Forum
Zbudila sem se kot bi bil vsak normalen dan, ampak ni biu, na tisti dan se je vse začelo; our story.
Pripravila sem se za šolo in zaspano odšla na postajo, dež je počasi padal na moje lase, sama pri sebi pa sem mislila; kako beden dan. V šoli je bil nek tehniški dan, prišla sm v učilnco se zadrlo živjo prasice, in šla na hodnik. Pogledala sem naokoli in tam zagledala tebe ki si zavpil; Heeej, pridi sm. In šla sm tja. Pogovarjala swa se in tudi ko se je ves tehniški dan začel, sva se še zmeraj pogovarjala, samo midva. Preden sem odšla na avtobus je sošolka pritekla do mene in me uprašala kaj imam s tabo. Jaz pa sem se samo zasmejala in rekla nič, samo prijatelja sva. To sem ti tudi povedala na avtobusu in si se začel smejati. Ko pa sem izstopila pa si mi poslal sms; Kje si ti k z mano mutiš?
01. julij 2011
u50582
u50582
Next!
01. julij 2011
Spet si mi pričaral nasmeh na obrazu. Prav spominjam se teh počitnic ko sva se pogovarjala po msnju weč kot 8ur.Takrat sem zares uživala. Soboto, nedeljo, ponedeljek, torek, sredo sva se dopisovala po msnju in počela norčije prek kamrce. Ampak v četrtek swa se odločila da ga preživiva skupaj tako, da se dubiva.
Bil je četrtek 30. december. Zbudila sem se in kot vsake dan takoj prižgala računalnik in pogledala če si gor. In kakšno presenečenje kot vedno si bil gor in takoj si me kliknil, spet se je začel 5urni pogovor in ta dan swa se zmenila da greva drsati skupaj. In res ob dveh popoldne swa šla. Zamujala sem in bil si ves jezen name ampak samo objela sm te in bilo je vse vredu. Po dveh minutnem drsanju sva se naslonila na ograjo ker se mi ni dalo več drsati. Prav spomnim se kako si jamral, da te zebe. Zaradi tega razloga sm te objela, in iz objemanja swa prišla na poljub na lica. Po 4urnim slonenju na ograjo sva se odločila da zapustiva drsališče, in šla sva sedeti na klopca. Bila je tema, nebo polno zvezd in prav romantično. Naslonila sem se na tvoja ramena in začela sva se pogovarjati otem kaj želiva. Naenkrat pa sva si pogledala v oči. Vsaj jaz sm tebe pa čeprav nisem vidla zaradi teme. In nasledni korak je bil poljub. Jaa poljubila sva se. S tem poljubom sem odkrila kako zelo si mi všeč. Potem pa swa šla domov.
Prišla sem popolnoma zmrznjena zato sem si naredila kakav in odšla na računalnik kjer si kot vedno kliknil ti. Ampak tokrat na drugačen način. Napisal si: Vem da ti ni všeč da bom to storil tako ampak enastavno nisem imel dovol poguma da bi storil to v živo. Bi hodila z mano?
Sprva sem bila malce jezna ker je to storil tako ampak kljub vsemu presrečna in seveda sm ti rekla jaa. Spet swa se pogovarjala celo noč in še dalj...
http://2.bp.blogspot.com/_7jm_7dWZ3RI/TPvrg1UlxFI/AAAAAAAAAUU/EHW1vJMwL7Q/s1600/tumblr_l3da7wItq31qbiufw.jpg
01. julij 2011
u50582
u50582
next!
01. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg