Forum
u48865
u48865
To zgodbico bom pisala z *Lifeplayer*.

1.Del
_______________________________ Gab___________________________________________

No da se vam predstavim sem Gabriella Megan Williams na kratko Gab ali Ella.Svoje srednjo ime sovražim.Ka nebi mogla imeti ime BMW ali pa saj MERCEDES?No stara sem 16.Sem bol uporniške narave.Živim s svojo sestro Jessico ki mi je kot mama.Vseeno če je le 2 leti starejša.Najini starši so umrli pred 2 letoma.Do letos sm živeli pri teti a je imela raka in umrla.Tako da se zdaj selima k drugi teti v London.No do zdaj sva živele v New Yorku.Imam veliko prijateljic ker smo zeloo bogati.Toda moja bff je Jess.No nisem najbol navadna najstinca saj sovražim Two Infection al ka je že? No Jess jih obužuje sploh onega pudla al ka je že .No mene skos primerja z nekim Ircem iz te skupine.Sorry ime sm že pozabla .Samo zaradi tega ker tak veliko jem in sem skos lačna.Groza no.No zdaj ko grema v London boma mogle iti na njihov koncert.Zelo me zanima kako izgleda najina teta saj je še nisva nikoli videli.Upam da je prijazna.Vem samo da ji je ime Sasha in da je mamina sestra.No dovolj predstavljena.

Driiiin drinnn mi zvoni budilka in Jess mi skače po postli in si poje WMYB tako da sm takoj po konci in se začnem dreti naj neha in gre s postle.Joj kak mi gre že na živce s totimi bedaki grrrrr.Kaj ura je že 11 midve mama pa let ob 12.Groza.Jess si že spet poje pesem od njih in skače pred hladilnikom.
N
A

L
E
T
A
L
I
Š
Č
U
Z Jess sva na letališču in iščeva najino letalo.No bol ga iščem jes kr Jess skače in poje ko ena norka.Mene je zelo sram tak da se delam da je ne poznam.Včasih se mi zdi da sm jes starejša ne pa ona.Groza ena no.Kmalu zaslišiva da je letalo prispelo pa da naj pohitiva proti izhodu 9.

jaz-G Jess-J
G:Jess alo me slišiš ka ti misliš it na letalo al iti peš v London!!??se zaderem na Jess
J:Kaj a že ??
G:Ja !! Glej že zamujama daj pridi že ti !!!!!!!!se speet zaderem tak glasno da se pol letališča obrne proti nama in začne odkimavat z glavo.
Po 10 minutah končno letimo proti Londoni.No vse stevardese naju čudno gledajo saj sem jes tečna in se skos derem na Jess.Le ta me pa ignorira in naprej posluša svoje bedake.

Naslednja nexta Lifeplayer in tudi slikice da.
16. september 2012
u94098
u94098
next
16. september 2012
u34085
u34085
*Jessica*

Moje ime je Jessica Rosallia.Prijatelji me pa kličejo Jess.Stara sem 18 let.Imam mlajšo sestro Gabriello,ki je stara 16 let in je moja BFF.Vem,da se sliši smešno.Moja BFF je moja sestra.A tako je.Nepoznam bolše osebe kot je ona.Po značaju sem otročja in zelo čustvena.Če me kdo užali me takoj prizadane,kajti vse to si vzamem k srcu.Zelo rada poslušam One Direction.Vsi tako lepo pojejo in so tako luškani.Moj najljubši član pa je Harry.Že odkar jih poznam je moja največja želja,da bi odpotovala v London in jih spoznala.Zdaj pa se mi bo to uresničilo.Vsaj upam.Z Gab se boma preselili k najini drugi teti v London.Kajti najini starši in očetova sestra so umrli.Zdaj še imava le teto Sasho,ki je sestra najine mame.
Jaz:


Gabrialla:No dovolj zdaj o tem.Pravkar sedim v letalu poleg starejše gospe na levi strani in Gab na desni.V ušesih pa imam slušalke in naglas poslušam One Thing od 1D.Res najrajši jih imam.Gabriella jih pa sovraži.Sploh ne vem zakaj.Kaj so ji pa naredili?No,mogoče ji jaz preveč pripovedujem o njih.So mi pač zanimivi.Ko se je pesem končala sem zaspala in sanjala o Harryju.Zbudila me je Gab in rekla naj se pripašem kajti kmalu bomo pristali.
16. september 2012
next!!
18. september 2012
u48865
u48865
še en next pa nextama
19. september 2012
u30718
u30718
heii! plis berete mojo 1. zgodbo, ki jo pišema z prijateljico: http://www.igre123.com/forum/tema/love-for-friendship-!/42232/1 tnx, če bote brali!+ sorry ker oglašujem!

nextiiii
22. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg