Forum
u49695
u49695
Zgodba govori o Belli McCherry, njena biološka mati jo je pri 4letih zapustila v sirotišnici. Imela je srečo saj je hitro našla ljubeča nadomestna starša, ki sta ji obljubila, da ji bosta pri 18 povedala točno kaj se je zgodilo. Bella je dopolnila 18let in vprašanje ; kje so njeni starši,zakaj so jo zapustili in če so še živi, ter kaj se je zgodilo tistega pomladnega dne pred 14let; jo vse bolj bega. Pot jo popelje v nove kraje....

Napišem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. maj 2011
NexT
29. maj 2011
NEXT!
29. maj 2011
neext
29. maj 2011
u49695
u49695
okej:3

Bilo je prelepo poletno jutro, ptički so žvrgoleli, veter se je poigraval s krošnjami drevese in sonce me je kot za šalo žgečkalo po pegastem obrazu. Nejevoljno sem zamomljala potem pa čisto zdolgočaseno vstala... ko sem napol v snu stopala po stopnicah v moji spalni srajčki Winnie Pooh-ja sem zaslišala razne krike "Vse najbolše", " Vse naj naj", "Zdravja in sreče" in to od popolnih neznancev.
Vsa začudena z odprtimi usti sem pogledovala proti toplo nasmejani množici neznancev z pisano zavitimi darili v rokah.
'' Bella, ljubica! Vse naj naj bolše srček'' je dejala mami pri tem pa so se ji kotički ustnic privzdignili v topel nasmešek.
'' Vse naj naj, smotka'' mi je čestital očka in v roke sta mi potisnila majhno zlato škatlico po ovitko sem vedela, da je darilo iz zlatarne Tiffany, kjer prodajajo najprestižnejši nakit.
''Oh mami, oči ne bi bilo treba res'' sem izdavila, ko sem pogledala prelepo veržico v zlati škatlici.
Množica neznancev, ki je bila v naši hiši v dnevni sobi mi je čestitala in mi podarjala darila, vendar nobenga res nism poznala to niso bili moji prijatelji niti sorodniki.. takrat sem zopet začutila to praznino ta ta .. občutek, da ne spadam sem. Mami se je naslajala in pri tem razlagala češ naj se zahvalim tetki Mary pa bratrancu Jakeu, pa stricu Joeu... Ampak nisem si morala zatiskati oči, bil je moj 18 rojstni dan in uprašanje kdo sem, kje so moji pravi starši,zakaj so me zapustili mi je vse bolj razbijalo v glavi. Ko so se gosti odpravljali sem si za mami nadela nad vse prikupen nasmešek in se ljubeznivo nasmehnila in poslovila od gostev vendar to ni bil prav nasmeh.
''Ljubica, tako odsotna si zgledala.. kaj je narobe? ti zabava ni bila všeč?'' je zaskrbljeno dejala.
'' Teh ljudi ne poznam to niso moji sorodniki, niti moji prijatelji ! '' sem skoraj zakričala.
'' Seveda so, vsi so tvoji prijatelji in sorodniki '' je dejala.
'' Ne mami niso! To so tvoji sorodniki in prijatelji, nikamor ne spadam ne poznam jih..KDO sploh sem??! sem vse bolj otožno in jezno dejala, grenka solza mi je stekla po licu opazovala sem kako je padala proti tlom.
'' Veš...'' Prekinila sem jo.
'' Mami zaslužim si vedeti od kod prihajam in kaj se je takrat zgodilo mar ne ? Obljubljata mi in prosim prosim.. rabim vedeti.. ? sem dejala
'' K nama spadaš sem, in in.. kaj sploh rabiš vedeti kje so tvoji pravi starši saj imaš naju, ti midva nisva dovolj'' je razžalosteno rekla.
'' Mami ne, vedno vaju bom imela rada ne glede na kaj, vendar si zaslužim vedeti resnico prosim? proseče sem jo pogledala.
Oči je iz kuhinje prišel in na srebrnem pladnju prinesel dve počičkani skodelici kapučina s stepeno smetano za niju (očita in mami) ter limonado v prozornem kozarcu zame ter pladenj postavil na klubsko mizico in zavzdihnil.
'' Angela zasluži si vedeti, odnos do naju se ne bo spremenil, vendar rabi vedeti'' je rekel moji mami.
'' Prav imaš'' je rekla in se narahlo nasmehnila.
Odšla je iz dnevne in se čez nekaj časa vrnila z debelo zaprašeno vezano bukvo in mi jo položila v naročje....

4nexte pa nadaljujm (:
29. maj 2011
u49695
u49695
aja slikce:$

knjiga :Bella :Sem bolj koščena in drobna, moj obraz je posut s pegami, imam okrogel nosek, čokoladno rjave oči, polne ustnice in oranžne lase ki mi segajo do ramen.

Angela in Jack (starša ) :29. maj 2011
next
next
next
next
evo 4 nexti zdej pa nadaljuj!!
01. junij 2011
neeeeeeext
01. junij 2011
u24996
u24996
next
01. junij 2011
next!
01. junij 2011
da vidmo(:krpiš
02. junij 2011
next!
02. junij 2011
next!
04. junij 2011
NexTT! Zelo dobr pišeš, nexti pliss!
04. junij 2011
u35585
u35585
next
04. junij 2011
next!
05. junij 2011
u49695
u49695
uf.kok nextov sori nek časa nism šla gledat x3 ookj nextam:

Odšla je iz dnevne in se čez nekaj časa vrnila z debelo zaprašeno vezano bukvo in mi jo položila v naročje.... Nisem razumela začudeno sem je pogledala
'' Boš videla tukaj je vse kar potrebuješ'' se mi je nasmehnila in me poljubila na lice.
'' Ampak...saj to je samo knjiga, nerazumem...''
'' To sva dobila, v sirotišnici odločila sva, da ti bova podarila na 18rojstni dan'' je rekel oči.
''Ampak kaj je to?''
'' To je nekakšen dnevnik, nikoli nisva pogledala notri; v sirotišnici so nama rekli, da je bilo to poleg tebe, ko te je tvoja prava mati prinesla'' je povedal.
'' Zdaj je tvoja naloga,da se lotiš branja, če se bo dalo ti bova omogočila, da ju (biološka starša) spoznaš, upam, da boš po tem ugotovila tisto kar ti ne da miru'' je rekla mami z bolj resnim tonom.
'' Hvala, ampak upam,da vesta neglede na vse imam vaju najraje''
'' Pejd brt smotka'' mi je rekla mami in se nasmehnila.

Odšla sem v sobo položila knjigo na mojo posteljo, pogoltnilo slino in se pripravljala, da knjigo odprem.. To je to sem se bodrila. Ni poti nazaj ....

next?
09. junij 2011
u49695
u49695
Aja pa sori k nism velik napisala.. sej pridm zvečer pa bom več sam kr nmorm zdele
09. junij 2011
neeext
09. junij 2011
next
09. junij 2011
neeext!!
18. junij 2011
u51714
u51714
Neeeeeext!
18. junij 2011
neeext!!!!
20. junij 2011
u51015
u51015
next!!!!!!
20. junij 2011
next
20. junij 2011
u49695
u49695
Sori usm nism vidla :3 evo bom nextala !

___________________________________
Odprla sem začela sem brati. Vse je bilo notri čisto use, vse o njej, o tem kar se ji je dogajalo o niju dveh. O njej in mojem očetu, prebirala sem in obračala sem stran za stranjo. '' Bila sem 18, celo življenje še pred menoj. Ne da te nisem imela rada, prav nasprotno vendar, nisem ti želela takega življenja'' ko sem prebrala ta stavek, mi je debela solza spolzela po licu, hitro sem si jo obrisala. Prebrala sem stavek : '' Tukaj v tem poglavju boš zvedela kje je oče kje sem jaz, kaj se je zgodilo in zakaj te nism mogla obdržati''. Obrnila sem strani o tem ni bilo,nism razumela. Pogledala sem naprej ampak tam ni bilo več na to temo, pisalo je o nekem potovanju..*Nee nee* mi je odmevalo v glavi. Strani so bile iztrgane ravno to poglavje bi morala prebrati zvedela bi kaj je pravzaprav bil razlog. Jezno sem se namrščila in dnevnik vrgla na tla. Z glavo sem butnila ob steno, vse več je bilo solz, ki so polzele po licu in nato počasi padale proti tlom. Bila sem razočarana kot vedno, končno sem imela priložnost, da bi izvedela zakaj me niso želeli, zakaj so me zavrgli, vendar vendar nekdo je ztrgal strani... '' Srčica, si dobro zaslišala sem ropotanje?'' je zaskrbljeno dejala mami. Nisem mogla reči ničesar. Objela me je, mi z njenimi nežnimi dlanmi obrisala solze z lica in me nanj poljubila s čvrstimi ustnicami. ''Že vem kaj rabiš, malo počakaj' je rekla in se nagajivo nasmejala. '' Okaj..'' nasmehnila sem se. Po kakšnih 20min je prišla gor z pladnom na katerem je bil krožnik in nek počičkan kozarček na katerm so bili narisani kužki z ogromnimi očmi. Ta kozarček sem dobila od babi.. khm. mislim.. od starejše gospe. Na krožniku so bile palačinke v obliki razlčinih smeškotov. '' Hihi, hvala mami'' sem rekla med tem, ko sem srkala vroč kakav in hrustala slastne palačinke. Z mami sva jih snedle dokaj hitro ter nato še nekaj časa klepetale. '' Vem, da si stara 18 ampak res je pozno, najbolje bi bilo, da se naspiš'' mi je rekla preden je vzela pladenj in zaprla vrata. '' Okaj.. bom..''. Ko je zaprla vrata sem prižgala malo svetilko in iz tal pobrala dnevnik, kljub temu, da nekaj NAJPOMEBNEJŠIH strani manjka, lahko še zmeraj izvem kaj koristnega. *Razmišlaj pozitivno* to sem si ponavljala. S trebuhom na vzmetnici sem ležala in si s svetilko svetila v strani dnevnika, stran za stran so tudi moje veke postajala vse bolj utrujene... svetilka mi je zdrsnila pod vzmetnico jaz pa sm zdrsnila v spanec...
_________________________________
next? :3 Pa ej novo zgodbico pišm http://www.igre123.com/forum/tema/friendship/19723/
22. junij 2011
u49695
u49695
preberte če hočte ^^.
22. junij 2011
u51015
u51015
Neeeeeext
22. junij 2011
next
23. junij 2011
neext
25. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg