Forum
Hej! To bo grozljivka.. Vsaj upam de bo grozn.. Govorilo bo o sedmošolki Lanchy, ki se ji bodo dogajale nenavadne stvari. V šoli se dobro uči, pri matematiki in športni vzgoji je odlična. V razredu je ena izmed "slavnih". Ima svoje najboljše prijateljice. To so: Jenny, Sarah, Stephanie in Shushie. Ker so bffe, so si seveda ustanovile skupino, ki se ji reče Lerphy. Pa začnimo!:

17.2.2012 Med šolsko malico:
Dragi dnevnik,
nemoreš verjeti, kaj se mi je danes zgodilo. Ko sem med šolskim odmorom hodila po hodniku iz učilnice zgodovine da učilnice matematike, se je iz nenada prikazal tisti novinec, devetar. Prišel je pred dvema tednoma, pa se ga boji že vsa šola. Nevem zakaj, vendar ga najmanj 5x na dan vidim v šoli, in najmanj 3x izven šole. Vsa dekleta iz Lerphyja mi poročajo, da ga kar iz nenada vidijo, ko gre mimo njih.. Vendar vse rečejo, da ga vidijo približno 1v šoli in 1x izven šole. Zakaj vedno jaz? Zmeraj sem jaz tista, "slavna" v razredu. No ja, moram priznati, da mi je to zelo všeč. Shushie je izvedela, da mu je ime Liam, in da živi v ulici Three Mons Street. Zvonilo je! Moram iti, nesmem zamuditi tehnike!
17. februar 2012
u42692
u42692
neext...
17. februar 2012
Še 4 nexte
17. februar 2012
u42692
u42692
next!
17. februar 2012
haha tebe sem že štela
17. februar 2012
*
Lanchie se je po pouku z Stephanie veselo vozila z rolko po glavni ulici do njenega doma. Bile so sosede. Ostale prijateljice Lerphyja so že odšle domov, ker so doma na drugem koncu mesta. "Komaj čakam, da bo večer," je vzkliknila Stephanie. "Jaz tudi," se je z odprtimi usti smejala Lanchy in skupaj so zavile na stransko ulico:
http://data.whicdn.com/images/13566220/skateboard-165ec47d847c0bfb1dbae789d3f4f61b_h_large.jpg
Tu sploh ni bila več ulica, temveč je izgledalo kot vasica. Čeprav je bilo takoj za prvim ovinkom spet mesto..
"Hahaha!!" sta se smejali, ko sta padli z rolke. "Tole je bi pa morale enkrat ponoviti," je rekla Lanchy. "Pa ne samo midve," je dodala. "Vse bffe Lerphy!" Vstali sta se in še malo hodili.
Kmalu sta že bili pred hišo MCqueltovih. "Se vidiva danes zvečer!" je rekla Stephanie in stekla po stopnicah k svoji hiši. "Ne pozabi!" je zaklicala Lanchy. Komaj je čakala. Danes zvečer se bodo vse članice Lanchyja zbrale v njeni hiši in imele pižama party. Bil je zadenj šolski dan in sledile so počitnice. Ves čas je komaj čakala na ta dan.
Odprla je vhodna vrata in se zleknila na fotel v dnevni sobi. Kako lepo je, če si čisto, čisto sam doma! Je pomislila. Njeni starši so odšli na potovanje, ona pa je rekla, da bo rajši ostala doma. Dva tedna.. Čisto sama z prijateljicami.. Ni lepšega.. Je pomislila. Prijateljice bodo danes zvečer prišle k njej in imele bodo pižama party. In česar je Lancy najbolj vesela, je to, da bodo bffe pri njej ostale cela dva tedna.
NEXT?
18. februar 2012
Tole je slikca..


03. maj 2012
neeeextii!!!
03. maj 2012
hvala (:
še 2 nexta
03. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg