Forum
u118120
u118120
Sem Sophie-Lola McKeen. Stara sem 15 let. Živim z mamo Natalie McKeen. Stara je 42 let. Živiva v majhnem stanovanju, veliko je 42m2(na kvadratni meter). Mama dela kot čistilka, jaz pa po pouku enkrat tedensko poučujem verouk prve razrede. Tako se preživljava. Očeta ne poznam, baje sploh ne ve da ima hčer, torej mene. V šoli nisem priljubljena. Kdo bi maral dekle ki se tušira enkrat tedensko če lahko in še to z mrzlo vodo. Tudi oblečena sem ponavadi enako.JAZNajino stanovanje, zraven je še majhna kopalnica z tušem in mala kuhinja s štedilnikom in malim pultom ter mala soba, v kateri spim jaz, mama pa spi na kavču.
20. maj 2013
u118120
u118120moja soba

''živjo mami'' sem rekla ko je vstopila v stanovanje. ''skuhala sem makarone in naredila solato'' sem rekla in jo objela ''oh, hvala, saj le pojem in moram naprej, saj veš četrtek je, danes grem k Wilsonovim.'' ''vem ja'' sem rekla in ji dala kosilo na mizo. ''potem pospravi stanovanje in posesaj in pomij kopalnico'' je rekla ''bom ja'' sem rekla. Ker je po cele dni ni bilo doma sem morala jaz pospravljati in pomivati doma. ''rada te imam'' je zavpila ko je odšla, ''jaz tudi tebe''. Potem sem pomivala in se probala zamotiti danes imamo šolski ples pa ne grem ker nimam obleke. Zvečer je mama že zamujala, a sem šla spat saj se je verjetno spet zamudila pri komu. Zjutraj sem se v sobi oblekla in ko sem šla v dnevno sobo mame ni bilo tam. Radio je šumel šele od prejšnjega večera. Pogledala sem na telefon in imela 4 neodgovorjene klice od neznane številke. Pozvonilo je pri vratih. Šla sem odpret. Tam sta stala dva policista ''Ste vi Sophie-Lola McKeen?'' je rekel policist ''ja?'' sem rekla ''zakaj'' sem dodala. ''imamo slabo novico'' je nato rekla policijstka in nadajevala ''sedite prosim, včeraj zvečer smo prejeli klic in tvoja mama je doživela nesrečo..'' ''kaj kako je znjo'' sem rekla vsa histerična ''naše sožalje'' je rekla jaz pa sem se na stolu zjokala, nisem hotela vrjeti. ''imate sorodnike?'' me je vprašal........
21. maj 2013
u118120
u118120
odkimala sem ''no, razen babico v domu za ostarele'' sem rekla. ''mogoče bo ona kaj več vedela''......
nato sta odšla jaz pa sem odšla k sosedi. Nisem si morala predstavljati da ne bom nikoli več videla mame.
Čez nekaj dni:
Pozvonilo je pri vratih in soseda Mariah je šla odpret.
''doberdan, je tu gospodična Sophie-Lola McKeen'' ''ja sem'' sem rekla in hodila po stopnicah navzdol. Ko sem zagledala vrata, tam je stala gospa srednjih let in okrog nje 5 moških. prišla sem do nje in ji hotela podati roko. ko je pokleknila in rekla ''vaša visokost'' gledala sem jo kot če je padla z vesolja. Nato je rekla ''poslal nas je kralj Henrick, vaš oče. '' ''ni res moj oče je mrtev'' ''ne ni'', je rekla babica ki se je v tistem pripeljala na invalidskem vozičku ''tvoj oče je živ, tvoj ole je on''
24. maj 2013
u118120
u118120
Rekli so mi da moram spakirati stvari. Šla sem v sobo in premišljevala. ''moj oče naj bi bil kralj neke čudne dežele za katero prvič slišm, wtf'' nič mi ni bilo jasno a mi je babica rekla naj spakiram stvari. Za to sem pač jih. In potem so me odpeljali in z zasebnim letalom odpeljali v Louisiano(recimo da je to nek otok pač') Tam smo se pripeljali pred veliko lepo hišo:Nisem bila še blizu tako velike hiše nikoli. Kaj šele da bi šla noter?
Ko sem prišla noter so tam stali Henrik, njegova žena in otrok.Henrik in Cloe.
25. maj 2013
u118120
u118120
tam gor bi moralo pisat *Henrick, njegova žena in 8 otrok.
25. maj 2013
u118120
u118120Najstarejši je ime Rihanna, stara je 14.Dvojčka Justin in Jaxson sta stara 11.
Esther je stara 9 let.

[img]https://media1.fashionfreax.net/outfits/5073494f99069_f528764d624db129b32c21fbca0cb8d6[/img]
Tiana je posvojena in je stara 7 let.
Phoebe je stara 6 let.
Skai je stara 5. In je posvojena.
Nick je star 3 leta.

[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=51427259[/img]
Baily je stara 6 mesecev.
25. maj 2013
u118120
u118120
Nato smo najprej imeli kosilo. ''Sam prosim odpelji Sophie v njeno sobo.'' je rekla Cloe, naki služkinji ki je stala pri vratih. ''da gospa'' je rekla Sam. Vstala sem in prijela v roke kovček in ga hotela nesti. ''ne ne, Sam ti bo nesla prtljago'' je rekla Cloe ''hvala'' sem rekla ko mi je vzela kovček iz rok. ''ni se treba zahaljevati'' je še dodala Cloe. Z Sam sem odšla v zgornje naddstropje. Ko je odprla vrata sem vstopila in videla:''To je moja soba?'' sem rekla začudeno ''Da, vaša soba'' nisem morala verjeti, midve z mamo nisva imeli pol tako velikega stanovanja.
27. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg