Forum
Zdravoooo (moj najljubši pozdravček katerega moj dragi najbolj sovraži). Jaaa dragi dnevnik morem ti povedati da imam fanta s katerim se super razumeva. No na kratko jutri grem živeti k njemu… toda do sem je bila resnično dolga pot.
Najprej nekaj o meni: Sem Jasmina (Mina), stara sem 25 let, imam končano srednjo živilsko šolo in sedaj čakam da dobim kakšno službo čeprav sem jo tudi že imela toda je nimam več (pupa se opravičujem to točno ne vem kak je blo s tvojimi službami)
Moje življenje je bilo vedno leteče občutek imam da živim med škatlami saj se kar 3 krat preselila. Seveda pa sem doživela toliko bolečih udarcev katere sem uspešno dala čez končno začelo popravljati na boljše. Preživela sem mnogo hudega kot so nesramnost moje mame ki mi je včeraj končno povedala da sem za njo najljubši otrok toda zakaj je morala počakati na zadnji čas? Zakaj mi kaj takšnega ni povedala prej? Vprašanj je mnogo toda odgovori ostajajo zaprti. Da sploh ne govorim o tisti civilni poroki ki je bila za njega samo zaradi denarja za mene pa kot prisila in o Alešu in vseh traparijah katerim sem naredila zaradi njega? Raje o tem ne bom razmišljala ker je resnično boleče toda verjamem da je bila vse skupaj to le usoda da so se stvari začele izboljševati.
No raje bom pisala o Primožu ki me resnično ceni takšno kot sem. Vedno me zna osrečiti čeprav sva se tudi že kregala, toda pravijo da brez prepirov ni ljubezni… v to verjamem toda ne sme priti do zadnjega prepira zato bom to pazila. Strah me je če sem se odločila prav da grem k njemu živeti? Mogoče je malce prehitro toda res bi rada poskusila čeprav vem da vrnitve ni. Mogoče res ne ampak, tega si ne želim. Hočem ostati z njim ker se z njim počutim super in sem lahko z njim takšna kot sem. Razmišljava o otroku in vem da je to najlepše v življenju kar lahko imaš… Toda imam problem z ledvicami bojim se da ne morem zanositi v to sem že upala toda sem dobila menstruacijo. Bila sem razočarana ker sem verjela v nekaj kar ni bilo. Toda Primož in moji prijatelji so me spodbujali da vse bo pravi čas. Primož mi stoji ob strani in ja morem verjeti da nama bo enkrat uspelo da bova imela otroke ker vem da je to moja želja. Tako sedaj pa grem pakirat, jutri grem na lepšeee kjer vem da me čaka nekaj novega. Obrnila bom novi list svojega življenja nočem več bolečine hočem spoznati čudovito življenje…
13. februar 2012
se nadaljuje ...
13. februar 2012
jupiii nexttt
13. februar 2012
Selitev ...

Kot sem že v prejšnji zgodbi omenila, da se selim je danes napočil ta dan.Jutro kot vsako drugo sem se zbudila vsa tečna. Mama me je zasula z kup vprašanji na katere sem ji težko odgovorila. Lahko je spoznati, ampak spoznati pravega je težko. Nihče ne ve ali je ta pravi in če ne greš naprej in pozkusiš ne veš. Sploh nisem pretirano nervozna. Moram verjeti v najboljše. Mu zaupam in verjamem. Težko si je pridobiti zaupanje nekoga, ko pa veš, da si že tolikokrat bil znova in znova razočaran. Vem, da vrnitve nazaj ni, ampak enkrat moram iti na svoje in se postaviti na noge in skusiti to gnilo kruto življenje tudi sama. Ni lahko, sploh pa ni lahko se v naglici odločiti da zdaj pa grem na svoje. V enem dnevu sem imela vse nujne stvari spakirane.

se nadaljuje ...
14. februar 2012
ijaaa se nadaljujee
14. februar 2012
Nov dom..
Današnji dan je bil enostavno neverjeten. Nisem si predstavljala takšnega dne. Moj prihod v nov dom so bili sami hribi gor in dol, komaj sem čakala da pridem na cilj. Sprva sem mislila, kam sem se podala. Ko sem končno prišla na cilj so me pričakali prijatelji in moj ljubi. Res so me bili veseli nisem si prestavljala takšnega sprejema.Ko sem končno prišla na cilj in videla najino hiško sem bila prav vesela, saj sem vso svojo življenje potrebovala prav to... Mir, tišino in samoto in umkanjenja od ljudi, ki so nesramni polni pohlepa in izkoriščanja.
Naj povem, da sem si vso življenje želela živeti v hiši in imeti psa. In danes so se mi želje izpolnile.Dobila sem prijeten topel dom z ljubljeno osebo, ki me ima resnično rad in me sprejme takšno kot sem in najinega psa Tora. Danes sem ga prvič videla in dotaknila.Naj povem, da pred dobrim mesecem dni, me je moj dragi presenetil s tem, da sem postala druga lastnica najinega Tora.
Danes sva naredila prve korake v skupno življenje. Pustila sem vse za sabo in se odločila, da ne gledam več za nazaj kar je bilo, ampak razmišljam še samo o tem kaj bo in kaj si bova ustvarila. Veliko je treba postorit...

Se nadaljuje...
15. februar 2012
fulll doberrr daljeee
15. februar 2012
Prekrokana noč in lenarjenje ...

Res sva se ujeli z novo sosedo in sedaj je tudi moja prijateljica Zdravka. Želela je, da bi prišla z mojim lubijem k njej na obisk, kjer sta naju pričakala z njenim očetom. Zelo me je bil vesel. Naredila je sprejemni party samo zame. Njen oče je kar odprl vino in začeli smo piti. Dobesedno je vino teklo kot v potoku. Naenkrat sem bila tako vesela, da sem začela kar peti. Zdravka mi je v roke potisnila njen mikrofon in peli sva skupaj. Čas nam je tako hitro minil, da je naenkrat bila ura polnoč.Odšla sva počasi domov.
In doma ... Oh, vzel si me je in vsa sem se mu predala. Prepustila sem se užitku in njegovim dotikom. Nisva morala nehati. Bolj me je bolelo bolj mi je pasalo. Vse mi je bilo všeč. Ljubim najin seks. Seksala sva do onemoglosti neprestano. Ura je bila naenkrat pet zjutraj. In čes dve uri ponovno najin grob seks. Ne morem brez seksa obsedena sem z njim.

Se nadaljuje...
15. februar 2012
Z grobim prijemom do divjega orgazma

Ko pride do mene, me pogleda globoko z njegovimi očmi, me objame in me začne poljubljat po vratu in me vpraša:
"muca si kaj poredna?"In jaz njemu:" oja lubi sem."
Prime me za roko in me odpelje do sobe. Vrže me na posteljo, ne moram se braniti.
Z eno roko mi drži obe moji roki in z njegovo drugo roko mi draži mojo muco.
Poljublja me po vratu, saj ve da je tu moja šibka točka in postanem vsa raznežena in mehka. Na enkrat me ima vso slečeno in že občutim njehove prste v njej.
Postaja vsa mokra in želim si da mi ga nabije, da občutim njegovo trdnost. Njegov prst v moji ritiki me dodatno zburja k orgazmu. Vzurjam ga z svojim glasom, ko mu rečem. " fakaj me". Še bolj grobo mi ga nabija in zdraven me zburja z besedami . Jaz sem njegova last in samo on se me lahko dotakne.
Med najinim seksom je nama vse dovoljeno, saj sem njegova prasica in kurba. Ko nama pride hočeva še in še. Nadaljujeva do onemoglosti.

Se nadaljuje ...
16. februar 2012
daljeeee vidim da se maš super divjee jejj vesela za tebe miška rada mam
16. februar 2012
divje divje lubika .... danes se nadaljuje rada te imam
16. februar 2012
mee tooo muchooo
16. februar 2012
Distanca od moškega ....

Ko sem ga videla, moje oči so začele žareti. Vedno, ko sva se srečala sva šla raje mimo drug drugega.Včasih sva rekla besedo ali dve in to je bilo vse. Dodala sva se med prijatelje na facebook. Začela sva se pogovarjati. Pogovori so bili vse daljši in daljši. Enega lepega dne sva se dogovila, da se bova raje v živo videla in rekla kakšno besedo. Bil je romantičen trenutek. Gledala sva se vsa sem bila mehka in drhtela po njegovih ustnicah.Mojo telo se je treslo. Želela sem, da me poljubi. Ko je skoraj prišlo do najinega prvega poljuba, mu je zazvonil telefon. Komaj sem čakala, da pomeni po telefonu, da končno dobim njegove ustnice. In dobila sem jih. Bila sem vsa mehka, vesela in želela sem, da bi to trajalo.
Celo noč nisem spala, razmišljala sem o najinem prvem poljubu in o njem, o nama. Dogovorila sva se, da bi lahko šla v kino.Dobila sva se, končno sem čakala, da vidim njega. Namesto kina me je odpeljal kar domov.
Najina prva noč....Bila sem vsa nervozna, nisem vedela kaj naj pričakujem, kaj se bo zgodilo, želela sem si samo, da bom z njim, da sva sama jaz in on.Pripravil je romantično noč ob svečah.
Od tiste noči sva se vedno dobivala in vedno bolj mi je postajal všeč.Vsakič znova sem se zaljubila v njega.
Najina ljubezen je bila skrita pred oči mojega očeta in njegove mame. Njegova mama je posumila, da se med nama nekaj dogaja, saj je videla najine poglede kako sva se gledala in z pogledi pošiljala poljube en drugemu. Enega lepega dne se je razjezil in rekel, da ima dost skrivalnic. Svoji mami in mojemu očetu sva priznala, da se med nama nekaj dogaja. Na začetku je bil moj oče proti najini vezi, saj ga ni poznal in ni vedel kakšne namene ima z mano. Bal se je, da me bo razočaral. Naslednjo leto sva šla skupaj sama na morje. To naju je še bolj povezalo. Imela sva se super, sprehala sva se ob obali in naju je grelo vroče sonce. Vse je bilo vredu, dokler nisem na njegovem telefonu prebrala sporočila od druge ženske. Podivjala sem. Delala sem se kot, da nič ni bilo. Prišla sva iz morja in strah me je bilo, da se bo začel dobivat z njo. Zato sem tudi jaz navezala stik z drugim moškim. Združevali so naju pogovori dolge noči v samoti in v strahu pred osamljenostjo in zavrnitve. Nikoli nisva šla do konca. Moja ljubezen je zvedela za ta stik. Razšla sva se. Ampak ne za dolgo, saj nisva morala en brez drugega. Obljubila sem mu, da bom stike prikinila z tem fantom in obljubo sem držala. Prišlo je ljubosumje iz njegove strani. Vedno je dvomil v mene in mi ni več verjel. Veliko krat sva se zaradi tega tudi skregala. Vseeno pa naju je to tudi še bolj povezovalo. Imela sva veliko načrtov za najino skupno prihodnost. Obljubil mi je, da ko bom dopolnila svojo polnoletnost, da bo najina ljubezen še bolj trdna. Vedno mi je obljubljal in govoril, da me noče zgubit, da sem njegov loto zadetek, da sem njemu vse, čeprav sem bila za njega premlada.Spat sva se ujemala vsak dan bolj, ampak nekega dne je šel na facebook in pogledal nek verz, ki sem ga pač napisala o tistem prejšnem fantu, ki sem prekinila stik. Razjezil se je name. Naslednji dan mi je rekel, da ima drugo žensko. Znorela sem srce me je bolelo mislila sem, da bom poknila od razočaranja. Zato se je med nama začelo kreganje.Naj povem, da med tem časom sem dobila tudi prijateljico, ki se je pravkrar preselila sem in živita z mojim sosedom. Bila mi je zelo v podporo in pomagala, ko mi je bilo najbolj hudo. Saj je sama bila večkrat razočarana in vem, da me razume kako je in kako me boli. Moj ta sedaj bivši ga imam še zmeraj rada.Enostavno ne moram nehati misliti na njega. Skos mi je v mislih, hočem a ne morem pozabit. Enostavno vem, da ni vreden niti ene moje solze ampak si ne morem pomagati. Začele so se zdravstvene težave zaradi živčnosti ob misli da je z njo in kaj dela ta trenutek. Sprašujem se ali me še vedno ljubi in ko je z njo ali misli name. Želim si, da bi se spametoval, da bi dojel, da je ljubezen bolj pomembna od tega, da je z neko žensko, ki mu je pač ta trenutek všeč. Pozablja najin čas in najine trenutke in kaj vse sva morala dati skozi, da sva kljub razlike v letih ostala skupaj in kljub vsem preprekam.Pozablja obljube.Sedaj so prazne.Prazno je tud moje srce, boli me .Vem, da sem mlada in da imam še vso prihodnost pred sabo, da bom mogoče nekoč pa že našla sebi enega, ki me bo spoštoval in sprejel takšno kot sem, da si me bo želel....Ampak ne morem , ne morem imeti drugega resnično ne. Ljubim njega. Čeprav trdi drugače, vem da tudi on pogreša najine trenutke, najine dotike in najine poljube. Vem, da me on ljubi, čutim. Vem, da ta trenutek misli name. In vem, da te ljubezni ne more izbrisati dobena in dobena ne bo čutila kaj takega do njega kot čutim jaz. Ne bo nikoli več tako ljubljen, kot je bil sedaj . Naj bo, naj jo ima. Vem, da bo čez mesec, dva ali tri stoprocentov prišel k meni ali mojemu očetu in prosil odpuščanja.Nevem kako bom takrat reagirala.Želim pa si, da pride do tega, da me prosi na kolenih. Takrat bom vajeti prevzela jaz. Pokazala mu bom, da sem močna in da lahko kontroliram svoja čustva. Naučila ga bom ljubiti, spoštovati in držati obljube. To bo moj največji uspeh. Do takrat pa se bom trudila biti močna in v ponos vsem, ki me hočejo zlomiti.

Se nadaljuje....
17. februar 2012
????? kaj tooo je o Primožu al ????
17. februar 2012
ne pikica.. zgodba o moji sosedi...
17. februar 2012
Poslovilno pismo bivšemu ...
Moj dragi bivši...

Željo moja želim ti povedati še zadnjič kar ti imam za povedati in kaj ta trenutek čutim in želim, da veš tudi ti . Ne razumem te, resnično te ne razumem, kako mi lahko kaj takega narediš.Zakaj te naenkrat moti najina razlika? Zakaj te prej ni motila najina razlika v letih, ko sva se spoznala in prišla skupaj ? Zakaj si čakal, da te tako močno vzljubim, da me sedaj tako boli, da mi para srce ? A sploh imaš srce ? Vem, da sem mlada in vem tudi, da bi me vzljubilo dosti moških,da bi me imelo.Nočem drugih, ne želim drugih. Nebi morala drugega vzljubiti drugega, zakaj bi imela drugega, da bi mu davala lažna upanja, da bi ga prizadela, ko vem, da veza z drugim nebi dolgo trajala. Ker bi tebe videla vsepovsod.Ko bi slišala njegov glas, bi mislila, da čujem tebe. Kako si lahko takšen? A tudi ti, ko si z njo misliš na mene ? Ko pogledaš njo vidiš mene? Ko slišiš njen glas, misliš da govoriš z mano? Ne morem brez tebe. Vsepovsod te vidim. Zaradi tebe ne morem spati, skos si mi v glavi. Med tem, ko si ti z njo in uživaš se meni trga srce jočem. Ne zdržim tega pritiska. Ne morem se sprijaznit z tem, da nisi z mano ob meni. Da se dotikaš drugo. Uživaš v mojem trpljenju? Ne morem verjeti. Hočem, da tudi ti enkrat občutiš tako razočaranje, kot ga sedaj jaz zaradi tebe. Želim, da spoznaš kako rada sem te imela in da te tako kot jaz nebo imela dobena. Ampak, ko boš to spoznal bo prepozno za naju. Nisem tvoja igračka, da si boš vedno premišljeval, kdaj bi bla skupaj in kdaj ne. Kako me lahko pustiš zaradi ene ženske, ki ti je trenutno všeč, misliš da bota za skupaj? Ne verjamem, da bo dolgo trajalo. Ampak skusi si to bolečino, kot jo sedaj jaz.
Želim ti vse dobro v življenju, jaz pa bom že prebolela tebe in najine trenutke. Ljubim te in vedno te bom.Jaz bom vedno tvoja pikica.
Zbogom!!

Se nadaljuje ...
17. februar 2012
Naj tudi ona ve...

Zivjo!

Jaz sem zdravka.Kot verjetno že veš sedaj njegova bivša!
Ja veliko let sem mlajša od njega.A kljub temu sva preživela skupaj leto in pol.
Kot verjetno veš smo ženske zelo čustvene.Zame je bilo to leto in pol,najlepše leto ki sem ga preživela.Pa da veš tudi za njega..
Sedaj si prišla med naju ti.In ja ne morem rečt da ga razumem kajti preprosto preveč je vprašanj na katere mi niti ne zna odgovorit.
2 dneva preden mi je povedal za tebe,mi je govoril da me ljubi..Nwm ali je zate to normalno.

Kakorkoli..boli me zelo to kar mi je naredil lahko rečem.Kajti dala sem mu vse,svoje mlado srce,svoje telo,dušo..
Ko mu je blo najbolj teško sem mu stala ob strani,ga podpirala v sponih in padcih.Čeprav zelo mlada oseba sem mu dala vse kar sem imela.
Danes zaradi tvojega prihoda nimam več nič.
Postavi se v mojo kožo,kako bi se ti pučutila,ko bi vedela da je tvoj najdražji medtem ko ti trpiš in jočeš v objemu druge.
Leto in pol skupaj preživetih dni in noči je zame kar velik čas.V tem času sem ga vzljubila bolj kot kdorkoli drug!
No naj ti še povem da bi jaz na tvojem mestu resno razmislila kaj sem naredila tisti tretji osebi.Tako mladi da je komaj začela živeti pa ji nekdo uniči življenje.

Pri 13tih letih sem izgubila mamo.Takrat sem bila še otrok.To je bila zame največja izguba.
On mi je vrnil voljo do življenja,voljo do tega da se trudim,da uspem.Sedaj te volje več ni.
Ne krivim te,toda zavedaj se da si prišla vmes.Če te nebi bilo bi verjetno to dekle še danes bilo z nasmehom na obrazu namesto z bolečino in solzami na licu in v srcu.
Kolikor vem si se ti pred tremi meseci ločila.Razlogov ne poznam pa vendar je moralo tebi ali partnerju biti zelo teško.
Jaz se ne sekiram,njega poznam in poznam njegovo srce in vem da sedaj išče nekaj da ubeži pred tem kar čuti.

Če si prava ženska z čustvi boš razumela poanto tega sporočila.
Ja uspela si..življenje si mi preobrnila v pekel,uspelo ti ga je dobiti,čestitam!
A vedi ljubezen ne živi v darilih,bogastvu,uživanju!Ljubezen živi v pogledih,dotikih,celo sanjah.

Kot si lahko predstavljaš te trenutno nebi rada srečala,ker bi verjetno zelo burno odreagirala.
Imej ga,uživaj z njim.Toda vedi vedno bom med vama,kajti kot je on sam rekel:tega kar sem mu dala ne more izbrisati nobena..lahko se trudiš a teško uspeš!

Uživaj z njim!
17. februar 2012
Se nadaljuje...
17. februar 2012
Ugotovila njegove lazi..

Enega vecera sva se skregala, kovcek sem imela že spakiran. Hotela sem oditi.Z roko mi je pokazal vrata. Šla sem in se ustavila na pol ceste se vsedla na kovček in skadila cigaret.. Ko sem po tiho prišla nazaj in videla njega že veselo sedel na računalniku, seveda kaj pa druga kot dodal njegovo bivšo..
-Next-?
15. september 2012
Moj dragi dnevnik....

Dolgo je ze od kar sem pisala .... In veliko stvari se je zgodilo v tem casu ... Zalost, zalost in na koncu vsaj malo srece in veselja.
Naj povem, da od tega fanta kaj sem pisala nazadnje sem sla od njega z veseljem . In odsla se v vecjo bedo , ki sem jo dozivljala tam. Imela sem drugega fanta, psihopata, lopova in se enkrat psihopata.
Ta tip je bil nenormalen. Ni mi pustil dihat niti malo . Vsaki dan mi je grozil. NJegova mama me ni marala vrgla me iz hise . Pa sem sla k mami nazaj . NJega pa so starsi ven tud vrgli pa je mislil, da ga bo moja mama vzela. Jaz ga pa tud nebi gledala. Baje , da je bil ta cas v neki lovski hisici , samo jaz nic ne verjamem dokler ne vidim. Vsak dan mi je hodil na vrata. En dan sem se razpizdla in mu rekla, da je konec in da naj mi da mir. MEd tem casom , da ne govorim kaksna sporocila sem dobivala na tel.
Ni mi dal miru nikakor se ga nisem mogla resiti . Bilo kam sem sla je hodil za menoj .
Sramoto mi je delal po celem nasem kraju tukaj kjer zivim. Samo sem se mogla preselit, da sedaj ne ve kje sem doma. Ima pa prasec mojo st. in na facebooku mi pise pod drugimi imeni .En dan sem hodla domov pa je prisel za mano pa sva se skregala. Sred kraja me je pretepal in ko sem rekla, da bom poklicala policijo in vzela tel. iz torbice mi je tel. vzel iz rok in odletel vstran. Sem tekala za njim pa ga nisem dobila. Takoj sem sla domov k mami in ji povedala kaj se je zgodilo. Sle sva na policijo in ga pprijavila. Ta nasa policija je ena sama beda. Nic niso resili ... vedli so, da mi je vzel tel. celo sam jim je priznal pa niso ukrepali nic.
Zdaj pa zivim srecno morem povedati....
On ne ve kje sem in imam novega partnerja. Ze 3 mesece zivima skupaj.Ima otroka od prejsne partnerke .Z malim se super razumeva.In vsakic ko kam grem mu kaj kupim.
Veliko mislim nanj in z njim ravnam kot da bi bil moj otrok.
Z partnerjem pa se tudi zelo razumeva , sem zelo vesela si pomagava drug drugem . In komaj cakam novo leto....

//next//
13. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg