Forum
u120408
u120408
25. marec:
danes smo z šolo šli v opero v ljubljano, gledat gorenjskega slavčka. najprej se mi je zdelo čudno in vse, ampak po prvem delu opere, sem se v odmoru začela zavedat kako je opera super. izražanje čustev skozi petje pa še ples in igranje ob enem. sicer zgodba te operne predstave ni najbolj zanimiva, ampak to me še bolj navdušuje, da grem še kdaj drugič v opero pogledat kaj drugega.
okej, zdaj pa dovolj o operi
s fantom sem v zvezi že 4 mesece in točno 10 dni. in na začetku prejšnje leto, je bilo še vse tako vzburljivo kako sva se lovila po celi šoli, in skupaj dobila kar 2 ukora. oh, spomini. potem sva 4. novembra postala par, in prva 2 meseca je bilo še super in zelo zanimivo in počutila sem se tako ljubljeno. ampak čimdlje sva skupaj, čimbolj opažam tiste negativne stvari.
danes ko smo se peljali iz ljubljane, in sem - kot vedno - sedela z njim, sem poslušala glasbo in premišljevala. in pravzaprav ugotovila, da mi gre na živce in, da sem se ga že naveličala. enostvano rada ga imam, ampak ne kot fanta. bolj kot najboljšega prijatelja, ali pa brata.
in imam občutek, da bi morala prekiniti z njim.
ampak me je strah, da bi mu zlomila srce in ne bi mogla več biti njegova prijateljica.
to je takooooooooo zelooooooo brez veze. ko nimaš pojma kaj čutiš.
ko imaš v srcu zanj samo praznino, in samo zmešnjavo.
na primer, kaj se mi je zadnjič zgodilo.
moja prva ljubezen je moj sošolec pravzaprav in pri likovni nam je učiteljica na laptopu pokazala sliko oziroma vzorec našega likovnega motiva za tisto šolsko uro. in ta moja ljubezen - recimo da ga bom za zdaj imenovala jožek -, jožek je stal za mano in se stiskal k mojem hrbtu. in čutila sem njegov vroč dah na mojem vratu, in to mi je resno poslalo takšen dolg, močen val prijetnih metuljčkov in mravljincev po telesu. in pa kako se smeji ko govori z mano.
ampak le z mano se tako pogovarja, s tistim lepim namsehom. pa še zobni aparat je dobil, in mu zelooooooooooo paše k pegiam in črnim kodrom.
ne vem več kaj naj si mislim.
čisto zmešana sem.
več naslednjič
---------------------------------------------------------------
vam je blo ušeč? next?
25. marec 2013
u126661
u126661
next
26. marec 2013
Nextt
26. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg