Forum
Naslovnica bo objavljena kmalu, lahko pa si jo pogledate že na mojem profilu -> Slike
Komaj sem čakala, da objavim novo temo, tokrat zgodbo. Imela bo določena poglavja in pri vsakem poglavju naslovnico, ki jo bom naredila sama.
Pred vsem pa si moraš prebrati pravila, ki jih morajo upoštevati <span class="Underline">vsi</span>
》NE oglašuješ (oziroma me v naprej vprašaš, drugače vračam)
》Se NE kregaš
》NE preklinjaš ali groziš
》Se držiš teh pravil
》In ker si jemljem vse pravice do moje naslovnice, katero sem izdelala sama najprej piši, če jo želiš imeti v uporabi (BREZ FEJKANJA MOJIH IDEJ IN DOGAJANJ!!!) da spremenim ime in se napišem kot avtorica naslovnice
》Uživaj v branju!

_________________________________
Čutila sem močen udarec v lice... mravljince po celem telesu, bila sem v bolečinah. Proti meni je še enkrat zamahnila, tokrat z kosom kovine. Padla sem po tleh... počasi sem izgubljala zavest. Čedalje bolj megleno je bilo, čedalje bolj neznosna bolečina. Konec je z mano, sem si rekla in obležala v lastni mlaki krvi...
Ta misija je bila zame misija nemogoče. Vsakič, ko pomnim na to... čutim bolečino v sencah, in glasen, zloben smeh Red Winee.
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
Sem Ester, mnogi me poznajo tudi po imenu Kayla McQueen, nisem navadna najstnica, kot vsi mislijo. Sem super vohunka... no, vsaj bila sem. Še zmeraj si nisem povrnila dovolj moči od dvoboja za ozemlje Hrklje, proti Red Winea. Trenutno hodim na okrevanje že zadnjih osem mesecev. Zame ter za organuzacijo vohunov SpyVolts, je bil močen udarec. Zadnje mesece pa so na listi pogrešanih vohunov samo iz naše organizacije, kar 21 vohunov. Med te sodita še moj brat Isaac in oče J.K. Lorens. Torej sem samo še jaz v družini... mnogi se še sprašujete verjeno, kaj pa moja mama... umrla je, ko sem jih štela 5. No, pravzaprav nihče točno ne ve, kaj se je z njo zgodilo. Poskušam ostati močna na vse strani, vendar si bom lahko po vsem temu sploh opomogla in se bojevala naprej?
___________________________________
Next?
Mnenja, kritike?
Ideje?
Kako se vam zdi začetek, oz. uvod?
08. oktober 2017
Next super je
08. oktober 2017
Hvala Slytherin!
08. oktober 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg