Forum
Jaz sem se odločila da napišem še eno zgodbo. Podobna bo eni zbirki ki sem jo prebrala. In sicer se zbirka imenuje njegova temna tvar. Je super knjiga ampak im žalosten konec. Napisala bom podobno samo da ne bo žalostni konec. (Mogoče pa bo. Ne smete vedeti)
Torej naj napišem?
09. december 2010
Next
10. december 2010
Next Next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
11. december 2010
Ok bom začela
11. december 2010
1. del:

Alice ne strori tega! Alice je tekla po hodniku šole Exbas. Njen deamon jo je poskušal prepričati naj ne gre v sobo za goste. V prav posebno sobo za goste. V njej je bil redko kdaj kdo. Kajti namenjena je bila le eni osebi. Stricu od Alice Lordu Maverelu. Deklica se je med fanti iz šole vedno hvalila da je Lord Maverel njen stric. Sicer se Alice ne rada hvali ampak vseeno se včasih le pohvali kadar ji fantje težijo.
Odšla bom v sobo svojega strica pa pika. Je rekla Alice.
Ampak Alice! Vstop je strogo prepovedan vsemo učencem. Še posebej dekletom. Še odrasla dekleta ne smejo vstopiti.
Panatalimon! Kakšen strahopetec si! Saj so naju že stokrat ujeli na prepovedanih mestih pa nama nikoli niso nič naredili. To je bilo res. Alice je rada raziskovala Exbas.
Najraje je raziskovala streho in ječe.

Alice
11. december 2010
Next! In zagotvo bo super zgodba ker jaz sem tiste tri knjige prebrala. Sam maš pa prav. Res majo žalosten konec.
Ampak next že z svojo zgodbo!
11. december 2010
Na njeno srečo sobila vrata odklenjena. Previdno je vstopila. Panatalaimon se je spremenil v veščo, da bi se ga manj opazilo. Alice je vrata previdno zaprla. Razgledala se je po sobi. Bila je lepa in dobro urejena. Tako kot njen stric. Si je mislila. Panatalaimon je rekel: Si zdaj srečna? Bova šla? Pa daj no Pan saj sva komaj prišla! Se je uprla Alice. Prepričana sem da danes moj stric ne bo... Takrat so se zaslišali koraki. Panatalimon je zletel na hodnik. Tisti trenutek se je vrnil in rekel: Nekdo prihaja! Skrij se.
Alice se je preplašeno ozirala za skrivališčem. Prvo je zagledala omaro. Stekla je vanjo. Komaj je zaprla vrata omare so se vrata sobe odprla.
15. december 2010
u70372
u70372
sej bi bla suuuper knjige, ker to zbirko ravno berem in mi je še všeč samo je res preveč podobna tisti zbirki samo mi je vseeno všeč!...
20. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg