Forum
u71250
u71250
to je revija večih oseb.
https://www.igre123.com/redirect?ThreadId=36639

boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. julij 2012
u71250
u71250OVEN(21.3.-20.4.)
Med počitnicami boš bolj slabe volje, zato raje razmišljaj pozitivno. Spoznal/a boš nekoga s katerim se boš zelo spoprijateljila. S starši se ne boš razumel/a najbolje, zato se raje izogibaj majhnim sporom z njimi, da ne pride do velikega spora. Prijateljice ti bodo stale ob strani, saj se boš z nekom močno sprla.
naj znamenje:najbolje se boš razumel/a z devicami
LEV(23.7.-23.8.)
Zelo se boš zbližal/a s svojo simpatijo, vendar previdno, da ne naredista prevelikega koraka. Spoznal/a se boš z novimi prijatelji.Veliko migaj da boš izgobila kaj teže saj lahko pride do težav.
naj znamenje:najbolje se boš razumela z dvojčki
STRELEC(23.11.-21.12.)
V poletju se veliko posveti prijateljem in oblačilom. Prihranila boš veliko denarja, vendar pazi da ga ne prehitro zapraviš.sprla se boš s svojo simpatijo in najboljšo prijateljico.
naj znamenje:najboljše se boš razumela z škorpijoni
BIK(21.4.-20.5.)
Poletje bo zate potekalo mirno in sproščeno. Kakšen dan boš živčna. S simpatijo bosta naredila prvi korak vendar ne hiti preveč. Starši ti bodo povedali dobro novico. tvoja prijateljica t verjetno skriva skrivnost, vendar ti jo bo prav kmalu zaupala.
naj znamenje:najbolje se boš razumela z raki in vodnarji

DEVICA(24.8.-23.9.)
Ljubezen v tem mesecu ti ni najbolj naklonjena. Prijateljstvo pa. Postala boš zelo "popularna". prijatelji te bodo oboževali, vendar vseeno veliko zahtevali od tebe. pripravi se!
naj znamenje:najbolje se boš razumela z ribami

KOZOROG(22.12.-20.1.)
s simpatijo ti nebo šlo najbolje, saj se bosta razšla.dosti beri da ne pozabiš vsega za naslednje šolsko leto.
naj znamenje:najbolje se boš razumela z biki
DVOJČKA(21.5.-21.6.)
pojdi po nakupih in si privošči veliko novih stvari.Ker tvoje ocene v šoli niso bile najboljše, se jih boš bala pokazati staršem. vendar bodo sprejeli. Misli pozitivno.
naj znamenje: najboljše se boš razumela z kozorogi
TEHTNICA(24.9.-23.10.)
težave boš imela z počutjem. Ponevadi boš žalostna in otožna. Morje ti bo pomagalo pri zdravju. izogibaj se soncu.
naj znamenje:najboljše se boš razumela z ovni
VODNAR(21.1.-19.2.)

Poleti ne boš ravno sproščena. Pomirile te bodo dolge počitnice, ter prijatelji. Izogibaj se velikim zabavam.
naj znamenje:najboljše se boš razumela z ribami

RAK(22.6.-22.7.)
Zelo boš živčna in jezila se boš na vsakogar ki ga boš srečala. poskusi se sprostiti. pri tem ti bo pomagalo plavanje v morski vodi.
naj znamenje:njaboljše se boš razumela s kozorogi
ŠKORPIJON(24.10.-22.11.)
zeelo boš dehidrirana zato pij veliko vode in jej veliko mesa. pomirile te bodo zabave s prijateljicami. uživala boš na morju kjer lahko koga spoznaš.
naj znamenje:najboljše se boš razumela z biki
RIBI(20.2.-20.3.)
uživala boš v sladoledu in mrzlih ledenih pijačah. ne hiti preveč s svojo simpatijo. verjetno boš skoraj vsak dan živčna, vendar te bo morje pomirilo.

naj znamenje:najbolše se boš razumela z raki in kozorogi19. julij 2012
u71250
u71250Najina tema je ljubezen. Odločile sva se za dve vrsti.O Justin Bieber in Selena Gomez ter o Angelina Jolie in Brad Pitt.


Najprej bomo o mladiški ljubezni.

Justin Bieber in Selena Gomez sta po poročanju ameriških medijev končala razmerje. Razlog za konec naj bi bili Justinovi prijatelji, ki jih Selena enostavno ni marala.
Seleno naj bi zelo motilo, da se Justin druži z glasbeniki, ki nimajo ravno dobrega slovesa. Najtežje je prenašala pevca Seana Kingstona, ki se je nekoč preživljal kot vlomilec, in raperja Lil Wayna, ki je že sedel v zaporu. Pred kratkim pa se je Justin Bieber spoprijateljil še s Chrisom Brownom, ki je pred dvema letoma pretepel Rihanno.
Mladi pevki je dokončno prekipelo, ko je Justin Bieber na njen koncert pripeljal Seana. Zaljubljenca sta se hudo sprla, nato pa je Selena dejala, da je bolje, da nista skupaj, ko je ona na turneji, je izdal prijatelj zvezdnice.

Sedemnajstletnega glasbenika je razhod očitno zelo prizadel, saj so ga po prepiru opazili s solzami v očeh.

O Seleni Gomez:Rojstno ime-Selena Marie Gomez
Rojstvo-22. julij 1992 (19 let)

Grand Prairie, Teksas,
Združene države Amerike
Glasbeni slog-Pop
Poklic-igralka, pevka, tekstopiska
Leta delovanja 2002 – danes
Založba-Hollywood Records (2008 - danes)
Avex Trax (Japonska) (2010 - danes)
Fascination Records (Velika Britanija) (2010 - danes)
Povezani ustvarjalci-
Selena Gomez & the Scene, Demi Lovato, Jonas Brothers, Forever the Sickest Kids, Taylor Swift
Spletna stran-Uradna spletna stran[1]

in še o Justin Bieber:Rojstno ime-Justin Drew Bieber
Rojstvo-1. marec 1994 (18 let)[1]
Izvor Stratford, Ontario, Kanada
Glasbeni slog-Pop, R&B[2]
Poklic-Pevec, tekstopisec, glasbenik

Glasbilo-Vokal, kitara, klavir, tolkala,[3] trobenta[4]
Leta delovanja 2007 – danes
Založba-Island, RBMG

Povezani

ustvarjalci-Usher

In še o resnični ljubezni:

Angelina Jolie in Brad Pitt sta bila najbolj popularni par v Hollywoodu.
zaročila sta se 14.4.2012 .imata 6 otrok.-3 bioloških ter 3 posvojenihStephen Galloway(urednik the hollywood redord) je dejal da bo to resnična poroka, zraven pa je še dodal: za Ameriko bo (ta poroka) enakovredna poroki (Britalskega kraljeviča) princa
Williama in Kate Middieton.

O Angelini Jolie-Rojstno ime-Angelina Jolie Voight
Rojstvo-4. junij 1975 (37 let)
Los Angeles, Kalifornija, Združene države Amerike
Poklic-igralka, režiserka, humanitarna delavka
Aktivna leta-1982; 1993 – danes
Zakonci-Jonny Lee Miller (1996 – 1999)
Billy Bob Thornton (2000 – 2003)
Partnerji- Brad Pitt (2005 – danes; 6 otrok)

In še o Brad Pitt:
Rojstno ime-William Bradley Pitt

Rojstvo-18. december 1963 (48 let)

Shawnee, Oklahoma, Združene države Amerike
Poklic-Igralec, producent

Aktivna leta-1987–danes
Zakonci-Jennifer Aniston (2000–2005)
Partnerji- Angelina Jolie (2005–danes)
19. julij 2012
u71250
u71250
kopalke
Kopalke nosimo poleti , ko gremo na morje ! Lahko so različne npr. takeLahko so tudi različne barve - zelene, modre, rdeče...
Kopalke so lahko enodelne ali pa dvodelne
Na kopalkah so lahko različni vzorci .
19. julij 2012
u71250
u71250
christian dior
Christian Dior je bil francoski modni oblikovalec, ki se je po željah njegovih staršev šolal na École des Sciences Politiques v Parizu, ko so se njegovi starši leta 1910 preselili v Pariz.(zadaj, levo)

Njegovi starši so želeli, da postane diplomat, vendar Je Dior hotel delati kot arhitekt. Ko je končal študij, mu je oče podaril denar, zato je leta 1928 lahko odprl svojo lastno majhno umetniško galerijo, kjer je prodajal risbe. Po družinski finančni stiski, ki je nastala zaradi očetove izgube posla, je Dior moral zapreti galerijo in se tako leta 1930 preživljal s prodajanjem skic za hiše visoke mode, in je postal zelo dober mojster v tem. Kmalu je začel risati skice za slavnega Agnesa. Michel de Brunhoff, urednik revije Vogue, mu je dal nasvet, kako naj se izkaže. Leta 1938 ga je zaposlil Robert Piguet, ki je delal v njegovi hiši kot modni oblikovalec. Pri njemu se je Dior naučil izpostavljanje umetnosti, kar je tudi naredilo njegovo kolekcijo slavno. Ko je odslužil vojsko, se je pridružil modni hiši Lucien Lelong leta 1942, kjer sta on in Pierre Balmain bila prvotna oblikovalca. Leta 1946 je ustanovil svojo modno hišo v Parizu s pomočjo Marcela Boussaca. Njegova hiša se je odprla decembra 1946 in v febrarju 1947 je imel svojo prvo modno revijo, s katero je takoj postal slaven.(prva modna revija)
Njegova slava temelji na kreiranju revolucionarne mode, katero Ameriška revija Vogue leta 1947 označi s terminom New Look. Njegove kolekcije so bile bolj čutne, saj je bil mojster v oblikovanju oblik in silhuet, linije so bile enostavne in »čiste«. Zanj so bila značilna ozka ramena, stisnjen pas, poudrajeno oprsje in dolga široka krila. Značilni so cvetlični vzorci.Dior je pravil: »I have designed flower women« (oblikoval sem cvetlično žensko). Ponovno je postavil povojni Pariz v središče modnega sveta z oblikovanjem klasične elegance in ženstvenih oblačil. Dior in njegov partner sta kmalu postala znana po vsem svetu. Pri njem so oblikovali mnogi talenti, ki so kasneje odprli svojo lastno modno hišo: Pierre Cardin, Jean-Lois Scherrer, Yves Saint Laurent. Od leta 1996 za Dior oblikuje John Galliano, ki cenjen po ekstavagantnih kreacijah s katerimi je ustanovil Diorjev New Look. Njegove stranke so med drugimi znane osebnosti: Elizabeth Taylor, britanska princesa Margaret, perzijska cesarica Farah Diba. Dior, ki je imel težave s srcem, naj bi umrl zaradi srčnega infarkta, medtem, ko je bil na shujševalni dieti v toplicah Montecatini v Italiji.
19. julij 2012
u71250
u71250
RIHANNABIOGRAFIJA
Rihanna se je rodila 20. februarja leta 1988 na karibskem otoku Barbadosu, kjer je tudi razvijala svoj talent v glasbi in že kot mlado dekle dosegla nekaj nagrad, povezanih z glasbo, v šoli in drugje. V zgodnjih 14 letih pa ustanovi skupaj z nekaterimi sošolkami svoj band in ustvarja nove glasovne tone. Pri 15 letih pa ji njena prijateljica predstavi svetovno znanega producenta Evana Rogersa, ki je odkril že Christino Aguilero in druge pevke. S prijateljem Carlom Sturkenom sta jo odpeljala z Barbadosa, (tam sta bila v tistem času na počitnicah) v ameriške studie in svetu predstavila mlado Rihanno s prvim albumom. Rihanna je nato prišla pod okrilje producenta in raperja Jay-Z-ja, ki jo je povezal z založniško hišo Def Jam Records, kjer je Rihanna podpisala pogodbo in pri kateri ostaja še danes.
RIHANNINE NAGRADE IN SVETOVNI USPEHI

Rihanna je zaslovela s pesmijo Pon De Replay, uspeh pa poudarila s hitom Umbrella, ki je kraljeval na državnih lestvicah vse do 11 tednov, na svetovni lestvici pa 8 tednov. Na prvem mestu svetovne lestvice je bila 5-krat, zadnji hit je bil Live Your Life, ki pa tudi že 6. teden kraljuje na popularni BillBoard lestvici.
ALBUMIMUSIC ON THE SUN ( 2005)
Prvi studijski album, ki ga je mlada Rihanna posnela že pri 17 letih, se imenuje Music Of The Sun(Glasba izza sonca). Svetovno zmago je dosegel vodilni single Pon De Replay, izdan pa je bil tudi single If It's Loving That You Want.

=== A Girl Like Me (2006) === Svetovno opazna singla iz albuma sta SOS (Rescue Me), Unfaithful', nekoliko manj močan Break It Off]] ter dokaj neznan We Ride.GOOD GIRL GONE BAD ( 2007)

Tretji najuspešnejši pevkin album Good Girl Gone Bad (Dobro Dekle Gre Po Slabem), ki je bil po svetu prodan v 8-milijonski nakladi, je znan po svetovih hitih Umbrella, Don't Stop The Music, Take A Bow in Disturbia. Album je zaključila leta 2008, ko je izdala zadnji single Rehab, za katerega je posnela vroč videospot z Justinom Timberlakom.GOOD GIRL GONE BAD: RELOADED ( 2008 )

Good Girl Gone Bad: Reloaded, govorimo o ponovni izdaji albuma Good Girl Gone Bad s tremi novimi singli, "Take A Bow", "If I Never See Your Face Again" in "Disturbia".RATED R (2009)

Rihannin četri album z naslovom Rated R je izšel 23. Novembra 2009 širom po svetu.
ONE DIRECTION
NAILL ZGORAJ BREZ, LIAM IŠČE HIŠOOne Direction so pred kratkim zaključili s svojo 'Up All Night' turnejo v ZDA, zato imajo nekaj časa zase, ki pa ga vsak član skupine preživlja na svoj način.

Niall je na primer s prijatelji odpotoval v Španijo, kjer so ga paparaci ujeli, ko se je zabaval ob bazenu. Naenkrat se je eden izmed njegovih kolegov tudi odločil, da ga bo vrgel v vodo!

Niall je na Twitterju napisal: "Živjo vsem... Se opravičujem, sproščal sem se. Ni me bilo veliko na Twitterju! Kako ste?"

Medtem pa je Liam na lovu za novo hišo, saj so ga paparaci ujeli v Londonu. Zanimivo je, da so samo dva dni pred njim med iskanjem hiše ujeli Harryja.

Očitno se odebeljena denarnica fantom precej pozna!NOV SINGEL ŽE PRED SEPTEMBROM

Vsi vemo, da One Direction pripravljajo svoj drugi album in da ti polepšamo dan, ti bomo zaupali nove podrobnosti!
Izmed vseh fantov je ravno Niall tisti, ki o nastajanju novega albuma največ pove.

"Super teden v studiu z @savan_kotecha in @TheRamiTacoub, super pesmi! Super je bilo imeti tudi @simonacowella zraven! Dallas, prihajamo!" je napisal na Twitter.

Oh, tudi Simon je bil v studiu? Zanimivo. Zelo zanimivo.
Niall je še napisal: "To jutro smo v studiu snemali novo pesem, ki sta jo @tommcfly @Dannymcfly napisala za nas. Res je zelo dobra, super pisca pesmi sta."

No, nekaj malega je zraven pristavil še Harry. "Komaj čakam, da zaključimo album in ga slišite... Upam, da vam bo všeč!"

In če ti ta sporočila na Twitterju še niso dovolj, se je Niall o novem albumu razgovoril tudi za MTV!
"Ko smo prišli iz Avstralije, smo imeli nekaj tednov prostih in šli smo naravnost v studio, kjer smo začeli delati na novem albumu."

"Napisali smo absolutno fantastično pesem, zaradi katere smo vsi vznemirjeni."

Nadaljeval je: "Kmalu se moramo odločiti, katera pesem bo singel, ker moramo singel izdati do septembra... Želimo imeti čimveč nadzora nad vsem, kar počnemo."
Ok, komaj že čakamo, pa ti?NA TURNEJI ZAHTEVAJO BRITANSKO MESO
One Direction so že nekaj časa na turneji po Združenih državah in že pogrešajo določene stvari od doma, kot so prijatelji, družina, klobase…

Fantje na poti konstantno naročajo oz. zahtevajo nekatere britanske produkte, brez katerih očitno ne morejo preživeti, kot je na primer irska klobasa in čaj Yorkshire.

Ameriške promotorje so tako poslali na težko misijo v iskanju britanske hrane, ki je čez lužo prava redkost.
Kaj meniš, kateri iz peterice je bil pobudnik te želje in je s svojimi zahtevami sprožil pravo ekspedicijo?
Nihče drug kot popularen Irec, ki je osvojil ameriška tla in lepi Demi pošilja celo rože.

»Hočem irsko klobaso, če jo je možno dobiti, ker so najboljše na svetu. Nepogrešljiv je tudi angleški čaj s tremi kockami sladkorja pred koncertom. »

Očitno zna biti Niall kar precej odločen glede svojih kapric in navad.

Imaš tudi ti določene izdelke, brez katerih bi težko preživel/-a na tujih tleh?
19. julij 2012
u71250
u71250
1MINUTA
OČI
TRIK ZA ZASPANE:
da bi bile tvoje oči videti večje in da bi bil tvoj
tvoj pogled podrobnejši, z belim
svinčnikom očrtaj spodnjo linijo oči.
(svinčnik za oči, Avon Color Trend)
USTNICE
UČINKOVITO:

glos za ustnice, prozoren ali barven, bo
hkrati negoval ustnice in jim dal lep videz.

nanesi ga na sredino ustnic

(svetleči balzam, Essence)

OBRVI
DVAKRAT BOLJŠE:
s ščetkico in glavnikom boš polepšala obrvi.
urejene obrvi odpirajo pogled, tvoje oči pa
bodo še bolj postale opazne.
(ščetka in glavnik za obrvi, Oriflame)
OBRAZ
SVEŽE:
samo majhen dotik nežnega ljubkega rdečila
na najbolj izpostavljeni točki obraza ti bo
zagotovil svež videz.

( rdečilo Ultimate Colourm, Catrice)

TREPALNICE
1,2 EVO GA:
za magičen pogled je malo potrebno!
pri tem ti bo pomagal navadni navijalec za
trepalnice. z njim trepalnice samo lahko
stisni in pai da ne potegneš.
( navijalec za trepalnice, Kozmo)

TELO
ODIŠAVLJENA V TRENUTKU:
cvetlični ali osvežilni vonj, ki ga lahko daš v
vsako torbico, ti bo zagotovil, da se počutiš
bolje. Ne pozabi na vonj jasmina, saj vpliva
na poželenje.
(dišava Delicacy, Oriflame)
NOHTI
ŽAREČE:
tvoji nohti se lahko vrhunsko svetijo tudi
brez laka. Najprej jih oblikuj z navadno
pilico ( izogni se železnim), potem pa jih še
spoliraj.

( Shape&Style 3 in 1, Essence)

LICA

ČUDEŽNA KREMA:

za polt brez napak je najboljša tonirana
krema, ki neguje in prekriva. Izberi takšno,
ki kožo vlaži.

( Miracle Skin 5 v 1 dnevna BB krema,
Garnier)

LASJE
KONČNI TOUCH:

če so tvoji lasje viharni in vsak stoji po svoje,
bo malo voska in pene naredilo čudež.
pričesko oblikuj s prsti in že si pripravljena
na zabavo.
(pena Taft)
3 MINUTE

OČI
ZLATO JE "IN":
da bi tvoje oči zasijale s posebnim sijajem
in da bi bil tvoj pogled bolj svež, na veke
nanesi tanki sloj zlatga senčila.
(senčilo Catrice Absolute Colour, I Love
Champagne)

USTNICE
ZASVETI:
z vpadljivo rdečo vlažno šminko boš naredila
vtis, da si imela časa za ličenje na pretek
in zagotovila boš nego svojim ustnicam
(šminka za ustnice, Max Factor Colour
Elixir)
OBRVI

OBLIKA:
divolj je časa, da odstraniš dlačice, ki
molijo iz kakšnega lepotnega znamenja ali
ki motijo popolno obliko obrvi.
( pinceta za obrvi, Essence

OBRAZ

SONČNI TONI:
na obraz, čelo in nos nanesi malo bronzerja
in izpostavila boš svoj sončni "kalifornijski"
videz tudi ko je mrzlo.

( bronzer v perlah, Arabian Glov, Avon)

TREPALNICE
PODALJŠAJ:
za to bo poskrbela maskara, ki bo tvoje
trepalnice naredila daljše, poudarjene in
glamurozne.
(maskara Volum' Express Falsies,
Maybelline)
TELO
NAJ SE SVETI:

če že neguješ kožo, naj se to vsaj vidi.
uporabljaj izdelke, ki imajo v sebi svetleče
delce, ki dajo zdrav prekrasen sijaj.

(mineralno olje Gems, Avon)

NOHTI
NEIZOGIBNO:
bila bi škoda, da vsa bleščiš, nohti pa niso
urejeni. To se ne bo zgodilo s prozornim
lakom, ki daje visok sijaj.

( lak za nohte Resist&Shine Titanium,
L'Oreal)

LICA
PRAVA REŠITEV:
z blagim, a učinkovitim pilingom bo tvoja
koža končno zadihala,ker boš odstranila
odmrle celice. Ne pozabi da moraš piling

vedno nanesti na vlažno kožo.
(Vichy Purete Thermale)
LASJE
RAPSODIJA:
kratki ali dolgi lasje, sploh ni pomembno.
počeši lase in naredi si čop. S pomočjo
sponk naredi frizuro, ki bo delovala naravno
( lasnice, Evita Peroni)

5 MINUT

OČI
VPADLJIVO:

z enim samim mirnim gibom boš oči
zaokrožila z eyelinerjem v železni barvi
in dosegla zadimljen videz oči
(svinčnik za oči, Jilian Dempsey, Avon)
USTNICE
ZA POPOLN POLJUB:
suhe ustnice najbolj popraviš z blagim
pilingom, ki jim bo povrnil vlažnost.
ustnicam lahko privoščiš piling in jih tako

osušiš z vlažno, frotirasto brisačo.
(Lush BubbleGum)

OBRVI

OČRTAJ:
za obrvi je dovolj rjavo senčilo, nanesi ga v
tankem sloju po celotni dolžini
( senčilo Smoky eyes, Bourjois)
OBRAZ
SVETLEČE:

puder v prahu z unčikovitimi in popolnimi
ščetkicami daje zadnji "touch" vsakemu
ličenju.
(svetleči puder za obraz, Avon)
TREPALNICE

HIPNOTIZIRAJ:

oči so ogledalo duše, tudi tvoje so lahko s
pomočjo majhnega trika hollywoodskih
div - umetnih trealnic.

( Oriflame Beauty Eyelashes)

TELO
ZMEHČANA KOŽA:
nič ni lepšega kot doma telesu podariti
wellness tretma - to kahko narediš s
pilingom.
( sproščujoči piling za telo - tajski lotosov
cvet, Planet Spa, Avon)
NOHTI
PASTELNA ROMANTIKA:
namesto s kakšno metalno barvo, ki bi se
uničila če lak ni dobro posušen, nohte
polepšaj s pastelno.

( Catrice Ultimate Nudes)
LICA

NEGOVANA:
papirnata vlažna maskara je praktični
izdelek, ki ti v nekaj miinutah intenzivno
neguje kožo.
(vlažilna globinska maska, Essence, My
Skyn)
LASJE
KODRASTA:

s kodralnikom boš lahko superhitro in
preprosto spremenila svoj videz v super
novo frizuro v stilu Taylor Swift.
(Figaro, Remingthon Pearl CI95)
19. julij 2012
u71250
u71250
MODA

letos so v modi svetli odtenki baru:PREDSTAVILI VAM BOMO 4 MODNIH TRENDOV POLETJA.

1. TREND:
RED HOTS SKINNY JEANS
modri jeans bo naša večna ljubezen, ampak to poletje bomo imele vročo afero z rdečimi ozkimi hlačami! imajo somo eno pomanklivost - niso sramežljive, ker se pogledi preprosto lepijo nanje!
kombineraj z:


2 TREND
BARVANO USNJE

če iščeš najbolj cool in najbolj praktično poletno jakno, potem naj bo usnjena, pa naj bo pravo ali umetno usnje. lahko je tudi brušeno usnje, vendar vedi, da je tako usnje zelo občtljivo za vlago in ni dobro, da te v njej preseneti poletna ploha.
kombiniraj z:


3 TREND
LUKNJA DO LUKNJICE

pletene ali luknjaste
majice ali jopice z luknjicami so zelo hot, saj dovolj skrijejo, po drugi strani pa ravno dovolj odkrijejo. popolne so za spremenljive poletne dni. pod njimi se nosijo majice na naramnice oziroma brez rokavov v podobni ali kontrastni barvi. kombinirajo pa se z ozkimi ali kratkimi hlačami.
kombiniraj z:4 TREND

MORJE, OCEANI
mnogi ustvarjalci in modne hiše so to poletje našli navdih v morski modrini in v življenju oceanov. oblačila azurnih baru in vzorci morskih zvezd, ribic, školjk in morskih konjičkov nas spominjajo na lepo pravljico o mali morski deklici.
kombineraj z:še nekaj letošnjih poletnih modnih kombinacij:
19. julij 2012
u71250
u71250
FILMI:
MRHA:
Vsi se spomnijo mrhe s svoje gimnazije. Na vsaki gimnaziji je vsaj ena in Danielle je mrha gimnazije v Normanu. Smo leta 1987 v Normanu v Oklahomi, v modi so cvetlični vzorci in abstinenca. Ko Danielle zaradi izzivalnega vedenja premestijo v posebni razred, spozna Clarka, sramežljivega geja brez prijateljev.
Znajdeta se skupaj pri šolskem projektu in postanega nevoljna in neprimerna starša vrečki moke po imenu Joan. Danielle je odločena priti v LA, da najde očeta, ki ga ne pozna. Clarke pa se hoče obupno izogniti vojaški akademiji, kamor ga hoče poslati njegov homofobični oče. Brez denarja, a na krilih veličastne glasbe iz 80. let se disfunkcionalna družinica poda na pot v Kalifornijo, da bi ubežala malemu mestu, ki jima preprečuje, da bi bila to, kar sta.
NEVERJETNI SPIDER-MAN:
Filmskim ustvarjalcem je bilo pomembno gledalcem predstaviti do zdaj neznano plat Petra Parkerja. “Peter Parker se zaradi izgube staršev poda na potovanje,” pravi režiser. “Zanimale so me čustvene posledice tega tragičnega dogodka – ne nazadnje je to zgodba o pobu, ki se odpravi poiskat starše, najde pa samega sebe. Potem je tu seveda saga Gwen Stacy – če strip poznate ali ne, je to izjemna zgodba. In seveda je potem tu Kuščar, eden mojih najljubših zlikovcev v stripih. Vse to nam je omogočilo veliko manevrskega prostora.”

Producent Matt Tolmach dodaja: “Spider-man je ikona. Ko smo odraščali, smo se vsi poistovetili z njim, saj je po svoje čisto povprečen. Je poba, ki ima težave z dekleti, ni priljubljen, ni bogat in vpliven. Vsaj deloma se vsak lahko najde v njem, Zato se Spider-manova in Petrova zgodba dotakne ljudi kot le malo drugih likov, in kot filmarji se čutimo odgovorne, da ta lik pravilno predstavimo. Peter je od rane mladosti odraščal brez staršev – izgubil ju je na zanj skrivnosten način. Zaradi tega ima veliko vprašanj: Od kod prihajam? Kdo sem? Zakaj sta moja starša odšla? Zakaj se je to zgodilo? Kaj bom postal? Naš junak se mora soočiti z veliko prvinskimi vprašanji. Z vsem tem se prejšnji filmi niso veliko ukvarjali, so pa ključnega pomena za to, kdo Peter Parker je. To je bistvo mladeničevega potovanja. Zato smo se z navdušenjem podali na to pot. Nerešene stvari so stvari, s katerimi moramo živeti in te nas pošljejo na pot – ta pa nas lahko poboljša ali poslabša.”

Pokojna Laura Ziskin, ki je odigrala pomembno vlogo kot producentka filmov o Spider-manu, je povedala, da si je veliko težav – med drugim tudi to, da ga je ugriznil pajek – Peter nakopal sam, a njegova žilavost in pogum mu dajeta moč, da si sam kroji usodo. “Ko ga ugrizne pajek, je Peter tam, kjer ne bi smel biti,” je povedala Ziskinova. “A ko ima enkrat moč, se zanj začne učni proces. Je aktiven, ne pasiven – odgovoren je za vse, kar se dogaja.
“Ključna stvar pri zasnovi zgodbe je bila, da se vse na Petrovem popotovanju zgodi zaradi njegove želje, da bi odkril resnico o svojem očetu,” nadaljuje Webb. “Sosledje dogodkov, ki ga pripeljejo do OsCorpa in Dr. Connorsa, pripelje tudi do ugriza. Nisem hotel, da bi bil ugriz povsem naključen dogodek, ampak prikaz in rezultat njegove želje zapolniti praznino.”

Hkrati je Peter Parker edinstveno primeren za dolžnosti, ki mu jih prinaša moč. “Peter Parker je junak, ne super junak,” pravi Andrew Garfield, ki prvič igra naslovnega junaka. “Dober je bil že pred pajkovim ugrizom. Potem pa dobi moč, da dela v skladu s tem, kar ve, da je prav.”

Garfield je čutil posebno odgovornost do vloge moža v obleki. “Ko sem bil mlajši, sem se včasih počutil ujet v svoji koži, ampak tako smo se počutili vsi. Zato je ta lik najbolj priljubljen med vsemi super junaki. Je univerzalen in združuje. Meni Spider-man veliko pomeni iz istega razloga kot drugim ljudem: je simbol, človek z napakami. Tako kot imamo napake vsi, a se zelo trudi, da bi vse storil tako, kot je prav in pravično, in bori se za ljudi, ki se ne morejo boriti sami. Predstavljati ga je bila zame velika odgovornost – in verjemite mi, sem samo možak v kombinezonu. Počaščen sem, da sem Spider-man, ampak Spider-man pripada vsem. Spider-man mi zelo veliko pomeni, saj me je privlačil od ranega otroštva. V težavah Petra Parkerja sem iz tedna v teden s stripi našel upanje in moč. Nekaj resničnega je bilo v njih, v tem, kako sta si jih zamislila Stan Lee in Steve Ditko.”
19. julij 2012
u71250
u71250
MRTVEC ME JE ZAGRABIL ZA NOGO!
Lani med zimskimi počitnicami smo se s prijatelji sestali pri meni doma. Zabavali smo se in igrali različne igrice. Ker sem doma blizu pokopališča, je tema nanesla tudi na grobove. Nekako smo prišli do tega, kaj se ponoči dogaja na pokopališčih. Ker je bila zima, je bila ob šestih že trda tema.

Prišlo je do pregovarjanja, kaj si kdo upa.

Na pokopališču je bil zelo znan grob desetletnega fantka, ki se pred 3 leti utopil v reki. Nekaj časa se je po šoli govorilo, da straši po pokopališču, potem pa so ljudje pozabili na to, kot sčasoma na vse.

Miha je vprašal, če si kdo upa do njegovega groba, zabiti palico v zemljo, šteti do deset in potem počasi oditi s pokopališča.

Vsi so najprej pogumno prigovarjali, da si upajo, da to sploh ni problem in da bodo seveda to tudi naredili. Vedno bolj smo se približevali izhodu iz hiše in pokopališču, vedno manj pogumnežev je bilo. Na koncu sem jaz, poslednji samuraj, ostal popolnoma sam. In ko smo stali zunaj na snegu v popolni temi, sem si v glavi že premislil, pa sem ob pogledu na sošolce stisnil zobe in pogumno dejal, da bom že šel sam, ker sem pač očitno EDINI tako zelo pogumen ... Vsi so me še bolj občudujoče gledali. Vzel sem kol, ki mi ga je Peter potisnil v roke, in se odpravil proti pokopališču.

Kljub topli puhovki sem imel kurjo kožo po vsem telesu, ko sem tam v daljavi zagledal železna vrata in za njimi sij sveč, ki je osvetljeval pot. Slina se mi je zataknila v grlu in zakašljal sem, kot da so to moji zadnji vdihi. Resnično me je bilo strah.

Naenkrat sem se spomnil vseh filmov, v katerih so mrtveci ponoči vstali iz svojih grobov in plesali po pokopališču. Ko sem hodil mimo grobov in spomenikov, sem pomisli, kaj pa če duhovi umrlih spremljajo vsak moj korak in so jezni name, ker jim z mojim dejanjem ne bom pokazal prav nobenega spoštovanja. Leseni kol, ki sem ga imel v rokah je postajal vedno težji in kmalu se mi je zdelo, da nosim železno žezlo. Končno sem prišel do groba.
Na njem so bili zapisani ime in priimek fanta, datum rojstva in smrti ter besede Počivaj v miru. Naenkrat se mi je zazdelo, da se je njegova slika na nagrobniku premaknila in da me je pogledal z bolj živimi očmi. Eh, Mark, skuliraj se, sem si rekel. Dvignil sem kol visoko v zrak in ga z vso močjo zapičil v sneg, da bi prebil to belo plast in dosegel zemljo. Pri tem pa se je zgodila najbolj nenavadna stvar! Naenkrat me je nekaj od spodaj začelo vleči navzdol. Srce mi je začelo tako glasno biti, da se mi je zdelo, da odmeva po celem pokopališču.
To je bilo to! Moj konec! sem si kričal v glavi. Ne vem, če sem od strahu zakričal tudi na glas, ker me je bilo preveč strah, kaj se bo zgodilo naslednje. Umrli fant me bo potegnil v grob in umrl bom z njim. Zadušil se bom v njegovi krsti in šele zjutraj me bodo našli mrtvega. Ležal sem na hrbtu na snegu z odprtimi usti, gledal v zvezde; vse v meni pa je kričalo ...
Dokler nisem za seboj zaslišal korakov! »Mark, a je s teboj vse v redu?« sem zaslišal glas sošolca! Bil sem v takšnem šoku, da sploh nisem mogel odgovoriti. »Glej ga bedaka, kaj je naredil!« je rekel isti glas.

»Ko je želel zapičiti kol v zemljo, je po nesreči zataknil še svojo hlačnico!«

AAA! Nisem mogel verjeti svoji ušesom! Torej ne bom umrl?! Ne bo me zlobni duh dečka potegnil globoko v grob, kjer se bom boril za zadnji dih in potem umrl! Dvignil sem glavo in pogledal hlačnico! Res je bilo, kar je rekel sošolec. Hlačnica je bila s kolom vred zarita globo v sneg in sam sebe sem v bistvu zakoličil na eno mesto. Na grob!

»Slišali smo te kričati in smo ti prišli pomagat!« je rekel Peter. Vso so se krohotali tako na glas, da so se valjali po snegu, mene pa je postalo sram. Ali sem lahko še večji bedak, kot sem izpadel tukaj?!

»Kaj si mislil, Mark, da boš umrl, haa?!« so se smejali skozi zobe. Moje srce se še vedno ni pomirilo, sem pa počasi dojemal, da sem izpadel neumno.
Jaz pa sem samo gledal v sneg in poskušal dihati ...

In seveda mi izlet ponoči na bližnje pokopališče nikoli več ni padel na pamet, ne glede na to, kakšen junak sem hotel izpasti pred vrstniki.
19. julij 2012
u71250
u71250
☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻ VICI IN ŠALE☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻♦Zakaj ima policaj v avtomobilu sekiro?
Zato, da lažje seka ovinke.
♦"Zdravo prijatelj.Ti pa ne izgledaš najbolje."
"Saj sem bil pri zdravniku.Priporočil mi je več zelenjave."
"In kaj si storil glede tega?"
"Namesto ene olive dam zdaj v martini dve."

♦Ponoči plava, podnevi laja.Kaj je to?
Taščina zobna proteza!

☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻
19. julij 2012
u71250
u71250
hvala ker berete revijo. prosim če bi radi videli 2 izvod napišite next
če se še gdo hoče prijavit: http://www.igre123.com/redirect?ThreadId=36639
19. julij 2012
u31641
u31641
http://www.igre123.com/forum/tema/fotografsko-tekmovanje/38419/
se kdo prjav??
pa sorry k oglašujem
27. julij 2012
u28319
u28319
NeexTy!
04. avgust 2012
u76594
u76594
nexti
05. avgust 2012
u71250
u71250
uoou pi dolgem casu pogledam svojo recijo...
odlicila sm se da jo bom nadeljevala tko da do jutr zvecer bo nov link za prjave
upam da se bote prjavl
26. februar 2013
next, lahko prosim prosim napišeš kaj o ful fajn osebi, njegovo ime je: Ross Lynch

[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYAGzzurnjG8pvaeHSItwgfK-F7p4Gx4R2eFoZ0YY3laxgoNA2[/img]
27. junij 2013
u71250
u71250
rii ne pisemo vec te revije k je ze cist... mam novo ce te zankma pis na zs
29. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg