Forum
Heii. Napisala bom zgodbico.

Die Bitch. You are destroying my life. Why? I didn't do anything to you! You are suck a real Bitch. Like a kokokokokkokokodaaak!
~ Umri kurba! Uničuješ moje življenje. Zakaj? Nič ti nisem naredila! Ti si res prava kurba. Kot tiste kokoookokokokdaaak kokoši!


Čem nextat? Kko se ti zdi?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. maj 2012
next!
14. maj 2012
No, zgodba se je začela tko.
Nek popoldn sm bla tk kot zmeri na fbju. In sm se spomnla na mojga starga frenda Jakoba. Pa sm mu napisala d se mormo kej vidt. In postal smo zlo dobri frendi. Njej to ni blo ušeeč in zto je potlej začela delat use sam da bi me spraula proč od njega. A ni ji uspelo. Njegova Ljubezn do mene in moja volja sta bile premočna. Potem mu je začela pisat SMSje. In pač v stilu: Ej, a smo še vedno frendi?
In take. Njemu je šla že pošteno na žjuce. Tk kot meni. Vsi so mislili da sva par. A ne, bila sva sam BestFrenda in če komu to ni blo prau naju je pustiu namiru. Lahko bi bla par, če bi se tko odloču on, a me ni nit prašu, ker pari gredo narazn, prijatelstva pa ostanejo.
Next? :*)
16. maj 2012
ja..next
16. maj 2012
nextt
se opravičujem ker oglašujem
http://www.igre123.com/forum/tema/lorina-zgodba/33863/
16. maj 2012
No.. Potem se je nekega dne vse začelo podirati. Ni več odgovarjal na sms-je, ni ga blo na chatu.. In tako se je samo še stopnjevalo. Ko sem ga klicala, se ni oglasu. Ko sem mu pisala, ni odpisal. Potem nisem vedla kaj naj naredim. Nekaj časa sem stvar pustila stat, a preveč sem ga pogrešala, da bi lahko živela brez njega. Preprosto mi je pomenu največ! Zadevo sem poskušala razčistit s pogovorom, a brez uspeha. Čutil se je nič krivega, tudi, če sem mu povedla zakaj in kako. Kaj naj še nardim? o.o?
Nexxt? o.o*
25. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg