Forum
Zaslišim pokanje. Še malo, pa bo. Začutim vznemirjenje, ki je prihajalo od osebe, ki se mi je zdela domača. Še čisto malo... Uzrem svetlobo. Nato zagledam veliko, prijazno glavo, ki izreče:
"Mali Zord Makidona". Ne sanja se mi, kaj to pomeni. Šele čez par minut ugotovim, da je to moje ime. Tole je moja trenutna osebna izkaznica:

Ime: Zord
Priimek: Makidona
Starost: 34 minut

To sem jaz, ko sem se izlegel:

Nisem še imel ne kril ne rogov, ki mi bodo zrasli pozneje.

Moja mama:

Prvih nekaj dni sem se učil hoditi. Najprej mi je šlo slabo in spotikal sem se ob lastne tace, kasneje pa sem že tekal pa jami. Z mamo sva bila sama, oče naju je zapustil v 5 mesecu valjenja.

Tudi loviti sem znal sam. Večinoma miši in hrošče. Mama je vsak teden odletela na lov, kajti odrasli zmaji zdržijo po šest dni brez hrane.
Nekoč sem jo vprašal, zakaj nimam očeta. Nato mi je mama začela pripovedovati zgodbo...

Nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. avgust 2011
u19573
u19573
next!!!!!!!!!!!
plz
02. avgust 2011
u52775
u52775
next
02. avgust 2011
u52958
u52958
next
02. avgust 2011
Next:

"Nekoč je bil tvoj oče kralj zmajev v tej deželi. Vladal je pravično in vsi so ga imeli radi. Vse se je spremenilo, ko je napadel sosednji kralj s svojo vojsko. Tvoj oče ni nikoli izgubil in tudi tokrat ni. Naši so se bojevali pravično in močno". Radovedno sem pogledal: " Kaj pa ti, mami? Ti se nisi borila?" Odkimala je." Tačas so se borili samo samci.
Ko so zmagali, je sosednji kralj Markus skoval zaroto. Dva svoja podložnika je poslal h tvojemu očetu. Izdajala sta se za popotnika in rada bi kakšen teden prenočila pri njih. Ko je teden minil, ju je tvoj oče poslal naprej. Takrat pa je Markusova žena, ki je čarovnica, pričarala dež. Tvoj oče, ime mu je bilo Kalypso, je bil dobrega srca in ju je sprejel še za en teden. V tistem tednu pa sta ostale zmaje naščuvala, da je njihov kralj Grondalec in da je v sramoto vsej deželi." "Kaj je Grondalec?" sem vprašal. " Grondalec je zmaj, ki nima posebnih moči in to velja za sramoto. Kalypso je ni nikoli potreboval, saj je nasprotnike premagal že brez njih. Samo jaz sem ga videla uporabljati moči. Tako so nas izgnali iz kraljestva. Tvoj oče je bil tako žalosten, da je nekoč rekel: " Lyla, naredil ti bom otroka, potem pa grem svojo pot." Seveda je to držalo. Ko sem izlegla jajce, mi je pet mesecev nosil hrano, nekega jutra pa ga ni bilo več." Otrla si je solzo. Privil sem se k njej in rekel: " Nikoli te ne bom zapustil."

Po treh tednih sem že lovil večje živali, kot je naprimer zajec ali lisica. Ko sem nekož zmazal podlasico, sem se vrnil v jamo. Nato sem v jami videl mamo na robu smrti.

Next?

Nadaljeval bom kasneje, ker trenutno nimam časa.
02. avgust 2011
u19573
u19573
next!!!!!!!
plz
02. avgust 2011
še dva nexta
02. avgust 2011
u52958
u52958
neeeextttt
02. avgust 2011
bom kar nadaljeval, ker me potem ne bo.

Zacvilil sem:" Mami! Kaj je narobe s tabo????" Mama me je pogledala in dejala: Oh, dragec, toliko sem te še mislila naučiti. Oprosti. Pojdi. Vzami mali mošnjiček, mi odtrgaj lusko, tako da bom vedno s tabo." "Mami! Kam greš? Ne odhajaj! Mami!!!" Bil sem cel paničen. Kaj se je zgodilo? Nato je razprla krilo. Medved ji je razparal trebuh. " Zord, poišči svojega očeta! Naj te on nauči. Pomagaj mu povrniti ugled. In zdaj- odtrgaj mi lusko." Nerade volje sem to naredil. Nato sem mami pogledal v oči. Zaslišal sem samo še en tu-dum, in potem nič.
02. avgust 2011
Že en mesec sem na poti. Prebijam se skozi gozd in pri sebi imam samo svoj mošnjiček

Takole izgleda:02. avgust 2011
u52775
u52775
next
02. avgust 2011
SOVRAŽIM BITI SAM. Ravno sem pojedel kukavico. Odpravljam se proti vzhodu, kajti v mošnjičku je bilo sporočilo: V gorah boš našel, kar iščeš. Torej morda moj oče ravno lovi gorsko kozo. Prišel sem do ribnika. Super, lahko se bom napil. Pogledam odsev v ogledalu in skoraj zavzkliknem od navdušenja. Na glavi imam namreč majhne poganjke rogov! Jupijej! Vsaj en srečen dogodek na mojem potovanju.

Moja trenutna osebna izkaznica:

Ime: Zord Makidona

Starost: 1 mesec in 24 dni

Prebivališče: Visoki gozd

Vsi vedo, da rogovi zrastejo hitreje od kril. Po enem tednu sem jih že imel.
Uff, kako je naporno. Bilo je, kot bi mi kdo v tace porival ostre veje. Šum. V gosti travi opazim zajca. Tiho se odplazim do njega... In začnem teči. Zajec teče, jaz za njim, gonim ga proti vzhodu, ga prehitim, se obrnem, razširim gobec in ham! mu odgriznem glavo. Nato me trkne. Se mi zdi ali se res pogrezam? AAAAAAAAA! Živi pesek! Hitro začnem brcati proti zemlji. Komaj sem se izvlekel in zato počivam. Zaspim. Sanjam o mami, ki mi pravi: Poišči svojega očeta. On te bo naučil vsega ostalega. Poišči, poišči,poišči... Zdrznem se. Sonce je že skoraj utonilo. Naberem par kamenja in ga zložim v krog. Poiščem veje, jih dam na kamenje in pihnem. Aja, sem že povedal, da znam bruhati ogenj?

Zjutraj se zbudim. Vidim, da sem pred OGROMNIM ribnikom živega peska. Grem malo na sever, da bi ga obkolil. Konča se pri tako strmi steni, da je ni moč preplezati. Tečem na jug. Na tej strani je prepad. Krasno. Počakati moram, da mi zrastejo krila... Nenadoma sem se spomnil. Poskusil sem metati kamenje enega na drugega, a mi ni uspelo. HM. Res moram počakati na krila. Grrrr, krila dobim komaj pri 15 letu!!!! "Zakaj, si tako žalosten, mali zmaj?" Sem zaslišal glas. Kot bi cingljaj kraguljček. Bila je vila. Mala, ampak vila.

" Živijo. Žalosten sem, ker moram poiskati očeta, pa nimam kril, da bi preletel močvirje.
"

Vila se je zahihitala. " Lahko te začaram v 16- letnega zmaja, drugače ne znam." Seveda sem se strinjal. Rekla je nekakšne nerazumljive besede, s palico zarisala vzorec po zraku in nenadoma sem bil takšen:

"Vau. Na to bi moral čakati 16 let! " Vila se je zahihitala. Adijo, mladi zmaj, pa srečno pot!
02. avgust 2011
u52775
u52775
next
02. avgust 2011
u19573
u19573
next nujn!!!!!!!!!!!!!!!
plz
02. avgust 2011
next:

Nad svojim novim teleson sem bil NAVDUŠEN. Tako zelo, da sem skoraj pozabil, kaj je moja naloga. Sicer sem res že večji, ampak marsikaj se še moram naučit. Ravno opazujem čredo jelenov, in premišljujem, ali sem lačen. Pustim jih na miru. Zamahnem s krili in sem že pet metrov v zraku. Takrat me preplavi navdušenje: Vidim gore! Vidim gore! Z vsem navdušenjem se poženem proti njim. Potem pa BUM! Znajdem se na tleh. Ob sebi vidim zmajevko, tako lepo, kot je še nisem videl. Očitno sva trčila. " Oprosti," sem izjavil. "Nisem videl, kam letim." Delke je zardelo: " No, tudi jaz ne." Ogledala si me je. " Hm. Redko vidiš beleda zmaja. Kdo si?" Povem ji svoje ime. " Makidona? Uau. Si TI sin bivšega kralja?" Očitno ima o mojem očetu dobro mnenje. Prikimam. " Moj oče živi v gorah in moja naloga je, da mu povrnem prestol." Ji rečem. " Uau, grem lahko zraven?" Ljubezen se je odzvala: " Seveda. Že preveč sem bil sam. Hej, kako ti je pa ime?" Tako potujeva: Jaz in Mercedes.

Mercedes:

Gore:

Že nekaj dni laziva pa gorah. Vedno najdeva kakšno jamo, da v njej prenočiva. Ko se nekega jutra zbudiva, pa pred jamo zagledava...

next?
03. avgust 2011
u52775
u52775
seveda next
03. avgust 2011
u19573
u19573
next nujn!!!!!
plz
04. avgust 2011
u52775
u52775
next
05. avgust 2011
u52775
u52775
next plz
05. avgust 2011
pliiiiizzz next
07. avgust 2011
u52775
u52775
neeext
07. avgust 2011
Pognal sem se naprej in grizlija ugriznil v ramo. Imam velik odpor do medvedov, ker je eden moji mami raztrgal trebuh in jo ubil. Bruhnem ogenj. Zažgem samo eno taco. Mercedesin rep se ovije okoli ožgane tace in (nagnusno, ampak se moram privadit) jo odtrga. Potem naredim napako. Obrnem se k Mercedes in ta se mi nasmehne. V naslednjem trenutku sem imel odtrgano krilo. Bolečina je bila tako huda, da se zvrnem na tla in obležim. Konec je sveta, mrtev sem, ahhhhhhhhh.... Nato se zbudim. Mercedes je bila še vedno v nevarnosti. Jaz, tepec, pa sem se smilil samemu sebi! Grrrr, ona še vsaj ni padla! Kakšna reva sem! Fuuuuuuuuj. Medved se mi sprdne naravnost v obraz. Skočim na njegov hrbet. Kje je Mercedes? Vidim jo v kotu, medved ji je poškodoval rep. Tudi meni že popuščajo moči, ne bom več dolgo zdržal.... Nenadoma je vse tiho. Sem res mrtev? Spomin se mi začne vračati. Spomnim se BELOMODREGA PLAMENA, ranjene Mercedes... Rešitelj je bil dvestoprocentno zmaj. Pogledam ga. V njem vidim nekaj znanega, domačega... Nato se zavedem. Rešitelj je moj oče.

Grizli:

Moj oče:

https://www.testriffic.com/resultfiles/2949725g44uw.jpg
07. avgust 2011
zmotil sem se:

Zordov oče:

Ja, tisti kot na sliki mojega profila.
07. avgust 2011
kullll
07. avgust 2011
u19573
u19573
nextt!!!!!!!!!!!
nujno
07. avgust 2011
next
no jađnedved se ti sprdne na obraz haha
07. avgust 2011
u55492
u55492
next 100 % next!!!
next
1ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
07. avgust 2011
next
07. avgust 2011
u52775
u52775
res kul nextaj takoj next100%
07. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg