Forum
To zgodbo pišema js in WeWant1DinSlo (Karin). Ja spet fanfic od One Direction, sam kaj morema če so pa najboljši..

JA ENO PRAVILO, ČE NISI DIRECTIONER SPIZDI! (;

Zgodba govori o dveh najstnicah Haley in Ashlee. Stari sta 16 let in sta tudi sošolki. Verjetno zdaj vsi mislite da sta bff..Ampak nista! Obe se sovražita in si vsak dan skačeta v lase. Vse pa se bo spremenilo ko bosta ugotovili da sta si le malo podobni. Veže ju skupna lastnost. Obe sta nori na skupino One Direction.

ASHLEE:
''Ashlee! Pridi že, zamudila boš!'' zakriči mama pri vratih kopalnice. Pograbila sem torbo in že stekla ven. Poslovila sem se od mame in se napotila k šoli. Živela sem par metrov stran od šole, tako da nisem rabila hitet. Ko sem prispela do šole sem takoj stekla v garderobo. Tam pa sem srečala svojo največjo sovražnico Haley. Ni gledala pod noge in sva se zaleteli. ''Pa sem le mislila da mi boš polepšala dan in te ne bom srečala.'' reče in se kislo nasmehne. ''To se ne bo zgodilo, sva namreč sošolki veš.'' odvrnem in prekrižam roke. Grdo sva se pogledali in šli vsaka v svojo smer.
07. junij 2012
next
07. junij 2012
ja haj pač js sem Karin, pisala bom za Haley Aja pa anti-fani se spokite u tri pm

Haley;
Odšla sem po hodniku naprej do matematične učilnice, kjer mi je pot prekrižal prav simpatični fant z kodrastimi lasmi. Najprej sem pomislila na Harry-a iz One Direction, prav obožujem ga! Lepo sem se usedla za mojo klop in še naprej sanjarila o mojih idolih. Zayn, Liam, Niall, Louis in Harry so zame ''prepovedane sanje'', saj imam fanta, Jana, ki ga nadvse ljubim. Zadnje čase se prav grdo obnaša do mene, kar mi sploh ni jasno. Ne odgovarja mi na klice, prav ignorira me, pa še v šoli me samo pozdravi, kar je vse. Pogovoriti se bova morala, kar je jasno. Upala sem, da bo vse bolje, saj ga resnično ljubim. Za trenutek sem nehala misliti nanj, moje misli so odtavale naprej v magično deželo Direction, kjer prebivajo princi, vsak na svojem konju. Prelepi so, talentirani, izjemno prikupni... Kar naenkrat me nekdo pocuka za ramo; bila je moja matematična učiteljica. ''Kaj ti je, zakaj si ne zapisuješ stvari?'' me je vprašala. ''Se opravičujem, gospa Styles. Umm gospa Payne. Ne, ne gospa Jameson, oprostite.'' sem ji zmedeno odgovorila. ''Naslednjič prosim malo bolj poslušaj.'' ''Bom, gospa, hvala.'' Po koncu ure smo imeli športno vzgojo, ki jo sovražim, saj moram telovaditi skupaj z Ashlee. Upam vsaj, da se bo spotaknila in padla direktno na svoj ''perfekten'' obraz, ki ga imam že vrh glave.
07. junij 2012
Ashlee:
Bil je čas za telovadbo. ''Ej punce, a gremo špricat?'' vprašam svoje tri prijateljice Lucy,Hannah in Marisso. Vse tri so prikimale. ''Hahaha, zatožila vas bom.'' reče Haley in se nasloni na vrata. ''Samo probaj!'' ji zabrusim in jo grdo pogledam. ''No prav, grem poiskat profesorico.'' reče in že misli it. ''Veš kaj? Jebi se!'' ji zabrusim in sedem na tla. Zasmejala se je in šla k svojim frendicam. Pri telovadbi smo punce igrale košarko. Potem je sledil čas za malico. Tam sem si dala v ušesa slušalke in poslušala I wish od 1D..Kako bi želela da bi Liam bil moj. A kaj, ko je prelep. Naenkrat sem za svojim stolom zagledala Haley. ''A ne moreš dat stola bolj noter? Skoraj bi se spotaknila!'' reče in mi zlije mleko na glavo. ''Kako si drzneš?!'' zakričim in ji vržem kosmiče v lase..
07. junij 2012
Haley;
Imele sma pravo bitko, ko naju nenadoma ustavi ravnatelj. Seveda sma takoj obe dobile ukor. Sama nisem mogla verjeti, saj je bil to moj prvi ukor v življenju! Ashlee si je sama kriva. Nato naju je čakal dolg pogovor z psihologinjo, kjer sma morali druga drugi povedati, kaj si mislima o najinem pretepu. ''Veš, prav uživala sem ko sem ti zlila mleko na lase. To ne bi naredila še enkrat, to bi naredila še stokrat!'' sem ji rekla naravnost v obraz. ''Glej, meni je bilo prav všeč ko sem te zasipala z kosmiči, prav prelepa si bila. Pesem moje najljubše skupine pravi; You don't know you're beautiful, cause that's what makes you beautiful. Tebe so prelepo naredili prav kosmiči.'' mi je odgovorila Ashlee. Na široko sem odprla oči ter se samo zasmejala. ''Tudi ti si Directionerka?? NI mogoče! '' sem ji povedala. ''Ne me zejbavat, ti resno?'' mi je rekla.
07. junij 2012
Ashlee:
''Oh oni so tako popolni.Liamova čupa pa učke.'' rečem in začnem sanjarit. ''Omg in Zaynove oči in postava. Vse na njih je tako popolno.'' reče. ''No dekleti, vidim da sta našli skupen jezik.Pravzaprav sta si podobni.'' reče psihologinja. ''Midve? Phahahaha.'' reče Haley. ''A smo končali?'' vprašam. Psihologinja je samo prikimala. Stekli sva iz pisarne. Kmalu je zazvonilo za odmor. Šla sem na wc in si popravila make up. Na hodniku sem naletela na Haley in Jana, ko sta se nekaj pogovarjala. ''Haley, konec je.'' reče Jan. Haley so pritekle solze. Videla sem da ji ni vseeno.
07. junij 2012
u80719
u80719
neext!!!
10. junij 2012
heej naslednji del bova napisale ko bo vsaj nekaj next-ov Ines&Karin
15. junij 2012
u80719
u80719
neext!!!
15. junij 2012
u80719
u80719
neeext!!!
25. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg