Forum
u85315
u85315
"Demi, mislim da me Nick ne ljubi več. Ves čas dobiva sporočila od neke Stelle. Ves čas pravi, da je to njegova sestrična, vendar mu ne verjamem." Hodila sem po ulici z mojo najoljšo prijateljico Demi.
"upam, da je to res njegova sestrična ker drugače naj se me pazi!" je rekla Demi. "No prav" sem rekla. " Šli sva naprej potem pa sem videla fanta, ki se poljublja z pubco. Izgledal je kot Nick. "J-j-je tisto Nick?" sem vprašala. In pokazala sem ga Demi. Ja, bil je. Obstala je z odprtimi usti in rekla "Prosim ne jokaj, ni te bil vreden, ta pr****!!" in šla k njemu, da bi mu povedala svoje. Rekla sem" Ne, Demi saj ni treba!" pa je bilo treba, saj so mi po licih že tekle solze. Videla sem le še Demi ko ga je klofnila. Potem so se mi oči orosile in nisem ve ničesar videla. Tekla sem in tekla. Nisem vedela kam, a mi je bilo takrat čisto vseeno. Tekla sem, in se na koncu le nekje ustavila.
____________________________________________________________________________________
Jaz-Selena:BFF-Demi:


19. april 2012
u85315
u85315
Sesula sem se natla in zakopala roke v svoj obraz. Morala sem se zjokati. Bila sva skupaj, doživela sva ogromno lepih trenutkov, se skupaj smejala...Bilo je preprosto preveč zame. Izgubila sem zavest.
20. april 2012
u85315
u85315
Videla sem luč. Hodila sem proti njej, tik preden pa sem vstopila pa sem slišala glas. Jokajoči glas. "Selena, Selena! Zbudi se prosim!!" . Odprla sem oči ležala sem na tleh. Močno me je bolela glava in vrtelo se mi je. Ležala sem v luži krvi. Kaj se mi je zgodilo? sem se vprašala. Pogledala sem okoli in videla Demi vso objokano. "Kje se je zgodilo?" sem šepetaje vprašala. "Videla si Nicka, da se poljublja z drugo. Potem si stekla st ran. Mislim, da si se udarila v glavo, ko si padla. Rešilci že prihajajo. Stiskala je mojo roko. Potem je bila spet tema.
20. april 2012
u85301
u85301
glej ti mojo! http://www.igre123.com/forum/tema/ugriz-smrti/32749/1 in next
20. april 2012
u85315
u85315
ok bom pa hvala za next
21. april 2012
u85315
u85315
Zbudila sem se v bolnišnici. Spomnila sem se dogodkov, zaradi katerih sem tukaj. Pogledala sem okoli sebe. Videla sem družino in Demi. Mama me je vsa objokana objela. "saj je vredu" sem ji zašepetala. Nekaj časa so še bili tam, potem pa so morali iti. Čez 3 dni, sem lahko odšla domov. Zdravnik je rekel, da moram počivati. Tako mi je Demi vsak dan prinašala zvezke, kaj so delali. Cele dneve sem razmišljala o Nicku. Kako sva se skupaj smejala, kako me je božal... V resnici pa me je varal z Stello Anno. To sem izvedela pred nekaj dnevi, Demi mi je povedala. Stella Anna je sicer blond, z modrimi očmi. Tipično! Njeni starši pa se valjajo v denarju.Stella Anna pa njena bff(predstavlite si da sta mau bl drgačni)


21. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg