Forum
''..Vstopila sva in Zayn me je poljubil........'' Vse samo o One Direction*-* Saj jih tudi jaz obožujem in vse, ampak se mi je neznansko zahotelo napisati zgodbo, ki ni o njih.
No, torej. Ta zgodbica se bo šla o dekletu Stelli Collin, ki ji je mama kupila dnevnik. Na začetku se ji je zdel brezvezen, a na koncu, je imela knjižico obdano z usnjem za najboljšega prijatelja.
Zgodbica bo romantična, ljubezenska, napeta in smešna.
Enjoy it! :*
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

тoreĸ, 26. jυɴιj

Prebudila sem se v sončno jutro. Pri oknu mi je čivkal vrabec, na vratih sobe pa jokal mlajši bratec Olly. Vsedla sem se na posteljo in ga poklicala ter vzela v naročje. Nisem vedela zakaj je jokal, dokler nisem ugotovila, da sta mama in očka odšla v toplice ne da nama bi sama povedala. Povedala nama je babica pri zajtrku, medtem, ko sva jedla kruh in pila čaj. Bila sem razjarjena, a potem sem na biljardni mizi v dnevni sobi opazila usnjeno knjigo. Odšla sem tja in na knjigi zagledala listek, na katerem je pisalo: FOR OUR STELLA
Nisem vedela, kaj naj rečem, zato sem ostala tiho, odstranila listek in vzela knjigo v roke. Mislila sem, da so kakšne pravljice ali pa Zgodbe iz Narnije. Ampak ne. Knjiga je bila prazna. In ta knjiga, je bilo tole, v kar pravkar pišem. DNEVNIK! Pa dobro no, saj nisem stara tri leta, sem si mislila, ko sem vzela pisalo in začela pisati vanj!
Takrat pa je zazvonil telefon. Bila je mami in zanimalo jo je, če mi je 'knjiga' všeč. Rekla sem, da mi je, potem pa je na telefon hotela še babico, dedka, Olly-a in mojega starejšega brata Cole-a.

Jaz (Stella Collin)
Moj bratec (Olly Collin)
Moj brat (Cole Collin ali CC)
Ker sem jaz dobila dnevnik, pa sta tudi CC in Olly dobila nekaj. Olly je dobil sestavljanko in lego kocke, CC pa skullcandy slušalke. Oba sta bila zelo navdušena in skupaj smo se zabavali, potem pa mi je kar naenkrat zazvonil telefon. Bil je moj sošolec Alex Bloxx. Bil je najpopovnejši človeček na Zemlji. Poleg mojih dveh bratov seveda.

Sošolec (Alex Bloxx)

No, tako. Mislim, da je to vse.

Adjü za danes:*

Kisses <3333333
13. november 2012
neeeeeeeeeeext.
13. november 2012
neeeext!
12. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg