Forum
21.6.2012,19.15

Hojla ! Moje ime je Elizabeth Zoey Wilson. Stara sem 13 let in jutri bom zaključila 8. razred. Živim v ogromni vili skupaj z mamo Jenny, očetom Charlesom,mlajšo sestrico Ramono in s psom Timmyem v Miamiju.
Svoj prosti čas preživljam v mestnem parku, ki je nekaj minut oddaljen od moje hiše. Tam se rada zadržujem s svojo najboljšo prijateljico Megan. Večino časa oprezava za luštnimi fanti in se včasih s katerim od njih tudi zaklepetava. Zelo rada pa se tudi umaknem v plesno dvorano kjer s svojimi prijatelji plešem tudi po 5 ur na dan,saj vadimo za svetovno prvenstvo v hip-hopu.
V šoli sem odličnjakinja. Po končani osnovni in srednji šoli se želim vpisati na Harvard.

Dnevnik sem začela pisati iz čistega dolgčasa. Upam da bo ko umrem kdo našel moj dnevnik in prebral vse norčije,ki se mi bodo dogodile skozi življenje in potem tudi izdal knjigo.
Moje ambicije so res visoke ampak nič ni neizvedljivo.

Dragi dnevnik!
Za danes se od tebe poslavljam,saj moram prespati svoj lepotni spanec da bom lepa in sveža za zadnji šolski dan.
xoxo,Elle
Nadaljujem ?
03. junij 2012
u59458
u59458
next nujno
03. junij 2012
22.6.2012,6.00

Dobro jutro dnevnik !
Danes se je prvič zgodilo da sem skočila iz postelje takoj ko je zazvonila budilka. Kako nebi,saj je ZADNJI ŠOLSKI DAN !!! Najboljši dan v letu. No,poleg mojega rojstnega dneva seveda.
Zdaj se grem stuširat,namazat,uredit frizuro in tako dalje,potem pa v šolo po spričevala in ostalo sranje,ki ga dobivamo na koncu šolskega leta.
xoxo,Elle
14.05
Živjo dnevnik !
Ravno sem prišla iz šole. Bilo je AWESOME !
Ob 7.30 sem se z Megan dobila pred njeno hišo in še z nekaj sošolkami,potem pa smo se odpravile v šolo. Klepetale smo celo pot. Prispele smo ravno pravi čas. V učilnici je bilo že nekaj sošolcev in sošolk in prvič v letu smo lahko sedeli kakor smo hoteli. Jaz sem seveda sedela z Megan. Poleg mene pa se je usedla Dolores,ki se je lani pridružila našemu razredu. Prihaja iz Španije. Nikoli mi ni bila preveč všeč saj se nikoli ni z nikomer pogovarjala. Ah,teh nekaj šolskih ur bom pa že potrpela.
Ob 8.05 je v učilnico prikorakala gospodična Smith,naša razredničarka in učiteljica geografije. Bila je najboljša učiteljica na šoli.
Povedala nam je da drugo leto ne bo več naša razredničarka saj odhaja v Anglijo ker je tam dobila boljšo službo. Vsi smo godrnjali saj res nismo hoteli da odide.
Potem nam je razdelila spričevala,priznanja,pohvale,diplome,...
To je trajalo približno do pol 12.
Po pouku pa je sošolka Tracy povabila mene in Megan na sladoled v našo najljubšo slaščičarno.
Vse smo naročile po dve kepici sladoleda potem pa smo se usedle na najbližjo klopco v parku. Jaz sem seveda kot ponavadi pojedla prva in sem odnesla sevieto v koš za smeti. Potem pa se je proti meni z rolko pripeljal nek tip, z vso močjo se le zaletel vame in oba sva padla na tla...

nadaljujem ?
03. junij 2012
u59458
u59458
nextnext next
04. junij 2012
Bil je najlepše bitje,ki sem ga kdajkoli videla. Bil je visok,postaven,s skodranimi rjavimi lasmi in modrimi očmi. Hitro je vsal,mi rekel: "oprosti" in me prijel za roko ter pobral s tal. Dobila sem mehka kolena. Rekla sem mu: "je že vredu". Namenil mi je najlepši nasmešek na svetu. "Ime mi je Liam," se je predstavil. "Me veseli. Jaz sem Ella." " Tudi mene veseli,Ella" je rekel. "No,zdaj pa moram iti. Se vidiva" Odpeljal se je. Potem pa se je še enkrat obrnil nazaj in mi pomahal. Nasmehnila sem se in mu pomahala nazaj.
Kot okamenela sem obstala. Megan in Tracy sta prišli do mene. "Omojbog Ella,kako luštkan tip" je zacvilila Tracy. "Prepričana sem da si mu všeč," je dodala Megan. Jaz pa sem sem ju samo čudno pogledala.
Megan in Tracy sta me pospremili do doma. Vso pot sta me gnjavili z vprašanji o Liamu: "se bosta še kdaj videla ? Ga boš dodala na facebooku ? Si zaljubljena vanj ? " jaz pa sem jima odgovorila: "Punci,ali lahko dasta mir ? Prvič sem ga videla in to samo za nekaj minut. Dvomim da ga bom še kdaj videla."
"Nikoli ne reci nikoli," sta v en glas rekli Megan in Tracy.
Končno smo prispele do doma. Objela sem Megan in Tracy,potem pa sem odhitela v hišo.
Pred vrati me je že čakal Timmy. Dvignila sem ga on pa mi je dal slinast poljubček. Timmya sem odložila na tla in se odpravila v kuhinjo. Za mizo sta sedeli mama in Ramona.
Mama me je čudno pogledala nato pa rekla: "Ljubica,nekam zmedeno zgledaš. Imaš mogoče vročino ? " "Ne mami,Elle je zaljubljena ! " je zakričala Ramona. Mama se je zasmejala. " No, Ella, kako mu je pa ime ? Koliko je star ? Od kod prihaja ? " me je začela zasliševati mama. Potem pa je začela še Ramona: "Ali hodita ? Sta se že poljubila ? "
Razjezila sem se in zakričala: "NISEM ZALJUBLJENA IN NIMAM FANTA ! PUSTITA ME PRI MIRU ! "
Odšla sem v sobo in zaloputnila z vrati. "Nemogoče da sem zaljubljena. Saj sem ga videla le enkrat za nekaj minut. Mami in Ramoni se blede, " sem razmišljala pri sebi
Prižgala sem računalnik in se prijavila na facebook. Čakalo me je 20 obvestil in ena prošnja za prijateljstvo,ki mi je polepšala preostanek dneva...
04. junij 2012
a se mi sploh splača nadaljevat kr vidim da noben ne bere ?
04. junij 2012
u59458
u59458
js berem next
04. junij 2012
next
05. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg