Forum
Heej, že zlo doug nism napisala nobene zgodbice in zdej bom pisala dnevnik od Sare oz. Sarx ( Sara ni resnična mislm je človek sam ni določena oseba o kateri bi pisala). Prvič pišem zgodbico kot dnevnik zato nwm še dlih kako bo use in ja. I hope you like it. c':
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sobota,25.2.2012.
Mami mi je dala ta zvezek da bi vanga dajala vsa čusta al nwm kaj. Ker se mi je zgudil kr neki reči: mt in fotr sta se ločila,nuben me nemara ker imam emo stil(saj prej me ni,zdej sva se z mami preselila kao da bi začele na 'novo'). In ja moje ime je Sara ampak sm si ga spremenila v Sarx ker ubistvu hočm začet na novo. Enkrat na teden si spremenim barvo las zdele mam vijolične, wiiiii. *w* No uglawn nwm kaj nej še povem o meni. Recimo ti razložim moje super bedno otroštvo: Že v vrtcu sm bla dokaj nasilna zato me ni nobeden maru, ko sm začela hodt u šolo sm imela ebo prjatlco Ano ampak sva se potlej neki kao skregale ker sm se v 7. razredu rezala (ampak zdej se ne več). In zdej sm 9. razred. In moj dom je v ob Ljubljani. Hiša je ubistvu kot ena vila ker sta mt in fotr ful bogata in ja. Fotr me ne mara ker imam emo stil, ampak z mami pa sva best frendici,samo njej lahko kej zaupam. Ampak tale dnevnik pa je dost kul. o.o Po mami pa imam najraje 1D ko poslušam 1D sm vesela počutm se lepo in use,ful rada bi jih spoznala ampak vem da jih ne bom nikoli. Moj najljupši jezik je seveda Angleščina in ja ful jo znam,haha. :'D No zdej pa morm it spakirat moje stvari v vilo. :'3 With love Sarx †.
25. februar 2012
a,25..2.2012.
Evo vse sm pospravla v mojo sobo in zdej sm se udločila da bi si bl predstvlu po slikala moje pomembne osebe,mojo sobo,mene in tak dalje. :'3 Čaki sam skopirati jih grem. Sem že nazaj , njohohohohohohohohoh. evo:
Sarx.
-


Mami.
-


Moja soba. *w* (mogoče še nism povedala,da igram kitaro. :3 )
-


Nikooooon. < 3 (nism ga mogla slikat zato sm dala sliko iz neta. njohohohoho) *w*
-[img]https://ts3.mm.bing.net/images/thumbnail.aspx?q=1620313710850&id=675cecbf4bd3de5e2fa1be8286761d8a[/img]

in dubila bom mačka in pseka ko ji dobim ju slikam in prilepm slike. ;D
morm it mami teži. -.-' x'D
25. februar 2012
nextttttttt
25. februar 2012
nextiii!!!!! Mella si prjatlcoo Anoo!!
03. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg