je srebala počasi in trdno premišljevala o današnjem dnevu. Da, danes je pomenben dan! Za njene pripravne učence je danes tisti dan, ko se odpravijo raziskovat džunglo.
'' Dobro jutro gospa Collin!'' so jo pozdravili pripravniki, ko je vstopila v razred oziroma 'laboratorij', kjer so učenci mikroskopirali džungelske žuželke. ''Jutro'', je odzravila Jesmin in rekla ''Prosim pripravite stvari, čez pet minut se dobimo pri vhodu stavbe, potem pa gremo na otok čez reko!'' Pripravniki so zavriskali in si takoj pričeli pripravljati lupe, pincete, kamere in podobno.
''Odšli bomo na tale otok'' je s prstom pokazala Jesmin na otok, ki so ga prepletala sama drevesa. ''Prosim, če se razdelite v skupine po tri, da bomo lahko šli na čolne!''

''Mega'' je rekel eden izmed učencev, ko so se povzpenjali na hrib. ''Bomo našli BigFoota? Ali maje? Ali je možno da bomo videli indijance?'' Jesmin se je morala nasmejati: ''Indijanci ne prebivajo v džungli! Je pa možno da obstajajo takšni ljudje, ampak ne skrbite, tale otok je preverjen da jih ni, saj je za učne namene.'' ''Škoda..'' so nekateri zavzdihnili. Nato so se preusmerili k iskanju žuželk in drugih živali.
''Gospa Collin!'' je naenkrat zakričala neka deklica po imenu Yvone. Jesmin je takoj prehitela in zagledala Yvone, ki je s prstom kazala na grmovje. ''Nekaj je notri!'' je rekla učenka in nepremično stala, ter se tresla od strahu. Tudi drugi učenci so prišli bliže, da bi videli kaj se dogaja. ''Kaj če je BigFoot?'' je spet nekdo vprašal. Iz grmovja pa je pogledala... Ah, samo islandska lisica.

''No, sem vam rekla da so v tej džungli samo živali! Zdaj pa na delo! Časa imate še petnajst minut!''
''Učiteljica glejte!'' Učenec Zack je Jesmin pokazal svoje roke.

''Pajek me je piknil!''
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 nexte za drugi del..
18. julij 2013
u140958
u140958
next
18. julij 2013
nextt
18. julij 2013
nextt
19. julij 2013
u107570
u107570
next
24. julij 2013
kdaj bo next?
27. julij 2013
u100166
u100166
next
27. julij 2013
u152581
u152581
next!!!
19. oktober 2013
Katara, Sebastian, Erica in Peter se odpravljajo proti Sveti Gori. Da, nad Severnim Klanom se je razpesjanila vojna. Štirje polvampirji morajo na Sv Gori poiskati Sv Kamen, da bodo lahko priklicali varuhe miru, ki bi pokol Zahodnikov na Severu ustavili. Ravnokar so se prebili skozi Sveti Gozd. A sedaj jih čaka še težja preizkušnja - preplezati morajo Sv Goro. Ali bodo pravočasno prispeli nazaj na Klan? Ali jim bo sploh uspelo? Kaj se bo zgodilo v nadaljevanju? PREBERI ZGODBO IN IZVEDI:

http://www.igre123.com/forum/tema/severni-klan/63723/1
29. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg