Dragi dnevnik 16.9.2014
Zbudila me je mami, ki je vsa nestrpna prihitela v sobo, po navadi zanjo to ni bilo značilno saj je po naravi zelo umirjena, ampak danes ji to moram oprostiti saj bo imela pomembno srečanje z predsednikom Rusije. Kot sem ti že nekajkrat omenila neživim običajnega najstniškega življenja, moje življenje se vrti le okoli bolnice in mojega raka na pljučih, če pa se le najde čas ga poskušam uporabiti za ustvarjanje.
S težavo sem se predramila iz svojega nočnega spanca, nekaj časa sem le strmela v jeklenko ki mi je dovajala kisik nato pa sem pograbila za mrzel ročaj vozička na kateri je bila jeklenka in se odpravila v kopalnico ter si umila zobe. »Mary g. Weliiam pride čez 15minut pohiti« pogledala sem na uro, ki je kazala 08.14 »Hvala mami, bom pohitela« sem rekla in izpljunila odvečno zobno pasto »Name lahko pazi Zed, Peter pa te že kar nekaj časa čaka v avtu, zato si nedelaj skrbi zaradi mene in rajši pohiti ker nerada vidim, da si takole na trnih« (Peter je moj očim, očeta sem izgubila pri 6letih z enako diagnozo kot jo imam jaz, zdravniki menijo da je dedna.) »Rada te imam Mary, glej da bo Zed pravočasno odšel v šolo« nasmehnila se je in zaloputnila z vhodnimi vrati. Na hitro sem se še počesala in z vozičkom v roki odšla proti kuhinji »Zed pohiti« sem rekla bratu ter mu stekla v objem »Hah tole mamino nalogo je pa moja princeska uzela resno..?« je rekel ter se posmehljivo nasmehnil. Na vratih je pozvonilo in kot vedno je bil g. Welliam točen(je moj osebni učitelj, ki me podučuje 3x tedensko po 2h, zaradi svoje bolezni ne moram obiskovati rednega pouka.) Z vozičkom sem kakor hitro sem mogla stekla do vrat ter jih odprla pričakovanemu gostu. »Pozdravljena Mary videti si veliko bolje kot zadnje tedne, si kaj ponovila snov?« zmedeno sem ga pogledala, čeprav vem da bi se mu v tem trenutku lahko zlagala sem to misel hitro opustila: »Hvala g. Welliam, ne nisem je žal sem imela druge obveznosti, ki so sicer man obvezne kot šola, ampak mislim da mi malo umetnosti le nebi škodilo« nato se je nasmehnil in odkorakala sva do mize v moji sobi, kjer so večinoma potekale najine ure.
Ob 15.00 se je Zed končno prikazal doma in kot ponavadi je seboj pripeljal Jacka svojega prijatelja skaterim nikoli nisva imela dobrih odnosov, joj zdajle bi mi pa še kako prav prišla Peter in Mami, da bi me zamotila z pogovorom o ljudeh ki so premagali raka… »Mami je rekla da pride proti večeru, iz restavracije Nekomil je naročila dostavo hrane.« je rekel ter popravil moje črne lase ki so mi ušli na obraz. Jack me je le ošinil z pogledom ter se pognal za Zedom ki je že ohajal do sobe.
Preostal del dneva sem preživela pred platnom, nažalost prihoda staršev nisem dočakala, saj me je prehitel spanec, stem nisem namigovala, da ju pogrešam ampak mislim da bi bile njune informacije edina zanimiva stvar,ki bi jo izvedela danes.

____________________________________________________________________________
~5Nextov in nadaljujem
~Tale je bil res dovg ampak mogla sem narest uvot upam da bo vredu
16. september 2014
Neeeeext*-*
več slik
16. september 2014
next
16. september 2014
u154847
u154847
bednnn
16. september 2014
Dragi dnevnik! 17.9.2014
Kot po navadi sem se zbudila sama saj mi je mami poizkušala nuditi čimbolj podobne pogoje kot bi jih bila deležna v bolnišnici. Ozrla sem se na uro in vsa v šoku poskočila saj je kazala 10.15 pograbila sem ročko z jeklenko in preskočila del z kopalnico zato sem se z mojimi poležanimi lasmi napotila v kuhinjo. V zadnjem času sem res veliko premišljevala o zvezi, ki so jo v današnjih časih deležni moji vrstniki, če pomislim se v preostalih 14 letih niti nisem zmenila zanje zdaj pa bi vedno raje izvedela kakšen je ta občutek. »Danes pa nisi videti ravno najbolj« me je iz misli spravila mami ter se mi nasmehnila ter se nato spet posvetila kuhanju. »Ali je predsednik povedal kaj zanimivega« sem vprašala ter zignorirala njen stavek. »Ah nič zanimivega ljubica, mislim, da bi bil zdajle že skrajen čas za zajtrk« Skomignila sem ter se napotila proti kuhinji. Danes ni bila precej dobre volje zato nisem hotela drezati vanjo. »Mislim da bi bilo vredno omenit da si okoli devetih dobila sms.« se je zadrla mami iz kuhinje. Pograbila sem telefon iz mamine torbice, ki je ležala na kuhinjski mizi. SMS je poslala Alysa ona je bila res edina oseba kateri sem lahko vse zaupala ampak neglede na njen popoven karakter sem bila ševedno mnenja da daje preveč na svojo vizualno podobo..

•Hejla Mary, dobila sem 2karti za ogled fotball tekme, ki je danes ob 15.00 igra naša šola proti šoli iz Kanade ševedno nemorm verjet da je Michael povabil Henrya končno boš lahko videla kako je lep.
Rada te imam
»Mamiii« sem zakričala takoj po prebranem smsju, vsa zaskrbljena je pritekla v kuhinjo »Je spet kaj narobe z tvojimi pljuči ljubica?« šele zdaj sem zares obžalovala svojo odločitev, zato sem glavo naslonila na roke ter zamrmrala: »ne em.. samo zanima me..ali bi si lahko ogledala tekmo nogometa z Alyso.« prikimala je ter odšla nazaj v kuhinjo in se posvetila kuhanju.
•Hwalla za povabilo, pridem se dobiva pred šolo 15min prej, se že veslim.
Hitro sem se počelsala in si oblekla preproste črne hlače ter nadela belo srajčko res nisem hotela preveč iztopati. Nahitro sem se še počesala ter si v usta nabasala čigumije.
Pogledala sem skozi okno in opazila Petra ki je domov pripeljav Zeda mami sem rekla še adijo ter stekla do avta in brez slabe vesti prosila petra da me odpelje na tekmo. Pred sem vstopila v avto mi je Zed namenil močen objem…
Kombi je pripeljav do Alysine šole ter se ustavil pred veliko stavbo. Prvi je iztopil peter ter se odpravil na moja stran kombija ter mi odprl vrata ter mi pomagal odložiti jeklenko na stabilna tla. Ko se je nasmehnil je biu pravi srčk in res sem razumela mami zakaj ga je tako vzljubila. »Pazi nase« je rekel ter mi pomežiknil »Bom, hvala za prevoz« prijela sem voziček ter se odpravila do Alyse, ki me je že čakala pred šolo verjetno sta bila neznana fanta ob njej Michael in Henry, na srečo z sramežljivostjo nisem imela velkih težav zato sem brez problema stopila pred fanta in se vrgla v objem Alysi »kot si verjetno že sama ugotovila sta tole Michael in Henry. Pokazala je na močnejšega fanta z oranžnimi lasmi(to je verjetno Michel) in na fanta z modrimi očmi, rjavimi lasmi ter izklesano postavo, šele zdaj razumem zakaj je biu Alysi všeč ampak za moje pojme je bil malo preveč poven samega sebe.Oba sta mi naredila prikupen nasmeh nato pa smo se odpravili do telovadnice. Kot ponavadi sem le poslušala njihove debate ter opazovala Alyso, ki se je neprestano obešala po Henryju. Ko smo prispeli do velike telovadnice smo se posedli Alysa pa me je dregnila v rebra ter zašepetala »sem ti rekla da je pravi srček« skomignila sem z rameni ter se zleknila na stol saj je bil zdajle res velik napor za moja pljuča in nisem hotela v zadrego spraviti Alyse.
Med tekmo je Alysa vsa zagreta gledala tekmo jaz pa sem si raje ogledovala veselo množico res pa me je motilo da je Henry neprestano gledal vame verjetno še ni srečal človeka z rakom na pljučih. Ker mi je postalo čez nekaj časa nelagodno sem se mu zazrla v oči nato pa je odmaknil pogled ter me spet pogledal, nato sem izgubila živce in se zaposlila z jekleko in opazovala koliko kisika še imam.Alysa me je ošinila z pogledom ter vljudno rekla »ti lahko kako pomagam« nasmehnila sem se ji kar je pomenilo, da zmorem sama. Igra se je z vsemi podalški končala z 2:2 zato so se sodniki odločilo, da bodo ponovno igrali čez mesec dni. Michael me je iz vljudnosti povabil naj grem znjimi v disko ampak sem povabilo zavrnila saj me je pred šolo že čakala skrbna mami.
Po tuširanju sem odšla v pojsteljo ter še nekaj časa slajdala po internetnih straneh takrat pa mi je zavibriral telefon biu je sms od neznane številke
•Mary res mi ne greš iz glave upam da te nisem zbudil.
°Nimam te v imeniku, lahko zvem kdo si?
•Henry iz nogometaške tekme<3
Te fantje pa res neznajo razmišljati drugega kot kako zajebati dekleta. Zaspala sem z mislijo na Henrya.

*********************
Hvala Dreams<33 in neza.krena tale next je posvečen vama<3
*se opravičujem za slovnične napake ampak pišem prek telefona<3
16. september 2014
awww ...hvala + seveda next
ker sm novam nwm tocn kok velik je to da ti nekdo poveti next...but i am gonna cry anyway
17. september 2014
Next+nova bralka
17. september 2014
Neeeeeext<3
17. september 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg