Forum
Torej, z Pikapoka88 sva se odločile napisati zgodbico v dvoje. Pikapoka88 bo pisala za dekle Mancy, ki se ji začenjajo najstniške težave, kot so poburteta, menstruacija, mazolji, ljubezen, ... Jaz pa bom pisala za njeno najboljšo prijateljico Alair, ki se vse bolj oddaljuje od Mancy, popiva, začenja jemati mamila...

Mancy:Alair:


02. maj 2012
u73295
u73295
next
02. maj 2012
u70734
u70734
Jaz sem Pikapoka88, da me spoznate.
02. maj 2012
next
02. maj 2012
It is just me
It is just me
next
02. maj 2012
u70734
u70734
Evoga prvi next
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Triiiing! Zazvoni budilka. Oh, pa ne že spet. V šolo moram. Lepo sem se oblekla,pojedla zajtrk si počesala lase in umila zobe, ter stekla pred hišni prag moje najboljše prijateljice Alair. " Hei, " sem jo pozdravila. " Živjo! Pridi, mudi se mi, " mi je odgovorila Alair. Nisem vedela kam se ji je mudila, a le zaspana odtekla za njo. V šoli seveda sediva skupaj. Imeli smo naravoslovje, potem pa goegrafijo in fiziko, ter matematiko. Rada imam fiziko, Alair, pa to ravno sovraži. No, tudi najboljši prijateljici ne mislita vedno enako. Po koncu pouka sem se poslovila z Alair in stekla domov. Šla sem se stuširat. Prvič, ampak res prvič v življenju sem si si zdela debela. Postavila sem se na tehnico. Velika sem 163 cm, tehtam pa 38 KG? Ojoj! Kap me bo zadela! Nisem mogla vrjeti svojim očem. Ne boste vrjeli, ampak res takoj sem začela vrteti sobno kolo,delati trebušnjake, in šla sem ven teči po parku. Vedela sem, da se mi bo najbrž zmešalo. Amak žal imamo čez dva dni enodnevni izlet z šolo v Munchen. Tam bo tudi veliko fantov. Ojoj, kaj naj naredim? Takoj sem poklicala Alair za pomoč.

--------------------------------------------------------------------------------------------

NEXT? ( Naslednji next ima rαмorιel )
03. maj 2012
Zbudila sem se že zgodaj zjutraj, z groznimi podočnjaki. Včeraj sem bila preveč časa zunaj, zabavala sem se s svojim fantom(no, skoraj fantom)po imenu Aaron. In danes zjutraj naj bi se dobila pred šolo... zato se mi je tako mudilo in sem Mancy, svojo najboljšo prijateljico, skorajda povlekla izpred naše hiše. Moji starši so dokaj bogati... kako nadležno. Pred šolo sem pozdravila Aarona, in ko me je cmoknil na ustnice, preden me je Mancy zrinila v šolo, sem bila zelo vesela. Seveda pa vsakih v življenju doletimo na slabo stvar in ta slaba stran, zame, je pouk. Sicer ne sovražim vseh predmetov, toda nekateri mi gredo na živce. Najprej je bilo narovoslovje, predmet, ki ga najbolj sovražim. Geografija in matematika še nista tako zelo slabi, toda fizika... oh, kako jo sovražim. Ko sem stopala proti domu, končno sama, je zazvonil telefon. Bil je Aaron in me je povabil na čaj v neko kavarnico nedaleč od mestnega parka. Seveda sem sprejela povabilo in že skoraj tekla domov, kjer sem se preoblekla v široke kavbojke in belo majčko brez rokavov(bilo je namreč poletje). Napotila sem se v kavarnico in že pila čaj z Aaronom, ko mi je zazvonil telefon. Bila je Mancy. "Ljubi bog, Mancy," sem dejala. "Saj boš še staknila anoreksjo, tako obsedeno telovadiš. Nehaj in se raje poskušaj zrediti. Ne pozabljaj, da je kalkulator pokazal, da ima prenizko telesno težo!" Zavila sem z očmi. Zakaj je Mancy tako pomembna teža? Jaz sploh ne pazim nanjo oziroma imam že več kot 55 kg, glede na to, da sem visoka 167 cm. Bila sem rahlo jezna, ker je moja najboljša prijateljica prekinila najino srečanje z Aaronom.
03. maj 2012
NEEXT!
23. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg