Forum
No odločla sm se da bom napisala zgodbo no bolj dnevnik.
Sm Ginny.Pišm se Smith.Stara sm 15 let in že od rojstva živim v sirotišnici z bratom in sestro.Sestra je stara 13 let brat pa 16.Obožujem glasbo.Igram violino in rada bi prišla v orkester in postala slavna.

15.JULIJ 2011

Danes je v sirotišnico prišel nek par.Prišla sta posvojit otroka.No izbrala sta mene ampak ker sm preveč navezana na svojga brata in sestro nism hotela iti brez njiju.Posvojiteljema je blo ime Sarah in Evan in sta posvojila use tri:mene,Sama in Juliano.Prišli smo v mirno sosesko in v sosednji hiši je živel fant........

NADALJEVANJE POVEM POTEM KO DOBIM 2 NEXTA
20. november 2011
Slike bom dala drugič gor ko mi zdej negre
20. november 2011
next
20. november 2011
next+ali lahko obveščaš
20. november 2011
ne da se mi čakat zato bom kr zdej nextala

POLETJE

Odkar smo se odselili pogrešam sirotišnico.Vem da imam veliko srečo da sm pri 15 letih sploh pršla iz sirotišnice,a vsak ki bi bil tam od rojstva bi me razumel da imam tam prijatelje.Med poletjem sm spoznala novo prijateljico z imenom Anne Rose.Vsak dan poletja sva bili skupaj.Sam naju je celo imenoval za nerazdružlivi prijateljici.Vsak dans sm vadila violino.Zato me je sosed Alex nekega dne srečal v parku in zažela sva se pogovarjati.Violino sm vadila tudi v parku.

(A-alex J-js)

A-a ti sploh kdaj nehaš igrat?
J-ja seveda.
A-zakaj vadiš vsak dan če sm bol natančn vsaki 2 uri?
J-a veš odkar sm prvič slišala igrat orkestr sm si želela,da bi enkrat tut js igrala v njemu.
A-aja.no kako ti je sploh ime?
J-Ginny
A-lepo ime.Anne mi je velko povedla o teb.
J-Anne???? ona ti je govorla o men???
A-ja normalno!
J-Ka sta si vidva z Anne?
A-Amm a ti ni povedla?
J-ne.
A-ona je moja sestra
J-a res?
u tistem trenutku začne zvonit moj telefon-bila je mama(Sarah).
J-sorry morm it byeee
A-byee
20. november 2011
bom pa še kr en del napisala

1.SEPTEMBER

Dans je dan ko grem prvič v novo šolo.Sicer sva z Anne tut v classu skupi tko da ni panike ampak me je še vedn strah.Ura je bila 7.30 in Anne,js in Alex smo šli peš v šolo.Prispeli smo in z Anne sva vstopili v razred.Učiteljica me je predstavla drugim in vsedla sm se zravn Anne.Dobli smo goro papirja in domačo nalogo.Katere osebe pa dobijo prvi dan šole nalogo!Nalogo smo dobili pr zgodovini in js zgodovino zlo sovražm.Prvi dan je bil grozn.Neka Larisa se mi je smejala zarad imena.No sej vem da je ime butasto ampak takšnega mam.

Po pouku sva z Anne šli sami domov kr se je alex dobu še z enimi drugimi fanti.Samu sm povedla kaj je blo dans in Sam je povedu mami.Najrajš bi ga zadavla.Mami je rekla da si lahko spremenim ime če hočm.In odločila sm se da si ga tudi bom.Šli smo spremenit moje ime in dokumente in zdej sm Quinn Ginny Smith.

Zvečer sm šla na fb in Alex mi je poslal prošnjo za prijateljstvo.Sprejela sm ga.Anne mi je na profil nabila 100 obvestil in misla sm jo zadavt ker se mi dobesedno ne da gledat obvestil in ugotovila sm,da mi je ceu čas pisala da sm zaljubljena.Povedla sm ji da sm v Alexa a ta mu itak ni povedla.Sicer bi jo udušila.Šla sm spat.

nextam jutr
20. november 2011
next pa lahko še mene obveščaš
20. november 2011
nextt
20. november 2011
2.SEPTEMBER

Spet šola.Oblekla sm navadne kavbojke in neko majico.Anne je prišla po mene in skupaj sva šli v šolo.Tokrat Alexa ni bilo zravn.Prvo uro smo mel matematiko.IN ker smo klepetali nas je učiteljica razsedla in pristala sm zravn Larise.Groza!Cel pouk matematike itak nism poslušala ker je učiteljica neki blebetala kaj bomo delal čez celo leto.2.uro smo mel geografijo in geografija mi še kr gre od rok.Pri geografiji sedim zravn Anne.Hvala bogo da smo dans meli 5.ur.Z Anne sva odhiteli iz šole in se pred mojo hišo še neki časa pogovarjali.

Dans mam še violino.Komaj čakam!Ker smo se šele preselili sm Anne prosila če lahko pride poslušat moj nastop.Kot prava prijateljica Anne vedno reče,da sm supr odigrala.Ponavadi igram na strehi ker mi je bol všeč itak je pa tut sosedom všeč moje igranje.Danes greva z Anne skupaj do glasbene šole ker Anne igra flavto in violončelo.Dans je imela flavto.Na vajah sm se odrezala in učiteljica mi je dala nove orkesterske note ker jih obožujem.

Prišla sm domov in šla na fb.Gor je bil samo bratranec Jesse ampak se je pogovarju s punco.Čist sm pozabla na nalogo in itak sm jo mogla nardit.Ura je bla že 23.00 zato sm šla spat.
21. november 2011
23.SEPTEMBER
malo bom prezkočla da nebom glih za vsak dan pisala

Hvala bogu da je vikend in starša sta odšla na počitnice v toplice in to za dva dni.Sicer dva dni ni veliko ampak je še vedno dva dni brez staršev.Dans grem z Anne po nakupih in ob 10.00 sva šle na bus za v mesto.Šli sva v New Yorker mojo najljubšo trgovino in kupile nekaj za šolski ples, ki je v petek.Seveda me je Alex povabu in itak sm rekla ja.

POPOLDNE
Šla sm tečt.Za Juliano me ne skrbi ker je itak Sam doma.Kar na enkrat mi zazvoni telefon bil je Sam.

J-js S-sam

J-Sam kaj je?
S-Dej hitr pridi domov!
J-a je blo kaj z Juliano?
S-ja to je neki ka sm ti mislu povedat še ena druga stvar je!
J-najprej mi ti povej kaj je z Juliano?
S-ja zlomla si je roko!
J-in ti zato paniko delaš pel jo zdravniku!
S-ja problem ati in mami prideta domov
J- in ugotavlam je bilo tisto tadrugo kar si mi hoto povedat?
S-ja.uuuu pa še neki amm ja mami je noseča!
J-kaj?
S-ja.TROJČKI!!!!!!!!!!!!!!!
(prekinem ker me je od šoka skor kap)
nadaljujem drugič
21. november 2011
Next
21. november 2011
neext!!
21. november 2011
next
22. november 2011
23.SEPTEMBER

Zvečer

Šla sem na fb in gor je bla Anne.Povedla sm ji in vrglo jo je s stola.Juliana ma zlomleno roko in ji ni treba na trening jahanja.Komaj čakam na naslednji vikend ker prideta bratranc in sestrična.Šla sm spat ker sm bla zaspana.

25.SEPTEMBER

Danes imamo fiziko in to dve uri.Umrla bom! Pa še uprašana sem.Sicer nism tko kot Larisa,ki je dobla ena.Js sm dobila 4 jupii!3.uro smo imel zgodovino najbol dolgočasn predmet kar jih obstaja.Spet sm bla vprašana.Sicer sm glih učera odprla zvezek in sm dobila 3.Zadnji dve uri smo mel prosto ker učitlce ni blo ampak so nas nagnal v knjižnico.Po pouku sm se dobili js,Anne,Alex in Sam.Samu je všeč Anne,a ji tega nism izdala.Sam in Anne sta se pogovarjala in sta šla v kino.Js in Alex pa sva šla k jezeru.Pogovarjala sva se in vprašu me je če bi bla njegova punca.Seveda sm rekla ja pa nism nora da bi rekla ne.Poljubila sva se.Šla sva proti domu,a sta Alex in Sam potem še šla v klub.Anne mi je povedla da tudi ona hodi z Samom.

Prišla sm domov šla malo na fb in šla spat.Razmišljala sm samo še o Alexu.
22. november 2011
Next
22. november 2011
next
22. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg