Forum
Napisala vam bom dnevnik..."piše" ga Lynn Lotte..gre se pa o njenem življenju, bla je posvojena

Ponedeljek, 14.8

Evo mene ležim tu na postli in pišem dnevnik in razmišlam kaj nj not napišem..Ne ležim na "moji" postli ampak sem v mladostniškem domu..res ne maram o tem govorit ampak..odločla sm se, da vam use zaupam..v tej sobi smo trenutno sam trije kar je bolš za nas..ful dobro se razumemo saj smo približno istih starosti..pod mano na pogradu leži Isa, nasproti je Peter in na koncu sobe Ana..

Ana:Isa:Peter:

20. november 2011
Next
20. november 2011
Še kkšn next
20. november 2011
next
20. november 2011
nextuš..
20. november 2011
Ja edina u sobi pišem dneunik in pol me Isa skos sprašuje: "a ti je treba to pisat ?"..js sam odvrnem "ja"..uff nekdo potrka na vrata naše sobe in en tipčk tm reče: "Isa, prideš prosim v mojo pisarno ?"..Isa odvrne: " Ja, takoj"..Isa je vsa prestrašena z mislimi kaj bo odšla v pisarno..ko je prišla nazaj..me je objela in se zjokala..rečem ji: " Isa, kaj je blo ?"..Isa u joku odvrne: " Odhajam, nekdo me je posvojiu".. rečem si: " omg,, hočem s taboo postale sve si kot sestre in zej greš !?".. Isa: " Ja, razen, če jim greš reč da bi rada šla tut ti"..Js: Ok, mogoče pa bove ress "sestre"..."Hitro odidem iz sobe da še ujamem Isine nove "starše"..padem na kolena in jih prosim naj vzamejo še mene, saj sve si z Iso postale kot sestre, postale sve nerazdružljive in rabe bi tko tut ostale..res, da je lahk Isa vesela, da je dobila novo "družino" ampak vseeno, je žalostna, ker gre...
20. november 2011
u57912
u57912
neeext
21. november 2011
še vsaj en al p dva neextaa
21. november 2011
u60547
u60547
neext.!!
21. november 2011
next
21. november 2011
neextam vam jutrr
21. november 2011
neext
21. november 2011
Ko pridm..iz šoole..mamo sistematskega -.-''
22. november 2011
"Nova starša", Ise, sta nekaj časa razmišljlala a rekla sta NE, "Odločila sva se le za Iso in tako bo tudi ostalo!"..Mislila sem si, da kaj hujšega se ne more zgodit!!..In sedaj bom morala ostat sama s Petrom v sobi!!..Njemu ne bom mogla nič zaupat, z njim se nisme tako zbližala kot z Iso, sem si mislila..S povešeno glavo sem se vrnila v sobo, ulegla na posteljo in se zjokala :'(..Peter me je vprašal, kaj je narobe, zakaj sem tako žalostna, a nisem mu hotela povedati, ker njemu si ne upam zaupat, v domu smo in kaj vse se lahko zgodi od veselja, ko bo prišel iz doma in bo vsem vse povedal!!..NE!! Njemu ne bom zaupala..Hočem le z Iso!!..Nočem bit tu, če je že tako naj me vsaj v drugo sobo premestijo, a kaj, ko so vse polne!!..Spomnila sem se, da bi iz vsake sobe prišel eden ali dva v to sobo..Tu je itak prostih še 7 postelj!!..Ja! V pisarno grem in vse jim bom povedala, to je edina najboljša rečitev, sama z Petrom že ne mislim bit!
22. november 2011
u58457
u58457
jjjjjaaaaaaaa nexti pliisssssss!!!!!!!
24. november 2011
Odšla sem v pisarno..tam zagledam novega uslužbenca, malo se mu bojim povedat, ker mogoče me bo zavrnil ampak ni važno, povedat mu grem se bo pa z ostalimi dogovoril..stopim do njegove mize, še nikoli me ni bilo tako strah kot sedaj..Uslužbenec-U..Lynn-L

L-Dober dan!
U- Živijo, kaj mi želiš povedat ?
L- Rada bi se z vami nekaj dogovrila in želim, da to upoštevate
U-Povej željo pa se bomo dogovrili !
L- Torej, že nekaj let sem v sobi številka 8..in tam sem do sedaj bila z Petrom(on je še sedaj tu) in Ano, ki je nedavno nazaj odšla..hotela sem za njo ampak mi tega niso dovolili njeni novi skrbniki!..sedaj pa ne želim bit v sobi sama s Petrom, zato bi rada, da iz kakšne druge sobe premestite koga v sobo 8.. Bi se dalo?
U-Glej, tega ti nemorem takoj povedati, moram se pogovorit z ostalimi in s drugimi mladostniki v sboah, če bi sploh kdo želel it k vama..
L- V redu, ali lahko samo zvem kdaj naj pričakujem odgovor ?
U- Pozno popoldne bom prišel povedat..
L- V redu, in hvala!
U- Ni za kaj, Adijo
L- Nasvidenje!

Ok, sedaj samo počakam na najboljše ali najhujše, odpravim se v sobo in o tem se pogovrim še s petrom, ker kaj če njemu sploh ne bo to všeč ?..Ok Lynn zberi pogum in mu povej!

Uslužbenec:

24. november 2011
u44487
u44487
nextt!!!!
25. november 2011
Ko sem Petru vse natančno razložila, je bil videti precej zaskrbljen in nisem vedela kakšna bo njegova reakcija..Prijazno je odvrnil, da to ni problem, se bomo vsaj boljše imeli..Nekdo potrka na vrata..pričakovala sem le nasmejan obraz in človeka, ki prinaša le dobre novice..Vrata se odprejo in vstopil je uslužbenecin dve punci iz sobe 6 in en fatn iz sobe 4...moje misli so zagirala v trebuhu sem čutila metuljčke, bila sem tako vesela, a tu se je zgodilo, že veliko potegavščin, zato svojega presenečenja nisem preveč kazala in sem raje počakala, da uslužbenec pove kaj se je zgodilo..rekel je, da lahko ostanejo tu ampak moramo prej naredit skupno fotografijo in pridružilo se nam boš še nekaj punc in fantov v sobo..spet me je "full" zanimalo kdo je to, poznala sem veliko mojih prijateljic in drugih deklet iz drugih sob..povedal je, da se nam v sobi pridružijo še Maria, Sarah, Alexander in Ella..jupiiii..sem zakričala, z Sarah sve bile najboljši prijateljici a, ko so nas razvrščali v sobe smo se žal razšle..ko sem spet zagledala Sarah sve takoj z Ello odšle ven in slikale smo se..

Jaz in Sarah:Jaz, Sarah in Ella:

25. november 2011
neeext
25. november 2011
še kkšn next
26. november 2011
u44487
u44487
next!
26. november 2011
še enga pa nextam
26. november 2011
next
04. december 2011
u57082
u57082
Next.
24. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg