Forum
u108183
u108183
odločla sm se da bom še eno zgodbico napisala sama (tina tu ).
vesela bi bla če bi kdo bral in bom kr nextala. (:
______________________________________________________________Moje ime je Lanea Williams, ampak vsi me kličejo Leah. Stara sem 18 let in s starši (še vedno) stanujem v Hollywoodum Kaliforniji. Ja, da vsak dan vidim zvezde in lepe Kalifornijske plaže, to je prav super. Več kot zadvoljna sem s svojim življenjem. Imam zelo bogato družino in zveste prijateljice. Še svojega iphona imam. Le nekaj nimam, fanta. Vse prijateljice imajo fante, jaz pa se že TRI leta nisem zaljubila. Sploh nevem zakaj vam pripovedujem o tem, le dolgočasim vas. Ampak mislim da ste ugotovili, da bo to še ena tistih zgodb, ko bom razpravljala o tem, kako sem zagledala vročega tipčka in kako sva se spoznala. Približno tako bo, le da se bo zelo vleklo. Komaj čakam, da grem od doma. Čeprav bom zelo pogrešala celo Kalifornijo, hočem v svet. In povem vam, da se je šola še le začela. To šolsko leto no dolgo ker se bo veliko zgodilo. No, pa uživajte v zgodbi. ^^20. oktober 2012
neext
21. oktober 2012
u108183
u108183
bom kr nextala.
_______________________________________________________________
DRIIIIIIIINGGG,DRIIIIIIIIIIIIINGG sem zaslišala budilko in nato še pesem call me maybe, ki mi je šla že dolgo zelo na živce. Kot vsako jutro sem se skobacala iz postelje, včasih sem postala prav tečna če me je kdo od prijateljev prišel buditi in takrat sem imela slab dan. Šla sem v kopalnico ter se stuširala. Pod tušem sem se trudila ostati budna, saj enkrat sem že zaspala in takrat sem zamudila v šolo z prijateljicami vred, ker so me prišle iskati. Ampak tisti dan smo se imele super. Nismo šle v šolo in ker je bil petek so prespale pri meni. Naši starši se zelo dobro razumejo. No, dosti o tem. Umila sem si zobe in se uredila za v šolo. Oblekla sem tole:

Hitro sem zagrabila allstar torbo in stekla po stopnicah. V kuhinji sem že zagledala mamo. Vzela sem jabolko in zaklicala "Se vidimo!". Obula sem si vansovke in že sem pred hišo zagledala Anno z avtom. "Heej" sem jo pozdravilo in se vsedla. Odpeljali sva se v šolo. Z Anno sva kljub vsemu bili najbolši prijateljici. Najbolj sem se razumela z njo in njej sem res vse povedala. Še nikoli se nisva skregale. Parkirali sva avto in stekli k drugim. Spet sem zagledala vse, imele so fante. Le jaz nisem imela fanta. To me je vedno najbolj jezilo. In že je zazvonilo, šli smo k pouku.
____________________________________________________
se opravičujem za kretek next, bom pol še enga napisala.
21. oktober 2012
neeeext
22. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg