Forum
xwomen next!
26. januar 2011
začel je zvonit.hitr smo šli u razred in smo si prpraul stvari.pol smo šli še mal na hodnik.kr naenkrat začne grmet,deževat,strele pokajo...in ena izmed streh je poknala naraunost u našo šolo...
usi smo tekl ven iz šole ker je šola začela goret.
js pa kličem Majo ki je.ni se oglasla.kaj če je ostala notr??zgrabla me je panika in hitr sn tekla not in vidla Majo ko je ležala na tleh.
hitr sn poklicala pošolce da so jo nesl vn.tam smo ji dal umetn dihaje...
kmal se je zbudila.
itak sme mogle takoj domu.doma ni blo nobenga...same sme mogle poskrbet zase.js sn mogla skrbet za Majo.vs čas sn mogla bit z njo.
karin next!!
26. januar 2011
pol pa kr naenkrat slišim krik is sosednjega stanovanja(mamo hišo ko lohk 2 družini stanujejo v nej...)
Sara je hitr šla pogledat kua je...
pol pa še ona zakriči....
prišla mi je povedat da je venih neka megla v tisti megli je pa neka ful čudna skrivnost.js pa Sara sme se odločle da dans in jutr in use dni dokler megla ne zgine ne greme iz hiše.
blo naju je ful strah sj smo ble same doba.ŽIVA GROZA JE BLA!in pol neki potrka na vratih.Sara je šla odpret in pol vidi najino sošolko ko je bla čist ˝kravava˝!zakričala je:aaaaaaaa!
pol je šla po mau vode in ji odpisala kri...
xwomen next!!!
26. januar 2011
obrisala*
26. januar 2011
skuhale smo si juhco...pol sn pa uprašala mojo sošolko Katarino kua je blo...
rekla je da je šla po megli in da jo je kr na enkrat neki udarl iz megle.
poklicale smo policijo da je neki u megli.
hmal so rziskal.
povedal so da je v megli lovka...
LOVKA????!!!smo vse 3 na enkrat zakričale
a lovka pleza po stenah je uprašala Maja.
policaj je reko da ne ampak ko te dobi da te poje.rekle smo da jo morjo dobit in ubit.
rekl so da je to nemogoče.
kaj???sn uprašala
ja tako je je reko policaj.rekle smo da nj grejo u šolo povedat da se izpišeme iz šole ker ne greme več vn iz hiše.polcaj je reko da itak šole ni vč in da ne bo treba hodit u šolo kakšne 3 lete.dokler se šola ne odnovi in dokler ne izgine lovka.
odkod pa je prišla je rekla Katarina...reko je da je to zarad tega ker je blo preuč plinov in da ko lovka zavoha plin gre za njim.nairaj gre za meglo.
karin next!
js vem da js bedn pišem!!!
26. januar 2011
u34611
u34611
nexttttttttttttt
26. januar 2011
okej
27. januar 2011
radbe še eno pomočnico ki bo devala slike...bi bla ti *_inxTHEemo_*?
27. januar 2011
alo js nebom več pisala ker je kr neki.sekica naredme drugo pa mal bolšooO!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sekica nairajš te maam da veš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mwaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prid u mojo sobo plissss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rada te mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
telefon prnes zraun da ega pokličem.....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!plisssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ti pa loh iz moiga alena pokličeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!mwwwwaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!pa pohit....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg