Forum
Drugi del zgodbe Dekle z masko, ki jo lahko najdete tudi tukaj: http://www.igre123.com/forum/tema/dekle-z-masko/22131/1
15. julij 2012
od takrat, ko se je rodila moja nahuele, je že en mesec. moja mala svetlolaska(yeah, she's izrezana mamica)je že zdaj zelo zahtevna. tudi izjemno hitro je zrasla. izgleda kot bi bila stara pol leta, ne pa en mesec. zelo razvita je za svojo starost-in res izjemno zahtevna. tako zelo, da sva s collinom še vedno samo zaročena. ta dan pa sva si rezervirala posebej za naju in že pred nekaj dnevi začela načrtovati poroko.
že brez zakona smo bili jaz, collin in nahuele ena prava družina; nahuele naju je oba enako 'morila'. če si podrobneje pogledal, si lahko videl, da imava oba oči z velikimi podočnjaki... toda nahuele ljubiva tako močno, kot ljubiva drug drugega.
torej, poroka. nabavili smo že in poročno torto in duhovnik je prišel in obleke... imam res prečudovito modro obleko in vlečko. moje sestre bodo družice, vseh šest; kaj ni to lepo? tudi njim se je prikupila nahuele. pred kratkim sem gemmo slišala, kako je potožila, da obžaluje svojo odločitev, da bo njen otrok mrtvorojen. takrat sem planila v smeh; še zdaj se ob misli na to glasno smejem.
torej, zdaj stojim v podpalubju(v čast nahuele sem se odločila, da bo poroka potekala na veliki ladji, ki sem jo krstila in jo poimenovala srebrna maska)in udari prvi ton glasbe. sestre(prva je libi) se začnejo počasi pomikati proti palubi, v ritmu glasbe. globoko zajamem sapo in začutim roko collinovega očeta... ker jaz ne poznam očeta(oziroma ne vem, če je še živ,), me bo pred oltar popeljav njegov oče.
takrat pa udari takt glasbe in z gospodom paulom(tako je ime collinovem očetu)stopiva naprej.
15. julij 2012
next.
Preberi si komentar na svoji prvi strani (dekle z masko)
21. julij 2012
u73295
u73295
Next
21. julij 2012
spet gremo na salso večer, tako da verjetno ne bo nexta, ker se vrnem šele okoli polnoči-ampak jutri ga zagotovo dobite.
21. julij 2012
next *_*
01. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg