Forum
Nebom nič predavala...

Sem Ema. Hodim v 9 razred in šola se mi zdi več ali manj nepotrebna kot seveda vsem ostalim. Bil je petek in vsi smo bili željni počitka. čečkam po zvezku in zdolgočaseno gledam v uro. potiho odštevam..tri, dva, ena, NIČ: se zaderem na ves glas in vstanem. kakšna sramota. zamešala sem. ura se konča čez minuto. sovražim te šolske ure, pri katerih nikoli ne veš kam kaže kazalec. učiteljica me osuplo pogleda. počasi se vsedem nazaj razred pa plane v krohot. preden ga učiteljica utiša tokrat zares zvoni. Z Monico mojo najblojšo prijateljico zdirjava na hodnik in torbi zabriševa v kot. Monica že ima fanta zato me je po kakšni minuti zapustila. k steni se vsedem na tla in na dan privlečem moj novi mobitel. brskam po njem in se prijavim na facebook. prijavljena je samo ''manekenka'' iz 9.a. Pošlje mi . kao da sm bedna. blokiram pogovore z njo, ker mi gre na jetra. ravno pospravim mobi v torbo že zvoni. aha ok je že naprej. ampak tokrat je bil zvonec drugačen kot ponavadi. bil je alarm. cela šola je začela noreti in se dreti hočem vstati ampak nekdo me s torbo zadane ob glavo. vse postaja megleno in tako...

nadaljujem?
ema:drugi pa zaenkrat še niso pomembni.
02. oktober 2012
in ne me zajebavat a res nism vedu ajde
02. oktober 2012
u102556
u102556
naprej!!!
03. oktober 2012
nextttt
03. oktober 2012
NEEEEEEEXTAAAJ!
03. oktober 2012
zdaj ta zgodba bo govorila o več učencih zato bom samo za začetek pisala kako so to doživljali ostali...tista začetna je bila:Emina zgodba!
03. oktober 2012
Lilyina zgodba:
________________________________________________________________________________
spet matematika. kako jo sovražim. takoj ko omeni spraševanje me zvije v želodcu. skoraj vedno me vpraša med prvimi. sklonim se pod klop kot da bi mi na tla padel svinčnik. pogledam na telefon in vidim da so samo še tri minute. vidim da je že izbrala dva piflarja iz prve klopi. pogledam po razredu in ugotovim da dve osebi manjkata. tosta Monica in Deal. že dolgo opažam da se nekaj plete med njima. zagotovo se mečkata na wc-ju. moja bff pa ni v šolo ima ortodonta.
zasliši se rezek in oduren zvok. hah lepo. odmor je. to je moja predzadnja ura. usedem se na klopico pred biologijsko učilnico. hitro v roke uzamem telefon. o na fb je tista Ema. prav rada bi šla z njo gdaj v kino. malo sem se hotela pošaliti in poslala sem ji .
vrjetno je ona vse uzela malo preveč resno in me je blokirala. moram ji pojasniti. spet zazvoni... takoj sem prepoznala alarm. na hodniku nastane veliko gneče in vsi zelo kričijo. poiskusim se zgužvati med njo ampak vsakič me odrinejo. nekako se prebijem do stopnišča tam gre kar hitro. joj do vrat je še dolg ozek hodnik...tako ne bo šlo. spomnim se da imamo v telovadnici še ena vrata. hitro stečem do telovadnice odprem vrata garderoba in tam malo naprej so vrata na igrišče...vendar zaklenjena. tako se hitro vrnem nazaj do garderobnih vrat ampak bila so zapečatena in jas sem bila ujetnica.

Lily:

03. oktober 2012
u102556
u102556
nnext!!
05. oktober 2012
nextiiiii
05. oktober 2012
nextiii <33
05. oktober 2012
Zgodba Monice in Deala.
______________________________________________________________________________
''to je moj najsrečnejši dan'' je rekla Monica Dealu. Po enem letu spogledovanja sta končno postala par. počakal sta, da se je začela ura in se skrila v ženski wc. zaklenila sta se v wc za invalide. tja tako nihče ne hodi. ta ura je bila tako kratka ampak tako sladka, da bi jo Monica in Deal lahko ponovila neštetokrat pa se je še vedno ne bi naveličala. med odmorom je bilo rahlo sramotno. Ker sta pozabila na uro se je začel odmor in v wc so pritekle punce. skoraj nobena ni šla na wc ampak so se vse pogovarjale poslušale muziko. ena je hotela v invalidskega saj je nameravala splezati na vrata in skočiti v množico ljudi. poiskusila je odpreti potem pa je trkala in spraševala ali je kdo noter. stopila sta na školjko, če bi slučajno pogledala spodaj. Dealu je spodrsnilo in spustil je čuden zvok Monica pa se je začela hihitati. no kakorkoli. ali naj bi raje rekli da ju je alarm rešil ali ujel? vsi so zdirjali ven. punca, ki je vlekla in lkjukala vrata je enkrat preveč potegnila in zatič se je zataknil. Monica je začela jokati Deal pa je poiskušal odpreti vrata ali se splaziti pod vrata ampak bila so le za nekaj cm prenizko...
Monica in Deal:

05. oktober 2012
next
06. oktober 2012
ful tnx za vse nexte do zdj. ♥
06. oktober 2012
<3
06. oktober 2012
nextiii<33
06. oktober 2012
u96291
u96291
next
06. oktober 2012
nekšt
06. oktober 2012
Lexyeva zgodba:
________________________________________________________________________________
vedno osamljen, tavajoč, in v črno ovit fant. tako me kličejo vsi učitelji in socialni delavci. vedno sedim v kotu ob oknu. to uro sem spremljav le okolje. kako se psi ravsajo med seboj kako brezdomci brskajo po listju in kako neki osmošolci špricajo polo in to na ves glas oznanjajo. Dosti imam vsega. najraje bi končal s tem nepravičnim prehitro sodečim svetom, kjer vsi mislijo da sem čudak in zguba...to so moje misli za katere spet vsi pravijo da so neumne in le del moje domišljije. končno zazvoni. odpravim se v priljubljen kot in si nataknem slušalke. nihče nebi verjel ampak priljubljen mi je mozart. večini učencev zoprn ampak mene pomirja. zvišam stopnjo glasnosti na najvišjo. da ne slišim okolice. oči zaprem, da se lahko prepustim samemu sebi in razmišljam kako bi bilo lepo če bi vsi okoli mene izginili za kakšno uro ali dve in potem bi se vrnili prijazni do mene brez grdih opazk. odprem oči in res. nikogar več nisem videl. ustal sem in si senl slušalke. najprej sem pomislil:''saj to je čudež'' ampak to misel sem kmalu opustil namreč preglasil jo je oduren alarm.
Lexy:

06. oktober 2012
u96291
u96291
next
06. oktober 2012
nextiii
06. oktober 2012
nexti takoooj <3
06. oktober 2012
next
06. oktober 2012
nextiii
06. oktober 2012
ok zdj bom začela pisat kot ema:
__________________________________________________________________________
zbudim se v dimu. primem se za glavo kjer imam ogromno buško. iz nje mi še vedno malo teče kri. omotično sem se pobrala. najprej sem se s solznimi očmi odpravila do vrat. pot mi je zastiral del stropa. tam okoli je bilo toliko prahu, da od enega metra naprej nisem nič več videla. bila sem žejna in lačna. pomislila sem da bi mogoče še kaj ostalo v kuhinji. do tam je bila pot neomejena. vrata sem zlahka odprla in tam sem našla zalogo hrane. če bi z njo šparala bi lahko preživela približno 2 tedna. takoj planem po enem od sokov in sedviču za malico nasledji dan. zaslišim čudne glasove. napol kašljanje in stokanje ter ropotanje. prihaja iz telovadnice. malo presteašena se odpravim tja v upih da bo tam kakšna odrasla oseba, ki bo zmožna pomagati. vrata zastira miza. vrjetno je bil potres. odmaknem jo in vem skoči Lily. kdo pa drug?! vseeno je uredu da sem tu vdaj z nekom. bom že strpela!
next?
06. oktober 2012
Neext
06. oktober 2012
next
07. oktober 2012
u79706
u79706
Neextaj!
07. oktober 2012
u96291
u96291
Next
07. oktober 2012
nextiiii
07. oktober 2012
u79706
u79706
Next please!
07. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg